akşamda çorba ve salata
21.30 da meyve
ama spor yapamıyorum![]()
neden spor yapamıyosun cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşamda çorba ve salata
21.30 da meyve
akşamda çorba ve salata
21.30 da meyve
maşallah ne kadar hereketli kalabalık topic bende 60 lara inince sizede takılayım aranıza alır msıınız beni de az kaldı inş o kılolara![]()
serpilcim öğlen sadece çorba ekmek az olmuş. sonra dayanamazsın bu şekilde. diyeti bozup yemeklere saldırmayasın canım.
arkadaşlar patates kızartması yerine dediğim tarifi yapın inanın çok daha lezzet alacaksınız emin olun. patates tadını doya doya alın yağ almayın. ben bıraktım. eskiden kızartıp çerez gibi tv karşısında yerdim her zaman çok yerdim asla vazgeçemezdim yani o dereceydi. şimdi patates kızartması diye bu tarifi bilir oldum. canım isteyince böyle yapıyorum tavukta koyuyorum but yanına onuda baharatlıyorum fırın poşetinde koyuyorum fırına. en sevdüğüm yemek benim yanına 1 yemek kaşığı yağlı bulgur pilavı tamamdır başka bişey istemem ve salatada olcak. ve kızlar acayip tok tutuyo. kaçamaklarım bile böyle benim. tavsiye ediyorum ısrar ediyorumyin gari diyorum
![]()
patates kızartmasıyok. onun yerine uzakdoğunun eşşiz baharatları ile harmanlanmış 1 yemek kaşığı yağ ile marine edilmiş patates dilimleri eşliğinde tavuğun seksüü bacak ve kalçası var
![]()
![]()
ayy off tamam tamam cıvıttım bugün yaptığım son saftirik espri olsun ciddiyetimi takınayım :81: :86:
gündüz ne kdar ekmek yedin 3-4 dilim olduysa yeme kemke ama olmadıysa birde pırasada bulgur pirinç yoksa yiyebilrsn cnmKızlar az önce annemi aradım akşam menümde
yayla çorbası
pırasa ve yoğurt ekmek yok ama
merhaba aranıza yeni katıldım şimdilik yazdıklarınız takip ediyorum
hoşgeldn canımmerhaba kızlar bende yeni katıldım aranızaa
![]()
canım çok az deilmi?nasıl bir kamp bu?diyestyen m,i verdi bu ölçüleri?anlatrmısın biraz?sabah 9,30 da 2 dilim kepe ekmeği şekersiz çay 1 dilim lıght peynir
öğlen 12,30 da kabak çorbası salata 1 dilim ekmek
ara 1630 1 elmaolacak
kısssssssssssslaaaaaaaaaaaaaaarr.hafta sonu benim tartılma günüm ama reglim devam ediyor sizce tartılmalımıyım siz ne zman tartılıyorsununz bakim reglken,fazla çıkıp moralimi bozmayyaım di mi ama
evt canım ..inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırızhoşgeldin sende bendensin bende yeniyim :)
hoşbulduk canımm:)kızlar hoşgeldiniz![]()
tabi canım 60 ları bekleme bence gel şimdiden sen
evt canım ..inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırızD
bu arada biraz önce konya şekeri yedim (canınız çekmesin) sonra bi pişmanlık oturdu üstüme yaa moralim bozulduu:SS:26:
buyur gel canım 60 olan da var olmayanda buyr gel kapımız açık:)maşallah ne kadar hereketli kalabalık topic bende 60 lara inince sizede takılayım aranıza alır msıınız beni de az kaldı inş o kılolara![]()
arkadaşlar çalışıyuorum birde 2 yaşında bi oğlum var artı bel fıtığım var sporu bunedenlerden yapamıyorum hugocuk diyetisyein listesi bu canım
ama salatada var![]()
kııııısss yemeeeeeeee. naptın daha ilk günden hemşeriiiim.konyalımısın sen?bnde konyalıyım neresinden bakiim?QUOTE]
yok canım ya keşke konyalı olsamda hergün yesem
antalyalıyım babannemler gitmişti geçen gün onlar getirmişler dayanamadım yedim bi tane yaa yemez olaydım![]()
kııııısss yemeeeeeeee. naptın daha ilk günden hemşeriiiim.konyalımısın sen?bnde konyalıyım neresinden bakiim?
buyur gel canım 60 olan da var olmayanda buyr gel kapımız açık:)
cnm bu liste banada hiç akıllıca gelmedi.hergün sebze meyve tahıl bakliyat et tavuk yoğurt süt balık aklına glene herşeyden yioruz biz yemkde lazım.bak burda diyetsyene giden arkadaşlarda var ben hiç böle bir diyet lisesi görmedim canım dikkatli ol.böyle yersen kas vesu kaybın olur yağ veremezsin ve geri alırsın kısa sürede. acaba geçici bir listemi bu?öle olsa bile çok az geldi bana.metabolizma çalışmaz cnm az yersen vedengeli beslenmezsen.bir de belini acıtmayacak seni zorlamaycak egzersizleri dr.na danışarak yapabilrsn ben öle yapıorum mesela.
arkadaşlar çalışıyuorum birde 2 yaşında bi oğlum var artı bel fıtığım var sporu bunedenlerden yapamıyorum hugocuk diyetisyein listesi bu canım
kıs napçen 70 yaşındaki adamı dövcenniiiihe yaaaaaaaa canım bacım sana diyom şöyle hayırlısıyla Rabbim zihin açıklığı versin de çalış kazan hemen aramıza gellllllllllll:13:
sen o patronu yolla bana![]()
anladım canım geçmiş olsun yürüyüşte o zaman yasakmı oluyo bel fıtığı olanlara
kııııısss yemeeeeeeee. naptın daha ilk günden hemşeriiiim.konyalımısın sen?bnde konyalıyım neresinden bakiim?QUOTE]
yok canım ya keşke konyalı olsamda hergün yesem
antalyalıyım babannemler gitmişti geçen gün onlar getirmişler dayanamadım yedim bi tane yaa yemez olaydım![]()
anladım bak canım şimdi yemişsin ama şu saatten itibaren tatlı yok yasak deil ama haftada bir gün kendine bir ödül ver.o gün de abartmadan 2-3 parça 1-2 çatal 1-2 kaşık talı yiyebilrsn.ama dier günlerde yeme başlarda biraz zor olur ama sabret inan bir müddet sonra istesende fazla yiyemeyeceksin.benm yediğim tatlıının çikolatanın haddi hesabı yoktu ama şimdi bak negüzel sağlıklı beslenmeye başladım istedğim zamnda 2-3 parça alıp bırakıorumsende sabret gerçektn kilo vermek istiosan eğer.hergün yersen bi kere diğer yiyecekleri ekmeği pilavı böreği çöreği istediğin kadar azalt kilo vermezsin .tecrübeyle yaşadım cnm ben bunu inan buna.daha ikna olamadıysan örnekleri çoğaltabilirirm
![]()
akşam yürüyüş yapacak zamanın yok eve koştura koştura gidiyorum ve eşim 11 den önce eve gelemediği için çocuğu bırakıp gitmem zor oluyo biraz karışık yani :) bakalım girdik bi yola umarım sporsuz verebilirim bu kiloları