60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gostcum eşime fırında hamsi yaptım fakat hamsiden ne kadar yemeliyim biliyorum açıkçası. sence ne kadar yemeliyim canım yağı az. ton balığı ölçüm 80 gramdı bi küçük kutu ton balığı yani.

ton balığı yağı süzülsede yağlı... sen 100 gr az yağlı hamsi yiyebilirsin yanındada bol yeşillik afiyetler olsunnnn:71:

malesef ve malesefki bazı spor eğitmenleri kişiye fazla spor yüklüyor veya rahatsızlığı varsa dikkate almadan spor yaptırıyor kısa zamanda çok verim almak insanların gözüne girmek için malesef. elbette çok iyi işini yapanlarda var ama böyleleride yok değil. ben bu zamana kadar çok yoğun sporla zayıflayıpta sonra sporu bırakmayan kilo almayan görmedim. o yüzden spor kişiyi aşırı yorup halsiz isteksiz bırakmamalı hayatın içinde muhakkak düzenli olmalı. az olsun ömürboyu olsun
evet hügocuuma katılıyorum. ben kilo veriyim de salona gelen insanlara ne kadar başarılı olduklarını kanıtlasınlar diye benim spor hocalarım da afedersin eşek gibi çalıştırıyorlardı yeni başlayan beni. canım çıkıyodu akşam yemegi bile yiyemiyordum ama kiloda veremiyordum. ayrımı yaparken dikkatli olmak lazım. mümkünse deneme üyeliği almak lazım salonu denemek için. benim gittiğim salondakiler bunu kabul etmemişlerdi demek ki şüphelenmem lazımmış.

evet hügocuuma katılıyorum. ben kilo veriyim de salona gelen insanlara ne kadar başarılı olduklarını kanıtlasınlar diye benim spor hocalarım da afedersin eşek gibi çalıştırıyorlardı yeni başlayan beni. canım çıkıyodu akşam yemegi bile yiyemiyordum ama kiloda veremiyordum. ayrımı yaparken dikkatli olmak lazım. mümkünse deneme üyeliği almak lazım salonu denemek için. benim gittiğim salondakiler bunu kabul etmemişlerdi demek ki şüphelenmem lazımmış.

günde 10 saat sporda yapılsa vücut alışır sporda sınır yoktur nereye kadar değilmi. bikaç ayda hızlıca kiloları verdirmeyi amaçlıyorlar. sonra bırakınca sporu geri lıyosun tekrar gidiyosun. ağır sporlar innsanı yoruyo sporda soğutuyo. insan zayıflayana kadar spora zor sabrediyo en güzeli sporda normal sürede olmalı yani.

bUGÜN BENİMLE KİMSE İLGİLENMEDİ..
Bi Famir güldürdü beni sağolsun..
Allah da seni güldürsün famir..:71:
Ben az sonra evime gidiyorum...
Yarın görüşürüz kızlar..
Öpüyorum sizi..:54:

ehehe öyledir o :1: biz onun bu huyunu seviyoruz çok
ee alışceez artıkın :53::53::53: şaka bi yana ben de sefiom böle onu. bilmem aşkıma karşılık verir mi :69::69::69::60::60::60:
bu arada ben ara ögünde yarım fincan leblebi bir kase ketentoomlu yoort yidim 15.00 gibi

haklısın ..ben bu akşam bi salona başlayacağım 2 seans deneyeceğim hoşuma gitmezse gitmem yani kabul ederse ki ediyor..daha önce gittiğim bir yer vardı..aslında 2 yerden bahsedeyim bi tanesinde bayanlar ay çok yorulduk falan dediklerinde hoca bırakıyordu hemen korkuyordu çok zorlarsa gelmezler diye salonunda sahibiydi hoca..bir salona daha giderdim orası belediyenin çok cüzü bi fiyatla gidiyorsun adam spor yaptırıyordu kaygısı yok o yüzden kendi kafasına göre yapamayan sayıları daha az tutsun der kendi bildiğini yapardı ..bu daha iyi bence..

ara öğünde 1 madensuyu 1 günkurusu kaysı 5 badem yedümm
skşsm ymemğinde ise: 1 kepçe tarhana çorbası 1 dilim ekmek 3 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık nohut yemeği salata yarım bardak ketentohumlu yoğurt.
yemekten 3 saat sonra ara öğünümde 2 orta boy yerli muz veya 1 muz portakal olabilir. bu aralar muz canım istiyo diyetisyende haftada 3 gün muz ye demişti. sonra 1 su bardağı sütle pişirilmiş şekersiz türk kahvesi.

bUGÜN BENİMLE KİMSE İLGİLENMEDİ..
Bi Famir güldürdü beni sağolsun..
Allah da seni güldürsün famir..:71:
Ben az sonra evime gidiyorum...
Yarın görüşürüz kızlar..
Öpüyorum sizi..:54:

pilates yemek ev işi vaktim pek olmuyo bazen. sen spor yaptınmı bugün bakiyim hıı

[sıze="3"]haklısın ..ben bu akşam bi salona başlayacağım 2 seans deneyeceğim hoşuma gitmezse gitmem yani kabul ederse ki ediyor..daha önce gittiğim bir yer vardı..aslında 2 yerden bahsedeyim bi tanesinde bayanlar ay çok yorulduk falan dediklerinde hoca bırakıyordu hemen korkuyordu çok zorlarsa gelmezler diye salonunda sahibiydi hoca..bir salona daha giderdim orası belediyenin çok cüzü bi fiyatla gidiyorsun adam spor yaptırıyordu kaygısı yok o yüzden kendi kafasına göre yapamayan sayıları daha az tutsun der kendi bildiğini yapardı ..bu daha iyi bence..[/sıze]

kızlar selam nasılsınız öncelikle bende hızla kilo aldım evlenincede daha da arttı ama su an pazardan beri beyaz ekmek seker tuz tatlı cikolataya veda etmiş bulunmaktayım ayrıca evimde küçük bir aletim var karın mekik 55 adet yapıorum bunu artırıcam birde basen hareketi yapıorum 100 er tane baska ne önerirsiniz günde bir bardak ta yeşil cay aksamları sadece yemek ekmeksiz kesin kararlıyım öneri bekliorumm zayıflayan arkadslardan. Tesekkürler.

günde 10 saat sporda yapılsa vücut alışır sporda sınır yoktur nereye kadar değilmi. bikaç ayda hızlıca kiloları verdirmeyi amaçlıyorlar. sonra bırakınca sporu geri lıyosun tekrar gidiyosun. ağır sporlar innsanı yoruyo sporda soğutuyo. insan zayıflayana kadar spora zor sabrediyo en güzeli sporda normal sürede olmalı yani.
evet o agır spor beni de bıktırdı be 3 ay sonra üyeliğimi yenilemedim. zaten zor gidiyordum peşin para verdim gideyim bari diye.
şimdi evde 25 dk lık sporlar yapıcam. orada çok agırlık çalıştırıyorlardı ama benim kardiyo ya ihtiyacım varmış şimdi anlıyorum

haklısın ..ben bu akşam bi salona başlayacağım 2 seans deneyeceğim hoşuma gitmezse gitmem yani kabul ederse ki ediyor..daha önce gittiğim bir yer vardı..aslında 2 yerden bahsedeyim bi tanesinde bayanlar ay çok yorulduk falan dediklerinde hoca bırakıyordu hemen korkuyordu çok zorlarsa gelmezler diye salonunda sahibiydi hoca..bir salona daha giderdim orası belediyenin çok cüzü bi fiyatla gidiyorsun adam spor yaptırıyordu kaygısı yok o yüzden kendi kafasına göre yapamayan sayıları daha az tutsun der kendi bildiğini yapardı ..bu daha iyi bence..

ehehehe iyiymiş egzersizi gösteriyo sen kendin yapabileceğin kadar yapıyosun.
allah kimseyi yedek subaya düşürmesin benim eşim askerde yedek subaymıştı. spor eğitimi almış bigün beni mekik çalıştırdıki evlerden uzak. valla saymadım kaç tane çektirdi sayamadım. sayı yok. hızlı hızlı yaptırdı yaptım yaptım sonra hık diye kaldım artık kalkamadım bıraktırdı hemen ve ertesi gün karın kasım şişmiş nasıl belli oluyo ama valla 1 hafta acıdı gülemiyodum çok acıyodu

evet o agır spor beni de bıktırdı be 3 ay sonra üyeliğimi yenilemedim. zaten zor gidiyordum peşin para verdim gideyim bari diye.
şimdi evde 25 dk lık sporlar yapıcam. orada çok agırlık çalıştırıyorlardı ama benim kardiyo ya ihtiyacım varmış şimdi anlıyorum

kardiyo için 25 dakika az canım en az 45 enfazla 1 saat yap yağ yakmak için

ehehehe iyiymiş egzersizi gösteriyo sen kendin yapabileceğin kadar yapıyosun.
allah kimseyi yedek subaya düşürmesin benim eşim askerde yedek subaymıştı. spor eğitimi almış bigün beni mekik çalıştırdıki evlerden uzak. valla saymadım kaç tane çektirdi sayamadım. sayı yok. hızlı hızlı yaptırdı yaptım yaptım sonra hık diye kaldım artık kalkamadım bıraktırdı hemen ve ertesi gün karın kasım şişmiş nasıl belli oluyo ama valla 1 hafta acıdı gülemiyodum çok acıyodu

sana mekik çektirirken askerlik günleri geldi herhalde aklına...

kardiyo için 25 dakika az canım en az 45 enfazla 1 saat yap yağ yakmak için
canım başlangıçta öyle olacak ayrıca her gün yapıcam düzenli olarak.
öyle 45 dk 1 saat zor gözüm korkuyor ama zamanla çoğaltmaya çalışırım. şimdi hiç yapmıyorum ya hiç yoktan iyidir

Back
X