60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay kızlar vallahi supersiniz ben bu kadar iradeli asla olamadım cunku 49 larda giden kilom son 4 yılda 63 oluvermişti son bu yılda kesin 69 oldum cunku daha 6 ay onceki pantolonlarıma bugun sıgamıyorum :59: 63 kg iken elma diyeti denedim 20 gunde 57 ye dustum ama sonra geri alıverdim :59: o kadar duzensiz besleniyorumki asla duzenli beslenemem ben asla cunku ne işim buna musait ne bişi ara ogun hayatta yapamam basımı kaldıramıyorum cunku işten ... :25:

sabah olesine bişiler atıstırıp cıkıyorum akşama kadar aç bekliyorum akşamda yumuluyorum yemeğe birde ben gunde 2 lt den az kola içmiyorum gunde derken eve geldikten sonraki saatler uyuyana kadar yane :50:

şuan baskulumun pili bitik tartılamıyorum açıkcası tartılmakta istemiyorum sanırım :59:

armut tipli geziyorum korse bile artık naçar kalmış bana karşı :14:

eski günlerime dönmek istiyorum ama nasıl iş yerimde asla wc gitmei sevmem bu yuzden suda içmem offf :14: sorunluyum acıkcası berbat şekilde :50: bir gun tamam ben baslıcam kesin diyorum ikinci gun fısss :19:

işyerim evime 6 km git-gel toplamda 1 hafta yurudum sonra geri direncim kırıldı ama gene devam etmek istiyorum sabahları gec kalıyorum terliyorum diye yurumekten sogudum akşamlarıda eve yetiş bilmem ne telaşı ama yurumeyi koysam kafaya yururum sankim :59:

sizde ben umitsiz vakamıyım yoksa başarabilirmim acep :61:

bu arada farmasi azmine hayran kaldım supersin cnm :71:

:56: off canım ahtapot salatası çekti. balıkçılar yakalıyo ben alıyorum taze taze. dövüyorum epey bi :27: bayağı yoruluyorum ama deyiyo yumuşacık oluyo valla nugya ahtapot salatası yerinee seni yerim bak :56:

slm kızlar kahvaltım
2yk yogurt
4yk nesfit
1portakal
1ceviz
tarçın karıştırıp yedim
500 gramda vermişim allaha şükürrrrrr:66::66::66:

sağolun kızlar beni çok mutlu ettinizzzzzzz.diyete başlayalı 3 gün oldu.bugün sabah sütle gevrek yedim light sütle.sonrada yeşil çay içtim.1 litrede su ama açıktım galiba

kalanchoecim bende hepsini yapıyorum zor diye atlamıyorum inatla devam ediyorum. ebruyla aynı yapabilmek için. toplu olanları yerde bile yapmaya çalışıyorum valla tüm egzersizleri bende yaptım
bende yapıorum cnm ama hundred ve yüz üstü sırt hareketleri hariç :26:çünkü belimi ağrıtıo onlar aslında hundrend alt karın için süper ama göbeğimi eriteceğim die belimide sakatlayamam Allah korusun.zaten sölüo rehatsızlığı olanlar dr.a danışsın die.bende sormuştum dr.a o da yaptğın zaman seni zorlayan belini ağrıtan haerketleri asla yapma bi kere bile demişti.bide rol up rol back var. oda çok tehlikeli hugocuğum dikkaet et yatarken yerden öle bir anda kalkmak çok tehlikeli.dr. anlatmıştı bana özellkle yatarken kalkerken önce yana dön bacaklarına karnına çek öle kalk die.onlar hariç dierlerini yapıorum bende inatlaşıorum adeta hepsini yapabilmek için:47::47:

merhaba kızlar bende zayıflama istiyorum 69 kg ve boyumda 1.69 :( bende katılabilirmiyim aranıza???

Hoşgeldin canım ne demekkk tabii ki katılabilirsinnn hergün yaz canım yediklerini yaptıklarını yardımı oluruz biz de:16::13:

alah allah ben yemekleri kaşıkla yemiyorum ki gızımmmmmmmm,çorbayı kaşıkla içiyorum sadece bu nedenle çorba kaşığı dedim,hem çayıma şekerde atmam çay kaşığı da ne işe yarıyor ki:9:
sanırım bu kısaltma çok yemek tarifi veren programları izlememden kaynaklanıyor,Ah o oktay usta yok mu:47:
sağol cicim Allah senide ,senin ailenide yavuklunuda kaynananıda :52: korusun belarrdan inaşllaaaaaaaaaaahhhh:nazar:

:60::60::60:çk :60::60::60::60:çk:60::60::60:

aminn canı sağol hepimize sevdiklerimizle sağlıklı,mutlu,huzurlu bir ömür versin Allah inşallah hayırlı uzuuun bi ömür:16:

kız neruşşşşşşşşşşşşş,bütün saygınlığımı yitirdim bak sayende:57:

:60::60::60::60: ben bişey yapmadım sen çk dediiiiiiiiiiiiiiin:60::60::60::60:

ne vuruyosun yaaaaa cısssssssss:47::47::60::60:

slm kızlar kahvaltım
2yk yogurt
4yk nesfit
1portakal
1ceviz
tarçın karıştırıp yedim

bir ycl sevin nidası göndereyim saba öyleyse yuuuuuuuuuuuuuFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:tebrikler hülyacım harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:65:

ay kızlar vallahi supersiniz ben bu kadar iradeli asla olamadım cunku 49 larda giden kilom son 4 yılda 63 oluvermişti son bu yılda kesin 69 oldum cunku daha 6 ay onceki pantolonlarıma bugun sıgamıyorum :59: 63 kg iken elma diyeti denedim 20 gunde 57 ye dustum ama sonra geri alıverdim :59: o kadar duzensiz besleniyorumki asla duzenli beslenemem ben asla cunku ne işim buna musait ne bişi ara ogun hayatta yapamam basımı kaldıramıyorum cunku işten ... :25:

sabah olesine bişiler atıstırıp cıkıyorum akşama kadar aç bekliyorum akşamda yumuluyorum yemeğe birde ben gunde 2 lt den az kola içmiyorum gunde derken eve geldikten sonraki saatler uyuyana kadar yane :50:

şuan baskulumun pili bitik tartılamıyorum açıkcası tartılmakta istemiyorum sanırım :59:

eski günlerime dönmek istiyorum ama nasıl iş yerimde asla wc gitmei sevmem bu yuzden suda içmem offf :14: sorunluyum acıkcası berbat şekilde :50: bir gun tamam ben baslıcam kesin diyorum ikinci gun fısss :19:

işyerim evime 6 km git-gel toplamda 1 hafta yurudum sonra geri direncim kırıldı ama gene devam etmek istiyorum sabahları gec kalıyorum terliyorum diye yurumekten sogudum akşamlarıda eve yetiş bilmem ne telaşı ama yurumeyi koysam kafaya yururum sankim :59:

oy ooy canım tabıkı verebılırsın hep bırlıkte verıcezz ıns sen yedıklerını yaz ona yorum yapalım ttmm :16:

bir ycl sevin nidası göndereyim saba öyleyse yuuuuuuuuuuuuuFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:tebrikler hülyacım harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:65:

amin canım sagolasın hepimize inşşlah buhaftada 900 gram oldu aslında tam olarak cumartesi tartılma günüm baklaımverecemmmi daha ay durmuştu bide nerudamın çok şansı var bana o yapınca çok gidiyo maşallah maşşlah

amin canım sagolasın hepimize inşşlah buhaftada 900 gram oldu aslında tam olarak cumartesi tartılma günüm baklaımverecemmmi daha ay durmuştu bide nerudamın çok şansı var bana o yapınca çok gidiyo maşallah maşşlah

bundan sonra hepimizin tickerını neruda yapsın öyleyse:52::52::52::52::52:ne dersin nerudacığımmmmmmmmmmmmm:27::27::27::27::27::27::27::27:

slm kızlar kahvaltım
2yk yogurt
4yk nesfit
1portakal
1ceviz
tarçın karıştırıp yedim
afiyet olsun cnmm valla bende priene ve sen gibi bir anne olmak istiorum inşşşş...:26:tebrk ederim ne güzel zayflıosunuzz:nazar::nazar:

cnm neden olmasın yetrki gerçekten iste öle lafta kalmasın.bak ben ve dier arkadaşlarım azmettik ve oldu ve oluo bak vermesem ben veremezdim yediğim çikolataların tatlıların pasta böreklerin haddi hesabı yoktu 2 ayda 7 kilo verdim bak.yapamam edememe deme yapıcam de azmet inan gerisi gelio.evde bişiler götütrrsün akşamları daha hafif yersin dengelersin.

sağolun kızlar beni çok mutlu ettinizzzzzzz.diyete başlayalı 3 gün oldu.bugün sabah sütle gevrek yedim light sütle.sonrada yeşil çay içtim.1 litrede su ama açıktım galiba
afiyet olsun cnm aara öğünleerini unutma aralarda kuru ve taze meyve leblebi 5-10 kuru yemiş süt vs. yiyeblrsn ve hatta yemelisin

şu göz kırpan kız ne komik bişeymiş:60::60::60::60::60:gözü şişoyo gibiiiiiiiiiiiiiiii:60::60::60::60:aaaaaaaaaaaa iyice tozuttum heeeeeeeeeeeeee:78:

:60::60::60:hakketen haaa.bendesen diyince farkettim süper yaaaaaa:60::60::60::60:

Ahanda neruda cadısıııııııııııı..............Ay pardon Ahanda regl olmuşum dicektim:9:akşamki tatlıların sebebi belli oldu :26:reglken spor yapıyomusunz bakim siz,ilk regl olupta spor yapıyor olduğum günlerde:44:

Back
X