60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hogocuk ben böyle bacak sevmiyorum o ne kız öyle erkek bacağı gibi :1: gerçi insanın zevkleri farklı sen böyle seviyosun bacakların uzun olunca senin tabikide nasıl durdu bilmiyorum.

heee ben böyle seviyorum yaw :86: benimkiler bu bacakların daha uzunu oluyo sadece :1: kaslı kaslı bayılırım nen :1:

Hugocuk benimde hayalim bu ama henüz başarıya ulaşamadım...
Ben eve erken gidiyorum aslında ama ne olduğunu anlamadan yatma vakti geliyor..
5 te evde oluyorum.. oğlumu özlemiş oluyorum, o da beni.. Direk kucağıma geliyor zaten bi daha da inmiyor.. 1 saat oynuyoruz.. 6 da yemek yiyor.. sonra ben akşam yemeğini hazırlıyorum..
8 de yeme, toplama, yıkama işi bitmiş oluyo..
sonra da oğlum uyumak istiyor ama kendi kendine uyumuyor..
ayağımda sallıyorum... ve ayağından da bırakmamam gerekiyor 2 saat kadar anca derin uykuya dalıyor..
saat 10 da yapabilirm aslında ama o an genelde kendimi tükenmiş hissediyorum...
çünkü geceleri de çok uyumuyor... kesintisiz uyuduğum 1 saattir en fazla...
11 de mama içiriyorum uyurken sonra biberonları yıka.. bide 2 günde bir yoğurt yap.
sonra da uykuya geçiyorum.. bide akşamları evde ya annem ya kaynanam oluyo.. yani şimdilik zor görünüyor... ama YAP - MA - LI - YIM!!!!!!!
anladım canım ama o zaman belki erken kalkı sabahları yapsan veya arada bi yerlere sıkıştırsan senin için çok güzel olur canım. çocuk büyüyünce daha rahat yaparsın

nugyacım bacaklarım evet erkek bacağı gibi yani yalan değil ama ben istedim bunu 3 yıl çalıştım nen canım çıktı yapana kadar yaw :1:

anladım canım ama o zaman belki erken kalkı sabahları yapsan veya arada bi yerlere sıkıştırsan senin için çok güzel olur canım. çocuk büyüyünce daha rahat yaparsın

evet büyüynce rahat yaparım. Daha 8 aylık.. ve ben hayatımın hem çok keyli hem de çok zor günlerini yaşıyorumm..
Mesela 3 gecedir hiç uyumadım desem yeridir..
işte arada o saat 10 la 11 arasına sıkıştırıyorum.. ama hafta 2 kere falan oldu şimdiye kadar anca..
o da 1 mil leslie sadece..

huuuuuuuuuuu sabahtan beri kaynat kaynat ben gelince susss ohhh :37::37::37::37:

famiiiiiiiiiiiiiiiiiir nereye gittiiiiiiin

Yaa ben diyeti yavaşlatıcam dedim abur cubura abanıcam demedim ki.:26::26::26: sadece sabah 3 tk büyüklüğünde kek yedim,ara ögünde aç kaldım tuzlu bisküvi attım iki tane agzıma. işyerinde olduğum için istediğimi yiyemiyorum.diyet psikolojisi olayına katılıyorum ama dengeli beslenmek yazmak çok uzun oluyo o yüzden öle yazmıştım :53::53:
senin laflarını çaptırmadım estagfirullah. madem bu kadar kızdın bende bişi yazmam artık peki :53::53::53:
canım nerudacığımın çok güzel ve yerinde bir tespiti vardır burada sadece yazmakla karşımızdakine duygumuzu tam doğru bir şekilde ifade edemediğimiz de çok oluyor seni kırdıysam özür dilerim canım ama bak orada önce gülmüşüm sonra olmaz işareti yapmışım yani şaka demişim ama insan yüzyüze olmayınca böyle ve bu kadar oluyor anca tekrar kusura bakma.
bak sana yorum yazdım famir oradan sanki seni diyeti bırakmaya abur cubura yönlendiriyormuşum gibi hissettiki bak nasıl yorumladı burada yazılan birşey çok farklı şekillerde anlaşılabiliyor bazen onun önüne geçmek için yazdım ama neyse bundan sonra sana özelden yazarım daha net olmaz mı :16:

Yaa ben diyeti yavaşlatıcam dedim abur cubura abanıcam demedim ki.:26::26::26: sadece sabah 3 tk büyüklüğünde kek yedim,ara ögünde aç kaldım tuzlu bisküvi attım iki tane agzıma. işyerinde olduğum için istediğimi yiyemiyorum.diyet psikolojisi olayına katılıyorum ama dengeli beslenmek yazmak çok uzun oluyo o yüzden öle yazmıştım :53::53:
senin laflarını çarptırmak gibi bir niyetim yoktu. sanırım yanlış anlaşıldım ama madem yanlış anlaşılıyorum çenemi kapatayım bari :53::53::53:

özeline bak sen iyisi :16:

evet büyüynce rahat yaparım. Daha 8 aylık.. ve ben hayatımın hem çok keyli hem de çok zor günlerini yaşıyorumm..
Mesela 3 gecedir hiç uyumadım desem yeridir..
işte arada o saat 10 la 11 arasına sıkıştırıyorum.. ama hafta 2 kere falan oldu şimdiye kadar anca..
o da 1 mil leslie sadece..

hafta sonları yapmaya çalış. hafta sonları yoğun spor yaparsan hafta içini telafi eder en aznından canım

1 litre su oldu an itibariyle...
az sonra yemeğe gidiyorum..
yemekte benim yiyebileceğim..
salata
kısır
makarna
muz , varmış...
ne yesem ki acaba..:26::26:

hafta sonları yapmaya çalış. hafta sonları yoğun spor yaparsan hafta içini telafi eder en aznından canım

inan çabalıyorum hugocuk.. Spor benim yaşam biçimim olmuştu ki hamile kaldım... ve sorunlu bir hamilelik olarak başladığından spora devam edemedim..:2:
Bide şu tiroid olayı da hallolsun istiyorum..
ondan sonra spor salonuna giderim diye düşünüyorum..
2 ay sonra falan... ama bu arada kendim yapıp azıcık şekillensem hiç fena olmaz tabi...

1 litre su oldu an itibariyle...
az sonra yemeğe gidiyorum..
yemekte benim yiyebileceğim..
salata
kısır
makarna
muz , varmış...
ne yesem ki acaba..:26::26:

salata kısır olur. hiç protein yok ama olsun napalım madem başka çare yok ksır tok tutar. 4 kaşık alsan 2 dilim ekmek eder. yağı çoksa süzmeye çalış

salata kısır olur. hiç protein yok ama olsun napalım madem başka çare yok ksır tok tutar. 4 kaşık alsan 2 dilim ekmek eder. yağı çoksa süzmeye çalış

tamam öyle yapayım... hiç yağ koymuyorlar canım.. sen kendin koyuyorsun..
onu da ben koymuyorum, sevmiyorum yağlarının tadını..
yediğim salatayı da yağsız yiyorum hep zaten..
Hadi ben kaçtım o zaman...

inan çabalıyorum hugocuk.. Spor benim yaşam biçimim olmuştu ki hamile kaldım... ve sorunlu bir hamilelik olarak başladığından spora devam edemedim..:2:
Bide şu tiroid olayı da hallolsun istiyorum..
ondan sonra spor salonuna giderim diye düşünüyorum..
2 ay sonra falan... ama bu arada kendim yapıp azıcık şekillensem hiç fena olmaz tabi...

anladım canım zaten troit düzelirse daha hızlı verirsin o da büyük engel oluyo kilo vermeye

canım nerudacığımın çok güzel ve yerinde bir tespiti vardır burada sadece yazmakla karşımızdakine duygumuzu tam doğru bir şekilde ifade edemediğimiz de çok oluyor seni kırdıysam özür dilerim canım ama bak orada önce gülmüşüm sonra olmaz işareti yapmışım yani şaka demişim ama insan yüzyüze olmayınca böyle ve bu kadar oluyor anca tekrar kusura bakma.
bak sana yorum yazdım famir oradan sanki seni diyeti bırakmaya abur cubura yönlendiriyormuşum gibi hissettiki bak nasıl yorumladı burada yazılan birşey çok farklı şekillerde anlaşılabiliyor bazen onun önüne geçmek için yazdım ama neyse bundan sonra sana özelden yazarım daha net olmaz mı :16:

özeline bak sen iyisi :16:

Allah Alah kabak bana patladı ii mi,ben seni kastederk bişey demedimki,sadece arkadaşa yazdım,diyeti yavaşlatmak bunları yemek değildir diye,bir bakıma senin yazını desteklemiş oldum aslında

Bknz:http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...araligindakiler-birlikte-zayifliyor-6104.html

Son düzenleme:
famircim bacak olayına sen ne diyosun canım fotoya baktınsa benimkilerle aynı sadece benimkiler daha uzun ama görüntü aynı sendende iyi kötü yorum alayım. kalanchoecim senden yorum alayım bebem :16:

tamam öyle yapayım... hiç yağ koymuyorlar canım.. sen kendin koyuyorsun..
onu da ben koymuyorum, sevmiyorum yağlarının tadını..
yediğim salatayı da yağsız yiyorum hep zaten..
Hadi ben kaçtım o zaman...

canım oradaki yağları beğenmiyorsan koyma da
yanlız evde salatana 1 tk zeytinyağı eklmeyi unutma canım çünkü yağda ve suda çözünen vitaminler vardır A D E K vitaminleri yağda çözünen vitaminlerdir bu sebeple de işe yaramalrı için bu vücudumuz için gerekli işlemleri yapabilmeleri için mutlaka yağ ile birlikte alınmaları gerektiği gözönünde bulundurulmalıdır:34:

famircim bacak olayına sen ne diyosun canım fotoya baktınsa benimkilerle aynı sadece benimkiler daha uzun ama görüntü aynı sendende iyi kötü yorum alayım. kalanchoecim senden yorum alayım bebem :16:

düz durduğunda o kadar kaslı görünmüyordur kadının bacakalrı,ayağını kaldırdığı için kaslar çıkmış ortaya,tam sporcu bacağı (aynı fotodan bahsediyorsak tabi)
bence sorun yok hoş duruyor,sallanmasın yürüken yeterki:63:

canım küçüğün haddi hesabı yok
büyükten bahsediyoruz burda :9:
:1::1:ilahii farmasii hakkaten öle küçüğün bende de haddi hesabı yok yarı günüm wc de geçio bşde şu kabızlık olayına çare bulsam inş. eskiye göre daha iyi ama bakalım inş daha iyi olur
kalanchoecim nasıldı pilates bugün gerdi değilmi. ama her geçen gün dahada açılıyoruz değilmi canım.
bebeişim çok güzeldi ya resmen uzamış açılmış hissediorum kendimi 2-3 saat karnım bacaklarım eğilrken kalkerken otururken resmen tetikte.nası gerilio yaa. süper çok seviorum ben bu pilatesi.

famir geçen hafta bir yerde okumuştum ondan beridir
sabahları aç karna
1 kuru erik
1 kuru kayısı
1 kuru incir yiyorum
üzerine de 500 ml su içiyorum acayip faydasını gördüm yanlız şuna inanıyorum bu tür şeyler 1 haftadan sonra bünye alışıyor etkisini kaybediyor gibime geliyor arada düzeni değiştirmek lazım diye düşünüyorum
canım ben bu da dahil olmak üzere her şeyi denedim herkeste işe yarıo bir bende yaramadı valla.en son keten tohumu alıcam artık şu probiyotik yoğurtlardan yiorum şimdilk.

Kızlar kızlar geleeeeem miiiii yaaaaaaanaaaaızdan öpeeeeeem miiiiiiiiiiiii:60::60::60::60::60:

Herkese neşeli,komik,eğlenceli,sağlıklı,mutlu,huzurlu pammmmbıkkkkkk gibi bir gün diliyoruuuuuuuuuuum cancanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:32::32::32::64::64::64::13::13::13::16::16::16:

Okuoku ancak yazabiliyorum maşallahhhh sohbet koyuuuu

Ben de çokşükür hergün 2-3 kere çıkıyorum tuvalete bol su,keten tohumu,bol yeşillik sayesinde diye tahmine diyorummm ve ben şaibeli de olsa(acıktırıyor diyenler var) çokkkk sakzıçiğniyorum bir acıkma sorunu yaşatmıyo bana çünküü

Kahvaltımı yazayım hemencikkk

sabah kalkınca 1 hurma(hac hurması) 500ml su

1,5kk yağsız beyaz peynir

1 dilim çok tahıllı ekmek

2 çeri domates

1 salatalık

1 büyükkkk tutam maydonoz

sonrasında yeşil çayımı içtim şuana kadar toplam 1lt su içtim daha da 3lt yi bulurum ben bugün inşallah

Bugün spor günüm uzaya gidicem inşallah belki biraz da koşu bandı yaparımmm ortaya karışık olsun:10::8::65:
afiyettt olsun beeeebeeeeemmmm:16::16::16:gel gel gel güzelim gel gel acımayacak diorum bende sanaaa:9:ama ama sen benim kahvaltımı görmemişsinnnn:59::59::59::43::43:

dün bakmıştım canım bende kaslı olsun ama bu kadar belrgin sitemiorum bende.erkek bacağı gibi olmasın.ben sadece yürürken sallanmasın istiorum ben çok severim etek ve şort giymeyi yazın.ööle lömbür lömbür sallanıncada sinrlerim alt üst oluo.ben kıyafetli deilde çıplakken aynada inceliorum hep vücumu öne arkaya yürüorum uzatıorum bacağımı kaldırıorum öle daha iyi görüno nerde nasıl fazlalık var.bacaklarrım ve karnım sıkılaşsın başka bişi istemem ben.:26:ama zevk meselesi tabi sende böle seviosun kimilerine de çok yakışıo mesela ama ben kendime yakıştıramıorum.bunu yapmak öle de koılay deil haaa.dediğin gibi senelerini vermek lazım.sonunda oluomu evet oluo ama sabrlı olmak lazım.ben yaza kadar toparlansam çok iyi olacak.sonra da devam tabii:10::10:

bir mink ara öğüncük:56::56::56:
1 kupa tarçınlı karanfilli karabiberli yeşil çay
4 badem,3kuru kayısı
110 gr.probiyotik yoğurt

Back
X