• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnn güzelleri güzeliiii arkadaşlarımmmmmm nasılsınız sağlıklı mutlu huzurlu neşeliiii kilolarımızdan kurtulduğumuzzzzz yağların gittiği güzzzeeelll bir gün diliyorum hepimizeeee:16::16::16::16::13::13::nazar::nazar::nazar:

saat 8de kalktım

kalkınca 2 kuru kayısı 500ml su

kahvaltım

1 haşlanmış yumurta

1kk yağsız peynir

1,5 dilim çavdar ekmeği

1 salatalık

2 köy biberi

1 bardak şekersiz açık çay

şimdi de yeşil çayımı içiyorummmmm:68:

Biraz geçmişi okuyayımmmm:68::68:

afiyet olsunnnn tatlımmmmmmmmmmmmmm:16::16::16::16:

herkese gunaydınlar;

sabah kahvaltım;

unonun kepeklı sandavıc ekmegının yarısı

1.5 yemek kasıgı kahvaltılık lor
1 domates
yesılcay
3 zeytın

ara;

15 nohut
kucuk armut yıyecegım bırazdan

canım bunda sinir bozacak ne var anlamadım herkesin yaza fit görünümlü girmek istemesinin kendince bir ya da birçok sebebi olabilir.örneğin

1. Daha sağlıklı ve fit görünüme sahip olmak istendiği için olabilir.
2. yazın daha açık renkli özellikle de beyaz renkli kıyafetleri rahatça giyebilmek isteniyor olabilir.
3. Denize gidecekler için mayo ya da bikiniyi giydiğinde güzel görünmek istenebilir.
4.önemli bir yakınının düğün nişan sünnet töreni vardır ve de orada güzel bir gece kıyafeti giyebilmek istiyor olabilir.
5. mesela benim gibi yazın sıcağında diyet yapmak kan şekeri ve tansiyonu düşük olduğu için zorluyor ve de bu sorunu kış döneminde sona erdirmek istiyor olabilir.
6. Artık çevresindekilerin iğneleyici söz ve bakışlarının tesiri altında kalmaktan bıktığı için olabilir.
7. başta kendini ve çevresindekileri şaşırtmak istiyor olabilir.
8.ilerleyen yaşla birlikte bu kiloların ona yapışmadığını görmek ve göstermek istiyor olabilir.
aklıma gelenleri sıraladım ama tabii bunlar çoğaltılabilir.:34: çünkü herkesin kendine göre bir nedeni var .

Mesela yazın 35 yaşında olacak ve bu yüzden 35 yaşında ama taş gibiyim demek istiyor olabilir :9::9:
Yoksa çok pis bunalıma girecek olabilir...

ESWcim ben zaten yediklerin senin için çok normal dedim Beden kitle indeksin senin zaten 19 canım ben bki değeri 25 olan biri için yazardım dedim zaten belirttim:34:

kafam biraz dalgın da yanlış okudum sanırım
tekrar teşekkürler yine de :))

eswcim eğer kalori oranı belli bir beslenme uygulamazsan kas kaybın dahada olabilir kilon dahada azalabilir bebem. biliyorum sen çok yiyemiyorsun hemen doyuyorsun ve bu yüzden zaten kas kaybın oldu ama işte kas oranı sağlık için görüntü içinde gerekli. yağını aslında yüzde 23 e düşürsen süper olur benimde yüzde 23. gerçi ben bıktığım için artık yağdan falan yüzde 20 ye düşüreceğim ama yani normali aslında yüzde 23 tür. yüzde 20 ile 25 arası aslında idealdir. ben en düşük seviye istiyorum zaten kas kaybı olmadı bende ama sebebi elbette beslenme yani bende dikkat etmesem kas oranım düşer ve çabucak tartıda rakamlar aşarıya iniverir. canım hiç üzülme bence 4 kilo yağ versen yeterli bence. ama işte dediğim gibi kalorisi belli şekilde beslenmelisin spor zaten var. ben senin yerinde olsam 1500 kalorilik bir diyetten aşarısını yapmazdım. bu kalori miktarı senin kaslarını arttırır sporla ve ilk zamanlar belki bikaç ay kas artacağı için kilo almış gözükürsün tartıda ama aslında artan kasındır bikaç ay oyalar seni bu durum ama yapacak bişey yok. senin metabolizma hızında aşarı yukarı benim gibi ve ben 1600 kalorilik uyguluyorum canım. bence vakit hiç kaybetme ve kalorisi belli bir liste uygula canım. çok zor değil ve yağoranında öyle abartı değil yani yüzde 27 çok değil. bence başla bian önce.

canım bana göre bişi ayarlayalım mı seninle
en kötü yine kas kaybı olur, zaten yaşıyorum bunu
ya elimden geldiğince yemeye çalışıyorum ama tıkanıyorum işte
spor da yapıyorum
senin listelerden bana uyan olur mu ki?
içinden kuruyemişi çıkartırım
onu yeme dedi çünkü diyetisyen
bide çalışıyorum, nasıl harfi harfine uycam bilmiyorum ama burda senin yardımınla o dengeyi kurarım diye düşünüyorum, bana yardımcı olursan çok sevinirm canım yaa

Günaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnn güzelleri güzeliiii arkadaşlarımmmmmm nasılsınız sağlıklı mutlu huzurlu neşeliiii kilolarımızdan kurtulduğumuzzzzz yağların gittiği güzzzeeelll bir gün diliyorum hepimizeeee:16::16::16::16::13::13::nazar::nazar::nazar:

saat 8de kalktım

kahvaltım

1 haşlanmış yumurta

1kk yağsız peynir

1,5 dilim çavdar ekmeği

1 salatalık

2 köy biberi

günaydın neruşum, çok renkli bi kahvaltı olmuş maşallah, afiyet olusn

ben de şimdi 1 elma yiyiorumm

hepimiz kısa sürede kilolarımızdan kurtulup,bu dediklerini yaşamak isteriz.bunları istemek garip değil tabiki.
ama yaza kadar vermek önemli,yazın incecik olmamız lazım diye yazılan yazılar zaten diyet yaparken zorlanan insanları baskı altına alıyor,uafacık bir kaçamakta mutsuz oluyor,o hafta kilo veremediyese motivasyonu düşüyor çünkü bu durumda 3 ayın bitmesine çok az kalmış oluyor.
eee sağlık durumundan dolayı (ycl gibi) diyetini yavaşlatanlar var,onların morali bozulmuyor mu
yani şunları söylemek çok mu zor,herkes aynı hızda kilo vermez,önemli olan kilo hızıda değil,giden kiloların yağdan olması,sağlığızı bozmadan beslenme alışkanlığımzıda değiştirerek tekrar almayacak şekilde kilo vermektir demek
sağlıksız iki büklüm 45 kilo insanlarda görüyorum çok mu hoş görünüyorlar yani,yada yine zayıfff ama göbeği var,sırtında yağlar var,yüzü çökmüş,çünkü sağlıklı vermemiş,

canım burada her ne pahasına olursa olsun kilo vermeliyiz diyen yok ki
üstelik her zaman sloganım şudur benim BİR GÜNDE ALMADIK Kİ BİZ BU KİLOLARI BİR GÜNDE KURTULABİLELİM ve herzaman da arkasındayım sloganımın.gene her zaman dediğim gibi normal şartlarda biri için yazıyorum her ne yazıyorsam çeşitli sebeplerden dolayı özel durumu olanlar için konuşmuyorum ve de konuşamayız diyorum örneğin insülin direnci şeker rahatsızlığı tiroid sorunları olanları yazdığım ve yazdığımız şeylerin bağlamaması gerektiğini de defalarca yazdım.
ve de 3 ay normal şartlarda olan biri için hiç de küçümsenecek bir zaman dilim değil. ve zaten
herkesin yaşam kalitesi standardı değişken olduğu için herkesin aynı sürede aynı kiloyu vermesinin beklenemeyeceğini de yazdım ve de yazdık çok kez. ben bunda bir anormallik ve de art niyet görmüyorum zümrem .
sadece herkes sabah sabah kendince yaza dair bir dilek tuttu. olaya ben böyle bakıyorum .bol şans ve de kolaylıklar diliyorum sana ve de senin nezdinde herkese :16:

Son düzenleme:
hogucumcumm valla çok seviniyorum senin için. sende benim gibi ömür boyu dombililiğe mahkum olmamaya karar verip gerçekleştirenlerdensin ama tek fark ben daha yolun başındayım. yani senin kilolarda eski kilolardı benimki gibi demek ki veriliyomuş oleeeeeee:62::62::62:

tabiki disiplinli sporla sağlıklı bir diyetle yağlar gider elbete. sen 75tesin. ben başladığımda 83 kiloydum şeker :53: sende veririsin yeterki dengeli olsun diyetin kalori oranıda çok düşük olmasın birde düzenli kardiyo ile yağlar gidiyor

saat 8de kalktım

kahvaltım

1 haşlanmış yumurta

1kk yağsız peynir

1,5 dilim çavdar ekmeği

1 salatalık

2 köy biberi

herkese gunaydınlar;

sabah kahvaltım;

unonun kepeklı sandavıc ekmegının yarısı

1.5 yemek kasıgı kahvaltılık lor
1 domates
yesılcay
3 zeytın

ara;

15 nohut
kucuk armut yıyecegım bırazdan
afiyet olsun kaptan neruda her zamanki gibi formundasın yine :13:
kahvaltı öncesi aynı şeyleri yeöiş ve içmişiz :9::9::9::9:

Mesela yazın 35 yaşında olacak ve bu yüzden 35 yaşında ama taş gibiyim demek istiyor olabilir :9::9:
Yoksa çok pis bunalıma girecek olabilir...
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:değil mi ama ilahi çok güldürdün beni Rabbim de seni güldürsün emiiiiiiiiiiiiiiii :60::60::60::60::60::60:
kafam biraz dalgın da yanlış okudum sanırım
tekrar teşekkürler yine de :))

önemli değil canım afiyet olsun yeniden :13::16:

kızlar hoşçakalın oğluşuma çok sevdiği mercimek çorbasını yapayım bakalım okuldan almaya da giderim inşallah sonra da pazar görüşmek üzere .... :16:

Son düzenleme:
eswcim elbette ayarlarız fakat şu da var senin yediklerin az olduğu için sporda var metabolizman yavaşlamış ama hızlanacak. canım bence bize en güze yardımı gost yapar. gost aktiviyete göre hesaplayıp yapıyor. bence eğer durumunu anlatırsan o sana uygun bir liste hazırlar. eğer olmazsa beraber yaparız. benim listem uyar elbette sana niye uymasınki. benim yağ oranım düşük olduğundan badem antep fıstığı bolca idi gerçi geçen ay 5 e düşürdü günlük. ancak akşamdan hazırlayıp yanında getirebilrisen yemeklerini süper olur ve zaten 2 aya düşer yağ oranın azcık sabredersin. ve işte dediğim gibi tatlı yok bende sanırım yağ vermeyi durdurmasın diye insülin dengede kalsın diye. canım emin olmak için hata yapmamak için önce gosta başvuralım olmazsa beraber yaparız canım.

aaa Arzu bacım da beni de ararmışşş bulamazmışşş.:69::69::69: yaa nik değiştirme olmuyomuş yönetime yazmam lazımmış bende uğraşamadım yeni bir hesap açtım ama hala topikte görünmeyyo nedense...
akşamları evde kimse olmadığı için kendime hakim olabiliyorum da bu ara bana bişeyler oldu. hiç tatlı düşkünü biri değilimdir ama deli gibi canım ekler yada hani alman pastaları vardı ya ortaokul zamanlarımızda alırdık off ne canım çekiyo anlatamam.. ama yemiyorum yemedimde.. fakat bu hafta bişi verememiştim nazarın değdi kıız :84::84::84::84:
haha evet cok kıskanıyom kılo verenlerı ozellıkle ben veremedıgım zaman :47::27:
canım bide moralini bozuyorsun bir ayda 3 kilo vermişsin demek ki senin metocuun benimkinden daha hızlı. birde emziriyorsun oda sana kalori yaktırır. o yüzden moral bozmak yok. akşamları da dikkat edersen bence mayısta o kiloya inmek senin için hiçte zor olmaz. düşün 2 ay zamanın var ve vermen gereken 6 kilocuk var bu hızla devam edersen 3 kilo - ay . 2x3 = 6 kg to goooo :24::24::24::24:

evet canım haklısın asla eskisi gibi olmicaz eger dikkat edersek. ben geçen seneki resimlerime bakamıyorum bile o kadar şişkoydum :50::50::50:
yaa ben hedefim olan 55 e inmek için kendime 3 ay zaman vermiyorum imkansız o kadar kiloyu 3 ayda vermem çünkü benim meto hızım yeni kilolarda bile düşük eski kilolarda daha da zor olacak. ben ayda 2 kg versem öpüp başıma koycam yani mayıs 62 olsam zaten fıstık gibi olurum sanırım boyum 165 çünküüü :61::61::61::61: bakalım neler olacak kilo çizelgemin log'unu tutuyorum ki açıp okuyunca motive oluyorum

ayy ınsallah zor deıl bılıyorum 2 ayda 6 kılo ama ben tutamıyom pek bogazımı cok az kısmakla verdım bu 3 kıloyu emzırdıgım ıcın sanırım ben de dün aksam yalnızdım mesela ama neler yedım :14:

ayy işler cok felaket yoğun yada ben kendımı cok kullandırıyorum ınsanlara hayır dıyemıyom pek fazla off ben ıstıfa etmek ıstıyorummm:14::84::84:

canım burada her ne pahasına olursa olsun kilo vermeliyiz diyen yok ki
üstelik her zaman sloganım şudur benim BİR GÜNDE ALMADIK Kİ BİZ BU KİLOLARI BİR GÜNDE KURTULABİLELİM ve herzaman da arkasındayım sloganımın.gene her zaman dediğim gibi normal şartlarda biri için yazıyorum her ne yazıyorsam çeşitli sebeplerden dolayı özel durumu olanlar için konuşmuyorum ve de konuşamayız diyorum örneğin insülin direnci şeker rahatsızlığı tiroid sorunları olanları yazdığım ve yazdığımız şeylerin bağlamaması gerektiğini de defalarca yazdım.
ve de 3 ay normal şartlarda olan biri için hiç de küçümsenecek bir zaman dilim değil. ve zaten
herkesin yaşam kalitesi standardı değişken olduğu için herkesin aynı sürede aynı kiloyu vermesinin beklenemeyeceğini de yazdım ve de yazdık çok kez. ben bunda bir anormallik ve de art niyet görmüyorum zümrem .
sadece herkes sabah sabah kendince yaza dair bir dilek tuttu. olaya ben böyle bakıyorum .bol şans ve de kolaylıklar diliyorum sana ve de senin nezdinde herkese :16:

insanların vebali,hakkı benim için çok önemli galiba bundan dolayı hassasım,her nekadar sanal bir alemde olsa burası,burada olanlar gerçek.yani burada yazılanlara bakarak sırf benim duyarsızlığımdan dolayı kişinin diyetini olumsuz yönde etkiliyorsam ,benim söylememle yememsi gereken bir besini sırf ben yiyorum bişey olmuyor sende ye dersem ve bundan dolayı diyetini sekteye uğratırsam onun vebalini taşıyamam,hesabınıda veremem,çünkü ona kötülük yapıyorum,yolundan caydırıyorm demektir.
herkes kendince haklı sanırım,bu durumda sanırım olumsuz yazıları görmemek,cevap vermemek en doğru olanı:61:

hepimiz kısa sürede kilolarımızdan kurtulup,bu dediklerini yaşamak isteriz.bunları istemek garip değil tabiki.
ama yaza kadar vermek önemli,yazın incecik olmamız lazım diye yazılan yazılar zaten diyet yaparken zorlanan insanları baskı altına alıyor,uafacık bir kaçamakta mutsuz oluyor,o hafta kilo veremediyese motivasyonu düşüyor çünkü bu durumda 3 ayın bitmesine çok az kalmış oluyor.
eee sağlık durumundan dolayı (ycl gibi) diyetini yavaşlatanlar var,onların morali bozulmuyor mu
yani şunları söylemek çok mu zor,herkes aynı hızda kilo vermez,önemli olan kilo hızıda değil,giden kiloların yağdan olması,sağlığızı bozmadan beslenme alışkanlığımzıda değiştirerek tekrar almayacak şekilde kilo vermektir demek
sağlıksız iki büklüm 45 kilo insanlarda görüyorum çok mu hoş görünüyorlar yani,yada yine zayıfff ama göbeği var,sırtında yağlar var,yüzü çökmüş,çünkü sağlıklı vermemiş,
kzum ben bazı mesajları okuyamıyorum yasakladım. seni benmi sıktım anlamadım. ben yazın beyaz giyeceğim dedim diyemi sıkıldın. özür dielrim dediğinde haklısın artık daha dikkatli konuşurum bazen lambır lumbur konuşuyorum eşimde uayrdı geçen. herken kile vermeiyo lambır lumbur konuşup durma verdim diye üzülen olur dedi :17: ayy nasıl utandım

insanların vebali,hakkı benim için çok önemli galiba bundan dolayı hassasım,her nekadar sanal bir alemde olsa burası,burada olanlar gerçek.yani burada yazılanlara bakarak sırf benim duyarsızlığımdan dolayı kişinin diyetini olumsuz yönde etkiliyorsam ,benim söylememle yememsi gereken bir besini sırf ben yiyorum bişey olmuyor sende ye dersem ve bundan dolayı diyetini sekteye uğratırsam onun vebalini taşıyamam,hesabınıda veremem,çünkü ona kötülük yapıyorum,yolundan caydırıyorm demektir.
herkes kendince haklı sanırım,bu durumda sanırım olumsuz yazıları görmemek,cevap vermemek en doğru olanı:61:

evet haklısın biriside benden görerek kalkıp bazı şeyleri keserse zararı olabilir. ben mesela tatlı yemeyin diyorum ama yani tatlının bir faydası olmadığından diyorum hele insülin direnci varsa göbek varsa en azından zayıflama döneminde bırakın diyorum yani tatlının faydası yok diye diyorum ben masumum ben bişey yapmadım suçsuzum ben :17:

kzum ben bazı mesajları okuyamıyorum yasakladım. seni benmi sıktım anlamadım. ben yazın beyaz giyeceğim dedim diyemi sıkıldın. özür dielrim dediğinde haklısın artık daha dikkatli konuşurum bazen lambır lumbur konuşuyorum eşimde uayrdı geçen. herken kile vermeiyo lambır lumbur konuşup durma verdim diye üzülen olur dedi :17: ayy nasıl utandım

bundan sonra bende sendenim hügocuğum,bende kendime yasaklar koyuyorummm.seni seviyorumm,vede öpüyorummmmm:54::54::16::16:

famirciğim eger bu yazılanlar direkt yada dolaylı olarak beni kastediyorsa yanlış anlaşıldım demektir.sanıyorum öyle çünkü benim yazılarımdan sonra bunları yazdın önce cevap vermek istemedim konu uzamasın istedim ama şimdi 3 ay filan yazınca direkt üzerime alındım. benim kimseyi yaza kadar incecik olacağız diye baskı aldığımı sanmıyorum ki zaten yazdığım zaman da belirtmiştim yaza kadar vereceğim kilo bellidir diye. yazdıysam bile bunu kendi adıma yazdım kimseyi baskı altında hissettirmek için değil..

famirciğim eger bu yazılanlar direkt yada dolaylı olarak beni kastediyorsa yanlış anlaşıldım demektir.sanıyorum öyle çünkü benim yazılarımdan sonra bunları yazdın önce cevap vermek istemedim konu uzamasın istedim ama şimdi 3 ay filan yazınca direkt üzerime alındım. benim kimseyi yaza kadar incecik olacağız diye baskı aldığımı sanmıyorum ki zaten yazdığım zaman da belirtmiştim yaza kadar vereceğim kilo bellidir diye. yazdıysam bile bunu kendi adıma yazdım kimseyi baskı altında hissettirmek için değil..

baştan okursan ne için yazdığımı anlarsın canımmm,üzerinde durulacak bir mesele değil çünkü herkes yine kendi bildiğini okuyor

bundan sonra bende sendenim hügocuğum,bende kendime yasaklar koyuyorummm.seni seviyorumm,vede öpüyorummmmm:54::54::16::16:

ayy sağol bebem bende seni çok seviyorum :34: bazı mesajları yasakladım ben ondan karşıklık oluyor mesajları görmediğim için acep dedim fambikimi benmi üzdüm dedim. ama haklısınben verdim kilo ama herkes veremeyebilir yavaşlar ve zayıflamak isteyen biri için en üzücü durumdur bu. herkes incecik olmak ister o yüzden artıkn daha dikkatli konuşacağım bende daha hassas davranmalıyım. hımm doğru bende duraklama dönemi yaşadım üzülüyo insan çok iyi anlıyorum seni

famircim canım zümrem bugün anlaşılan hassas günündesin .
burada kızlar yaza kadar en az 10 kilo vermeliyiz diyen yok ki 100 gr bile vermek bence kardır her zaman bunu savunurum ama 3 ay içerinde normal şartlarda biri en az 3 kilo verebilir inan bana diyet ve sporla . bak görürsün sen diyetini bozma sporunu aksatma en az 3 kilon gider gitmesi işten bile değil ben buna inanıyorum herkes için.
ve de özellikle benim yazdıklarım sizlere garip tuhaf geliyorsa arkadaşlar profil ayarlarınızdan ayarlayın engelli listenize alın beni yazdıklarımı görmemiş olursunuz . bu iş bu kadar basit ben de ,yazısını okumak istemediğim kişileri engelliyorum.

Back
X