- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
Hoşgeldin gostcum. yari gemilerde olan güzel insan...cevaplarımm tabikii:))

yaa bişi sorcam harbiden diyetisyen misin yoksa o kadar bilgilisin diye mi kızlar böle dio

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin gostcum. yari gemilerde olan güzel insan...cevaplarımm tabikii:))
nugişşş tarif için sağol sevgi kelebeyim :119:
Hoşgeldin gostcum. yari gemilerde olan güzel insan...
yaa bişi sorcam harbiden diyetisyen misin yoksa o kadar bilgilisin diye mi kızlar böle dio![]()
Hoşgeldin gostcum. yari gemilerde olan güzel insan...
yaa bişi sorcam harbiden diyetisyen misin yoksa o kadar bilgilisin diye mi kızlar böle dio![]()
ahh ahh gemiler hiç akıl yok bende denize aşık oldum
ben diyetisyen adayıyım bu yıl mezun oluyorum normalde ama 1 yıl uzatıp formasyonda alıcam yani diyetisyen olmama yarım dönem kaldı
![]()
geçmiş olsun canım. doktoruna muhakkak sor canım pilates yapabilirmisin diye. bu çok önemli. yürüyüş falan sorun olmaz ama pilates genelde yerde yatılarak yapılıyo falan karın egzersizleri zorluyo falanya belkim zararlı olabilir sana. yaw 15 kiloyu kısa zamanda nasıl verdin sağlıksız diyetmi yaptın yoksa sağlıklımı. bu arada sen pilatese başlamıştın nasıl pilatesle aran canım zorluyormu.
ya o zamanlar moralim çok bozuktu babam iflas etmişti nasıl oldu bende anlayamadım diyet falan yapmadım 1 ay içinde 15 kilo veridm tam bir felaketti ceset gibi oldum 1 kilo bir şey taşıyamaz hale geldim vücudumda kıllar çıktı ve en önemlisi omur ilik disklerim... işte bu yüzden hep sağlıklı kilo verin diyorlar... ama ben istemeden oldu.. plates için doktorumdan izin almıştım zaten hiç sorun olmadı hatta gerilmek çok iyi geliyor, esnemeyi seviyorum. platese 2 hafta ara verdim memlekete gelince, spor salonuna devam edicem gidince.
gostcuğum çok çok teşekkür ederim msj sürem dolmadığı için msj atamadım.çok geçmiş olsun sanada.
sözlünle mutlulukla diliorum sana.![]()
anladım canım. malesef üzüntüler böyle yapıyo insanı bazen. neyseki sağlığına kavuşmuşsun canım. pilatese engel durumun olmaması güzel aslında pilates kas için en güzel ve en hızlı cevap veren egzersizlerden
leslie nedir ?
inşallah canım işinin başına geçersin hayırlısıyla.
inşallah güzel haberler alırsın canım. ama olumsuz şeyler diyeceğini sanmam çünkü öyle olsaydı spor yaparken hissederdin bence.
gostcum yakışıklı denizci kalbini kapmış senin
evet ama ağrılarım başladı çok garip...
canlarım benim çıkmam lazım acilen akşama görüşürüz tekrar öptüm hepinizii çok kendinize ii bakın