60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşamda çorba ve salata
21.30 da meyve
ama spor yapamıyorum :14:

canım olmaz böyle bunun şok diyetten farkı yok. sadece salata çorba. et yok sebze yok süt yoğurt yok yetersiz. uzun zaman yapamazsın bu diyeti hem bu şekilde spora dayanamazsın zaten gücün kalmaz.

arkadaşlar patates kızartması yerine dediğim tarifi yapın inanın çok daha lezzet alacaksınız emin olun. patates tadını doya doya alın yağ almayın. ben bıraktım. eskiden kızartıp çerez gibi tv karşısında yerdim her zaman çok yerdim asla vazgeçemezdim yani o dereceydi. şimdi patates kızartması diye bu tarifi bilir oldum. canım isteyince böyle yapıyorum tavukta koyuyorum but yanına onuda baharatlıyorum fırın poşetinde koyuyorum fırına. en sevdüğüm yemek benim yanına 1 yemek kaşığı yağlı bulgur pilavı tamamdır başka bişey istemem ve salatada olcak. ve kızlar acayip tok tutuyo. kaçamaklarım bile böyle benim. tavsiye ediyorum ısrar ediyorum :1: yin gari diyorum :1:
patates kızartması :47: yok. onun yerine uzakdoğunun eşşiz baharatları ile harmanlanmış 1 yemek kaşığı yağ ile marine edilmiş patates dilimleri eşliğinde tavuğun seksüü bacak ve kalçası var :27: :27:
ayy off tamam tamam cıvıttım bugün yaptığım son saftirik espri olsun ciddiyetimi takınayım :81: :86:
:1::1::1:yerim bu sseksüü butları bayılırım tavuğaa bende yapıroum öle fırın poşetinde gerçekten çok güzel oluo hugocuğumm

Kızlar az önce annemi aradım akşam menümde
yayla çorbası
pırasa ve yoğurt ekmek yok ama
gündüz ne kdar ekmek yedin 3-4 dilim olduysa yeme kemke ama olmadıysa birde pırasada bulgur pirinç yoksa yiyebilrsn cnm

merhaba aranıza yeni katıldım şimdilik yazdıklarınız takip ediyorum

merhaba kızlar bende yeni katıldım aranızaa:D
:66:
hoşgeldn canım
sabah 9,30 da 2 dilim kepe ekmeği şekersiz çay 1 dilim lıght peynir
öğlen 12,30 da kabak çorbası salata 1 dilim ekmek
ara 1630 1 elmaolacak
canım çok az deilmi?nasıl bir kamp bu?diyestyen m,i verdi bu ölçüleri?anlatrmısın biraz?

kısssssssssssslaaaaaaaaaaaaaaarr.hafta sonu benim tartılma günüm ama reglim devam ediyor sizce tartılmalımıyım siz ne zman tartılıyorsununz bakim reglken,fazla çıkıp moralimi bozmayyaım di mi ama

fambıııkkkkk tartılma bebeeemm.ben geçen hafta tartıldım regl ken fazla bile çıkabilisoun ben öle çıktım şahsen 500 gr. fazla çıktım bitsin 2-3 gün sonra tartıl .moralini bozma boşa:34:

arkadaşlar çalışıyuorum birde 2 yaşında bi oğlum var artı bel fıtığım var sporu bunedenlerden yapamıyorum hugocuk diyetisyein listesi bu canım

çıtır kızlaaaaaaaaaaar hıoşgeldinizzzz gelin gelin biz kalabalıklaştıkça giden kilolar da artacak daha çoook gidecekkkkk:66::66::66::65::65::65::13::13::13:

famiiiiiiiiiiiir tartılma anacımmmmm ben regl bittikten 2-3 gün sonra tartılıyorum fazla çıkıyo reglken boşa bozma moralini çiçeeeeeeeeeeem

evt canım ..inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız:DD
bu arada biraz önce konya şekeri yedim (canınız çekmesin) sonra bi pişmanlık oturdu üstüme yaa moralim bozulduu:SS:26:

kııııısss yemeeeeeeee. naptın daha ilk günden hemşeriiiim.konyalımısın sen?bnde konyalıyım neresinden bakiim?
maşallah ne kadar hereketli kalabalık topic bende 60 lara inince sizede takılayım aranıza alır msıınız beni de az kaldı inş o kılolara:34::69:
buyur gel canım 60 olan da var olmayanda buyr gel kapımız açık:)

arkadaşlar çalışıyuorum birde 2 yaşında bi oğlum var artı bel fıtığım var sporu bunedenlerden yapamıyorum hugocuk diyetisyein listesi bu canım

cnm bu liste banada hiç akıllıca gelmedi.hergün sebze meyve tahıl bakliyat et tavuk yoğurt süt balık aklına glene herşeyden yioruz biz yemkde lazım.bak burda diyetsyene giden arkadaşlarda var ben hiç böle bir diyet lisesi görmedim canım dikkatli ol.böyle yersen kas vesu kaybın olur yağ veremezsin ve geri alırsın kısa sürede. acaba geçici bir listemi bu?öle olsa bile çok az geldi bana.metabolizma çalışmaz cnm az yersen vedengeli beslenmezsen.bir de belini acıtmayacak seni zorlamaycak egzersizleri dr.na danışarak yapabilrsn ben öle yapıorum mesela.

ama salatada var :30:

canım salatada ne kadarcık kalori varki hem protein almazsan et yemezsen kasların gider kısa zamanda çok kilo verdim sanırsın ama giden kasların olur. süt yoğurt yemezsen calsiyum eksikliği olur yağ yakımı çok yavaşlar hemde gerçekten çok az sağlıklı değil zaten bu yediklerinle 1 hafta sonra iyice halsiz kalabilirsin kalorisi çok az çünkü metabolzimanda yavaşlar canım

kııııısss yemeeeeeeee. naptın daha ilk günden hemşeriiiim.konyalımısın sen?bnde konyalıyım neresinden bakiim?QUOTE]
yok canım ya keşke konyalı olsamda hergün yesem :D:27:
antalyalıyım babannemler gitmişti geçen gün onlar getirmişler dayanamadım yedim bi tane yaa yemez olaydım:50:

kııııısss yemeeeeeeee. naptın daha ilk günden hemşeriiiim.konyalımısın sen?bnde konyalıyım neresinden bakiim?

buyur gel canım 60 olan da var olmayanda buyr gel kapımız açık:)

cnm bu liste banada hiç akıllıca gelmedi.hergün sebze meyve tahıl bakliyat et tavuk yoğurt süt balık aklına glene herşeyden yioruz biz yemkde lazım.bak burda diyetsyene giden arkadaşlarda var ben hiç böle bir diyet lisesi görmedim canım dikkatli ol.böyle yersen kas vesu kaybın olur yağ veremezsin ve geri alırsın kısa sürede. acaba geçici bir listemi bu?öle olsa bile çok az geldi bana.metabolizma çalışmaz cnm az yersen vedengeli beslenmezsen.bir de belini acıtmayacak seni zorlamaycak egzersizleri dr.na danışarak yapabilrsn ben öle yapıorum mesela.

haftalık gidiyorum bu hafta bu şekşldeydi yarın kontolüğm var bakalım ne olacak geçen hafta 1,kilo 100 gram vermiştim ağır ağır gidiyor zaten metobolizmam yavaş çalışıyo kalkınca ki bu 7,30 civarı oluyor 2 kayısı ve ılık su içiyorum ha sabahla öğlen arasındaki ara ögünümde yoğurt var
şidi kafam karıştı kızlar yaa

anladım canım geçmiş olsun yürüyüşte o zaman yasakmı oluyo bel fıtığı olanlara

akşam yürüyüş yapacak zamanın yok eve koştura koştura gidiyorum ve eşim 11 den önce eve gelemediği için çocuğu bırakıp gitmem zor oluyo biraz karışık yani :) bakalım girdik bi yola umarım sporsuz verebilirim bu kiloları

kııııısss yemeeeeeeee. naptın daha ilk günden hemşeriiiim.konyalımısın sen?bnde konyalıyım neresinden bakiim?QUOTE]
yok canım ya keşke konyalı olsamda hergün yesem :D:27:
antalyalıyım babannemler gitmişti geçen gün onlar getirmişler dayanamadım yedim bi tane yaa yemez olaydım:50:

anladım bak canım şimdi yemişsin ama şu saatten itibaren tatlı yok yasak deil ama haftada bir gün kendine bir ödül ver.o gün de abartmadan 2-3 parça 1-2 çatal 1-2 kaşık talı yiyebilrsn.ama dier günlerde yeme başlarda biraz zor olur ama sabret inan bir müddet sonra istesende fazla yiyemeyeceksin.benm yediğim tatlıının çikolatanın haddi hesabı yoktu ama şimdi bak negüzel sağlıklı beslenmeye başladım istedğim zamnda 2-3 parça alıp bırakıorum:nazar: sende sabret gerçektn kilo vermek istiosan eğer.hergün yersen bi kere diğer yiyecekleri ekmeği pilavı böreği çöreği istediğin kadar azalt kilo vermezsin .tecrübeyle yaşadım cnm ben bunu inan buna.daha ikna olamadıysan örnekleri çoğaltabilirirm:34:

valla serpilcim et yemeyince kaslar gidiyor ara öğünlerde süt yoğurt iyi ama ne bileyim sebze yok et yok falan sadece çorba salata garip geldi diyetisyen verdiği için ama ne bileyim neye dayanarak verdi bu listeyi. metabolizma hızın düşük desem bu listeyle düşer zaten enerji veren bişey yokki. sporda yapamıyorsun rahatsızlığından dolayı ya kafam karıştı en iyisi susayım :81:

akşam yürüyüş yapacak zamanın yok eve koştura koştura gidiyorum ve eşim 11 den önce eve gelemediği için çocuğu bırakıp gitmem zor oluyo biraz karışık yani :) bakalım girdik bi yola umarım sporsuz verebilirim bu kiloları

nugyada spor yapamıyo boğazları şişiyo hemen ama dengeli besleniyo kilo veriyo sende verirsin üzülme canım

Back
X