60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni başladı nugişim baksana çikolata diyor mantı diyor cevizli sucuk diyor :1: azcık kan şekeri dengelensin sonra zaten kararında yer. bizde azmı ilk zamanlar cebelleştik insülin direncinden kurtulamasaydık hala daha tosuncuktuk :1:

yok yok ben en iyisi hiiçç yanaşmıyım ..yoksa o kadar azla kalamayabilirim:56:hem ben çikkolata ,cevizli sucuk demedim tağaammmııı sadece mantı dedim:1:neyse ben sormadım sizde okumadınız:59:

haklısın hugocuk yeni başladı bencede şimdilk yememsi doğru ben yedim ama dediğin gibi insülin direncinden kurtulduktan sonra.
:60::60::60::60: bu arada ben yazana kadar sen yazmışsın bileeee:60::60::60:

herkese iyi haftasonları,hepiniz çoookk öpüyorummm.kaçamak yapmayın sağlıklı beslenin emi kuzucuklarım benimmm.byeeeeeeeeeeeeee:80::80::80:

ne güsel iradelisin demek:61:artık bende tutuyorum kendimi..çayı bile şekersiz içmeye başladım:86:

canım iradeden ziyade herkes burda kilo vermeyi istedi. kimse bu duruma kolay gelmedi yani. iştahımızı kontrol altında tuacak yiyeceklerle besleniyoruz kan şekerimiz yükselmiyor o yüzden rahat diyet yapıyoruz sporlada destekliyoruz. sende burdan ayrılma zamanla anlarsın ne demek istediğimi. ilk zamanlar bizde çok bocaladık ettik ama zamanla öğrendik herşeyi. tüm arkadaşlar sana yardımcı olur merak etme yeterki tüm yediklerini yaz kaçamaklarını yazki sana faydamız olsun yoksa faydalı olamayız sana.

öğlen kızartma yemiştim ama makarna ile tercih yapmam gerekiyordu ama gerekirse onu da yemicem artık kararlıyım

ara öğün
1 armut

akşam şu anda yaani
buğday ve prinç gevreği sütle beraber(1 kase)

19.00 da spora gidiyorum

Son düzenleme:
canım iradeden ziyade herkes burda kilo vermeyi istedi. kimse bu duruma kolay gelmedi yani. iştahımızı kontrol altında tuacak yiyeceklerle besleniyoruz kan şekerimiz yükselmiyor o yüzden rahat diyet yapıyoruz sporlada destekliyoruz. sende burdan ayrılma zamanla anlarsın ne demek istediğimi. ilk zamanlar bizde çok bocaladık ettik ama zamanla öğrendik herşeyi. tüm arkadaşlar sana yardımcı olur merak etme yeterki tüm yediklerini yaz kaçamaklarını yazki sana faydamız olsun yoksa faydalı olamayız sana.

canım buranın bana çok faydası oluyor gerçekten.okudukça öğreniyorum sizlerden.o sorun bendede var.çabuk acıkıyorum.ekmeksiz doymuyorum.iştahımı kontrol altında tutamıyorum.gerçi öyle aşırı bi kilom yok 63-64 civarındaydım en son..ama işte çabuk acıkıyorum.bide pko var bende o da şekeri tetikliyor.kilo almama lazım hiçbi şekilde..

canım buranın bana çok faydası oluyor gerçekten.okudukça öğreniyorum sizlerden.o sorun bendede var.çabuk acıkıyorum.ekmeksiz doymuyorum.iştahımı kontrol altında tutamıyorum.gerçi öyle aşırı bi kilom yok 63-64 civarındaydım en son..ama işte çabuk acıkıyorum.bide pko var bende o da şekeri tetikliyor.kilo almama lazım hiçbi şekilde..

zamanla o insülin direnci artıyor yükseliyor daha çok yiyorsun ve daha çok kilo alıyorsun obeziteye kadar yolu var. şimdi sen önlemini erken alıyorsun aferin sana :nazar:

hügocum sen bu işi çözmüşsün güzelim :64::64::64:insülin direnci bende de var sanırım. tatlı yediğimde özellikle aç karna yediğimde yarım saat sonra filan kan şekerim düşüyor dizlerim ellerim titriyor açlıktan ölüyor gibi oluyorum
bu mu o insülin direnci ? burda bizim ofiste zayıf bi kız var sekreter nerdeyse ögünlerde hep şekerli bisküvi vs yiyor ama açlık krizi gelmiyor onda bu yok sanırım. ben kilolu olduğum için bende mi var ?? beni aydınlatırsan çok sevinirim

bahsettiğin insülin atakları canım. şöyleki tatlı yedikçe yiyesin gelir. tatlı yedikten sonra karnın acıkır. göbekte yağ olur. hamurişine pilava makarnaya şekerli içeceklere mesela cola meyvesuyu falan düşkün olursun. bunlar varsa insülin direnci vardır. mesela fastfooda düşkün olursun. ekmek arası cola falan doyurur ama kısa süre sonra yine acıkırsın. sebze yemekleri sanki doyurmaz seni illa hamurişi pilav veya ekmek olacak bolca. insülin direncinin ileri safhası şeker hastalığııdr malesef obezitedir. eğer şeker hastalığın yoksa o yüzden değilse atakların insülin direncindendir öncelikle tatlıyı şekeri tamamen kesiyorsun. light bisküvi içecekte yasak kesinlikle ağzına sürmek yok. sadece hergün yediğin meyvelerden alacaksın şeker ihtiyacını. hamur işi kızartma pirinç patates yasak. hamurişi yiyeceksen esmer undan yapacaksın az yağlı. beyaz un yasak canım. vede sporda insülini dengeliyor sadece beslenme yeterli değil insülin direncini dengelemede. sonra zamanla dengeleniyor. benim 4 ayda dengelendi kurtuldum. ondan sonra ise pekmezli esmer unllu kek yapıp yedim şeker kullanmıyorum kullanmayı düşünmüyorum ama insülin direncini yendikten sonra haftada 2 kez falan sütlü tatlı yenebiliyor ama dediğim gibi yine dikkatli beslenme spor ve zaman lazım bi anda olmuyor düzelmiyor. bak kalanchoe nugya sonra ben atlattık elele verdik sonra şuan yok şeker hastası devrimci arkadaşımız vardı o da bıraktı tatlıyı şekeri. başka bırakan ve uzun zaman kullanmayıp insülin direncini yenen arkadaşlarda oldu ismi aklıma gelmeyen.

benim eşim şekere aşırı düşkün ve ailesinde şeker hastalığı var. doktorda uyarmış ama dikkat etmiyor. sanırım insülin direnci onun ki.neyse ki kilosuna biraz dikkat etmiş ve iki haftada 4 kilo vermiş.
bende aşırı tatlı düşkünlüğü yok aslında ama karbonhidrat olmadan doymuyorum. gerçi eskiye nazararn daha iyiyim. bir aydır bilinçli saglıklı beslenmeye çalışıyorum ama inan daha yeni yeni başarılı olabiliyorum çok zor bişi bu. ben de şimdi mesela şekerli yiyecekleri tamamen kestim resmen acıktırıyor diye yemekten korkuyyorum.sadece meyve dediğin gibi. tatlandırıcılı kola bile yok sadece siyah çayı şekersiz içemiyorum,onuda bi kahvaltıda içiyorum zaten:43::43:günde en az 3 bardak yeşilçay tüketiyorum acayip faydasını gördüm.
ben ofisten çıkıyorum size iyi akşamlar bol sohbetler öptüm

kalanchoecim peki ne diye düşünmek lazımmış kilo verdim veya veremiyorum diye değilde kilo veriyorum diyemi düşünmemiz gerekiyormuş canım

ne güsel iradelisin demek:61:artık bende tutuyorum kendimi..çayı bile şekersiz içmeye başladım:86:
en güzel şeylerden birini başarmışsın şekersizde olsa günde 3-4 bardaktan fazlada içmezsin .metabolziman yavaşlamaz ozman.
herkese iyi haftasonları,hepiniz çoookk öpüyorummm.kaçamak yapmayın sağlıklı beslenin emi kuzucuklarım benimmm.byeeeeeeeeeeeeee:80::80::80:

güle güle sevgi kelebeğii:16::16::16:öpüroum fambıkım :54:

merhaba kızlarrrrrrrrrrrr

çerez olarak
2 badem
3 fındık
10 antep fıstığı yemiştim
40 dk kondüsyon bisikletime bindim

famirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zümremmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyi tatiller kuzucuğu öpüver. Allah'a emanet ol bacımmmmmmmmmmmm
bugünkü önerdiğin ara öğünler baya yaradı sağolasınnnnnnn:16::16::16::16:

Back
X