Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende iyiyim canım spor yapmaya gitmiştim sende gitmişsin en kısaamnda beklioruz seni öptüm canımcanımcım bende evimi ve sizleri cok özledim ama burda da cok mutluyum ailemin yanında 20 şubatta evime gidiyorum inş. eskisi gibi spora ve diyete devam inş. o zaman daha sık görüşeceğiz
hoşbulduk canım iyilik güzellik sen nasılsın yok kılo almadım gerçi burda ki tartı ne denli doğru bilmiyorum ama aynı cıkarıyor eve gidince tam olarak belli olur ama almış gibi hissetmiyorum kendimi burda ki avantajımda cok geziyor olmam yarın karşıya geçicem eltimlere gidicem birazda orda dolanıcam yürüyüş oluyor sanırım ondan dolayo kilo almadım![]()
ama ama ben yerim seniiihııııııııı evet evet hızlı iletişim burda baya geç gidiyo demi msjlar getiren götüren var eee kapıdaki askerde okuyo bir yamuk varmı kontrol ediyo tabi nerden baksan 3 gün sürüyo msjın gelmesi,evet çok geçerli bir mazeret olmuş devam edin öyleyseeeeeeeeeeee![]()
spor gibisiii yokkkk.spor spor spor....= sağlıkkyaaaa ne varsa komşu da var bak yapmış güzel güzel yorumları yaptığıma yediğime sağolll çiçeeeeeeeeeemiş çok yapmadım daaa ama spor güzel olduuu çok iyi hissediyorummm bir enerji bir enerjiii maşallah
![]()
işte yine ayrılık vakti geldi de çattıııı,bugun buradasınnn yarınnnnnnnnnn şuardaaaaaaaa aaaahhhhhhhhh ahhhhhhhhhh ömür geçiyorrrrrrrrrrrrr.pek bir hüzünelndim pek bir duygulandım pek bir cancağızım kırıldıküne kelimeler kifayetsiz kalıyorrrrrrrrrrrrrrrrryarın ölmezde sağ kalırsak görüşmek üzere dostlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi akşamlarrrrrrrrrrrr![]()
ben yazmıştım ama görmemişsin demekki hatta adım olarak deil süre olrak hesap etmeni en az 45 dk.en fazla 1 saat demiştim
neruşcum ben senden bişeyler almasam bile dua ederim bi tatlı söz bi güleryüz hayırdua almak için yeter canım. allah işlerini açsın canım emeklerinin karşılığını fazla fazla alasın inşallah rabbim eli boş hiçbir yerden çevirmesin seni![]()
neruşş şimdi tekrar bakıcam ürünlerine seviyorum seyretmeyi.
ben geldimmmm herkes gitmişşş
neyse ben sporumu yazayım sizeee..callanetics yaptımm
acaip bişi bu yaaa.hareketler yavaş yavaş yapılıo ama zor hareketler.kadınında dediği gibi hayatımızda bugüne kadar kullanmadığımız kasları kullandırıo.çok zorlandım özellkle bazı hareketleri yaparken.
ama gerçekten etkili olacağını düşünüorum ölçülerimi aldım 10 gün sonra tekrar ölçüp yazarım size inş.pilates teki gibi esneme hareketleride sıkılaştırıcı hareketlerde var.süper ama gerçekten zor.zamanla alışırsınız dior kadın umarım öle olur.tam anmaıyla yapabilsem daha etkili olur sanırım..
şimdiki ölçülerim
göğüs 90
bel 69( geçen ölçtğümde yanlış ölçmüşüm doğrusu bu)
göbek 84
basen 96
bakalım 10 gün sonra ne olacak çok merak ediorum:44::44:
akşam yemeğimi de yazayım gideyim
1 kepçe kuskuslu havuçlu çorba
2 kaşık kuru biber domates (yoğurtlu)
2 kaşık kıymalı patates yemeği
yarım dilim ekmek
salata
yarın görüşmek üzere hepiniiziii öptümmm![]()
Gözümden kaçmış demekki canım..
o kadar uzun dışarda kalamam canım.. Öğle arasında çıkıyorum.. 45 dakika yürüsem yemek yemeğe vakit kalmaz...
selamm...1 saat yürüdüm.sonra eşim ızgara tauk istedi yaptık.ondan yedim 2-3 parçacıkızgara tavuğun çok kalori değeri çok yok dimiii
biri bana çok yok desin.
yanında 1 dilim ekmek ve salata yedim.
akşam sadece yeşil çay içmeyi düşünüyorum![]()
ortadan yok olduğun için boyunu eklemden ki halihttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wuphLh2/weight.png
merhaba kızlar
akşam menüm
3 yk bulgurlu ıspanak
3 yk havuçlu barbunya
3 yk yoğurt
9 yk salata
Afiyettler olsun farmasiciiiimmmm
aaaaaa tatlı yooooooooooook![]()
aaaaaaaaaaaaaa vallaha yok hiç yakışmadı şanıma ama neyse bugünlük böyle olsun bakalım
2 gündür yediğim kaymaklı cevizli kadayıflar beni en azından 14 şubata kadar idare eder ya etmez mi ?:26:![]()
iyi akşamlar kızlar:
akşam yemegimi 19.50 de yapabildim.
1 levrek bugulama
1 büyük kase kıvırcık+roka salatası 1 tatlı kaşıı zeytinyagı bol limon ile
yarım su bardagı 100% portakal suyu
şimdi de dizi izleyip meyve çayı içiyorum
yeter yetmeeee miiiii ne kaldı şurda 14 şubata
5 güncük dediğin nedir
:82::82::82:
iyi akşamlar kızlar bu aksam
3 yk bulgur pılavı
3 yk bamya
salata
tatlı
bu arada farması senı tebrık edıyorumdarısı basımıza
![]()
canım afiyet olsunbence gayet güzelll ben de 20.30da yedim hem de neredeyse aynı menüyü
benimki ızgara levrekti ve yanında da boll yeşil salata
![]()
çok teşekkür ederim canımcım inşallah tez zamanda başınızaiyi akşamlar kızlar bu aksam
3 yk bulgur pılavı
3 yk bamya
salata
tatlı
bu arada farması senı tebrık edıyorumdarısı basımıza
![]()
iyi akşamlar kızlar:
akşam yemegimi 19.50 de yapabildim.
1 levrek bugulama
1 büyük kase kıvırcık+roka salatası 1 tatlı kaşıı zeytinyagı bol limon ile
yarım su bardagı 100% portakal suyu
şimdi de dizi izleyip meyve çayı içiyorum