- 6 Ağustos 2010
- 40.205
- 71.912
- 798
ben çıkıyorum iyi akşamlar bayanlar fırsat buldukça girerim inş.
farmasicim grş öpüyorum![]()
çok öpüyorum Allah'a emanet ol inşallah canım benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çıkıyorum iyi akşamlar bayanlar fırsat buldukça girerim inş.
farmasicim grş öpüyorum![]()
sen arkeologmusun hügocum süper yaaa. bende çok meraklıyım arkelojiye ama o kadar.sanırım yapmıyorsun meslegini evdesin ? :44::44::44:beyenmemmi cannım arkeologlar bayılır böyle şeylere süper bence baktım dün tek tek inceledim.
sen çok istikrarlı gidiyosun çok sağlıklı besleniyorsun o yüzden diyecek bişey kalmıyo sporda var yorum yapılacak bişey yokki hepsi süper bence.
işte yine ayrılık vakti geldi de çattıııı,bugun buradasınnn yarınnnnnnnnnn şuardaaaaaaaa aaaahhhhhhhhh ahhhhhhhhhh ömür geçiyorrrrrrrrrrrrr.pek bir hüzünelndim pek bir duygulandım pek bir cancağızım kırıldıküne kelimeler kifayetsiz kalıyorrrrrrrrrrrrrrrrryarın ölmezde sağ kalırsak görüşmek üzere dostlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi akşamlarrrrrrrrrrrr![]()
Teşekkür ederimm hugocukcuğum aslında geçen hafta biraz aksatmıştım sporu pek yapamdım bi önceki hafta çok hareketli geçti ondan sanırım geçen hafta biraz asmıştım ama bu hafta tekrar düzenime döndüm neyse ki buna rağmen verdim geçen hafta 1.1kg sanırım vücut alışıyor 1 haftadan bir sorun çıkmadı verdim çokşükür işte bu hafta da normale döndüm çokşükür pazar çok dolaştım yürüdüm,bugün de sporumu yaptım güzeelllce yarın ve cuma da dışarıda çok yürüycem rahat yarın 2-3 saat dolanıcam cuma da öyle cumartesi de yine sporumu yaparım normale döndüm yani çokşükür:13:
olsun hastalık dönemi falan bende ara vermiştim dinlendim sende dinlenmişsin güzel olmuş
ooyyyyy fambığım gitmişşşşş fambığııııım seni dört gözle bekliyorummmm yarınnnngerçi yarın gündüz dışarı çıkıcam ama sabah çıkmadan yazarım inşallah topraaaammm özliycem seniii
![]()
iyi akşamlar kızlar mesai biter bendeniz kaçarr.
demin kargocular aradılar benim eliptik pisiklet gelmiş kurulsun bu akşam accık binim de kalite kontrol yapim demi.
öptümm
ben de eski eşyalara bayılırım evimde de hep eski eşyalar var dolaplar falan...ama benim asıl ilgi alanım yarı değerli taşlar bu yaz bütün yaz ayvalıkta hasan boğuldu kaz dağları oralarda taş aradımbeyenmemmi cannım arkeologlar bayılır böyle şeylere süper bence baktım dün tek tek inceledim.
famirrrrrrrrr bak bu oğlum OĞUZHAN efendi senin kızla yaşıt olan
ben de eski eşyalara bayılırım evimde de hep eski eşyalar var dolaplar falan...ama benim asıl ilgi alanım yarı değerli taşlar bu yaz bütün yaz ayvalıkta hasan boğuldu kaz dağları oralarda taş aradımbayılırım ametist,zebercet ve benzeri taşlara çok seviyorum zaten dolaşmayı da çok severim habire taş kabuk toplarım böcek fosilleri ne bulursammmm
Bir de antebin yerinde bundan 4000 yıl önce denia zvarmış babam inşaatı yaparken inşaatın temelinden istridye fosilleri çıkmıştııı incelettik onlarııı çok meraklıyımdır çok keyif alırım böyle eski şeyler fosiller falan bulmaktannn aramaktan
iyi akşamlar kızlar mesai biter bendeniz kaçarr.
demin kargocular aradılar benim eliptik pisiklet gelmiş kurulsun bu akşam accık binim de kalite kontrol yapim demi.
öptümm
hımm anladım arkeoloji değilde prehistorya ile ilgileniyosun
bizde yazın motorla geziyoruz tarihi şehirleri. eşimde anlıyo artık. tümülüsleri öğrenmiş anlatıyoo tümülüs bu değil deyip duruyo
noluyo bakiiiiim beşik kertmesi yapın bariiiiii![]()
bende çıkıyorum iyi akşamlar kızlar
bende çıkıyorum iyi akşamlar kızlar