• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Belli zaten fotodan kömüre sarmışki hala kara kara bunca yıl geçmişşş:60::60::60::32::32::32::37::37:

Yap canım yap bak bu famire de kanma bizim aramızı bozmaya çalışıyo içi fesat bikere sen kilo ver diye dedim ben onu tıcerı bahane ettim:16::16::16:ver de sağa kaysın hedefine ulaş diye ne anlar o böyle inceliklerden:63::63::63::60::60:

nereye dışlıyosun bakiiiiiiiiiiiiiiiiim cadııııı:47::47::47:ben hayvanları çok severim bikere:63::63::63::63: için fesat içinnnn kömürler yüzüne mi içinemi sürüldü bilmem her yanın kara kara fesatlık tüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:60::60::60::60::60::60:

hakarettttt yok,fikirlerimizi söylüyoruz burda
(toplum kurallalarına uymadını belirterek antipati kazandırma kuralınıda geçtik)

bir ara öğüncükk
1 kupa tarçınlı karanfilli karabiberli yeşilçay
yarım fincan leblebi
1 mandalina

bu arada bir şortum vardı balayına gdeceğimde almıştık.bacaklarıma popoma öle oturuodu selülitlerim de arkadan resmen pörtliüodu.:59: öle de olsa gymişdim.dedimki onu bir deneyeyim dün denedim ve gözlerime inanamadım.o şortla balayında çekilmiş fotoğrafımda var şimdi de fotoğraf çekip önce sonra yapmak siterdim çünkü tam öle bir görüntü var.düğmesini açmadan indirdim basenlerimden aşağıya resmen bacak kısmlarımdaki bolluk da çok fenaydı.çok mutlu oldum eşimle gözlerimize inanmadık :16::16::16::16::66::66:

çok sevindim senin adına tebrik ederim :46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::71::71:

bir ara öğüncükk
1 kupa tarçınlı karanfilli karabiberli yeşilçay
yarım fincan leblebi
1 mandalina

bu arada bir şortum vardı balayına gdeceğimde almıştık.bacaklarıma popoma öle oturuodu selülitlerim de arkadan resmen pörtliüodu.:59: öle de olsa gymişdim.dedimki onu bir deneyeyim dün denedim ve gözlerime inanamadım.o şortla balayında çekilmiş fotoğrafımda var şimdi de fotoğraf çekip önce sonra yapmak siterdim çünkü tam öle bir görüntü var.düğmesini açmadan indirdim basenlerimden aşağıya resmen bacak kısmlarımdaki bolluk da çok fenaydı.çok mutlu oldum eşimle gözlerimize inanmadık :16::16::16::16::66::66:

Ben de bi ara yaptım şimdi demeleme yeşil çay ve tarçınlı bir portakal:16:

canımm nekadar güzel çok sevindim senin adına ve darısı başıma inşallah henüz öyle abartı bol bişeyimyok inşallah olucak gerçi bende her beden pantolon var ondan okadar bol olamıyolar sanırım ama adam gibi verince mutlaka bollaşırlar yani 40larım dediğin gibi oluyo da 38ler de bi öyle olsa 36 lar düğmesi açılmadan inse bi hayırlısıyla inşallahhhhh en kısa zamanda :16::13::8::10::nazar:

ben taşıtlardan seçtim süratli olsun kilo vermem diye
şimdi de kardan adam yaptım çabucak eriyeyim diye bundan sonra acaba ne yapsam ki sıradaki tickerimin konusu ne olsa ki acaba :60::60::60:

Hımseninkiler de konuluymuş canımmm:60::60::60::60: bir kompozisyon yazılabilir tıckerların üstüne

hakarettttt yok,fikirlerimizi söylüyoruz burda
(toplum kurallalarına uymadını belirterek antipati kazandırma kuralınıda geçtik)

:60::60::60::60: hakaret miiiiiiiiiiiiiiiii sen hakaret görmemişsin kömür gözlüm de deniyo mesela cadıııysa başına bi tatlı koyarııııııııııız bişeyciği kalmaz:60::60::60::60:

iden umarım darılmamışsındır burda arada kızlarla coşarız espiriler havada uçuşur .
valla espirisiz de zaman geçmiyor iyi oluyor deşarj oluyoruz .hayatın koşuşturma keşmekeşinden bir nebze de olsa insanı uzaklaştırıyor .
şaka götürmeyen bir yapın varsa hemen söyle canım ona göre kendi adıma söylüyorum yapmayayım sonuçta herkese espiri yapılamaz . kaldırabilen var kaldıramayan var . çok rastladım hayatımda da öyle kişilere .aklıma gelmişken ve yolun başındayken sorayım dedim canım nedense içimden öyle geldi :16:

Ben de bi ara yaptım şimdi demeleme yeşil çay ve tarçınlı bir portakal:16:

canımm nekadar güzel çok sevindim senin adına ve darısı başıma inşallah henüz öyle abartı bol bişeyimyok inşallah olucak gerçi bende her beden pantolon var ondan okadar bol olamıyolar sanırım ama adam gibi verince mutlaka bollaşırlar yani 40larım dediğin gibi oluyo da 38ler de bi öyle olsa 36 lar düğmesi açılmadan inse bi hayırlısıyla inşallahhhhh en kısa zamanda :16::13::8::10::nazar:

Hımseninkiler de konuluymuş canımmm:60::60::60::60: bir kompozisyon yazılabilir tıckerların üstüne

benim gibi anlamlı bir hatunun ne işi olur anlamsız konusuz işlerle canım :60::60::60::60::60:
inceden düşünür inceden yaşarım hayatı ve de ince espriler vardır çoğu zaman sözlerimin ya da yazdıklarımın altında :60::60::60:

Son düzenleme:
:60::60::60::60: hakaret miiiiiiiiiiiiiiiii sen hakaret görmemişsin kömür gözlüm de deniyo mesela cadıııysa başına bi tatlı koyarııııııııııız bişeyciği kalmaz:60::60::60::60:

goyyyyy gızzzzzzz,hadi hadi tamam güzel ticker güzellll,hep bunu koy hatta hepimiz bunu koyalımmmm,hayvan sevgisi adına koyalımmmmm,yaşasın kardeşlikkkk
(türübünlereoynayarak sempati kazanma kuralınıda geçtik)
zafere azzz kaldı:65:

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.çizelgemi hazırladım ama profilime yerleştiremedim çizelge yazılımınız formata uygun değildir diyo.hangi linki alıp yapıştırıcam ? yardımcı olurmusunuz:2:

iden umarım darılmamışsındır burda arada kızlarla coşarız espiriler havada uçuşur .
valla espirisiz de zaman geçmiyor iyi oluyor deşarj oluyoruz .hayatın koşuşturma keşmekeşinden bir nebze de olsa insanı uzaklaştırıyor .
şaka götürmeyen bir yapın varsa hemen söyle canım ona göre kendi adıma söylüyorum yapmayayım sonuçta herkese espiri yapılamaz . kaldırabilen var kaldıramayan var . çok rastladım hayatımda da öyle kişilere .aklıma gelmişken ve yolun başındayken sorayım dedim canım nedense içimden öyle geldi :16:

Yook kıs bende manyağımdır :D daha belli edemedim kendimi

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.çizelgemi hazırladım ama profilime yerleştiremedim çizelge yazılımınız formata uygun değildir diyo.hangi linki alıp yapıştırıcam ? yardımcı olurmusunuz:2:

o işlere neruda bakıyor canım
hoşgeldin kolay gelsin :16:

çok sevindim senin adına tebrik ederim :46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar::71::71:
saol cnmm teşkkür ederim:34::34:

hoş geldin cnm.çizelge internet adresi şeklinde olucak başında sonunda bişi olmayacak http ile başlayan kısmı yani sadece 2 satırıkopyalayacaksın.

nerudacığımmmmm bebeişimmm bizim kimze aramızı bozamazzzzz..famiirrrrr bilee hıhıhıhh:63::63::9::9::60::60:

( hiç bi kurala uymadan direk söleme aşaması bu olsa gerekk:1:)

Yook kıs bende manyağımdır :D daha belli edemedim kendimi

wawwwwwwwwwwwwwww
adamımsın sen de karda yürüyüp izini belli etmiyenlerdensin demek :34::13: hoşgeldin aramıza herşey gönlünce olsun canım

goyyyyy gızzzzzzz,hadi hadi tamam güzel ticker güzellll,hep bunu koy hatta hepimiz bunu koyalımmmm,hayvan sevgisi adına koyalımmmmm,yaşasın kardeşlikkkk
(türübünlereoynayarak sempati kazanma kuralınıda geçtik)
zafere azzz kaldı:65:

:60::60::60::60:Hadi hadi baştan beri bir strateji bir plan program bir siyasi tavırlarrrr sen var yaaaaaaa:60::60::60::60::60: önce yerden yere vur sonra zaytinyağ gibi üste çık bi de üstüne sevgi kelebeği havalarııı çıkış saatin geldi tabiii tatlıya bağlıyosun hayııııııııııııııııııııır yarın görüşüceeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzz rüyana giricem önceeeee sabah da burda bekliyor olucam seniiiiiiiiiii :37::37::37::47::47:

:60::60::60::60:Hadi hadi baştan beri bir strateji bir plan program bir siyasi tavırlarrrr sen var yaaaaaaa:60::60::60::60::60: önce yerden yere vur sonra zaytinyağ gibi üste çık bi de üstüne sevgi kelebeği havalarııı çıkış saatin geldi tabiii tatlıya bağlıyosun hayııııııııııııııııııııır yarın görüşüceeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzz rüyana giricem önceeeee sabah da burda bekliyor olucam seniiiiiiiiiii :37::37::37::47::47:

msnde yazışıp burada bizi sensiz bırakırsan dahaaaaaaaaaaaaa çoooookkkkkkkk planlarımın kurbanı olursun ona göre
(eveeeeeeeeeeeeettttttttt son olarak tehditimide savurduktan sonra rakibimi tuşşşş edip alıyorum zaferi.........:65:)

Back
X