• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öff iş iş nereye kadar değil mi ? bi ara vereyim de size dün akşamüstünden itibaren menümü yaziim..
dün saat 17.00 1 adet portakal ve light yogurt ile dadlumdan yidim
19.00 1 adet yagı süzülmüş ton balıgı ile salata
bu sabah kalkınca : 07.10 bir bardak ılık su
07.40 kahvaltı :
2 cherry domatesle neşelendirilmiş bol maydonoz salatası
1 kk peynir
3 zeytin
2 dilim kızarmış bol tahıllı ekmek
1 kupa şekersiz çay
ara : 5 badem 20 adet beyaz leblebi
ögle : 12.15
2 küçük kepçe tavuk suyuna çorba
4-6 yk susuz etli nohut yemegi
bol salata
bu arada canım sıkkın ama şu sütyen ve don sallayan smiley leri çok sevdim yaa :92::92::74::74::92::92::74::74:bende diyordum ki beyaz bayrak sallarken neden bu kadar neşeli bu :60::60::60::60::60:

öglen kakınca diyeyim çünkü gece uyamadık hiç kzım aglarken
,kakınca 2kayısı
sonra 2bardak su
peynir
domates biber
3zeytin
1bizküvi
şekersiz çay

sanada afiyet olsun canımm,şimdi onun içi yanıyordur ondan çıkarıyor çoraplarını,ben kilotlu çorap giydiirirdim üzerine , çıtçıtlı badilerin çıtçıtını çorabın üstüne çıtçıtlardım ki çorabı belinden çıkaramasın diye:27::27:

öff iş iş nereye kadar değil mi ? bi ara vereyim de size dün akşamüstünden itibaren menümü yaziim..
07.40 kahvaltı :
1 kk peynir
3 zeytin
1 kupa şekersiz çay
bol salata
bu arada canım sıkkın ama şu sütyen ve don sallayan smiley leri çok sevdim yaa :92::92::74::74::92::92::74::74:bende diyordum ki beyaz bayrak sallarken neden bu kadar neşeli bu :60::60::60::60::60:

afiyet olsun canımmmmmmmmm,tartıldın mı haftasonu nettin bakimmmmmmm:61:

afiyet olsun canımmmmmmmmm,tartıldın mı haftasonu nettin bakimmmmmmm:61:

saol fambıkımm.
evet eşimin ısrarı ile cumartesi çıktım tartıya 67.7 geldim ne güzel yaa dedim sevindim.
bu sabahta 68,8 geldim ohaaa dedim kalakaldım,:59::59::59::59: ticker değiştirme günüm yarın artık yarın ne çıkarsa bahtıma :53::53::53::53::53:

poğaçaları yeni verdim fırına. off işler hiç bitmiyor yaww çamaşırlarıda atcam makinaya şincik

benimde öğle yemeğim yazdığım gibi oldu eklenen yada fazlalaşn bişey olmadı
karnıbahar yemeği 5-6 dal
brokoli salatası
2 kepçe cacık
biberiye turşusu
2 dilim ekmek
afiyet olsun nugiiiii.doydunmu peki sen daha fazla yiodun sanki?yada değişklik yapıp azalttınmı öle bişiler hatrlıorum sanki geçen hafta azaltıcakmıydın yada değişklk yapıcaktın?:44:

öglen kakınca diyeyim çünkü gece uyamadık hiç kzım aglarken
,kakınca 2kayısı
sonra 2bardak su
peynir
domates biber
3zeytin
1bizküvi
şekersiz çay
afiyet olsun cnm seni canı gönülden tebrk ediotum büyük bir azim örneğisin yaramaz tatlı kızna rağmen çok güzel gidiosun başkası olsa senn yerinde offff pofff zaten kzıızm durmuo uyuyamıorum bilmem nee diyip bi sürü bahane bulurdu ama sen maşşalaaahhhh:nazar::nazar:süper gidiosunnn:34:

07.40 kahvaltı :
1 kk peynir
3 zeytin
1 kupa şekersiz çay
bol salata

afiyet olsun şekerr.kızarmış ekmekle normal ekmeğin kalorisinn aynı olduğunu biliosun demi?boşuna kızartmakla uğraşma die dedim:)
bide öğlen ekmek yemed,inmi yazmamışsın?
bu arada bende o smileyleri yeni gördümm süper yaaaaaaa:60::60::74::74::74::74::92::92::92:

saol fambıkımm.
evet eşimin ısrarı ile cumartesi çıktım tartıya 67.7 geldim ne güzel yaa dedim sevindim.
bu sabahta 68,8 geldim ohaaa dedim kalakaldım,:59::59::59::59: ticker değiştirme günüm yarın artık yarın ne çıkarsa bahtıma :53::53::53::53::53:
cnm nasıl tartılıosunki her zman aç karnına wc ye çıktıktan sonra çıplak tartılmak en güzeli su bile içsen bişiler ysen hele 2 kilo kadar farkedio mesela ben açken 56.6 geliorum akşam yemek su çay meyve den sonra 58.3 geldim meselaa:53::53:

sanada afiyet olsun canımm,şimdi onun içi yanıyordur ondan çıkarıyor çoraplarını,ben kilotlu çorap giydiirirdim üzerine , çıtçıtlı badilerin çıtçıtını çorabın üstüne çıtçıtlardım ki çorabı belinden çıkaramasın diye:27::27:
ben hala öle yaparım :27::27::60::60::60:düşük bel kot giydiğim zman hava da çok soğuksaaa giyerim mutlaka çıtçıtlı badi kotun altına mutlaka külotlu çorap giyerim çıtçıtınıda üstüne yaparımm aşağı inmesin die çorappp:27::27:
poğaçaları yeni verdim fırına. off işler hiç bitmiyor yaww çamaşırlarıda atcam makinaya şincik
ellerine sağlık bebişşş bende attım makineye çamaşır sercem şimdi ben çıkaryımda sen koyyy:1::1::1:

07.40 kahvaltı :
1 kk peynir
3 zeytin
1 kupa şekersiz çay
bol salata

İş bitmez spor arkadaşım ya..
Afiyet olsun...

:60::60::60: Ben de aynısını yapıyorum.. Yoksa bi bakıyorum çıplak kalmış.. :9:

bide kızlar ara öğünüm yetmedi sanki
2 tane gevrek yedim.

bide ne dicem size carfoursa dan bi ekmek aldım hafta sonu yoğun tahıllı ekmek yazıodu üstünde acaip ağır bişi abartmıorum bi poşet ekmek 2-3 kilo gelir. okadar doyurucuki 1 dilimi uno dengenin 3 diliminden bile fazla olabilr ama ekmek harika pasta yer gibisinz ekmeği yerken. çikolata gibi kapkara rengi içinde ne arasan var çavdar arpa buğday hepsi tane tane görünüo içinde. yoğun tahıllı daha öncedealmıştım ama h,ç böle yop yoğununa rastlamamıştımmm:1::1:bulursanız kaçırmayın alınn:56::56:

saol fambıkımm.

sende bendensin desene,bir gün 1 kilo eksik öbür gün 1 kilo fazla:59:

07.40 kahvaltı :
1 kk peynir
3 zeytin
1 kupa şekersiz çay
bol salata

afiyet olsun canım.kız sen benim sütyenimle donumu niye aldında sallıyon bakem he söle bene :27:

Son düzenleme:
2 tane gevrek yedim.

bide ne dicem size carfoursa dan bi ekmek aldım hafta sonu yoğun tahıllı ekmek yazıodu üstünde acaip ağır bişi abartmıorum bi poşet ekmek 2-3 kilo gelir. okadar doyurucuki 1 dilimi uno dengenin 3 diliminden bile fazla olabilr ama ekmek harika pasta yer gibisinz ekmeği yerken. çikolata gibi kapkara rengi içinde ne arasan var çavdar arpa buğday hepsi tane tane görünüo içinde. yoğun tahıllı daha öncedealmıştım ama h,ç böle yop yoğununa rastlamamıştımmm:1::1:bulursanız kaçırmayın alınn:56::56:

hafta sonu hemen alayım :56: aman kusur kalmayayım :1:

afiyet olsun nugiiiii.doydunmu peki sen daha fazla yiodun sanki?yada değişklik yapıp azalttınmı öle bişiler hatrlıorum sanki geçen hafta azaltıcakmıydın yada değişklk yapıcaktın?:44:

afiyet olsun cnm seni canı gönülden tebrk ediotum büyük bir azim örneğisin yaramaz tatlı kızna rağmen çok güzel gidiosun başkası olsa senn yerinde offff pofff zaten kzıızm durmuo uyuyamıorum bilmem nee diyip bi sürü bahane bulurdu ama sen maşşalaaahhhh:nazar::nazar:süper gidiosunnn:34:

afiyet olsun şekerr.kızarmış ekmekle normal ekmeğin kalorisinn aynı olduğunu biliosun demi?boşuna kızartmakla uğraşma die dedim:)
bide öğlen ekmek yemed,inmi yazmamışsın?
bu arada bende o smileyleri yeni gördümm süper yaaaaaaa:60::60::74::74::74::74::92::92::92:

doydum canım şu an için bi problem yok.spor yapmadığım için dolayısiyle kiloda veremiyorum 1 ayı geçti.dün sadece 100 gr vermişim :1: o kadar akşam yemeğinde karbonhidratları yememeye çalışıcam yani öğle 2 dilim ekmek şeklinde yiyeceğim akşam yemiyeceğim ekmek arada yerim yani vücudumu şaşırtıcam biraz onun için

2 tane gevrek yedim.

canım çekti bak şimdi,yakınlarda yokk ama carfour netcez :59:kalorisi nekadar yazıyor peki.denge 39 kalori misal

doydum canım şu an için bi problem yok.spor yapmadığım için dolayısiyle kiloda veremiyorum 1 ayı geçti.dün sadece 100 gr vermişim :1: o kadar akşam yemeğinde karbonhidratları yememeye çalışıcam yani öğle 2 dilim ekmek şeklinde yiyeceğim akşam yemiyeceğim ekmek arada yerim yani vücudumu şaşırtıcam biraz onun için

bende bir şaşırtıcam bünyemi şeşbeş olacakkkk valla!!!!!!uyuz ediyo beni uyuzzzzzzzzzz:47:

merhaba kızlar
sabah:
2kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz
roka
1.5 dilim kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay

ara:
1 elma