• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kalori hesabı zayıflama ile ilgili ne düşünüyorsunuz geçen topiklerde gezinirken rast geldi çok ilginç buldum :1:

bi koşu gittim milyoncuya benim yaramazlara oyuncak aldım hep aynı şeylerden sıkıldılar değişik oyuncak arıyorlar eşşek sıpaları :1: oyun parkı yapıcam onlara birazdan. yemek içinde bulgur pilavı yaptım yanına tavuk var. kocişede pirinç pilavı yapıcam ben pirinç pilavını sevmiyorum doymuyorum çünkü kocişe akşamda karnıyarıkta var. yesin artıkın

hoşgeldin neruşum herşey çok güzel yine afiyeeeeeeetttttttt olsun canım.yerim ben senin tıkortuşunu :60::60:

mersi petekli balımmmm:16::nazar:

öğlen yemekhanede tas kebabı,pilav komposto vardı ama aygün ne yaptı:1:ne yaptı söyleyin bana :77: evden bezelye yemeği ve salata getirdi.yemekhanedende yoğurt aldı onu 2 dilim kepek ekmeğiyle yediiiiiiii.:62::66:

aferin nugiyeeeeeee çok akıllı çooooooooooooooooooook:16::nazar:

öğleye kadar okulda
100 ml şekersiz çay
200 ml muzlu süt
5 adet limonlu kepekli bisküvi
250 ml su

öğlen menüm

4 yk makarna içerisine 1 yumurta kırdım
1 domates
1 salatalık
1 yaprak sarması
250 ml su

ohhh mis mis missssss dnegeli sağlıklı lezzetli süperrrrr:16::nazar:

afiyet olsun canımmmm güzel,her sebzenin başınada bir sıfat eklemen lazım dimi,çeri domates,köy biberi,bebiş salatalık,kuduüs hurması,üçgen peyniri:9:sıfatsız olunca boş mu geldi domates de geç işte Allah Allahhhhhhhhhhhh

evett seviyorummmmm:):):) öyle ayrıntılı eğlenceli oluyooooo ayrıcaaaa üçgen peynir bir sebze değilllllll bilmem farkında mısınnnnnn:):):):):):)

bende yemeğimi erkenden yedim geldim
1 kase şehriye çorbası
1 tavuk budu(fırında kızarmış,yağsız yerlerinden yedim
1 dlm kepek ekmeği
birde tavuğun içinde önecen kızartılmış ve tavukla fırına verilmiş 10 adet küçük patatesler vardı,yidim valla hemde yağlı yağlıydı ama yinede yedim

yoğurtta vardı ama ben yanıma aldım okula gitmeden önece yicem 1 dlm ekmekle beraber.
öğleden sonraki ara öğünümde
1 elma ve 200 ml süt olacak inşalalh!yorum yapmayanı furirim ona göre:27::27::27:

Hımmmmmm hımmmmmmmmmmmmmmm bu kilo aldım vermedim boşvermşliği değildirinşallahhh patatesler tırmalamasın sonraaaa neyyyse hadi afiyet olsun bariiiiiiiiii:63::63::16::16::9::9:

aşk konusu deil aşk kokusu vaaaaarrrrrrrrrrr:16::16::69::69::emir_bebek:

benmerkezcilik:)çocukların kendilerinin gördüğü yaptığı yediği içtiği yada yapmadığı yemediği içmediği şeylerin dierleri tarafından da aynı şeklde algılandığını düşünür örneğin çocuk yaptığı resmi elinde sallayarak telafondaki babasına yaptığı resimi anlatır babsının resim hakkında bilgisi olmadığını görünce çok şaşırır ona göre onun bildiği yaptığı herşeyin karşısındakinide bilmesi gerekir buna ben merkezcilik denir. sennkide onu yapıo gözünü kapatınca sen onu görmüosun sanıo :)
ahhh ahh kpss günlerim aklıma geldi döktrdümm:59::59::69:

cnm öle şey olurmu hiç neden nişanlanıoruz birbirimizi tanımak anlamak için nişanlı kalıouruz evlendikten sonra bunu yaptrmazsa ettrmezse die bişi olamaz karşılıklı oturup konuşman lazım böle bişi söz konusu bile olamaz sen zaten aşırı şeyler istemezsin karşılıklı oturulup konuşulur herşey senn dediğinde olabilr onun dediği de ortası bulunabilir.yemek yapamadın die sana kocan kızmaz korkma zaten gerçi böle yapnlarda varmış ama o tür şeyler sorun oluosa zaten ohooooooo..:69:
180 derece dönenler var evet ama aynı kalanlarda.maşalaahhh:nazar:mesela benmki aynı nasıl tanıdıysam öle hiç değişmedi bana karşı olumsuz yönde bişi olmadı yani aksine bana daha çok düşkün olamya başladı vs. neyse bunlar deil öenmli olan senn meselen karşılıklı herşeyi konuşmanız anlaşmanız cnm

afiyet olsun bebikkkk.aferin sanaaaa:65::65:

afiyet olsun hocahanımcımmm

afiyet olsun bebişimmmmmmm.herşey çok güzelllll inşallah regl den sonra tartılırsın ama sanki daha var regl dönemine deilmi yani 3-4 gün var en az ben öle hatrlıorum sonrada ben çünküüü:9::9:

evet evet 3-4 gün avr sanırımmm:26: ama işte ben öncesinde davul gibi oluyorum her yerim şişiyo olunca fısss iniyoooo yavaş yavaş öncesinde çok fena şişiyorum yawwww inşallah reglden sonra şöööyleeeee bol bol sağa kaydıra kaydıra yaparım yeni tıckertoşumuuuu:16::13::10::8::nazar:

Son düzenleme:
nugicim az diyosun ama tabağım bomboştu yemek bitince:53:ne verdilerse yedim yani,miktarlarımız böyle bizim,normal insan gibi yiyorum yani,erkekler bile bukadar şeyle doyuyolar düşün yani,bence az değil kocaaaa bir but yedim 1 kase çorba 18 yk ediyor neredeyse eee patatesde yedim bugün bide üzerine 1 dlm ekemk daha ne yicem ki
pilav vardı onu almadım bitek,herkes ne yediyese okadar yedim bende

bomboş olacak tabikide çünkü çok değilki zaten yediklerin normal bugün. ama genelde az yiyorsun salatalaylada renklendir arada yemeklerini yeşillik olsun bol bol vc ye çıkman kolaylaşır.yeşillik bu konuda süper biliyosun.eeee şimdi bu sorunun cevabı oldumu :26: :60:

kalori hesabı zayıflama ile ilgili ne düşünüyorsunuz geçen topiklerde gezinirken rast geldi çok ilginç buldum :1:

tabiki öylde zayıflanır zaten bizimde diyetlerin kalorisi belli herkes eski yediğinden daha az kalori alıyor ama biz mesela tatlı yememeye çalışıyoruz yağ vermeyi yavaşlatmasın durdurmasın iştah açmasın diye yoksa hamburger bile yenir ama dediğim gibi o zaman sürekli hesaplama yapılmalı açlık falanda olur o zaman mesela öğlen çok kalorili bişey yesen mesela tatlı yesen akşama belkide bişey yememek zorunda kalırsın kalori hakkın doldu ise. bunları çok iyi hesaplıyorlar kalori hesabı yapanlar

şunun bi tadına bakim dedim,sonra bidaha yiyim dedim hmmm güzelmişş,herzamn mı yiyorum yiyim azcık nasıl olsa akşam pek yemek yiyemiyorum bukadardan bişey olmaz dedddddddiiiiiiiiiiiiimmmm,bi baktım hepiciği bitmiş:26:
ahhh ahh hep öle ollmazmı zatennn neyse boşverrr bi daha olmazz zatenn fambığımmm:16:

aktarırım gelişmeleri nasıl olsa hep burdayımmm:24:mutluluklarının devamını dilerimmmm
gelişmeleri merak etmem sen sordun die yazdım sadece saol sanada mutluluklar

mersi petekli balımmmm:16::nazar:

aferin nugiyeeeeeee çok akıllı çooooooooooooooooooook:16::nazar:

ohhh mis mis missssss dnegeli sağlıklı lezzetli süperrrrr:16::nazar:

evett seviyorummmmm:):):) öyle ayrıntılı eğlenceli oluyooooo ayrıcaaaa üçgen peynir bir sebze değilllllll bilmem farkında mısınnnnnn:):):):):):)

Hımmmmmm hımmmmmmmmmmmmmmm bu kilo aldım vermedim boşvermşliği değildirinşallahhh patatesler tırmalamasın sonraaaa neyyyse hadi afiyet olsun bariiiiiiiiii:63::63::16::16::9::9:

evet evet 3-4 gün avr sanırımmm:26: ama işte ben öncesinde davul gibi oluyorum her yerim şişiyo olunca fısss iniyoooo yavaş yavaş öncesinde çok fena şişiyorum yawwww inşallah reglden sonra şöööyleeeee bol bol sağa kaydıra kaydıra yaparım yeni tıckertoşumuuuu:16::13::10::8::nazar:

sağol neruşcum:16:

cevappppppppppp veriyorummmmmm
olabilir:59:farkında olmadan bilinaltım ellerime gözüme ve ağzıma hükmetmiş olabilir bende onun emirlerini yerine getiren aciz bir yaratığa dönüşmüş olabilirmmmmmm:96::96::96:
Aman Allahımmmmmmmmmmmm nettim bennnnnnnnnnnnnn:96::96::96:
evet neruşşşşşşşşş peynir bir sebze değillllllll eferin sana ama bir edebiyatçı olarak bunu değil asıl sıfat dediğim şeylerin aslında sıfat olmadığını söylemen gerekirdi:27::27::27:

Son düzenleme:

2 adet küçük elma
5 gr kadar gofret yedim

Son düzenleme:
bu kadar az yemeğe dayandı isem dayanırım aslında :) ama patates kızartması bu yaaaa :27:

istedikten sonra olur canım.bak bana 4 ay olmak üzere şekeri tatlıyı bıraktım,kızartmayı bıraktım bak sana bi tarif vereyim hugocuk vermişti bunu fırında yapılıyo hem sağlıklı patatesleri doğra bir yemek kaşı yağ koy yada koyma ben koymadanda denemiştim.baharat ekle üstüne ben kuru nane karabiber kimyon pul biber sarımsakta ezip koyuyorum hepsini harmanlayıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine koyup pişiriyorum eğer yağsız yaparsan canım yağlı kağıt mutlaka kullan yapışır çünkü

QUOTE]

cevappppppppppp veriyorummmmmm
olabilir:59:farkında olmadan bilinaltım ellerime gözüme ve ağzıma hükmetmiş olabilir bende onun emirlerini yerine getiren aciz bir yaratığa dönüşmüş olabilirmmmmmm:96::96::96:
Aman Allahımmmmmmmmmmmm nettim bennnnnnnnnnnnnn:96::96::96:
evet neruşşşşşşşşş peynir bir sebze değillllllll eferin sana ama bir edebiyatçı olarak bunu değil asıl sıfat dediğim şeylerin aslında sıfat olmadığını söylemen gerekirdi:27::27::27:

:60::60::60:yawww her yanın hataaaa süreki yanlışlar var hangi birini düzelticemmmmmm off offf bazıları sıfat (bebiş salatalık mesela-üçgen peynir) ama yani düzelt düzelt nereye kadar :60::60::60::60:

bende öğlen yemeğimi yiyorum:56:
yağı iyice süzülmüş tonbalığı
salata
greyurt+portakal suyu karışımı
2 dilim tam buğday ekmeği
4 mil lesliemide yaptım.bu saate kadar 1 lt su içim.yatana kadar 2.5 olur herhalde.

Back
X