60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ohhhh missss afiyet olsun hugocukcuuum ben çok seviyorum yaa tarhanayı geçen hafta her gün enrdeyse 1 kepçe içtimöğünlerde bu hafta yapmıycam:56:

Canım hoşgeldin hepberaber öyle güzel gidiyor ki kilocuklarrrr çok şükürrr:16:seninkiler de gider inşallah hep bizimle ol:16:

efeeeeeeem:1::1::1:

yoooo gitmedimmm burdaaaayıııım:1::1:

ohhh tam denge afiyet olsun çok güzel canım benim:16:

yemek mi yedin ne yaptın görüşemedik bugun anacımmmmm:59:,sevgülün mü geldi kız yoksa yemeğe:82:

rica ederim cnm
evet çok güzel cnm mesleğimi hatrlatıosun bana saol:16:

afiyet olsun bebeişimmmm
adamın önünde salınsaydın bak sence neden die:60::60:gerçi geri kalan fazlalıklarıda verde öle salın deeeeerrmişimm:9:

pilav olmasaymış daha iyi olurmuş akşama dengelersn artık.canın çekmiş yemişsin olsun.afiyet olsun:34:

afiyet olsun canımm

hoşgeldnn bize katıl kilolarından kurtul:34:

afiyet olsun hugocuğum sağlık kokuor menülerin sağlıkkkk:34:

olsun canım sağlığız yernde olsunda kilo verilir ama sağlık daha öenmlii:nazar:

valla acilen zayıflamam lazım yemekhanedekilere karşı kendimi borçlu hisseder oldum,işleri güçleri yok beni takip ediyolar,biri kepek ekmeği getiri ardımdan biri pilav koymaya çalışır tabağa:9:hayır farkında olmayanlarında dikkatini üzerime çekiyorlar nç nç nçnç:60:

aaa olurmu buyrun gelin. mutfaktaydım kaçırmışım yazdıklarınızı. benim diyetisyen randevusu 22 şubat daha 1 hafta vaktim var evdeyim yarın gelin beraber yapalım sporumuzu :86:

aaa olurmu buyrun gelin. mutfaktaydım kaçırmışım yazdıklarınızı. benim diyetisyen randevusu 22 şubat daha 1 hafta vaktim var evdeyim yarın gelin beraber yapalım sporumuzu :86:

yok anacım ben gelmem,bu hügocuk spor yaptırır bize canımızı çıkarır valla:30:

valla nugicim:60:tıka basa doydum desem inanırmısın ekmeği zor yedim valla:26:niye böyle oldum bilmiyorum sanıırm ayran şişirdi biraz,şimdilik iyiyim,ara öğünd e2 mandalina 1 elmam var onu yerim eve gidene kadar acıkırsam

tavuk tok tutar ayranla o yüzden bende öğlenleri genelde tavuk yiyorum çok tok tutuyo.

spordan sorumlu topic bakanı hügocummmm.:23::23::23:
bende dün eliptik bisiklet satın aldım. yarın gelecek. bende şu an hastayım zaten anca iyileşirim. nasıl iyi yapmışmıyım bana da gaz ver hadi hadiiiiiiiii :52::52::52:

aferin iyi yapmışsın canım. spora başla. toparlnaman daha kolay olur. ben diyetten çok spora önem veriyorum çünkü bacaklarım sporla oldu. elbette yani diyet olmasa olmaz ama spor daha öncelikli benim için vücudu şekle sokan asıl spordur

evet çok meraklıyımdır. çocuk konusunda ufacıktan en iyi şekilde besleyeyim büyüteyim istiyorumda ondan canım hayırlısıyla benim kilolar gittikçe bebek yaklaşıyo çünkü :86:

inşallah canımmmmmmmmmm,rabbim sağlıklı bir evlat versin sana inşallah,ebru şallı gibi bir hamilleliği,çağla şikel gibi bir lohusalığın olsun:60::60::60::60::60:

eveeeeeeet uzun ve seksi bacaklı bakanımız :52::52::52::52::52::52::52::52:

banada kaslı bacaklar seksi gelir hiç sallanmayacak taş gibi olacak tutulmayacak. sende benim gibi seviyosun galiba.
belki boyum kısa olsa bu kadar istemezdim.
zevk beyeni meselesi ben böyle beyeniyorum beyenmeyeneler olur tabiki. ben karında kollarda sırtta bacaklarda kası seviyorum bi arkadaşım mesela beyenmez kası karında. hep bana diyo kaslı oldun eskiden daha hoştun diyo ama ben böyle beyeniyorum. zaten beyenmesem bu kadar senelerce spor yapmazdım zayıflama derdinde olurdum beniim derdim yağ oranı kas durumu varsa fazlalıklar gitsin o kadar

yok anacım ben gelmem,bu hügocuk spor yaptırır bize canımızı çıkarır valla:30:

yok kız kimseye kaldıramayacağı sporu yaptırmam. pilates yaparız zor gelirse koşu bandı olur o da olmadı dans ederiz. kolların için dumbelle kas çalıştırırım falan işte

inşallah canımmmmmmmmmm,rabbim sağlıklı bir evlat versin sana inşallah,ebru şallı gibi bir hamilleliği,çağla şikel gibi bir lohusalığın olsun:60::60::60::60::60:

sağol bebem inşallah canım. tüm bebek isteyenlerin böyle olsun inşallah. sen ikincisi düşünmüyomusun canım gerçi gençsin daha vaktin çok ama sorayım dedim

yok kız kimseye kaldıramayacağı sporu yaptırmam. pilates yaparız zor gelirse koşu bandı olur o da olmadı dans ederiz. kolların için dumbelle kas çalıştırırım falan işte

şöyle halay çeksek,iki göbek atsak,oryantal oynarım ben size(:60::60:bi komik oynarım ki gül gül ölürsünüz valla),yada sarmadı pappi dansı yaparım size,oda olmadı apaçiiiiiii:52:

kızlaaarr öğle yemeğim:56:
1.5 kepçe tel şehriye çorba
2.5 kaşık etli kabak yemeği
salata
1 dilim kepekli ekmek
( yemeğim az oldu ama hazırda başak bişi yoktu yapmaya üşendim daha doğru işlerim var. ama doydum acıkırsam arayı kuvvetnedireyim inş...)

sağol bebem inşallah canım. tüm bebek isteyenlerin böyle olsun inşallah. sen ikincisi düşünmüyomusun canım gerçi gençsin daha vaktin çok ama sorayım dedim

zayıflarsam hayır,zayıflayamazsam evet dermişim:61:şimdilik düşünmüyorum canım en az 5 yıl sonra:50:

Back
X