60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya ama ama:43: msnden kayantıyoruuuuz hızlı iletişimiçiiin amasen kullanmıyosun kiii olsa senle de kaynatırııııızzzz sana da anlatırım he rbişeyi hem nedne benim sporumaaa yemee me yorum yapılmıyo bakiiiiiim hepbir alınganlıkkkk:63::63::63::55::55::55::84::84:

canımçok sağollllll inşallah haber vericem söz ama sana satmam canın sağolsun hediye ederim sen du at güzel satışlarım olsun sevdiklerime de hediye edeyimmm:16::16:

hııııııııı evet evet hızlı iletişim burda baya geç gidiyo demi msjlar getiren götüren var eee kapıdaki askerde okuyo bir yamuk varmı kontrol ediyo tabi nerden baksan 3 gün sürüyo msjın gelmesi,evet çok geçerli bir mazeret olmuş devam edin öyleyseeeeeeeeeeee:19:

nerudacım olurmu hiç bebem dostluk ayrı ticaret ayrı. senin gelir kaynağın bu. para vermeden alamam sadece indirim yaparsın arkadaş hatrına. ama çok ama çok beyendim ben seviyorum böyle bakır ürünleri. önümüzdeki ay kocişi kandırıp almaya çalışacağım canım

kurtarmamı seni bebeeeemm.afiyet olsun oohhh bi sürü de iş yapmışsın sporunu yapmışsın :46::46::46::46:

kapı komşu deilizde karşı komşuyuz ahahahahaha:60::60::60: o avrupa yakası ben anadolu:60::60:

hoşgeldn tosticim ne var ne yok?nasıl gidio;?kilo almadın inşallah?

yaaaa ne varsa komşu da var bak yapmış güzel güzel yorumları yaptığıma yediğime sağolll çiçeeeeeeeeeem:16: iş çok yapmadım daaa ama spor güzel olduuu çok iyi hissediyorummm bir enerji bir enerjiii maşallah:52::52::52::nazar::nazar:

canımcım bende evimi ve sizleri cok özledim ama burda da cok mutluyum ailemin yanında 20 şubatta evime gidiyorum inş. eskisi gibi spora ve diyete devam inş. o zaman daha sık görüşeceğiz

hoşbulduk canım iyilik güzellik sen nasılsın yok kılo almadım gerçi burda ki tartı ne denli doğru bilmiyorum ama aynı cıkarıyor eve gidince tam olarak belli olur ama almış gibi hissetmiyorum kendimi burda ki avantajımda cok geziyor olmam yarın karşıya geçicem eltimlere gidicem birazda orda dolanıcam yürüyüş oluyor sanırım ondan dolayo kilo almadım:32::32::32:
inşallah canım ya
sen de haklısın tabi bir yanda annen baban bir yanda eşin ahhhhhhh gurbetlik yok mu zor tabi
ama çok şüükür eskisi gibi değil bir uçakla ailenin yanındasın bitanem
kilo konusunda kendini nasıl hissediyorsun :16:

ara öğüncüğüm:56:
1 bardak tarçınlı süt
1/2 fincan dan az kuru üzüm

acıkmamıştım ama ara olsun die yedim
şimdi callanetics e başlıorum inş.
57 dk.sürüo
1 saat sonra yazacak durumda olurum inş...:9::9::54:

afiyet olsun canım hepsi çok ölçülü ve güzel olmuş
sporda da kolaylıklar canımcım :16:

işte yine ayrılık vakti geldi de çattıııı,bugun buradasınnn yarınnnnnnnnnn şuardaaaaaaaa aaaahhhhhhhhh ahhhhhhhhhh ömür geçiyorrrrrrrrrrrrr.pek bir hüzünelndim pek bir duygulandım pek bir cancağızım kırıldıküne kelimeler kifayetsiz kalıyorrrrrrrrrrrrrrrrr:59:yarın ölmezde sağ kalırsak görüşmek üzere dostlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi akşamlarrrrrrrrrrrr:5:

yaaaa ne varsa komşu da var bak yapmış güzel güzel yorumları yaptığıma yediğime sağolll çiçeeeeeeeeeem:16: iş çok yapmadım daaa ama spor güzel olduuu çok iyi hissediyorummm bir enerji bir enerjiii maşallah:52::52::52::nazar::nazar:

sen çok istikrarlı gidiyosun çok sağlıklı besleniyorsun o yüzden diyecek bişey kalmıyo sporda var yorum yapılacak bişey yokki hepsi süper bence.

aha daaaaaaaaaaa bir özsüt hastası ev daha çıktı burda :9::9::9::52::52::32::32:
ee bu kilolar havadan gelmedi heralde.:69::69:
yaa farmasi bu bebek çok güzel maşallah ben çok çocuk deliisi biri değilim ama bu nasıl çatmış kaşları öyle karakterli bakıyo yirim ben onu ısırımm ısırım yaaa :52::52::52::52:

işte yine ayrılık vakti geldi de çattıııı,bugun buradasınnn yarınnnnnnnnnn şuardaaaaaaaa aaaahhhhhhhhh ahhhhhhhhhh ömür geçiyorrrrrrrrrrrrr.pek bir hüzünelndim pek bir duygulandım pek bir cancağızım kırıldıküne kelimeler kifayetsiz kalıyorrrrrrrrrrrrrrrrr:59:yarın ölmezde sağ kalırsak görüşmek üzere dostlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

güle güle :58: yaın bekliycem seni :55:

hııııııııı evet evet hızlı iletişim burda baya geç gidiyo demi msjlar getiren götüren var eee kapıdaki askerde okuyo bir yamuk varmı kontrol ediyo tabi nerden baksan 3 gün sürüyo msjın gelmesi,evet çok geçerli bir mazeret olmuş devam edin öyleyseeeeeeeeeeee:19:

:60::60::60::60:neler de yazmış yaaaaa:60::60: oyyyyyyy küsermiş deeeeeeeee:61::61::61::16::16:canım benim ama bak sana da yazıyorummm geldiğimden beri sana çalışıyorum yahuuuuu:82::82::82: çiçeeeeeeeem fambığııııııııııııııııııım topraaaaaaaaaaaaaaaaammmmm alıp atma bakiyim o kafanıııı sana seranat yapıyım da birazzzz belki affedersinnn:24::24::24::24::24::60::60::60::60:

nerudacım olurmu hiç bebem dostluk ayrı ticaret ayrı. senin gelir kaynağın bu. para vermeden alamam sadece indirim yaparsın arkadaş hatrına. ama çok ama çok beyendim ben seviyorum böyle bakır ürünleri. önümüzdeki ay kocişi kandırıp almaya çalışacağım canım

Canım benim tabii ki yaparımm sözzzz indirimin en indirimi sana gelsinnnnn:65::65::65: beğenmen de benim için çok önemli teşekkür ediyorum:16::nazar:

iyi farmasicim kilo durumum almadım sanırım burdaki tartıya göre aynıyım 10 günüm kaldı burda 10 günde almazsam eve gidince spora devam edicem tabi 60 olana kadar seninde resimlerini gördüm cok daha güzel görünüyorsun bu resimlerde kıyafette fark ettiriyor kiloyu bunlar daha ii olmuş maşallah :34:

iyi akşamlar canım benim büyük oğlanla veda edeyim sana :32:
ee bu kilolar havadan gelmedi heralde.:69::69:
yaa farmasi bu bebek çok güzel maşallah ben çok çocuk deliisi biri değilim ama bu nasıl çatmış kaşları öyle karakterli bakıyo yirim ben onu ısırımm ısırım yaaa :52::52::52::52:

canım o bebek şimdi bu afacan işte :32:

:60::60::60::60:neler de yazmış yaaaaa:60::60: oyyyyyyy küsermiş deeeeeeeee:61::61::61::16::16:canım benim ama bak sana da yazıyorummm geldiğimden beri sana çalışıyorum yahuuuuu:82::82::82: çiçeeeeeeeem fambığııııııııııııııııııım topraaaaaaaaaaaaaaaaammmmm alıp atma bakiyim o kafanıııı sana seranat yapıyım da birazzzz belki affedersinnn:24::24::24::24::24::60::60::60::60:

Canım benim tabii ki yaparımm sözzzz indirimin en indirimi sana gelsinnnnn:65::65::65: beğenmen de benim için çok önemli teşekkür ediyorum:16::nazar:

beyenmemmi cannım arkeologlar bayılır böyle şeylere süper bence baktım dün tek tek inceledim.

allah bağışlasın 15 dk içinde düşündünüz planı yaptınız hallettiniz yani nur topu gibi maşşallah:nazar:

valla oyalanmaya gerek yok hayat çok kısa Allah ne verdiyse oğlan kız farketmez hemencecik yaptık pişirdik sofraya koyduk :52::52::52::52::52:

iyi akşamlar fambık :1:gene bekleriz :43:

iyi farmasicim kilo durumum almadım sanırım burdaki tartıya göre aynıyım 10 günüm kaldı burda 10 günde almazsam eve gidince spora devam edicem tabi 60 olana kadar seninde resimlerini gördüm cok daha güzel görünüyorsun bu resimlerde kıyafette fark ettiriyor kiloyu bunlar daha ii olmuş maşallah :34:

Allah razı olsun canım benim inşallah tez zamanda darısı başına senin fotolarını da koymak nasip olur zaten çok fit görünüyordun çok zaman almayacak eminim
en kısa zamanda yeni tickerlerini da hazırlamak dileğiyle:16:

Back
X