60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımcım bende evimi ve sizleri cok özledim ama burda da cok mutluyum ailemin yanında 20 şubatta evime gidiyorum inş. eskisi gibi spora ve diyete devam inş. o zaman daha sık görüşeceğiz

hoşbulduk canım iyilik güzellik sen nasılsın yok kılo almadım gerçi burda ki tartı ne denli doğru bilmiyorum ama aynı cıkarıyor eve gidince tam olarak belli olur ama almış gibi hissetmiyorum kendimi burda ki avantajımda cok geziyor olmam yarın karşıya geçicem eltimlere gidicem birazda orda dolanıcam yürüyüş oluyor sanırım ondan dolayo kilo almadım:32::32::32:
bende iyiyim canım spor yapmaya gitmiştim sende gitmişsin en kısaamnda beklioruz seni öptüm canım

hııııııııı evet evet hızlı iletişim burda baya geç gidiyo demi msjlar getiren götüren var eee kapıdaki askerde okuyo bir yamuk varmı kontrol ediyo tabi nerden baksan 3 gün sürüyo msjın gelmesi,evet çok geçerli bir mazeret olmuş devam edin öyleyseeeeeeeeeeee:19:
ama ama ben yerim seniii:16:..tmm küsme seni unutmayacaz bidaaa.:34:
yaaaa ne varsa komşu da var bak yapmış güzel güzel yorumları yaptığıma yediğime sağolll çiçeeeeeeeeeem:16: iş çok yapmadım daaa ama spor güzel olduuu çok iyi hissediyorummm bir enerji bir enerjiii maşallah:52::52::52::nazar::nazar:
spor gibisiii yokkkk.spor spor spor....= sağlıkk:8::8::10::10:

işte yine ayrılık vakti geldi de çattıııı,bugun buradasınnn yarınnnnnnnnnn şuardaaaaaaaa aaaahhhhhhhhh ahhhhhhhhhh ömür geçiyorrrrrrrrrrrrr.pek bir hüzünelndim pek bir duygulandım pek bir cancağızım kırıldıküne kelimeler kifayetsiz kalıyorrrrrrrrrrrrrrrrr:59:yarın ölmezde sağ kalırsak görüşmek üzere dostlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi akşamlarrrrrrrrrrrr:5:

güle güle bebişiiimm yarın senle özel ilgilencem sözzzz:27::27::16::16:

ben geldimmmm herkes gitmişşş
neyse ben sporumu yazayım sizeee..callanetics yaptımm
acaip bişi bu yaaa.hareketler yavaş yavaş yapılıo ama zor hareketler.kadınında dediği gibi hayatımızda bugüne kadar kullanmadığımız kasları kullandırıo.çok zorlandım özellkle bazı hareketleri yaparken.
ama gerçekten etkili olacağını düşünüorum ölçülerimi aldım 10 gün sonra tekrar ölçüp yazarım size inş.:8::8:pilates teki gibi esneme hareketleride sıkılaştırıcı hareketlerde var.süper ama gerçekten zor.zamanla alışırsınız dior kadın umarım öle olur.tam anmaıyla yapabilsem daha etkili olur sanırım..:10::10:
şimdiki ölçülerim
göğüs 90
bel 69( geçen ölçtğümde yanlış ölçmüşüm doğrusu bu)
göbek 84
basen 96
bakalım 10 gün sonra ne olacak çok merak ediorum:44::44:

akşam yemeğimi de yazayım gideyim
:56::56:
1 kepçe kuskuslu havuçlu çorba
2 kaşık kuru biber domates (yoğurtlu)
2 kaşık kıymalı patates yemeği
yarım dilim ekmek
salata
yarın görüşmek üzere hepiniiziii öptümmm:54::54:

ben yazmıştım ama görmemişsin demekki hatta adım olarak deil süre olrak hesap etmeni en az 45 dk.en fazla 1 saat demiştim

Gözümden kaçmış demekki canım..
o kadar uzun dışarda kalamam canım.. Öğle arasında çıkıyorum.. 45 dakika yürüsem yemek yemeğe vakit kalmaz...

neruşcum ben senden bişeyler almasam bile dua ederim bi tatlı söz bi güleryüz hayırdua almak için yeter canım. allah işlerini açsın canım emeklerinin karşılığını fazla fazla alasın inşallah rabbim eli boş hiçbir yerden çevirmesin seni :nazar:

Hugocukcuğum çok teşekkür ederim:16:Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah:16:

neruşş şimdi tekrar bakıcam ürünlerine seviyorum seyretmeyi.

:):)bak bak yenilerini de ekliycem yarın inşallah baer veririm daha çok şey var ekliyceğim yeni geldi bunlar ama ancak çektim fotoğraflarını haber veririm ekleyince

ben geldimmmm herkes gitmişşş
neyse ben sporumu yazayım sizeee..callanetics yaptımm
acaip bişi bu yaaa.hareketler yavaş yavaş yapılıo ama zor hareketler.kadınında dediği gibi hayatımızda bugüne kadar kullanmadığımız kasları kullandırıo.çok zorlandım özellkle bazı hareketleri yaparken.
ama gerçekten etkili olacağını düşünüorum ölçülerimi aldım 10 gün sonra tekrar ölçüp yazarım size inş.:8::8:pilates teki gibi esneme hareketleride sıkılaştırıcı hareketlerde var.süper ama gerçekten zor.zamanla alışırsınız dior kadın umarım öle olur.tam anmaıyla yapabilsem daha etkili olur sanırım..:10::10:
şimdiki ölçülerim
göğüs 90
bel 69( geçen ölçtğümde yanlış ölçmüşüm doğrusu bu)
göbek 84
basen 96
bakalım 10 gün sonra ne olacak çok merak ediorum:44::44:

akşam yemeğimi de yazayım gideyim
:56::56:
1 kepçe kuskuslu havuçlu çorba
2 kaşık kuru biber domates (yoğurtlu)
2 kaşık kıymalı patates yemeği
yarım dilim ekmek
salata
yarın görüşmek üzere hepiniiziii öptümmm:54::54:

Ohhhh sağ salim gelmene sevindim kuzum:1::nazar: ay ben de biran önce hedefime ualşıp şu sıkılaştırıcı sporlara başlamak istiyorum yaaaaa platese falan daaaa çok istiyorum yaaa inşallah biran önce ulaşırımhedefime sağlıkla da başlarım ben de:16::13: cd yi de istiyorum zaten senden:34: sen de kesin incelirsin iyi oluş ölçülerini aldığın bence kesin farkedecek olumlu yönde tabii ki:1:

Yemek de süperr her şey var çokk dengeli afiyet olsun cicim:16:öpüyorum görüşmek üzreeee:16:

Gözümden kaçmış demekki canım..
o kadar uzun dışarda kalamam canım.. Öğle arasında çıkıyorum.. 45 dakika yürüsem yemek yemeğe vakit kalmaz...

ycl ciiimhoşgeliiin napıyosun yedin mii yemeğini

selamm...1 saat yürüdüm.sonra eşim ızgara tauk istedi yaptık.ondan yedim 2-3 parçacık:57::57:ızgara tavuğun çok kalori değeri çok yok dimiii:53:biri bana çok yok desin.:45:yanında 1 dilim ekmek ve salata yedim.
akşam sadece yeşil çay içmeyi düşünüyorum:68:

selamm...1 saat yürüdüm.sonra eşim ızgara tauk istedi yaptık.ondan yedim 2-3 parçacık:57::57:ızgara tavuğun çok kalori değeri çok yok dimiii:53:biri bana çok yok desin.:45:yanında 1 dilim ekmek ve salata yedim.
akşam sadece yeşil çay içmeyi düşünüyorum:68:

Canım benim bu senin akşam yemeğin değil mi?? gayet normal hepimiz ızgara yiyioruz zaten tavuk,balık,kırmızı eti...ben de bu akşam ızgara balık yiycem mesela en güzeli zaten afiyet olsun:16:

Ayrıca spor için de tebrik ediyorummm:46::nazar::8::13: zaten 45dk-1 saat arası yapmamız gerekiyor yağ yakmak için yani gayet güzel olmuşşşş:16:

merhaba kızlar

akşam menüm

3 yk bulgurlu ıspanak
3 yk havuçlu barbunya
3 yk yoğurt
9 yk salata

Afiyettler olsun farmasiciiiimmmm:16::nazar:

aaaaaa tatlı yooooooooooook:60::60::60::60:

aaaaaaaaaaaaaa vallaha yok hiç yakışmadı şanıma ama neyse bugünlük böyle olsun bakalım
2 gündür yediğim kaymaklı cevizli kadayıflar beni en azından 14 şubata kadar idare eder ya etmez mi ?:26::9::9::9::9::9::9::60::60::60::60:

aaaaaaaaaaaaaa vallaha yok hiç yakışmadı şanıma ama neyse bugünlük böyle olsun bakalım
2 gündür yediğim kaymaklı cevizli kadayıflar beni en azından 14 şubata kadar idare eder ya etmez mi ?:26::9::9::9::9::9::9::60::60::60::60:

:60::60::60::60:yeter yetmeeee miiiii ne kaldı şurda 14 şubata:60::60::60:5 güncük dediğin nedir:60::82::82::82:

iyi akşamlar kızlar:
akşam yemegimi 19.50 de yapabildim.
1 levrek bugulama
1 büyük kase kıvırcık+roka salatası 1 tatlı kaşıı zeytinyagı bol limon ile
yarım su bardagı 100% portakal suyu

şimdi de dizi izleyip meyve çayı içiyorum

iyi akşamlar kızlar bu aksam

3 yk bulgur pılavı
3 yk bamya
salata
tatlı

bu arada farması senı tebrık edıyorum:46: darısı basımıza:54:

iyi akşamlar kızlar:
1 levrek bugulama

canım afiyet olsun:16: bence gayet güzelll ben de 20.30da yedim hem de neredeyse aynı menüyü:1: benimki ızgara levrekti ve yanında da boll yeşil salata:1:

:60::60::60::60:yeter yetmeeee miiiii ne kaldı şurda 14 şubata:60::60::60:5 güncük dediğin nedir:60::82::82::82:

nerudacım 5 gün içerisinde daha tatlı yemezsem tam denk olur
ama bakalım zaman gösterecek belki senin Antep'e kadar gidip de yemediğin gibi ben de yemeyiveririm ama o % 1 ihtimal tatlım :60::60::60:

3 yk bulgur pılavı
3 yk bamya
salata
tatlı

otatlı ne acab kiii ve nekadar:26: tehlikeli bi kelime çünkü:1:

canım afiyet olsun:16: bence gayet güzelll ben de 20.30da yedim hem de neredeyse aynı menüyü:1: benimki ızgara levrekti ve yanında da boll yeşil salata:1:

afiyet olsun o zaman ikimizede nerudacım.
ben 22.00 en gec 22:30 da yatıyorum geç olmamış değil mi akşam yemegim ? ama çoo hafifti yaww:26::26:

:63:

3 yk bulgur pılavı
3 yk bamya
salata
tatlı

çok teşekkür ederim canımcım inşallah tez zamanda başınıza
menü güzelmiş
tatlı neydi ve ne kadardı ?

iyi akşamlar kızlar:
1 levrek bugulama

afiyet olsun canım çok güzel bir akşam yemeği olmuş :46::46::nazar::nazar::13::16:

Back
X