• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biliyorum canım ama yedim artık
ama başka bişi yemedim zaten akşam yemeği olarak
acil çıkmamaız gerekiyodu, ben de onları yedim o yüzden
ama bu sabah 700 gr daha gitmiş, tartıda onu gördüm :)))

canım sen yediğini yaptığını yaz, biz de elimizden geldiğince sana yorum yapalım
burda bi sürü arkadaş var, çok güzel kilo veren ki ben de onlardan biriyim, ben 3 ayda 8 kilo verdim :))

ne güzel tebrikler :)
ben şuanda ekmeği azaltarak başladım..
dün sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
2 zeytin
2kk beyaz peynir
1 dilim kepek ekm
1 fincan yeşil çay

öğlen
4 tane beyaz lahana sarması(zeytinyağll) biraz iri oluyo
1 bardak ayran

arada
bi avuç fındık badem
akşam üzeri bi elma

akşam yemek 8de malesef, eşimi bekliyorum
yarım kase mercimek çorbası
3 sarma
1 kase yeşil salata
cacık
2 dilim kepek ekm

Kızlaaaaaaaaaaaaar demin çok güzel bişi olduu.....
beni ekim ortasından beri görmeyen patronumun eşi geldi bugün. dedi ki aaa senne kadar kilo vermişsin. ne güzel olmuşsun dedii. delirdim sevinçten yaa :62::62::62::62::62::62::62:
sizi çok seviyorum kızlaaar :66::66::66:

yemek tarifleri bulabilceğim site biliyo musnuz
aklıma yemekgelmiyo, sürekli oğluma yesin diye değişik şeyler deniyorum ama diyete uygun site lazım

Kızlaaaaaaaaaaaaar demin çok güzel bişi olduu.....
beni ekim ortasından beri görmeyen patronumun eşi geldi bugün. dedi ki aaa senne kadar kilo vermişsin. ne güzel olmuşsun dedii. delirdim sevinçten yaa :62::62::62::62::62::62::62:
sizi çok seviyorum kızlaaar :66::66::66:

ne güzel bir duygu değilmi benide hergün gören arkadaşlar işyerinde dün 3 kişi aygün sen ne güzel kilo verdin dediler çok sevindim tabikide:66:

afiyet olsun 1tk ile durabiliyorsan kendini problem yok tabi iştahınıda açmıyorsa,afiyet olsun canım,kadınbudunu bende denicem.:16:

dene canım dene güzel oldu ben beğendim yani belki fırında dediğin gibi olsa oda güzel olur.biraz daha fazla sayıda pişirdiğimde bide onu deniycem.tahin helvası çok severim ama kendimi frenlemeyi başarıyorum sayenizde.eskiden yerdim ve farketmezdim bile ne yediğimi şimdi yersem buraya yazdığım için,vicdan azabı çekiyorum datlum.

ara öğün
yarım kase yoğurt yaklaşık 10 kaşık saydım
:34:

eve gidince sporumuda yapcam inşallah :)

kızlar kilolarınızı çizelgeden görüyorumda kaç ayda yada ne kadar sürede kaç kilo verdiniz?

Back
X