60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:64::64::64::66::66::66::66::66::32::32::32:günaydııın fambıııııık bak çıkıcak olmama rağen seni ihmal etmememek adına hemen geldimmmmm birazdan çıkıcam öpücüklerrrrr fambıııııırtoşşşşş:60::60::60:

Afiyet olsun cicim gökkuşağından dolayı tebrike diyorum e tabii doyurmuştur seni diğer öğünler de gayet güzel ben de tam buğday da yiyiorum yani paket bitene kadar yiyiorum işte her defasında farklı alıp, tam buğday 1 dilim 66.6 kalori kepek 70 kalori çok tahıllı 60kalori yani ben doygun ya da uno alıyorum böyle gibi hatılıyorum ama bakar yazarım gene yani 4-5 kalori fark oluyo ancak ama hepsinden de yemek lazım dönüşümlü olarak

Günaydınnn nugiciiiima fiyet olsun herşey süperrrrrrr :65::nazar::16:

günayydın farmasim afiyet olsunnn süperr kahvaltıııı :16::nazar:

canım ben genelde yalnızım ama burası hem arkadaşlık sotluk içinhem de kilolara veda etmek için bir mucize gibi Allah hiçbirimizin eksikliğini göstermesin:16::nazar:

Ayrıcaaaaaa ben de kokoreç çokk severim ızgarasından ezcık yiyebiliriz belki bir kaçamak gününde:1:

:46::46::46::46::46::46: işte arada böyle duygu seline kapılıp muhteşem besteler yapabiliyorum ama kemanla çaldımmmm haaaaa:60::60::60::60: hem çaldım hem söyledimmm:60::60:

günaydınnnnnnnnnn cadalozzzzzzzzzzz seniiiiiiiiiiii:9:hadi çabuk git gel işlerini hallet ben çıkmadan yetişşş heeeeeeeeeeeee,muuummmmmmmmmmmmuuuuummmmuuuucccckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:54:Ayyyyyyyy çok ateşli oldu heeeeeeeeee

nugyacım havalar ısınsın seni öyle motive edeceğimki koşa koşa spora gideceksin. burda yazmam tabiki özelden yazarım sana ama öyle şeyler derimki sana valla koşa koşa gidersin spora. aslan burcusun zayıf noktalarını biliyorum ehehe :47:
yeterki havalar ısınsın bak nasıl spor yaptıracağım sana ruhende spor çok faydalı. bikere depresyon moral bozukluğu olmuyo insanda hep pozitif oluyosun. bende 3 yılda çok fark oldu moralman. bu da çok iyi. depresyon hastalarına psikologlar sporu veriyor endorfin salgılatıyo çünkü. az sabret havalar ısınsın bak nasıl değişeceksin bebem seni unuturmuyum hiç

canım söyledim ama görmemişsindir. canım kaburga zamanla kapanıyo. hergün o şekilde yap. istersen daha fazla yapabilirsin canım sorun olmaz hemde çok basit zaten. evet kaburgalar açıksa eğer daha kilolu gözüküyo insan. ebru diyordu. pilatese başlayanlar varmışta onların karnı çok kilolu duruyo ama çoğunun kaburgaları açık ondan oluyo. kaburgaları kapanınca aslında karnında çokta yağ yokmuş diyordu canım. hem karın çalışırkende kaburgalar kapalı olmalı yoksa karına yeterince yük binmiyo ve ne kadar karın çalışırsa çalışılsın yeterli verim alınmıyo. sen düzenli yap evde canım 1 aya farkı görürsün. ben gördüm ilkbaş benim çok açıktı şimdi daha kapalı canım.

gün içinde o kadar yapma yeterli mi yani nerden baksan 2 dk sürmüyo onun yaptığı

nugyacım havalar ısınsın seni öyle motive edeceğimki koşa koşa spora gideceksin. burda yazmam tabiki özelden yazarım sana ama öyle şeyler derimki sana valla koşa koşa gidersin spora. aslan burcusun zayıf noktalarını biliyorum ehehe :47:
yeterki havalar ısınsın bak nasıl spor yaptıracağım sana ruhende spor çok faydalı. bikere depresyon moral bozukluğu olmuyo insanda hep pozitif oluyosun. bende 3 yılda çok fark oldu moralman. bu da çok iyi. depresyon hastalarına psikologlar sporu veriyor endorfin salgılatıyo çünkü. az sabret havalar ısınsın bak nasıl değişeceksin bebem seni unuturmuyum hiç

inşallah canım hep beraber zayıflarız önceden bir gün bile koşu bandına binmesem huzursuz olurdum hep şimdi hiç binesim gelmiyo nedense:1: birde bademciklerimden kokrktuğum için neyse elbet birgün binicem böyle devam etmez hep heralde:26:

günaydın kızlar kahvaltım:56:
1 kupa şekesiz çay
1.5 dilim kepekli ekmek
1 çeri domates
1 yeşil köy biberi
maydonoz dere otu
2 yeşil 1 siyah zeytn
1 kk koyun peyniri
1 cevi
2 kuru kayısı
1 kuru erik
1 çay k. çam balı
1çay k. acı sos
işte bu kadar... geçmişi okumak istiorum:10:

çok güzel canım kahvaltın afiyet olsun

günaydın herkese...hugocum sonuna kadar katılıyorum sana her zaman spor yaptığımda kendimi pozitif hissederim..bu sabah işe gelirken akşamki sporun etkisiyle bugün diyet ve spor yaptığım için psikolojimi çok iyi hissediyorum dedim...gerçektende öyle her sabah her tarafım şiş içinde uyanıyordum.bugün çok rahat kalktım...

1 kupa şekesiz çay
1.5 dilim kepekli ekmek
1 çeri domates
1 yeşil köy biberi
maydonoz dere otu
2 yeşil 1 siyah zeytn
1 kk koyun peyniri
1 cevi
2 kuru kayısı
1 kuru erik
1 çay k. çam balı
1çay k. acı sos

hocahanımmmmmmmmmmmmmmmmm kahvaltı muhteşem 10 numara tam benlik ve de çok renkli tıpkı ben :9::9::9::9:

inşallah canım hep beraber zayıflarız önceden bir gün bile koşu bandına binmesem huzursuz olurdum hep şimdi hiç binesim gelmiyo nedense:1: birde bademciklerimden kokrktuğum için neyse elbet birgün binicem böyle devam etmez hep heralde:26:

tabiki ondan oluyo. hem spor alışkanlığı kazanırken böyle oluyo bendede ilk başlarda oluyodu. ara verdiğimde oldu ama asla unutmadım. bu önemli canının istemediği zamanlar ara verirsin sonra başlarsın. ama yazın sen düzenli yapınca farkı gördükçe boğazlarında şişmeyince yapmak isteyeceksin kendin isteyeceksin yağların gittkçe.

şimdi pilates zamanı sonra görüşürüz kızlar

ayın yirmisinide hep beraber öğrenicez tatlım.
canım daha şimdi olmasa bile yazın 3 ay yani havalar serinleyene kadar muhakkak bin. veya dışardada yürüyebilrsin. 3 ay düzenli spor çok farkeder bak ben 13 kilo verdim sen daha çok vereceksin. benim yağ oranım düşük olduğu için yıllardır spordan dolayı kilo vermem daha zor oluyo çünkü sağlıklı beslenmede var yıllardır oluşan kaslar gitmiyor yani. gerçi ben kas kaybı istemem ama yağ az olunca kaslarda gitmeyince ben ne vereceğim değilmi. yağ ne kadar fazla ise yağ vermek o kadar daha hızlı olur. sen spor yapmadığından ilk 1 ay çok miktarda yağ verirsin. eğer yazın düzenli spor yaparsan canım 60 kiloyu rahat bulursun altına bilenem düşersin. tecrübe ve bilgilerime dayanarak söylüyorum canım. yeterki beslenmeni bozma yazın hem boğazlarında şişmez bence. bol bol yürü bak nasıl olacaksın sen. merak etme havalar ısınsın ben seni spora konsantre ederim. yazın beraber incecik giyeceğiz beyazları canım.

inşallah canım bende beyaz elbise ve beyaz pantolon giymek istiyorum bu yaz nedense.pazar günleri çarşıya çıkarsam yürüyorum zaten çok severim dışarda yürümesini.bi bulamadım şu aletten bende ya eczanelerede gidemedim yağ ölçümü yaptıracaktım bende yaptıramadım bi türlü inşallah canım en kısa zamanda başlıyacağım koşu bandına

kızlar biraz kendime çocuklara eve vakit ayırayım görüşmek üzere hoşçakalın hava da bahar havası gibi dışarı çıkarayım kuzucuklarımı :16:

:9::9::9::9:gelin gelin uşakımıza bacım ne demek izmir ile arası 240 km filan ama yollar duble olduğu için 2 saat anca sürüyor .

seninle de burçtaşız :9::9::9::9:burç zümresi de diyebiliriz :9::9:
ya biz uşaklılar çok ehl-i keyif insanlarız genel olarak damak tadı da fazlasıyla gelişmiştir bilmem nerenin eti bilmem nerenin peyniri o cinstir yerli uşaklı öyle olmazsak bu kadar koca popişli olmazdık değil mi ? :52::52::52::52::52:
canımm işler yıgıldı yapmazsak patron kızar demiii.:52::52: anca yazabildim.
yaa işalla bigün gelme nasip olur uşaka hiç gelmedim. ayrıca senin popişte bişi kalmamış ki bizde var güselimmm... çok spor yaptın mı çok sıkı görünüyorda :52::52:

1 kupa şekesiz çay
1.5 dilim kepekli ekmek
1 çeri domates
1 yeşil köy biberi
maydonoz dere otu
2 yeşil 1 siyah zeytn
1 kk koyun peyniri
1 cevi
2 kuru kayısı
1 kuru erik
1 çay k. çam balı
1çay k. acı sos

Afiyet olsun herzamanki gibi süper kahvaltı..

canım yumurta yersen bir kibrit kutusu yumurta yemezsen iki kibrit kutusu.gerçi bu bünyeden bünyeyede değişebilir

teşekkür ederim canım.. haftasonu yumurta yiyorum sadece o zaman peyniri 1 kk yerim..:34:

Kızzzzzzzzzzlaaaaaaaaaar ben daha gidemedim :1: ama hazırlandım çıkıcam birazdan nereye dersneiz gezmeye:32::32::24::24::24: burada forum avm var istanbulda onun yanında ikea var bir de dechatlon diye her spor dalına uygun ürünler satan büyük bir spor mağzası var okçuluktan tutun da dalışa kadar her şey var bi arkadaşımla oraya gidicez belki ikeaya da gireriz (ben girmezsem olmazz zaten deliriyorum ordaaaa:60::60:) öyle hem yürüyüş bol hareket hem de azzzcık alışveriş ama gerçekten azzzzzcık:60:

kahvaltımı da yazayım

1,5 dilim çok tahıllı ekmek

1 haşlanmış yumurta

1kk yağsız beyaz peynir

2 tane bebiş salatalık

kahvaltı sonrası yeşil çayımı da içtiiiiiim

ara öğünde hurma aldım yanıma hurma yerim oralarda da salata falan yiycek bişeyler bulurumdiye umuyorum şuana kadar 1lt su içtim 500ml şişem de yanımda:65:

HAAAAAAAA BUARADAAAAAA MALUM BUGÜN BENİM TARTILMA GÜNÜMDÜÜÜ VEEEEE 62.2 OLMUŞUMMMMMMMMMMMM:66::66: ASLINDA CUMA BİRAZ DAHA VRMİŞ OLUYORUM GENELDE CUMA ASIL SONUÇ ÇIKIYO AMA BUGÜN DE TARTILAYIM DEDİM VE 1.2 KG GİTMİŞŞŞŞŞ ÇOOOK MUTLUYUMŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIMA :16::16: TABİİİ KİSİZLERE DE ÇOOOK ÇOK TEŞEKKÜRLERRR İYİ Kİ VARSINIZZZ HEM DOSTLUĞUNUZA HEM DESTEĞİNİZE SOZNSUUUZZZ TEŞEKKÜRLER CANLARIMMM:nazar::nazar::nazar::nazar::13::13::13::13:

Kızzzzzzzzzzlaaaaaaaaaar ben daha gidemedim :1: ama hazırlandım çıkıcam birazdan nereye dersneiz gezmeye:32::32::24::24::24: burada forum avm var istanbulda onun yanında ikea var bir de dechatlon diye her spor dalına uygun ürünler satan büyük bir spor mağzası var okçuluktan tutun da dalışa kadar her şey var bi arkadaşımla oraya gidicez belki ikeaya da gireriz (ben girmezsem olmazz zaten deliriyorum ordaaaa:60::60:) öyle hem yürüyüş bol hareket hem de azzzcık alışveriş ama gerçekten azzzzzcık:60:

kahvaltımı da yazayım

1 haşlanmış yumurta

1kk yağsız beyaz peynir

2 tane bebiş salatalık

ara öğünde hurma aldım yanıma hurma yerim oralarda da salata falan yiycek bişeyler bulurumdiye umuyorum şuana kadar 1lt su içtim 500ml şişem de yanımda:65:

HAAAAAAAA BUARADAAAAAA MALUM BUGÜN BENİM TARTILMA GÜNÜMDÜÜÜ VEEEEE 62.2 OLMUŞUMMMMMMMMMMMM:66::66: ASLINDA CUMA BİRAZ DAHA VRMİŞ OLUYORUM GENELDE CUMA ASIL SONUÇ ÇIKIYO AMA BUGÜN DE TARTILAYIM DEDİM VE 1.2 KG GİTMİŞŞŞŞŞ ÇOOOK MUTLUYUMŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIMA :16::16: TABİİİ KİSİZLERE DE ÇOOOK ÇOK TEŞEKKÜRLERRR İYİ Kİ VARSINIZZZ HEM DOSTLUĞUNUZA HEM DESTEĞİNİZE SOZNSUUUZZZ TEŞEKKÜRLER CANLARIMMM:nazar::nazar::nazar::nazar::13::13::13::13:

ben de işimin birini bitiriyorum arada buraya göz atıyorum :52::52:
kahvaltı gene süper ötesi
kilo da vermişsin eeeeeeeeeeee daha ne olsun değil mi ? bana düşen tebrik etmek büyük bir zevkle:9::9::9::65::65::65::65::66::66::66::66::62::62::62::62::62::62::nazar::nazar::nazar::nazar:tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler:52::52::52:

kahvaltımı da yazayım

1 haşlanmış yumurta

1kk yağsız beyaz peynir

2 tane bebiş salatalık

ve klasik sevinç nidamla kutluyorum bu kilo verişiii...
yuuuuuuufffffffffffffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:46::46::46::46::46::46::46::46::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

ben de işimin birini bitiriyorum arada buraya göz atıyorum :52::52:
kahvaltı gene süper ötesi
kilo da vermişsin eeeeeeeeeeee daha ne olsun değil mi ? bana düşen tebrik etmek büyük bir zevkle:9::9::9::65::65::65::65::66::66::66::66::62::62::62::62::62::62::nazar::nazar::nazar::nazar:tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler tebrikler bacım tebrikler:52::52::52:

Canımın içi farmasimm çok teşekkür ederim katkın büyükkkk:16::nazar::13::13::13::nazar::nazar: inşallah hepsi gidecek bu fazlalıkalrın böyle böyle azimle inançla sabırla kurtulucazz inşallah vee ekoruycaaaaaaaaaz:65::65::32::16::13::nazar:

ve klasik sevinç nidamla kutluyorum bu kilo verişiii...
yuuuuuuufffffffffffffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:46::46::46::46::46::46::46::46::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

ycl ciiiiiiiim çok teşekkür ederim iyiki varsınız,iyi varız ve burdayızzz hepimiz de inşallah beraberce kurtulucaz tümm fazlalıkalrdannnnnn yufiiiiii evetttttt yufiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:60::60::65::65::65::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::13::13:

kahvaltımı da yazayım

1 haşlanmış yumurta

1kk yağsız beyaz peynir

2 tane bebiş salatalık

afiyet olsun nerudacığım tebrik ederim canım çok güzel kilo vermişsin

günaydın herkese...hugocum sonuna kadar katılıyorum sana her zaman spor yaptığımda kendimi pozitif hissederim..bu sabah işe gelirken akşamki sporun etkisiyle bugün diyet ve spor yaptığım için psikolojimi çok iyi hissediyorum dedim...gerçektende öyle her sabah her tarafım şiş içinde uyanıyordum.bugün çok rahat kalktım...

tabiki tatlım sadece diyet yetersiz. diyette metabolizma yavaşlıyo. sen dün spor yaptın metabolizman hızlandı sonuçta sabah dinç kalktın ödemler çözülüyo yani. elbette arada yorulursan molaların olur ama kiloları verene kadar düzenli yaparsın kilocuklar gider taytları tunikleri çekersin bu yaza allahın izniyle canım. sonrada internet alırsanız müsait zamanların pilates yapabilirsin çok şekillendirir vücudunu göbişin düzleşir. aralarda yürürsün kilo almazsın canım.

Back
X