Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu pazardan itibaren bu hafta köklü değişime gidiyorum kızlar araöğünüm sürekli meyve idi,kuru yemiş kuru incire çevircem...ekmeğimide kepekli yada çavdarlı ekmeğe çevircem....sporu her akşam yapıyorum haftada 2 gün 45 dk diğer günler yarım saat ama hergün onda nasıl bir düzenleme yapayım bilemedim
canım meyve metebolizmayı daha güzel çalıştırır ve doyurucu olur .kuru yemişlerden yersen az yemen gerek ve miktarlarını bilmen lazım.bir gün meyve bir gün kuru yemiş yap istersen yada öğle aran kuruyemiş öğleden sonra aran meyve olsun yada yer değiştir öğlenle akşamı.ekmek ise biz birer hafta değiştirmeye çalışıyoruz canım.mesela bir paket çavdar ekmeği alıyoruz o paket bitince tam tahıllı alıyoruz oda bitince kepekli ekmek alıyoruz dönüşümlü kullaıyoruz yani.canım sporuda gün aşırı yap tv lerde bile söylüyorlar bunu.mesela hugocuk gün aşırı koşu bandına biniyor diğer günler plates yapıyor diye biliyorum vücudunu hergün yormaya gerek yok gün aşırısı bence normal olur .süresi ise en az 45 en fazla 1 saat canım koşu bandının.
boyum 1,60 ideal kilom kaç olmalı sence nugi 50 mi 48 mi![]()
iyotlu tuz yaş kaç
bir de nette ideal kiloyu hesaplayan programlar var. orada beden kitle indeksimizin normal kiloda olup olmadığını da takip edebiliriz.
mesela şu site gibi oraya boyunu kilonu yazıp ideal kilonu normal kilolu olup olmadığını görebilirsin.
ideal kilo hesaplama
teşekkür ederim hesapladım 51 imiş benim hedefim 50 zaten![]()
canım bu konuda inan bilgim yok ama benim boyum 1:53 yani ben bile 55 e insem yeter diyorum.ama işte o kiloya gelince nasıl olur bilmiyorum.senin boyun 1: 60 sa yani 55 iyi gibi ama canım bu şunada bağlı aslında eğer yağ verirsek daha iyi olur yani yanlardn önden arkadan fırlamaz yağlarımız vücut daha güzel görünür .ama eğer kas verirsek mutlaka yağlar gözükücek fışkırıcak yanlardan.kilo vermiş gözükürüz ama kasdan vermişizdir yağlar duruyordur.yağdan verdiysen eğer bazen tartıya yansımıyor aynı kiloda gözüküyorsun oysaki ama vücudunda toparlanma oluyo yağlar eriyo yavaş yavaş.yanlış bilgide vermek istemiyorum.bence ilk önce yağını kasını ölçtürebilirsen bi yerde ölçtür yağ miktarını öğren kaçmış ona göre kaça düşeceğin belli olur ama dediğim gibi ölçtürmek için diyetisyene gitmen gerekir heralde yada belki bazı eczanelerdede oluyor bu ölçen makinalar.canım kusura bama belki karışık anlattım ama sormak istediğin olursa yine sor anlatırım eğer bilgim varsa
aksam kuru yemis değil meyve tüketcem sadece gündüzleri kuru yemiş yapcam,kepekli ekmeğimde pazar alcam,ben genelde yarım saat her akşam plates yapıyorum istiyorum ki göbeğim dümdüz olsun benim durumum genetik birazda daha zor dümdüz olacağa benziyo,45 kilo idim yine de ayva göbek vardı
şimdi
200 ml çilekli süt
1 paket mavi-yeşil light çubuk kraker
iyotlutuz canım diyetisyene gitmiyosun dimi sen:26:
canım o zaman göbeğinin dümdüz olmasını istiyorsan şeker ve tatlıyı bırakman gerekecek.4 ay olmak üzere benim bıraktım ben .hugocuğunda 6 ay bitti galiba bırakalı ve inan çok farkediyo ilk başta belki zorlandık ama yendik yani biz.şimdi hugocuk sabahları sadece 1 çy yada 2 çy kaşığı tahin pekmez yiyo bende sadece hafta sonları yiyorum 2 çy dayanıyoruz canımız istemiyor yani gerisini.mesela benim göbeğim sarkıktı canım sezeyanlada doğum yaptığım için çok sarkıktı yani belliydi baya bi ama şimdi gerçekten çok fark var toparlanmaya başladı geçen hugocuğada söyledim bunu önceden sarkan göbeğimi kaldırırdım alt tarfını görürdüm şimdi kalırmadan yani alt rafaını görüyorum çok farkediyo eğer bıramam dersen azalt derim canın tatlı çektiği zaman tarçınlı süt yap iç şeker isteğini kesiyo canım.
evvett araöğünüm olan portakalımıda yedimmm :))
Bende de eskisi gibi istek yok tatlıyo 1 2 çatal alayım 3 cü istemiyorum,iş yerinde hiç yemiyorumçaydan süt içerken kestim şekeri sabahları 2 çy pekmezim var oda katkısız diye yiyorum