Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkide 180 kilo 84 olmuşama orantılı aldı. pek yağı yok karnında var ama az yani ayva göbek. benimkide cola çok içer ama çocukluktan spor yapmış kayak yapmış falan o yüzden iyi birde çok yürür saatlerce yorulmaz yürür. şimde maça gidiyo halı sahaya orda maç yapıyo haftada 1-2 kere
hep bana çalışıyon haaaaaaaaaaa
çok seviyon beni dimiiii
bak kafamı bozma güpletirim bitane heeeeeeeeeeeeeee
![]()
ben biraz ortadan yok olayım ,enerjim kalmıyo sonra neruda cadısı benle ilgilenmiyosun diyo,şu uzaydan gelene kadar biraz dinelneyim bariii![]()
ne var yaaaane gülüosun yaaa.
ühühüüü kızlar şuna bşi deyin yaa benle uğraşıyooo
![]()
evet doğru valla benim eşimdede göbek oldu ben verdim o aldı. çok değil ama biraz belli. akşamları sevip duruyo göbeğiniilkkez göbeği çıkmış. eşim ayrıcana bateristtir benim. evlendiğimizden beri çalmıyor gerçi işten vakti olmuyo göbeğinde çalıyo ama
![]()
ayy öle deme yaa bak bende de göbüşş var o kadar zor erioki bu illet.7 kilo verdim ama 4-5 cm inceldi 2 ayda.daha bir 10-15 cm gitmesi lazım...![]()
![]()
biliyorum canım yaa ama nasıl bir meret bu çözemedim güya birayı bırakmak için bu yola başvurdum daha beter oldum keşke sadece bira göbeğim olsaydıda bu kadar şişmesedim
![]()
![]()
kızz nie öle diosun ben çok severimm süper olur ben elmada doğruorum çok güzel oluoben geldimmmmmmmmmmmm
200ml yoğurt
1 amndalinayı akrıştırdım atrçın serptim,ıyyyyyhhhhhhhhhh iğrençtiiiiiiiiiiiiiiiiiisakın denemeyin diye yazayım dedim portakallı güzel oluyorya elimdeki malzemeleri değerlendireyim dedim bende,hiç güzel olmad neyse karnım doydu
şaka maka varya bu neruda cadısı ne zman ki benim öğle arası vaktim geliyor,ne zmanki mesaimin biteceği vakit oluyor ozaman geliyo haaaaaaaaaaa,kız noluyu sana şu saçını başını dağıtayımda gör sen![]()
şaka maka varya bu neruda cadısı ne zman ki benim öğle arası vaktim geliyor,ne zmanki mesaimin biteceği vakit oluyor ozaman geliyo haaaaaaaaaaa,kız noluyu sana şu saçını başını dağıtayımda gör sen![]()
sevme miiiiiiiiiiiiiii sevmemiiiiiiiiiiiiiiii tabiki de seviyorum deliiiiiiiiiiiiiiiimanyakkkkkkkk
faaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiir pabıcı yarııııııııııııım çık dışarıya oynayalııııııııııııııııııııııım dinledinmi miziklerini izledin mi dizileriniii ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim
o öyle canım iyi saatte olsunsalar kendisibir de ben yoktummm uğraşacak kimse yok sen şasnlıkişi olmuşsun
aaaaaaaaaaa ben de çalıyorum bateri hem bateri hem keman çalıyorum amakemanda daha iyiyim bateri 3yıldır falan açlıyorum ama son 2-3 aydır hiç gdemedim stüdyoya çalışmaya gidiyodum gideedim hiçç![]()
nugya ve famir beni burda çok güldürdünüz ya![]()
Bizimki de gençliğinde sakaryada yıldızlar alt kümede oynamış bileginden sakatlanınca bırakmış. yani bir hakan sükür olabilirmiş. tanıştıımızda minicik bi göbee vardı nişanlandık her gece gezmeler özsütler pastalar börekler o 25 ben 7 kilo aldım.benimkide 180 kilo 84 olmuşama orantılı aldı. pek yağı yok karnında var ama az yani ayva göbek. benimkide cola çok içer ama çocukluktan spor yapmış kayak yapmış falan o yüzden iyi birde çok yürür saatlerce yorulmaz yürür. şimde maça gidiyo halı sahaya orda maç yapıyo haftada 1-2 kere
ayy öle deme yaa bak bende de göbüşş var o kadar zor erioki bu illet.7 kilo verdim ama 4-5 cm inceldi 2 ayda.daha bir 10-15 cm gitmesi lazım...pilatese devammmmm
kızz nie öle diosun ben çok severimm süper olur ben elmada doğruorum çok güzel oluo
canımcım o uzaya gtti sonra yemek yedi sonra ev sahibi gelecekti o gelmiştr gelir şimdi.
hay senin sevgi sözcüğü napim emi,elaleme bebeeeeeeeeem,sevgi kelebeğimm,atom karıncam,nugişim bana deliimanyak haaaaaaaaaaa
bugün dizim yok kilpde izlemedim,çalışıyoz heralde burda,devlet boşunamı para ödüyo allah allah,zati herşey benim tepemde:95:
benimkide 1.78 83 kilo olmuş 8 kilo aldı ramazandan sonra...ama yediğini bilir...bizde böyle derler...çok yiyor anlamında...ama hemen verir şimdi takmış kafaya akşamları yemiyor spor yapacak..ben 3 kilo verene kadar o maşallah 7-8 kilo verir
nugyanın işleri işteeeeeeeee,Allahım yaaaaaaaaa![]()
hay senin sevgi sözcüğü napim emi,elaleme bebeeeeeeeeem,sevgi kelebeğimm,atom karıncam,nugişim bana deliimanyak haaaaaaaaaaa
bugün dizim yok kilpde izlemedim,çalışıyoz heralde burda,devlet boşunamı para ödüyo allah allah,zati herşey benim tepemde:95:
gelmiş bileeeee![]()
işlerimi hallettim
30 -35 dakika da kondüsyon bisikletime bindim ohhhhhhhhhhh
birazdan da yemeğimi yaparım