60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ycl cim afiyet olsun canım
içelim sularımızı atalım yağlarımız :9::9::9:

Kahvaltımı da yazayım..
1 tomatez
1 kk beyaz beynir
1/2 kk tel peynir
1/2 kk çeçil peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay

herkese günaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddııııııııııııııııııııınnn,
bugun çok şükür uykumu almış bir akşam geçirdim,saat 01.30 gibi uykum bölünür gibi olmuştu meğersem neruşum çığırıyormuş o vakittee,Allahımmm yaaaa:16::16:

akşam evde yediklerimi yazayım önce

1 kase mercimek çorba
1 yk ıspanak yemeği
15 adet leblebi
1küçük kivi

ara
çeyrek muz
5 adet leblebi

dün spor yapmadım reglimin ilk günü olması nedeniyle pek bir halsizdim,kızımla oyun oynadım bol boll.10:30 uyudum
sabah erken kalktım şüküür,rahat rahat hazırladım ,sabah haberlerini izledim kahvaltımı yaptımmm.neler yedimmmm

3 zeytin
1 kk light peynir
1,5 dlm tam buğday ekmeği
domates
nane
maydanoz

ohhhhh doydum çok şükür,tam buğday ekmeği ne kadar tok tutan bişeymiş yahu,şişirdi valla ama kalorisi kepekten daha fazla dır dimi:44:

günaydın nugyacım günaydın fıstıkım nasılsın bakalım bugün

kız hügo dün sana kaburga kapatmayı sordum söylemedim,şu ebru platese başlamadan çok kısa süre yapıyo hergün okdar yapmak yeterli mi sence,ben 60 olmadan yapmıcam plates ama şu kaburga işini yapmak istiyorum benim üst taraf kalın ya

günaydın çıtırlar sabh erkenden başlamışsınız yazmaya yine menülerimi yazayım geçmişi okuyacağım daha bu arada famircim benim kepçe 13 yemek kaşığı alıyo çorbayı :1:
akşam menü
bir kepçe tarhana çorbası
3 yk yoğurt
4 yk kuru börülce yemeği
salata
bir dilim kepek ekmek
ara öğün
1 muz bir portakal
bir su bardağından az süt içtim
sabah menüm
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
1 haşlanmış yumurta
kk tuzsuz peynir
3 zeytin
bir yeşil biber
bir dilim tam tahıllı ekmek
biraz öncede bir tane kuru kayısı yedim

çok şükür iyiyim zümreciğim reglimin 2. günü bugün benim de neşem ,keyfim pek yerinde :9::9:

bugün oğluşlarımı beklemiyorum onlar maşallah pek bi keyifliler çizgi filmleri filan bitecek de öyle yapacaklar ben bugün öğlen yemeği de yemek istiyorum o yüzden erken kahvaltı yapacağım
kahvaltımı hazırladım şimdi yazayım hemen başına geçeceğim inşallah

kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
2 çay kaşığı bal
1 kk keçi peyniri
5 zeytin ( zeytini yeşil -siyah karışık yiyiyorum)
2 ceviz
1 kırmızı köz biber
1 domates
250 ml şekersiz çay

günaydın çıtırlar sabh erkenden başlamışsınız yazmaya yine menülerimi yazayım geçmişi okuyacağım daha bu arada famircim benim kepçe 13 yemek kaşığı alıyo çorbayı :1:
akşam menü
3 yk yoğurt
4 yk kuru börülce yemeği
salata
bir dilim kepek ekmek
ara öğün
1 muz bir portakal
sabah menüm
domates-salatalık
1 haşlanmış yumurta
kk tuzsuz peynir
3 zeytin
bir yeşil biber

Afiyet olsun Nugya

çok şükür iyiyim zümreciğim reglimin 2. günü bugün benim de neşem ,keyfim pek yerinde :9::9:

bugün oğluşlarımı beklemiyorum onlar maşallah pek bi keyifliler çizgi filmleri filan bitecek de öyle yapacaklar ben bugün öğlen yemeği de yemek istiyorum o yüzden erken kahvaltı yapacağım
kahvaltımı hazırladım şimdi yazayım hemen başına geçeceğim inşallah

kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
2 çay kaşığı bal
1 kk keçi peyniri
5 zeytin ( zeytini yeşil -siyah karışık yiyiyorum)
2 ceviz
1 kırmızı köz biber
1 domates
250 ml şekersiz çay

Afiyet olsun öğretmenim :16:

kahvaltımı yaptım geldim kahvaltılara bakayım bakalım :34:

merhaba günaydın ne güzel erken kalkmış ve de kahvaltını erkenden çok şık bir menü ile yapmışsın harikasın :nazar::nazar::nazar:
günaydın canımcımmm evet her zamanki gibi erkenciyimmm. günüm güzel ve verimli geçsin diye pozitif başlamayı uygun gördüm.. :27::27:evde yalnız olabilirim ama sayenizde kendimi yalnız hissetmiyorumm.. çok teşekkürler canlarım cigerlerim kuzularımmm sarmalarımmm. kuzu ve sarma deyince canım sarma ve kuzu kokoreç çekti. ühüüüüüü:43::43::43:

Kahvaltımı da yazayım..
1 tomatez
1 kk beyaz beynir
1/2 kk tel peynir
1/2 kk çeçil peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay
kahvaltı çok güzel kahvaltılarında bal pekmez yemiyor musun canım ?:16:
herkese günaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddııııııııııııııııııııınnn,
bugun çok şükür uykumu almış bir akşam geçirdim,saat 01.30 gibi uykum bölünür gibi olmuştu meğersem neruşum çığırıyormuş o vakittee,Allahımmm yaaaa:16::16:

akşam evde yediklerimi yazayım önce

1 kase mercimek çorba
1 yk ıspanak yemeği
15 adet leblebi
1küçük kivi

ara
çeyrek muz
5 adet leblebi

dün spor yapmadım reglimin ilk günü olması nedeniyle pek bir halsizdim,kızımla oyun oynadım bol boll.10:30 uyudum
sabah erken kalktım şüküür,rahat rahat hazırladım ,sabah haberlerini izledim kahvaltımı yaptımmm.neler yedimmmm

3 zeytin
1 kk light peynir
1,5 dlm tam buğday ekmeği
domates
nane
maydanoz

ohhhhh doydum çok şükür,tam buğday ekmeği ne kadar tok tutan bişeymiş yahu,şişirdi valla ama kalorisi kepekten daha fazla dır dimi:44:
afiyet olsun canım bütün listen gayet güzel
ben de akşam yemeğini 20 00 civarında yaptığımdan olsa gerek akşam yemeğinden sonra yatana kadar çok nadir 1 meyve ama genellikle sadece 250-500 ml arası su içiyorum o kadar.
birazdan kalori cetveli yayınlayacağım.oradan bakabilirsin sadece beyaz ekmek ve kepek ekmek var ama.

akşam menü
3 yk yoğurt
4 yk kuru börülce yemeği
salata
bir dilim kepek ekmek
ara öğün
1 muz bir portakal
sabah menüm
domates-salatalık
1 haşlanmış yumurta
kk tuzsuz peynir
3 zeytin
bir yeşil biber
afiyet olsun akşam yemeği de kahvaltı da kararında olmuş:16:
Afiyet olsun Nugya

Afiyet olsun öğretmenim :16:

çok teşekkür ederim bitanem :16:
ben çok erken kalkıyorum ama çocukları bekliyorum işte tatilde ama bugün beklemedim işte iyi de oldu inşallah bugün bugün 3 ana öğün yapmayı istediğim için böyle yaptım bakalım :34:

günaydın canımcımmm evet her zamanki gibi erkenciyimmm. günüm güzel ve verimli geçsin diye pozitif başlamayı uygun gördüm.. :27::27:evde yalnız olabilirim ama sayenizde kendimi yalnız hissetmiyorumm.. çok teşekkürler canlarım cigerlerim kuzularımmm sarmalarımmm. kuzu ve sarma deyince canım sarma ve kuzu kokoreç çekti. ühüüüüüü:43::43::43:

:9::9::9::9:ilahi senle ne kadar çok benzeşen yönümüz var ben de çok severim kokoreçi
ve uşak'ta kokoreç işini harika tertemiz yapan bir yer var gel sen iyisi buraya kokoreçler benden canım:34::13::9::16:

Son düzenleme:
akşam menü
3 yk yoğurt
4 yk kuru börülce yemeği
salata
bir dilim kepek ekmek
ara öğün
1 muz bir portakal
sabah menüm
domates-salatalık
1 haşlanmış yumurta
kk tuzsuz peynir
3 zeytin
bir yeşil biber

afiyet olsun canım,bencede gayet güzel akşam ve sabah kahvaltın,senin kepçe baya bir bol kepçe desene:9:ozamn kaşık kesabı içalim kardeş bizim iş yerindeki kepçede 16 kaşık ediyor dün ölçtüm bende:61:

Back
X