ara öğüncüğümmm
110 gr. probiyotik yoğurt
2 kuru incir
4 kuru erik![]()
afiyet olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ara öğüncüğümmm
110 gr. probiyotik yoğurt
2 kuru incir
4 kuru erik![]()
afiyet olsun cnm menülern çok hoş zaten dün sölemiştim sana ve mountainst e çok güzel gidiosunuz ide vereceğin belliydi tebrk ederim:
güzel foto canım :)))
kıss bacımmm ben size demedim mi fesilye salatama takmayın deyüüü. napim evde tek başınayım bir su bardağı haşlamıştım ye ye bitmedi meret yawww. bu ara da kilo vermişsin tebrik ederim hayatım haftada bir mi tartılıyorusun sen de
ben de tekim o yüzden kaçgün ıspanak yedimm insan bıkıyor vallaaa. daha yeni başladım tam olarak 1 hafta oldu ilk tertıldım canım her hafta tartılır mıyım bilmiyorum .evdeki tartının pili bitti en kısa zamanda pil alacağım o zaman daha düzenli olur ölçümler.yalnız benim ihtiyacım olan bu forummuş aç kalmadan zayıflıyorumm yahuu çok güzell
valla sizin desteklerinizle oluyor emeği geçen herkese geçeceklere teşekkürler yaşasıınnn![]()
geçmiş olsun neruş. dene kakaoyu. memnun kalırsan devamlı kullanırsın magnezyum ihtiyacı enerji içinmiş benim içinse kocaman bir ödül. eskiden yediğim kocaman kestaneli pastalardan aldığım zevki alıyorum vallaiçerken
Oyyyyy hugocukcuuuuum çok teşekkür ederimmmmmhemen de merake tmiş önerilerrr vermiş çok sağol canım çokşükür çok vahim bişey yok regilime bikaç gün kaldı ondan sanırım biraz bi halsizlik baş ağrısı var bir de habire yiyesim varr
ama yemiyorum zaralı şeyler sağol canım benim kako ben de alayım bugün tarçınlı tükkahveli süt de epey kesiyo ama bir de kakaoyu deniyim yani sporu bırakacak bişeyim yok dün perdeleri yıkadım habire çık as çıkar bir de spor yoruldum herhalde bir de regl yaklaşınca benim migrenim tutar ondan böyle oldum sanırım
Tarçınlı süüüüüüüüüt tarçınlı muzzzzzzzzzzzz
Sen var yaaaaaaa önce merak ettt ben burda duygusal bir hall alayım sonraaa arkamdan yapmadığını bırakma hastayımm diyorummm başım ağrıyoooo bu mu senin insafınnnn
Hayıııııııııır hiç de bile özelden falan yazmadım direek buraya yazdım regl olucam halim yok başım ağrıyo falan diyehemen geçmişe dööön eski defterleri gurcalaaaaaaa
dök önüme sen var yaaa kocana neler ediyosun allah bilir
cadıııııııııı hastayım diyorum yaptığına baka rkamdan olmaz laflarrr ispiyonlarrrr
evet bence de ben şamar oğlanı burda attı stresini üstümde tepindi tepindii ohh evde pamukkkkk
ya nugiciim regl dönemim yaklaştı migrenim tutu ve ondan da biraz halsizlik var çok kötü değilim şükürrrr famir hanım sayesinde pek bi şamar oğlanı olmuşum amaaaaa neyyyseeeeee
Sağolun tatlım merak etmişsiniz iyiyim gıııızzz accık baş ağrısı migrennnvehalsizlik ama regl yaklaşırken olur bendeee yerimm sizi ben hemen de merak etmişelrrrr sağolun canlarımmm(eh hadi famir de dahil olsunnnn kızdım ama)
bazen kızarım anneme sen çok güzel yemek yapıyorsun dayanamıyorum yiyorum dşyorum..e ne yapayım diyor canım benim...az ye sende diyor ama kim duyarki...bizim hatayın yemek ve tatlılarıda meşhur.googledan antakya sofrası diye yazarsanız bakın neler çıkar...çok ağırdır yemeklerimiz..herşey etli yağlı bademli cevizli tatlılar falan ..sormayın gitsin
prienecim yapında ne varmış kız senin neden 36 giyemezmişsinkine anlamadım kuzum :26:
selam kızlar ck hastayımmmm
yatıyorum ayaga kalkacak halım yok sımdı dıyetıme nası devam etcem ben napmalıyımmm bı akıl verınnnn
selam kızlar ck hastayımmmm
yatıyorum ayaga kalkacak halım yok sımdı dıyetıme nası devam etcem ben napmalıyımmm bı akıl verınnnn
güzel foto canım :)))
boy kaç ?bide kilo çizelgesi yapsan daha güzel olur. kızlar da söylemiş ama iki simiti nasıl yedin be canım![]()
süper canımm tebrik ederim. ilk hafta bu kadar iyi kilo vermen son derece normal. boy kaçtı senin ? kilolarımız aşağı yukarı aynıymış. şimdi kilo verme hızın düşmesin diye sporda yapmak lazım yapıyor musun ?
ben her allahın günü tartının üstündeydim neruşşş bana bi fırça çekti korkudan tartıyı sakladım heheheartıkın sadece salı günleri tartılciim ve o zaman tıkırımın değiştiriciim
boy 1,65 canım haftanın 3 günü spor yapıyorum salonda.ama bu hafta 4 gün gidiyorum üst üste sonra haftasonu yokum çünkü.gerçi gittiğim yerde de bol yürüyüş yapma şansım var![]()
yok üst bölgem fazla değil aslında :)))
alta doğru sorun :))
ben eskiden de olsa yeniden de olsa yiyemem 2 simiteskiden bende yerdim 2 simitzor değil yenebiliyüürr
![]()
cnm bol bol sıvı al bitki çayları iç kuşburnu ekinezya içine çubuk tarçın ve karanfil ile tane kararbiber koy. birde sıcak çorba iç geçen haftalarda bende hastaydım 3-4 fincan değişk bitki çaylarıyla bol sıvıyla attım cnm geçmiş olsunn.normal yemene devam et.börek çörek götürme amaselam kızlar ck hastayımmmm
cok saol canımmıhlamur iç şekersiz. sonra portalak ye. tavuksuyu çorbada iyidir. geçmiş olsun canım