- 29 Nisan 2010
- 3.714
- 3.294
- 698
canım en önemlisi herşeyden dengeli miktarda almak,aslında bizlerin menülerini takip edersen, neleryediğimizi,yenebileceğini çok daha rahat görebilirsin yani şu var özellikle hamur işi,kızartma,tatlıgibişeyler yememeye çalışıyoruz yersek de az miktarda yani 1kk börek,1kk tatlı gibi ve olur da çok canımız ister de bu tür şeyler yersek günün ilerleyen saatlerinde ya da ertesi gün dengelemey çalışıyoruz yani yasak yok!ama azyemek varbir de oldu da yedin çok canın istedi sakın amaan nasılolsa yeddim battı balık yan giderdiye düşünme noral düzenne sağlıklı beslenmeye aynen devam et bu iş sabır işi canım zamanla inan sen de bizimle olursan öğreniceksin neler yapman gerektiğni yerdeki burda ol
[/Q
evet dengeleyebilmek çok önemli gerçekten.aslında çok acemi sayılmam bu konuda ama yinee bu konuda sürekli araştırıyorum.2 doğumdan sonra 85 kilonun üstüne çıkmıştım ki evlendiğimde 50 kiloydum.sonra biraz dikkat ederek ve hareketle şimdi 63 lerdeyim.boy 1 68 .kilo verdiğim dönemlerde özel bişey yapmadım aslında.yani dikkat ettim tabi ama öyle ama çokta üstüne düşmedim.şimdilerde ilk kez ciddi ciddi diyet yapıyorum ve merak ediyorum nasıl sonuç alıcağımı:97:burdaki menüler bana yardımcı oluyor.birde şu kalori hesabıda bayaa işe yarıcak gibi.
bu arada ben yeşil çayımı içtim.yatmadanda bir badak ballı-elma sirkeli suyumu içicem.![]()