60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım öncelikle ben senin resmini yirimmmmmm bayılırım bettye beni deçok nezteriler özellikle gözlerimi ve saçlarımıııı:1::1:

veeeeeeee eveeet hoşgeldin verirsin vermek bizim işimiz burdaaaa:65::64: sen yeter ki burda olll menüleri takip et günde 3 ara 3 ana öğün olmak üzere yeee yani ye ye kilo ver tatlımmm ara öğünleri kahvaltıyı ihmal etme tatlıdan aburcuburdan uzak durrr hepsi gider haa tabii ki spor spor spor e o da var zatttttttttten daha ne olsun giderrr hepiciği giderrrr

çok şeker ben de severim
hoşbulduk...ben de madem yediklerimi yazayım:26:
sabah:
1 yumurta
1 kepekli ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
maydonoz
1 tk çilek reçeli
1 fincan şekersiz çay

ara öğün:
1 türk kahvesi
1 adet elma

öğle:
1 kepçe domates çorba azcık kaşar ile
1/2 dilim kepek ekmeği
sanırım kızarmış patates:26:
3 yk yoğurt
1 saat sonra 1 fincan yeşil çay

Afiyet olsun hugocukcuğum şifaa olsun evet sanırım kararbiber grip için mükmemmel bir çzöüm ben ıhlamur da kaynatırken karabiber tarçın koyuorum fincan alaınca da bal limon ekliyorum hepsi bir mucize çokşükür:):)

aaaaaaaaaaa neden öyle diyosuuuuuuuuuun bence çokk sevimliiiii çok seksiiii ve çokkk güzelll:63::63::63:
hem o bir çizgi film karakteri herhalde tam anlamıyla benzemiyorum daaaaa sevimli diye çok benzetilirim:63: ama normalda beni de daha çok Türkan Şoraya benzetirler hele kırmızı bir berem var onu takınca azize diye bir filmi vardı yaaa ondaki haline çok benzetirler :60::60::60:

benimde kırmızı bir yemenim var,onu takınca da beni selvi boylum al yazmalımdaki haline benzetirlerr:53:bu ne yaaaaaaaaaaaaaa:60::60::60:

çok şeker ben de severim
sabah:
1 yumurta
1 kepekli ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
maydonoz
1 tk çilek reçeli
1 fincan şekersiz çay

ara öğün:
1 türk kahvesi
1 adet elma

öğle:
1/2 dilim kepek ekmeği
3 yk yoğurt

Canım afiyet olsun kahvaltı ve ara çok güzelll ama öğlen olmamış yani yoğurt ekmek ve çorba güzel ama patates yerine bir sebze yemeği ya da ızgara et-tavuk olsaydı ve salata da olsaydı süper olurdu:16: ama bence başlangıç için güzel en azından kahvaltı ve ara öğün bilincin oturmuş öğle ve akşamalrı da sebze,yoğurt,tahıl,et dengesini korursan bu iş olur yeter ki iste ve azmetttt:65::13::nazar::16:

famirim bebikim ne zaman ödül vereceksin kendine. hani hamurişi yapacaktınya kepekli merak ettim bende eğer haftaya kontrolde verdimse kepekundan açma yapıcam zeytinli az yağlı :56:
veremedimse hugocuk yöresel bağlardan toplanıp itina ile çıkartılmış zeytinyağı içerisinde özdeşleşmiş domates konsantresi ile marine edilmiş mevsim rüzgarında dinlendirilmiş uzakdoğunun eşşiz baharatlarıyla lezzetlendirilmiş sebze yer :60:

kızlar saat 4 te yarım simit ve ayran düşünüyorum nasıl sizce :44:

yanlış hatırlamıyorsam yarım sokak simidi 2 dilim ekmeğe eşit. sen ara öğünlerin için daha çok kuruyemiş getir yanında meyve getir canım. badem fındık ceviz falan. 10 tane yesen yanına meyve. kuru meyvede olur canım. bugünlük böyle olsun

kızlar show tv de yemekteyiz eşliğinde kondüsyon binmeye gidiyorum :60::60::60::60::60:

neruşum verdiğin bilgi çok işime yaradı canım. ailemede söyledim yapsınlar diye. öksürük içinde 1 çay kaşığı bala karabiber döküp yendiğinde öksürüğü kesiyor. eşim hastayken bazen öksürük şurubu kesmiyor öksürüğü ben bu karışımı yaparım hemen keser rahat uyutur. heralde gribin hastalığın ilacı karabiber olsa gerek

evet cnm bende anneme pekmez içine karabiber yapardım ara öğünde ben sütlü olanından yapıcam inş.öksürüğüm yok şükür.ama olursa hemen yaparım.
Arkadaşlar çizelğeyi nasıl yapıyrosunuz?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
bak canım buna göre yapmaya çalış yapamazaan yardımcı oluruz

çok şeker ben de severim
sabah:
1 yumurta
1 kepekli ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
maydonoz
1 tk çilek reçeli
1 fincan şekersiz çay

ara öğün:
1 türk kahvesi
1 adet elma

öğle:
1/2 dilim kepek ekmeği
3 yk yoğurt
öğlenki patates kızartması işi biraz karıştrmış sabah ve aralar güzel öğlenki çorba da güzel keşke kızartma deilde sebze yemeği en azından patates yemeği olsaydı kızartma yerine.çünkü patates çok nişasta içerio o yüzden normal de bile yemeklerde çok tüketmemiz lazım yasak deil ama dikkatli olmak lazım afiyet olsun gerisi güzel

famirim bebikim ne zaman ödül vereceksin kendine. hani hamurişi yapacaktınya kepekli merak ettim bende eğer haftaya kontrolde verdimse kepekundan açma yapıcam zeytinli az yağlı :56:
veremedimse hugocuk yöresel bağlardan toplanıp itina ile çıkartılmış zeytinyağı içerisinde özdeşleşmiş domates konsantresi ile marine edilmiş mevsim rüzgarında dinlendirilmiş uzakdoğunun eşşiz baharatlarıyla lezzetlendirilmiş sebze yer :60:
:60::60::60::60::60:vee karşınızdaa hugocuuuuuuk özel yemekteyizzzzzzzzzzz:9::9:

:60::60::60::60:güzelmiş valla,kulağa hoş geeliyor açma yerine onu tercih edebilirim hatta:9:kanıma girme kız evet planlarımda var işlerimi biririsem haftasonu yani pazar günü yapmayı düşünüyorum bakalımm,ilk önce kepek un almam lazım tabi

öğlen yemeğimi yazayım birde
2 kepçe tavuksuyuna çorba( çok az şehriye ve tavuk etiyle)
2 kaşık kıymalı papates yemeği
5 dal limonlu brokoli haşlama

canım başka bişi istemedi ekmek de yemedim yerine sıcak sıcak çorba içtim.hastayım ben hastayım hastayıııımmmm:43::2::2:hastayken çok çekilmez olurum çok nazlı oluruım bu gün beni böle idare edin nolur.hafta sonu iileşrim inşallah pazartesi ye bomba gibi gelirim:10::10:

annem her der bilrmisiniz bilmem komik ama yerinde bir söz ''tırnağın varsa başını kaşı'' die.:1::1:bende kaşıdım.:1::1:kalktım kendime çorba yaptım brokoliyi haşladığım suyuda dökmedim çorbama koydum pek güzel oldu ellerime sağlık:32::32:

arkadaşlar patates kızartması yerine dediğim tarifi yapın inanın çok daha lezzet alacaksınız emin olun. patates tadını doya doya alın yağ almayın. ben bıraktım. eskiden kızartıp çerez gibi tv karşısında yerdim her zaman çok yerdim asla vazgeçemezdim yani o dereceydi. şimdi patates kızartması diye bu tarifi bilir oldum. canım isteyince böyle yapıyorum tavukta koyuyorum but yanına onuda baharatlıyorum fırın poşetinde koyuyorum fırına. en sevdüğüm yemek benim yanına 1 yemek kaşığı yağlı bulgur pilavı tamamdır başka bişey istemem ve salatada olcak. ve kızlar acayip tok tutuyo. kaçamaklarım bile böyle benim. tavsiye ediyorum ısrar ediyorum :1: yin gari diyorum :1:
patates kızartması :47: yok. onun yerine uzakdoğunun eşşiz baharatları ile harmanlanmış 1 yemek kaşığı yağ ile marine edilmiş patates dilimleri eşliğinde tavuğun seksüü bacak ve kalçası var :27: :27:
ayy off tamam tamam cıvıttım bugün yaptığım son saftirik espri olsun ciddiyetimi takınayım :81: :86:

öğlen yemeğimi yazayım birde
2 kepçe tavuksuyuna çorba( çok az şehriye ve tavuk etiyle)
2 kaşık kıymalı papates yemeği
5 dal limonlu brokoli haşlama

canım başka bişi istemedi ekmek de yemedim yerine sıcak sıcak çorba içtim.hastayım ben hastayım hastayıııımmmm:43::2::2:hastayken çok çekilmez olurum çok nazlı oluruım bu gün beni böle idare edin nolur.hafta sonu iileşrim inşallah pazartesi ye bomba gibi gelirim:10::10:

annem her der bilrmisiniz bilmem komik ama yerinde bir söz ''tırnağın varsa başını kaşı'' die.:1::1:bende kaşıdım.:1::1:kalktım kendime çorba yaptım brokoliyi haşladığım suyuda dökmedim çorbama koydum pek güzel oldu ellerime sağlık:32::32:

afiyet olsun canımmm,güzel menüü:65:

Back
X