60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 kaseye ne kadar keten tohumu koydun
yaa sayfa çok hızlı ilerliyor canım hemen cvp veremedim kusura bakma.
sanırım 3 yemek kaşığı filan vardı. keten tohumları böle dış kabukları kaygan yaglı yaglı bi tuhaf hissettiriyo yerkene ama iyi diolar yiyos işteeee :60::60::60:

canım öncelikle o içtiğin coladan vazgeçmelisin ve bidaha asla içmemelisin. bir bardak colada vücudun günlük şeker ihtiyacının 100 katı fazla şeker var. daha çok içersen gerisini sen düşün. ve bu şeker vücutta depo oluyo malesef

:59: :59: :59: biliyorum canım yaa ama nasıl bir meret bu çözemedim güya birayı bırakmak için bu yola başvurdum daha beter oldum keşke sadece bira göbeğim olsaydıda bu kadar şişmesedim :59: :59:

evet kesin yani. ona göre mekik böyle çekiliyo hık diye kalıp yerden kalkamayana kadar çekiyosun
mekik çekerken salondaki hocalar yarı kalkık vaziyete getiriyorlardı eşim de tamamen dogrultuyor ama oda benim sırtımı zorluyo. adama bakıyyaa bana asker gibi mekik çektiriyodu kendi koccaaa göbeeni görmeden. bu kocalar çok alem oluyo vesselam

:59: :59: :59: biliyorum canım yaa ama nasıl bir meret bu çözemedim güya birayı bırakmak için bu yola başvurdum daha beter oldum keşke sadece bira göbeğim olsaydıda bu kadar şişmesedim :59: :59:

eskiden bende çok içerdim 1 litreyi geçerdi günlük yani. artık hiç içmiyoum

mekik çekerken salondaki hocalar yarı kalkık vaziyete getiriyorlardı eşim de tamamen dogrultuyor ama oda benim sırtımı zorluyo. adama bakıyyaa bana asker gibi mekik çektiriyodu kendi koccaaa göbeeni görmeden. bu kocalar çok alem oluyo vesselam

evet doğru valla benim eşimdede göbek oldu ben verdim o aldı. çok değil ama biraz belli. akşamları sevip duruyo göbeğini :1: ilkkez göbeği çıkmış. eşim ayrıcana bateristtir benim. evlendiğimizden beri çalmıyor gerçi işten vakti olmuyo göbeğinde çalıyo ama :1:

eskiden bende çok içerdim 1 litreyi geçerdi günlük yani. artık hiç içmiyoum
ben başlarda sadece zero içiyodum ama oda sanki acıktırıyor. içerisinde şeker sıfır ama galiba glikoz şurubu var. o yüzden diyet bile olsa kola tüketmiyorum artık açıkçası hiçte canım çekmiyo. bende doyasıya içerdim. canım gazlı bişi çektiğinde soda yada 100% portakal suyu + soda içiyorum çok leziz oluyo tavsiye ederim

evet doğru valla benim eşimdede göbek oldu ben verdim o aldı. çok değil ama biraz belli. akşamları sevip duruyo göbeğini :1: ilkkez göbeği çıkmış. eşim ayrıcana bateristtir benim. evlendiğimizden beri çalmıyor gerçi işten vakti olmuyo göbeğinde çalıyo ama :1: göbeğinde ritim tutuyo :1:

ee alışceez artıkın :53::53::53: şaka bi yana ben de sefiom böle onu. bilmem aşkıma karşılık verir mi :69::69::69::60::60::60:
bu arada ben ara ögünde yarım fincan leblebi bir kase ketentoomlu yoort yidim 15.00 gibi
afiyet olsun cicimmm

ara öğünde 1 madensuyu 1 günkurusu kaysı 5 badem yedümm
skşsm ymemğinde ise: 1 kepçe tarhana çorbası 1 dilim ekmek 3 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık nohut yemeği salata yarım bardak ketentohumlu yoğurt.
yemekten 3 saat sonra ara öğünümde 2 orta boy yerli muz veya 1 muz portakal olabilir. bu aralar muz canım istiyo diyetisyende haftada 3 gün muz ye demişti. sonra 1 su bardağı sütle pişirilmiş şekersiz türk kahvesi.
şimdiden toptan hepisne afiyet olsun

kızlar selam nasılsınız öncelikle bende hızla kilo aldım evlenincede daha da arttı ama su an pazardan beri beyaz ekmek seker tuz tatlı cikolataya veda etmiş bulunmaktayım ayrıca evimde küçük bir aletim var karın mekik 55 adet yapıorum bunu artırıcam birde basen hareketi yapıorum 100 er tane baska ne önerirsiniz günde bir bardak ta yeşil cay aksamları sadece yemek ekmeksiz kesin kararlıyım öneri bekliorumm zayıflayan arkadslardan. Tesekkürler.
hoşgeldn
günlük sütünü yoğurdunu meyveni ihmal etme herşeyden et tavuk balık sebze herşeyden ye mutlaka
ama ölçülü olsun çikolata hamur işi kızartma biliosun uzaaaakkk durr.ara öğünleri atlama kuru meyve taze meyve leblebi 5-10 kuru yemişyiyebilrsn.spor yapabiliosan kardio yada aerobic tarzı bişiler yaparsan daha sağlıklı kilo verirsn yağ yakarsın.kolay gelsnn

evet tabi ki.. Çıktım gene öğlende yürüdüm.. tempolu.. yanlış saymadıysam 2600 adımdı..
yarım saat falan sürdü işte.. Gelince yazdım ama bi aferin diyen olmadı... :63:
ben yazmıştım ama görmemişsin demekki hatta adım olarak deil süre olrak hesap etmeni en az 45 dk.en fazla 1 saat demiştim

ben başlarda sadece zero içiyodum ama oda sanki acıktırıyor. içerisinde şeker sıfır ama galiba glikoz şurubu var. o yüzden diyet bile olsa kola tüketmiyorum artık açıkçası hiçte canım çekmiyo. bende doyasıya içerdim. canım gazlı bişi çektiğinde soda yada 100% portakal suyu + soda içiyorum çok leziz oluyo tavsiye ederim

evet acıktırıyo çünkü vücut gerçek şekerle yapay tatlandırıcıyı ayırt edemiyormuş bende eskiden içiyodum acıktırıyordu

Son düzenleme:
evet doğru valla benim eşimdede göbek oldu ben verdim o aldı. çok değil ama biraz belli. akşamları sevip duruyo göbeğini :1: ilkkez göbeği çıkmış. eşim ayrıcana bateristtir benim. evlendiğimizden beri çalmıyor gerçi işten vakti olmuyo göbeğinde çalıyo ama :1:
aa baterist mi çok kuuul muş :52::52::52:
benimkinde öyle ayva elma değil bildiğin karpuz göbee var. nerden baksan altı aylık hamile gibi. boy 184 kilo 100 !. birde bedeninin hiçbiyerinde kilo yok popiş yok bacak yok sadece göbek. çok tehlikeli demiş doktor ama ben böle iyiyim diyo. aşırı abur cubur ve kola tüketir geç yemek yer. :43::43::43::43:

merhaba herese.masallah burasi ne kalabalik.hugocuk nasilsin canim.nasil gidiyor zayiflama.ben 60 i gordum sonra biraktim iki kilo kadar geri aldim.simdi elli kilo basligina yaziyorum.sizi gorunce dayanamadim bi merhaba demek stedim.hedefin 60 diye haturliyodum senin ama cizelgede degisik gordum.

aa baterist mi çok kuuul muş :52::52::52:
benimkinde öyle ayva elma değil bildiğin karpuz göbee var. nerden baksan altı aylık hamile gibi. boy 184 kilo 100 !. birde bedeninin hiçbiyerinde kilo yok popiş yok bacak yok sadece göbek. çok tehlikeli demiş doktor ama ben böle iyiyim diyo. aşırı abur cubur ve kola tüketir geç yemek yer. :43::43::43::43:

benimkide 180 kilo 84 olmuş :1: ama orantılı aldı. pek yağı yok karnında var ama az yani ayva göbek. benimkide cola çok içer ama çocukluktan spor yapmış kayak yapmış falan o yüzden iyi birde çok yürür saatlerce yorulmaz yürür. şimde maça gidiyo halı sahaya orda maç yapıyo haftada 1-2 kere

merhaba herese.masallah burasi ne kalabalik.hugocuk nasilsin canim.nasil gidiyor zayiflama.ben 60 i gordum sonra biraktim iki kilo kadar geri aldim.simdi elli kilo basligina yaziyorum.sizi gorunce dayanamadim bi merhaba demek stedim.hedefin 60 diye haturliyodum senin ama cizelgede degisik gordum.

hpşgeldin canım. yağ oranım az çıktı o yüzden 65 ideal kilommuş 62 en son inebileceğim kiloymuş canım o yüzden değişiklik oldu. kilo vermene çok sevindim uğra arada yine olurmu

ben geldimmmmmmmmmmmm:66:
200ml yoğurt
1 amndalinayı akrıştırdım atrçın serptim,ıyyyyyhhhhhhhhhh iğrençtiiiiiiiiiiiiiiiiii:63:sakın denemeyin diye yazayım dedim portakallı güzel oluyorya elimdeki malzemeleri değerlendireyim dedim bende,hiç güzel olmad neyse karnım doydu

hpşgeldin canım. yağ oranım az çıktı o yüzden 65 ideal kilommuş 62 en son inebileceğim kiloymuş canım o yüzden değişiklik oldu. kilo vermene çok sevindim uğra arada yine olurmu

tabiki ugrarim sizi burda gordukce her zaman yazarim seni ve fermasiyi.bu topikin yeri baska bende. nerdeyse umidimi kaybediyodum 60 i gorme ama burda cok destek buldum.simdi hedef 55 e kilitlenebilmek icin yeni topikime gectim.biliyosun hersey beyinde bsliyor ve bitiyor

Back
X