60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

famircim bacak olayına sen ne diyosun canım fotoya baktınsa benimkilerle aynı sadece benimkiler daha uzun ama görüntü aynı sendende iyi kötü yorum alayım. kalanchoecim senden yorum alayım bebem :16:

Benden yorum istememşsin ama Hugocuk ben kaslı bacak çok beğenirim.. Hele seninkiler uzunsa.. Süper...

canım oradaki yağları beğenmiyorsan koyma da
yanlız evde salatana 1 tk zeytinyağı eklmeyi unutma canım çünkü yağda ve suda çözünen vitaminler vardır A D E K vitaminleri yağda çözünen vitaminlerdir bu sebeple de işe yaramalrı için bu vücudumuz için gerekli işlemleri yapabilmeleri için mutlaka yağ ile birlikte alınmaları gerektiği gözönünde bulundurulmalıdır:34:

Evde koyuyorum canım.. dün karnabahar salatası yaptım yoğurtlu mesela.. üzerine azıcık zeytinyağı da döktüm..

öğlen yemeğimi de yazayımm.
yarım kase yayla çorbası (5 yk anca vardır)
3 yk kısır
havuç, kıvırcık salata 1 kase
ve bir kaçamak yaptım 1 çatal makarna yedim...:69:
bide muz vardı aldım ama yemedim..
Arayı onunla yaparım...

düz durduğunda o kadar kaslı görünmüyordur kadının bacakalrı,ayağını kaldırdığı için kaslar çıkmış ortaya,tam sporcu bacağı (aynı fotodan bahsediyorsak tabi)
bence sorun yok hoş duruyor,sallanmasın yürüken yeterki:63:

yok tatlım kaslı bacak sallanmazki kaslar taş gibi oluyo sallanmaz. sağol yorumun için

Benden yorum istememşsin ama Hugocuk ben kaslı bacak çok beğenirim.. Hele seninkiler uzunsa.. Süper...

yok bebem olurmu hiç sende spor geçmişi olan biri olarak çok önemli yorumun. dün demiştin çok hoş bende böyle istiyorum demiştin fikrini biliyorum o yüzden canım. boyum 170 o yüzden bacaklarım uzun canım. ben böyle seviyorum kolay olmadı 3 yılda oldu ama olsun bidaha gitmiyo o kaslar zor oluştuğu için

öğle yemeğim evden getirdim
7 yk taze fasülye
3 yk yoğurt
salata (yemekhneden)
bir dilim kepek ekmeği
afiyet olsun cnm

3 yk kısır
Arayı onunla yaparım...
afiyet olsun canım

seda sayandan ünlü bir beslenme uzmanı konuşuo kızlar dinleyin imaknı olanlar tartılmadan bahsedio hergün deil haftada bir gün sabah aç karnına wc de nsonra çıplak tartılın dio hergün tartılmak kilo aldım verdim die sevnp sıksık sevnp üzülmek hormonların dengesini bozuo dio o yüzdne bile bir gün kilo vermiş bir gün kilo almış görünebilrsiniz dio

Evde koyuyorum canım.. dün karnabahar salatası yaptım yoğurtlu mesela.. üzerine azıcık zeytinyağı da döktüm..
ççok güzel o zman
7 yk taze fasülye
3 yk yoğurt
salata (yemekhneden)
bir dilim kepek ekmeği
afiyet olsun çok güzel gerçketen
3 yk kısır
Arayı onunla yaparım...

afiyet olsun çok güzelmiş
aman da ne kaçamakmış o öyle Allahım yarabbim sakın bir daha olmasın tamam mı sen ne yaptın o bir makarna var ya seni eder biliyor musun sen :9::9::9::9::9::9::9::9::9:ilahi hiç güleceğim yoktu afiyet olsun bacımmmmmmmmmmmmmm
ya yarısını keşke araöğün olarak ayırsaymışsın ya :9::9::9::9::9::9::9:

3 yk kısır
Arayı onunla yaparım...

bana burda acaba az gelen ne olduki onu düşünüyorum şimdi sanki az 3 yk kısır 1,5 dilim ekmek eder bir çatal makarnayı kaçamak olarak görmr bence o zaman yoplamda 2 dilim ekmek yemiş olursunki oda normal.çorbayı bir kepçeye çıkarabilirmişsin canım afiyet olsun.menüme yorumun için sağol canım

afiyet olsun cnm

afiyet olsun canım

seda sayandan ünlü bir beslenme uzmanı konuşuo kızlar dinleyin imaknı olanlar tartılmadan bahsedio hergün deil haftada bir gün sabah aç karnına wc de nsonra çıplak tartılın dio hergün tartılmak kilo aldım verdim die sevnp sıksık sevnp üzülmek hormonların dengesini bozuo dio o yüzdne bile bir gün kilo vermiş bir gün kilo almış görünebilrsiniz dio

değerli bilgi için çok teşekkürler bitanem ayyyyy hocahanım evet ya hocahanım diye hitap etmek daha güzel değil mi ? :16::16: canım meslektaşım benim:16::13::70:

konuş konuş halim kamadı heralde,sendesabahları yoksun,tüm enerjimi bitirmiş oluyorum sen gelene kadar

hımmmmmmmmmmmm bana kalmıyo yaniiii:43::43::43: sen 2 ara öğün dinle gelir enerjin :60::60:yemeye gitmişsindir şimdi de:43:

:1::1:ilahii farmasii hakkaten öle küçüğün bende de haddi hesabı yok yarı günüm wc de geçio bşde şu kabızlık olayına çare bulsam inş. eskiye göre daha iyi ama bakalım inş daha iyi olur

bebeişim çok güzeldi ya resmen uzamış açılmış hissediorum kendimi 2-3 saat karnım bacaklarım eğilrken kalkerken otururken resmen tetikte.nası gerilio yaa. süper çok seviorum ben bu pilatesi.

canım ben bu da dahil olmak üzere her şeyi denedim herkeste işe yarıo bir bende yaramadı valla.en son keten tohumu alıcam artık şu probiyotik yoğurtlardan yiorum şimdilk.

afiyettt olsun beeeebeeeeemmmm:16::16::16:gel gel gel güzelim gel gel acımayacak diorum bende sanaaa:9:ama ama sen benim kahvaltımı görmemişsinnnn:59::59::59::43::43:

dün bakmıştım canım bende kaslı olsun ama bu kadar belrgin sitemiorum bende.erkek bacağı gibi olmasın.ben sadece yürürken sallanmasın istiorum ben çok severim etek ve şort giymeyi yazın.ööle lömbür lömbür sallanıncada sinrlerim alt üst oluo.ben kıyafetli deilde çıplakken aynada inceliorum hep vücumu öne arkaya yürüorum uzatıorum bacağımı kaldırıorum öle daha iyi görüno nerde nasıl fazlalık var.bacaklarrım ve karnım sıkılaşsın başka bişi istemem ben.:26:ama zevk meselesi tabi sende böle seviosun kimilerine de çok yakışıo mesela ama ben kendime yakıştıramıorum.bunu yapmak öle de koılay deil haaa.dediğin gibi senelerini vermek lazım.sonunda oluomu evet oluo ama sabrlı olmak lazım.ben yaza kadar toparlansam çok iyi olacak.sonra da devam tabii:10::10:

bir mink ara öğüncük:56::56::56:
1 kupa tarçınlı karanfilli karabiberli yeşil çay
4 badem,3kuru kayısı
110 gr.probiyotik yoğurt

Ayyyy evetttt arada kaynamış gerçi kaynıycak gibi değil maşallah süper bir kahvaltı kurabiye de hiiiiiiiiiiiiç sorun değil bence afiyet olsun şekercimmmm:16: havalr güzel gidiyo bu ara buluşalım yahu

3 yk kısır
Arayı onunla yaparım...

Afiyet olsun cicim olanların içinde en uygunu böyle olmuş bence:16:

7 yk taze fasülye
3 yk yoğurt
salata (yemekhneden)
bir dilim kepek ekmeği

Afiyet olsun nugiiiiiii:1::1::1:herzamanki gibi çokkkk güzelllll:16:

Son düzenleme:
Allah Alah kabak bana patladı ii mi,ben seni kastederk bişey demedimki,sadece arkadaşa yazdım,diyeti yavaşlatmak bunları yemek değildir diye,bir bakıma senin yazını desteklemiş oldum aslında

Bknz:http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...araligindakiler-birlikte-zayifliyor-6104.html

kızlar ben hasta olduğum için sanırım çok alınganlaştım. ne olur benim yüzünden kırgınlık olmasın. ben ikinizin dediklerini de alıp cebime attım çooook teşekkürler desteğiniz için. bir hata yaparsam acımayın bana ::52::52:

arkadaslar zayıflayan arkadaslarımızdan önceki sonraki hallerinin fotoları koysanız.varsa da nerden bakabiliriz yardımcı olabilirmisiniz.ben bitek farmasi'ninkini gördüm ve harika olmuuş.
bize de azim olur hem :1:

hımmmmmmmmmmmm bana kalmıyo yaniiii:43::43::43: sen 2 ara öğün dinle gelir enerjin :60::60:yemeye gitmişsindir şimdi de:43:

Ayyyy evetttt arada kaynamış gerçi kaynıycak gibi değil maşallah süper bir kahvaltı kurabiye de hiiiiiiiiiiiiç sorun değil bence afiyet olsun şekercimmmm:16: havalr güzel gidiyo bu ara buluşalım yahu

Afiyet olsun cicim olanların içinde en uygunu böyle olmuş bence:16:

Afiyet olsun nugiiiiiii:1::1::1:herzamanki gibi çokkkk güzelllll:16:

teşekkür ederim nerudacığım bı nugi isminide çok tuttum valla:52::9:

yemeğimi yedimm geldimmm

3 çk şehriye çorbası(çok kötüydü içemedim)
3 köfte büyüklüğünde tavuk eti
200 ml ayran
1 dlm kepek ekmeği

yeşil mercimekli bulgur pilavıda vardı,ekmek yemek istediğim için almadım normalde bulgursa yiyorum ama yemek dağıtan arkadaş sizneden pilav yemiyosunz alerjiniz mi var diyor,pirinç pilavıda almıyosunuz diyo:60::60:Allahım ya 1000 kişinin içinden adam beni takip etmiş:60:

bende öğle menümü yazayım:
2 küçük kepçe mercimek çorbası
1 kaç çatal karışık salata
2 kaşık pirinç pilavı ( yemicektim ama dayanamadım :( )
iki kaşık yogurt
1 adet yufkalı kebap (içinde tavuk parçaları, patates ve havuç vardı)
yorumlarınız ?

Hugocuk gaza geldim çıkayım bari yürüyeyim dedim.. valla yaklaşık 3000 atım yürümüşümdür tempolu tabi..
ter içinde kaldım ama iyi geldi he...

Back
X