hiç bişey anlaşılmıyo biz senin kilonu nası bilcez,neyse giden kilolara bakcaz galiba:44:öyleyse
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr![]()
Düzelttim .....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç bişey anlaşılmıyo biz senin kilonu nası bilcez,neyse giden kilolara bakcaz galiba:44:öyleyse
iyi beeeee ne bağırıyon ala ala belki anlamıyom bugün anlama gıtlığım var
şimdi olay şöyle oluyor yine fambımbir avuç çok olmuş gerçekten aslında çeşit olark çok olduğu için sana çok yemişin gibi gelmiştir.ama bence bidefalık bişey olmaz hem akşam yemeği yerine geçiyor .ama gaz problemi olmadımı sende leblebiden dolayı :26:
sağol canım iyiyim sen nasılsın,buralarda havlaar kötü ben ise öğle araları bile çıkmıyorum,gerçi ben gezmeyi sevmem zati![]()
geçmiş olsun canımmmmmm
afiyet olsunnnn,duygulu nugimmm benimmmmmmmmmmmmmmmm
heeeeee yine formaliteden bize sorduğun belli oluyo,içiyon yine dimi kahveni
çok şükür çok iyiyim tatlım gezmeye bayılırım bennnnnnnnnnnnnnnn![]()
çok mu dion yaniii,bir avucum 30-40 taneyi srar sarmalara işte,ayyyy evet oluyo nugicimmmmm,ama aç aç eve gelince hemen onu avuçlayıverdimzaten bu hafta yemicem demiştim oda şişkinlik yapıyor hatta geçen hafta sanırm ondan dolayı fazla çıkmıştı kilommm.
artık akşamları ülkerin çubuk krakerinimi yesem ,1 paketi 166 kaloriymiş,3 dlm ekmek mi eder bu durumda .öfffffffffffffff napcam ben yaaaaa.valla sırf bu yüzden okula gitmek istemiyorum heeee![]()
çok mu dion yaniii,bir avucum 30-40 taneyi srar sarmalara işte,ayyyy evet oluyo nugicimmmmm,ama aç aç eve gelince hemen onu avuçlayıverdimzaten bu hafta yemicem demiştim oda şişkinlik yapıyor hatta geçen hafta sanırm ondan dolayı fazla çıkmıştı kilommm.
artık akşamları ülkerin çubuk krakerinimi yesem ,1 paketi 166 kaloriymiş,3 dlm ekmek mi eder bu durumda .öfffffffffffffff napcam ben yaaaaa.valla sırf bu yüzden okula gitmek istemiyorum heeee![]()
kızzz akıllı bıdık akşam yemeklerini yanına al. mesela kepek ekmeği var sandviç kepek ekmeği koy arasına yağını süzdüğün ton balığını marulu domatesi ye. böyle şeyler yap kuzu![]()
bitanem gerçekten hepsi de çok güzel afiyet olsun
merhaba esw beden kitle indeksi de çok önemli benim için o sebepten dolayı senin boy ve de kilo oranına göre yediklerin hiç abartılı değil her zaman dediğim gibi BMİ yani beden kitle indeksinle topiğin mankenisin.
fakat bu yediklerini 25 BMİ nin üzerinde biri yemiş olsaydı aynen şunu yazardım patates elma dilim galiba eğer öyleyse yanında üstelik 4 yk pilav o da sanırım pirinç pilavı hiç olmamış derdim.
ikisini bu ölçüde yemeseydin keşke .ikisini de yiyecektiysen 1 dilim patates en fazla 2 yk pilav derdim.sadece pilav bile olsa o beden kitle indeksinde biri için gene 2 yk pilav bence normal.
gelelim tavuk göğsüne senin için çok ama çok normal.ama 25 BMİ ye sahip biri için arkasını getirmeyecekse eğer en fazla 2 tk yeterli olurdu.
![]()
nerudam canım ciğerim gene kaptanlığını konuşturmuşsun savulun ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gidecek kilolarrrrrrrrrrrrrr
et sebze süt üçlüsü yerinde 3 ü birarada gibi olmuş afiyet olsun cincanımm![]()
güzel sağlıklı mutlu huzurlu bir gün dileğiyle kızlar
sabah kalkınca
2 kuru kayısı
500 ml ılık su
kahvaltım
1 elmalı kurabiye( 1 kk büyüklüğünde)
2 tane peksimet yani haşhaşlı çörek bizim Uşak' ta çok meşhurdur.(yediklerimin tamamı 4 kk büyüklüğünde)
1 kk beyaz peynir
1 domates
250 ml şekersiz çay
Herkese günaydın kızlar
Önce akşam menümü yazayım
5 yk pirinçsiz kabak yemeği
3 yk yoğurt
3 yk salata
1 dilim kepek ekmeği
ıspanaklı börek yapmıştı annem ama ben yemedim....
sabah kahvaltımda
1 kk beyaz peynir
yarım domates
1 yeşil biber
3 dilim etimek
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr geldim balım geldim burdayımmm ay size ne diyecem ya servisle hep gelirken bişeyler düşünüyo oluyorum bazen iyi bazen karamsar oluyorum hemen aklıma siz geliyosunuz hemen moralim düzeliyo sizede oluyomu böyle evdede öyle sabah yatağımı falan düzeltirken genelde aklıma geliyosunuzu bana bi moral oluyo valla sevindirik oluyoum iyiki varsınız valla burda belki sanalda olsa çok güzel arkadaşlıklar edindik bence allah tamamını göstersin.menümü yazayım hemen
akşam
6 yk bezelye yemeği
2 yk pirinç pilavı (annem yeni pişirmiş bende sıcacık yiyeyim dedim)
cacık miktarını bilmiyorum hesaplamadım :26: ama orantılı yani fazla değil
salata
ekmek yemedim
sabah
kalkınca bir su bardağı ılık su
1 kk tuzsuz peynir
4 zeytin
domates-salatalık
1-5 dilim uno kepekli ekmek
1 yumurta
şimdi yine nescafe içiyorum şekersiz![]()
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn,nasılsınız kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
ben de iyiyim çok şükür,akşam okuldan saat 21.15te döndümmm,çok yorgunum çokkkkkkkkkk.kendime gelemedim hala
akşam ne yediğimi yazmasam daha iyi ama yazmam lazım dimi
okula gitmeden 1 saat önce yani 16:00da 1 elma yedim
saat 19.00da 200 ml süt içtim
akşam evde
1 avuç sarı leblebi
3 kuru kayısı
20 adet soslu mısır
5 adet kaju
2 yk yoğurt yedimmmm
çok kötü di mi,offffffff mecburen böyle oldu valla,hafta içi böyle olacak sanırım.
sabah menüm ise şöyle
1 kk light beyaz peynir
2 dlm denge-light ekmek
3 zeytin
maydanoz
1 tk bal(bu bala fazla dadandım 3-4 gündür,yemiyim artık)
nugicim koştur koştur okula gidiyorum çoğu zaman yetişemiyorum bile,aralrımızda fazla değil,bi de okulda o tür şeyler yemek garip geliyo bana nedense,işte meyve,yoğurt gibi.sanki büskivi türü daha rahat olur gibi ama oda karbonhidrat sonuçta,offf valla bi çıkmazdayımmm.dediğin gibi bir elma alayım çabucak kemireyim arada öyleysefambık okula gitmeden ayran okuldada bi tane meyve yesen yada 2 tane ye ne olcakki zaten meyve hakkımız var akşam eve gidince açlık hissetme saldırma yiyeceklere diye :26:
koç burcundan da bu beklerinir zaten,benim eşiminde 1 ayağı hep dışarıdadır,evde reçel yok desem gece yarısı da olsa çıkar almaya gider,maksat dışarı çıkma olsunben de eve cuma akşamı bir giriyorum pazartesi sabahı çıkıyorummm
evimi severim,evde olayım,işimi gücümü yapayım,kendime vakti ayırayım tv,müzizk,gazete,kitapp ohhhhhhhhhhh süper valla
![]()
işler çok bunalttı beni yap yap bitmiyo yaa bunaldımmm:84::84::84:
birazda havadan galiba. zaten pazartesileri de hiç sevmem![]()
Günaydınlar kızçelerimm nasılsınız bakalımmmbugün hava sook ve gri bulutlar gökyüzünü kaplamış çook iş var ama ben sabah yeşilçayımla geçmişi okumayı seviyorummm. işte önce motive oluyorum
bugün tıkırımı değiştirme günümdü ama değiştircek bişi yok :18::18: yine 68,4 geldim ve aynen devam. gram bile vermemişim ama epeydir tuvalete çıkamadım mesela yarın sabah tartılsam farklı çıkar biliyorum ama artık bir günü tartılma günü yapmam lazım. hangi gün az çıkarsam o günü tartı günü yapacak halim yok şişko çıktıysak çıktık daha çok dikkat edicez işte ala alaa :26::26::26:
bugün bir mart dolayısı ile baharın ilk günü kızlar. yaz iyice yaklaşıyor bizim kilo vermek için yani en azından benim için mayısın sonuna kadar zamanım kaldı. buda 3 ay eder. size benimle ilgili ufak bir kaç istatistiki bilgi vermek istiyorum... kendim için de iyi olur.
buraya mountainmist olarak ilk 5 ocak 2011 de girdim. Ekim ayından bu tarihe kadar sadece akşamları dikkat ederek 3 ayda 3,3 kg vermiştim. yani ayda 1,1 kg yapar.buraya girdiğim tarih yani 5 ocakta 72,3 kg idim. 1 şubat itibarı ile 70,3 kg ya inmiştim yani ocak ayında 2 kg vermişim. tabi ocak ayında hiç spor yapamadım imkanlardan dolayı. sonra şubat 15 gibi evde spor yapmaya başladım.1 mart itibarı ile yani bugün 68,4 kg geliyorum yani bu ay toplamda sadece 1,9 kg vermişim. fakat söylemem de yarar var şimdiye kadar verdiğim bu kilolar yaklaşık 3 senelik kilolardı. 5 sene önce bir ara 63 e kadar inmiştim ama sadece 2-3 ayda hepsi geri geldi. dolayısı ile bu kilolar neredeyse 15-20 senedir benimle. işim daha da zorlaşıyorüfffff
![]()