canım burayı kaçırmışım tesadüfen gördüm...eşim saat 4-5 gibi bişeyler yiyor..benim eşim birazda vucut çalışıyor belki ondan olabilir...yada başka bişeydende olabilir..bu akşam sorayım hocaya bana demişti ama ben listeme uyduğum için hocaya meyve yiyecem dedim yeme dedi...ama ben yedim kusura bakmasın artık
canım sen şeker tatlı yemediğinden listendeki meyveleri herşeyi yemen gerekiyor çünkü yemezsen eğer canım canın tatlı çeker ve tatlılara saldırırsın çünkü şekere ihtiyacın var ve bunu kilo verme sürecinde doğal yoldan karşılıyorsunki tatlı yemeyesin. eksik beslenme ne kadar spor olursa olsun malesef bir süre sonra yiyeceklere saldırmayla sonuçlanıyor. spor hocaları kısa sürede çok kilo vermeyi hedeflediği için böyle derler ama şu da var mesela sporcular spordan sonra protein tozu alıyorlar kas için veya et yiyorlar yağsız. tamam biz vücut geliştirmiyoruz zayıflamaya çalışıyoruz ama yinede listeye uy sen gözün yemeklerde kalmasın aklın yemeklerde olmasın. listen güzel şeker tatlı yememen zaten işi çözüyo. başlangıçta anahtar gibidir. diyetisyenler iştah açmasın diye zaten şeker tatlı vermezler diyette insülin direnci olmasa bile. en fazla haftada 1 kez verirler o da sütlü tatlıdır bir porsiyondur. çoğu diyetisyen vermiyor tatlı zaten. meyveler yetiyor.