• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İlk günaydın benden olsun:10: herkese güzel bir gün diliyorum arkadaşlar günaydın günaydın günaydın :16:

i,kinci günaydın da benden olsun:) ben her gün tartıya çıkıyorum,motivasyonumu kaybetmeeyim diye,68 i gördüm bu sabah çok mutu oldum yaw,inş hedefime ulaşırım,kuzularım kalktı altlarını değişeyim,dünkü menümü yazamadım,birazdan onu yazayım,çok takip edemiyorum,okuyorum ama yazamıyprum işte,bir de eşim evde olunca pc bana kalmıyor hiç:59:

Güne güzel bir haberle başladım :61: kilo vermişim :64::65::66: bir hafta salmıştım kendimi bunun neticesinde kilo almıştım 1 küsüt geri vermişim çabucak ve üstüne kiloda gitmiş.sabah tartıldım 66.00 :65::62: :nazar:
birde benim hedef kilom 56 idi fakat vücut yapım itibari ile iri kemikliyim ben.beni bilenlerden görüş aldım 56 nın kötü duracağını söylediler.zaten şu an karnımda az fazlalık var.62 ye çıkardım hedef kilomu.bu kiloya inip korumak istiyorum bir müddet gerekirse tekrar vermeye başlarım.çünkü ben 96 kilolardan bu kiloya düştüm sürekli bir kilo verme içerisinde de olmam sakıncalı olabilir.zaten çok hareketliyim günlük yaşamda da yürüyüşümü,pilatesimi yapıyorum mekikte çekiyorum sıkılaştırınca fit bi görüntü elde ederim ben biraz kafayı sayıya takmıştım :77: tartıdaki rakamdan çok aynada nasıl gözüktüğümüz çok daha önemli gerçekten..

bunu da paylaşayım istedim.:77:

şimdi kahvaltıma devam edeyim acıkmışım :56:

Son düzenleme:
i,kinci günaydın da benden olsun:) ben her gün tartıya çıkıyorum,motivasyonumu kaybetmeeyim diye,68 i gördüm bu sabah çok mutu oldum yaw,inş hedefime ulaşırım,kuzularım kalktı altlarını değişeyim,dünkü menümü yazamadım,birazdan onu yazayım,çok takip edemiyorum,okuyorum ama yazamıyprum işte,bir de eşim evde olunca pc bana kalmıyor hiç:59:

günaydınn canım hergün tartıya çıkmak eğer kilo veriyorsan motive edebilir ama kilo vermen yavaşladığında da motivasyon eksikliği yaşamamaya dikakt et olur mu canımmmm,ben bu diyet süresince kilo aldığım anı bile gördüm çünkü tartıda

Güne güzel bir haberle başladım :61: kilo vermişim :64::65::66: bir hafta salmıştım kendimi bunun neticesinde kilo almıştım 1 küsüt geri vermişim çabucak ve üstüne kiloda gitmiş.sabah tartıldım 66.00 :65::62: :nazar:
birde benim hedef kilom 56 idi fakat vücut yapım itibari ile iri kemikliyim ben.beni bilenlerden görüş aldım 56 nın kötü duracağını söylediler.zaten şu an karnımda az fazlalık var.62 ye çıkardım hedef kilomu.bu kiloya inip korumak istiyorum bir müddet gerekirse tekrar vermeye başlarım.çünkü ben 96 kilolardan bu kiloya düştüm sürekli bir kilo verme içerisinde de olmam sakıncalı olabilir.zaten çok hareketliyim günlük yaşamda da yürüyüşümü,pilatesimi yapıyorum mekikte çekiyorum sıkılaştırınca fit bi görüntü elde ederim ben biraz kafayı sayıya takmıştım :77: tartıdaki rakamdan çok aynada nasıl gözüktüğümüz çok daha önemli gerçekten..

günaydınnnnnnnnnnnnn ,hariksın tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:65::65::65::65::65::46::46::46::46::46::46::46::62::62::62::62:
bencede önemli olan nasıl göründüğün canımmmmm

Dün giremedim regl dönemindeyim de sancım vardı iştahsızımda dün.raporumu bildireyim :34:
Sabah kalkınca bir bardak ılık su
3 tane siyah kayısı
Kahvaltı ( yedi buçukta yaptım)
2 dilim kepek ekmeği
2 badem salatalık
Bir domates
2 dilim az yağlı beyaz peynir
Bir kupa ayvalı ıhlamur
Ara öğünde 1 paket kepekli çubuk kraker yalnız bunun hepsini bir seferde yemedim kahvaltıyı çok erken yapınca 10 gibi içim kıyıldı ara ara yedim bitirmişim.

Öğlen
bir buçuk kepçe tel şehriye çorbası
Bir dilim ekmek
Ara öğünde bir yeşil elma
Ondan bir saat sonrada yarım paket diyet bisküvi
Akşam ise
İçinde bir küçük dilim beyaz peynir salatalık ,marul maydonoz,domates ve olan salata yedim bir küçük kase az yağlı yoğurt ve patates oturtması varmış 2 dilim patates attım ağzıma.bir küçük dilimde kepek ekmeği.

Canım yemek yemek istemedi iştahsızdım ana öğünlerde zor yedim hatta.dün ara öğünler az fazla kaçtı sanki diyet bisküviyi de tatlı krizine girmemek için yedim.
Hareket ise pilates ve egzersiz yapamadım dışarı çıkmak zorundaydım yürüdüm çarşıda bir o.ama yediklerimi eritiğimi düşünüyorum bir ağırlık hissetmedim.bugün telafi edicem nispeten daha iyiyim düne göre..

Şimdiki kahvaltım ise

Sabah kalkınca bir bardak ılık su
3 tane siyah kayısı
Kahvaltı
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
2 badem salatalık
Bir domates
Biraz maydonoz
1 dilim az yağlı beyaz peynir
Yarımdan az lıght üçgen peynir
1 katı yumurta
Bir küçük fincan yağsız süt

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnn ,hariksın tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:65::65::65::65::65::46::46::46::46::46::46::46::62::62::62::62:
bencede önemli olan nasıl göründüğün canımmmmm

hehe :21::21: :1: teşekkür ederim famircimmm :16::16: darısı senin ve burdaki herkesin başına :70: ben bi geçmişi okuyayım fazla giremediğimden okuyamıyorum iyice okuyamadığım gibi cevapta yazamıyorum kimseye kusura bakmayın :77: bunu da söylemiş olayım :34:

Herkese günaydıınn...
Kahvaltım;
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 yumurta (tavada,yağsız)
1/3 kk izmir tulum peyniri
7 yeşil zeytin
3 yeşil sivri biber
2 tk üzüm pekmezi
1 tk tahin
1 kupa yeşil çay

İlk günaydın benden olsun:10: herkese güzel bir gün diliyorum arkadaşlar günaydın günaydın günaydın :16:

Tebrikler... Ben de her gün çıkıyorum, sabredemiyorum haftada bir tartılmak için.

Tebrik ederim. İnsanın kendini iyi hissettiği ki,loda olması önemli bence de. Kemik yapısı çok belirleyici, aynı kiloda olan iki kişiden biri zayıf diğeri kilolu görünebiliyor.
62 kilo ol da istersen kalır istersen birkaç kilo daha verirsin.

Dışarı çıktım ve tosttan vazgeçtim.
Yarım simit
2 kk kadar beyaz peynir
yarım domates
aldım geldim...
yanında bide çay..
bugünlük kahvaltım..

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn,nasılsınız bakalım ,nasıl gidiyor diyetlerrrrrrrr,dönüp okuyacağım müsait olduğumda ama ben şimdi dünkü menümü yazayım toptan

sabah
1yumurta
1kk beyaz peynir
2 zeytin
maydanoz
nane
2 dlm kepek ekemği

ara
1 elma

öğle
1 kase ezogelin çorba
5 çk zeytinyağlı pıarsa
2 dlm kepek ekemği

ara
1 portakal

akşam
kocaaaaaaaa tabak salata(narekşili,içinde glikozda varmış ama attım valla hemde fazlasıyla:26:)
3 köfte büyüklüğünde tavuk(yağsız yavada yapılmış)
yarım kase ezogelin çorba

ara
5 badem
1,5 bardak süt

spor:45 dk 5.4 temposunda yürüyüş

dünü de kazsız belasız atlattım çok şükür:66:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım :16: famircim senin için dün börek hamurişi ile ilgili şeyler yazdım ama okuyamamışsındır bak bi istersen işine yarar umarım

Günaydın hugocuk.

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn,nasılsınız bakalım ,nasıl gidiyor diyetlerrrrrrrr,dönüp okuyacağım müsait olduğumda ama ben şimdi dünkü menümü yazayım toptan

sabah
1yumurta
1kk beyaz peynir
2 zeytin
maydanoz
nane
2 dlm kepek ekemği

ara
1 elma

öğle
1 kase ezogelin çorba
5 çk zeytinyağlı pıarsa
2 dlm kepek ekemği

ara
1 portakal

akşam
kocaaaaaaaa tabak salata(narekşili,içinde glikozda varmış ama attım valla hemde fazlasıyla:26:)

ara
5 badem
1,5 bardak süt

Harikasın, tebrik ediyorum.

bugünkü yemeyi planladıklarımı da yazayım da bitireyim :1:

ara öğünde pilatesim bitince yarım çay bardağı tuzsuz leblebi (nerudacım önermişti yarıma indirdim zaten bitirememiştim sarı leblebi bitsin beyazını alırım) yanında yarım pakette tahıllı diyet bisküvi . ( yemezsem çikolatalara saldırırım :1: hehe)

öğlen

60 gr ızgara tavuk göğsü
iki üç brokoli haşlayıp limonla onu yerim
bir bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği

ara öğünde

bir yeşil elma bir galeta yerim.

akşam ise sebze yemeği yapıcam.minik bir kereviz vardı onu kendime yapabilirim yada turp yemeği de olabilir.
cacık yapabilirim bol salata istemiyor canım
bir dilim kepek ekmeği

akşamı olabildiğince hafif tutmaya çalışıyorum artık hazmı zor oluyor.

bu yediklerimde birbirine yakışıyor mu bilemem ama :60: uydurukçuyumdur ben biraz :1:

yeşil çay ve maden suyu ve de 2,5 litre suyumu içerim yine.
Gece ara öğününde ise yarım greyfurt yerim.

Reglim devam ediyor ama pilateste yapmaya çalışıcam ebrulide.bugün kalça günü mü karın mı günü mü ki :44: mekikte çekerim sabah biraz egzersiz yaptım gerçi.
45 dk yada bir saat durumuma göre tempolu yürüyecem öğleden sonra bugün evdeyim.

oh be bitti :1::1:

famircim hamurişi börek gibi şeylere dayanamıyosan çaresi var. esmer undan yap canım böreklerini hamur işlerini. kepek un veya tambuğdayunu veya çavdarunu. yağını çok koyma tamamdır.. margarin yerine sıvı yağ koy. mesela esmer undan hamur yapıp incecik aç içine ıspanak peynir falan koy gözleme yap. veya esmer undan herşey olur hem tok tutar hem iştah açmaz. hemde kendin yapıp yediğin için başka yerde görsen istemez canın. nasılsa istediğin zaman yapıp yiyeceksin ama bunu yapmazsan herzaman gözün kalır mutsuz olursun. böyle dene istersen tatlı yapacaksan pekmezli kuru meyveli yaparsın esmer unlu

:9: :nazar: :16:

sabah
1yumurta
1kk beyaz peynir
2 zeytin
maydanoz
nane
2 dlm kepek ekemği

ara
1 elma

öğle
1 kase ezogelin çorba
5 çk zeytinyağlı pıarsa
2 dlm kepek ekemği

ara
1 portakal

akşam

ara
5 badem
1,5 bardak süt

Süpermiş menü... :46::46::46:

Back
X