60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hemn konuya balıklamam dalıyor ve sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnn beşik almayın diyorummmm,
bencede park yatak en iyisi,
ben şimdi o beşiği nereye koyacağımı şaşırıyorum katladım koydum evin bodrum katına,bi dünya para saymıştık bi de:63:

ütümü yaptım ama bitmedi.
3 gömlek 1 çarşaf kaldı yeter dedim sona yapcem onlarıda terden öldüm yaww.:59:

1 maden suyu içtim buz gibi.
bişiler daha yesem ammma ne yesemki ara öğün olaraktannn.meyve yiim bari.

Teşekkür ederim Yo Yo Yo...
Anlatırken bana da çok sevimli geliyoo..Bazen yaşarken de çok gülüyorum mannak bebeme ama çileden çıktığım, saçımı başımı yolduğum da oluyo tabi :60::60::60:

sen kaç yaşındaydın ki Yoli..
Ben 34 yaşında doordum işte..
bazen genç olsaydım diyorum ama ben sanırım anca hazır oldum anneliğe, belki de hazır olamadım bile..
Daha genç olsam kaldıramazdım gibi.. zamanıymış yani..
Geç olsun da güç olmasın Yolicim...
:54::54::54::54::54::54:

ben 33 yaşındayım canım. 6 nisan 1978. işte benim de 34 te dogurmam için hemen hamile kalmam lazım ama şuanda yapamam. eşim izmirde .. işyerimle evim birbrine uzak. firmamızın istanbula taşınma ihtimalı var o ihtimal netleşince düşünüyorum. böyle gebzeden istanbula bebek işi çok zor olur. eşimde bi geleydi. borçlarda daha bitmeid. hala kiradayız .bide arabamız olsun istiyorum bebekle otobüs filan çok zor olur. anlican anca hazırlıyorum kendimi bu fikre. şimdiye kadar hep soguktum :31::31: bide zayıfliim accık tadını çkariim zayıflıın sonra burdaki kızlar gibi bilinçli anne adayı olmak istiyorum. bi tek gobeem çıksın popişim büyümesin istiyorum.. inşalla:31:

hemn konuya balıklamam dalıyor ve sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnn beşik almayın diyorummmm,
bencede park yatak en iyisi,
ben şimdi o beşiği nereye koyacağımı şaşırıyorum katladım koydum evin bodrum katına,bi dünya para saymıştık bi de:63:

bende o zaman park yatak alıcam diyorum eşim arıza çıkartmazsa tabee
çocuk istemem deyip durdu şimdide benden hevesli çıktı herşeyi o alacak :97:
bebeğin adınıda ben koycem diye tutturdu şimdi :97:

: bikerem bu topiciğin en genç annesi ben olcam inş..:21::21::21::21::21::21:
25 yaşındayım şimdik. 2 sene içinde olursam en geç 3. 28 olcam inşşşş....:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

cnm dün kuzenime gttim ya onun kide ondan park yatak çok güzel ayrıca çok hafifi çek altını sil yerini değiştr fln çok hafif. o da çok memnun.:34:

en genç anne nirden sen oluyormuşsun bakimmmm,kıdem denen bişey var heraldingg:9:
bende 25 yaşımda anne oldumm,4 yıllık kıdemim varrrr ,hizmetim var yaniiii:27:

ayy evet temilzmeside pek rahat olurrr,çocuk odasında yatmak istemiyomu hopp taşı kendi odana ,yada akşam siz oturuken salona taşı orda uyusun süper bişey yawwwww.
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh eskiden gireydim bu topiğeeee ben de almazdımmmm.
bak bide açtığımız konuları beğenmiyonuzzzz:63::63:

noliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:27::27::27::27: napıyosunuz bakiiimm fambıım çıkar birazdan benim mesaim 7de bitiyo biliyo musunuzzz:53::53::53:o yüzden eve gidince ancak dış alıp yeme hazırlayıp yiyip biraz çamaşır falan uğraşıp accuk dinlenebiliyorum çünkü sabah da 9.30 gibi geliyorum ve cumartesi de çalışıyorummmm :59::59:

kalançooomm nerruş bana didiki kalanço bana mesaj attı görmezlikten geldim :52: ben en çok seni seviyorum bu topikte :52: seni kimseyle aldataamam canım hugom didi :52: sen inanma ona :47: (acuk ortalık karıştırayım :1: )

benim kızımın isminide eim koydu ben başka istiyodum tuturdu bu olsun diye yada ikisini bir koyalım dedi bende iki ismi anlamsız bulurumm.yani ikisinden biri kullanılacaksa ne gerk var diye.(her ne kadar iki soyismi kullansamda:27:)
ama seviyorum ismini yakışıyor kızıma ağır bir hava katıyorrr,hanımm kız olsun inşallah büyüüyncede:16:

en genç anne nirden sen oluyormuşsun bakimmmm,kıdem denen bişey var heraldingg:9:
bende 25 yaşımda anne oldumm,4 yıllık kıdemim varrrr ,hizmetim var yaniiii:27:

ayy evet temilzmeside pek rahat olurrr,çocuk odasında yatmak istemiyomu hopp taşı kendi odana ,yada akşam siz oturuken salona taşı orda uyusun süper bişey yawwwww.
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh eskiden gireydim bu topiğeeee ben de almazdımmmm.
bak bide açtığımız konuları beğenmiyonuzzzz:63::63:

tühh fambıkitomm yaww seni unuttummduuu bennnn:59:sana yetşmem için hemen hamile kalmam lazım ama yolciğimn saydığı mazeretlerin bi çoğu bizde de var ondan dolayı 2 sene kadar daha sabretmem gerekioooo sanırsammm:43::59:

ben 33 yaşındayım canım. 6 nisan 1978. işte benim de 34 te dogurmam için hemen hamile kalmam lazım ama şuanda yapamam. eşim izmirde .. işyerimle evim birbrine uzak. firmamızın istanbula taşınma ihtimalı var o ihtimal netleşince düşünüyorum. böyle gebzeden istanbula bebek işi çok zor olur. eşimde bi geleydi. borçlarda daha bitmeid. hala kiradayız .bide arabamız olsun istiyorum bebekle otobüs filan çok zor olur. anlican anca hazırlıyorum kendimi bu fikre. şimdiye kadar hep soguktum :31::31: bide zayıfliim accık tadını çkariim zayıflıın sonra burdaki kızlar gibi bilinçli anne adayı olmak istiyorum. bi tek gobeem çıksın popişim büyümesin istiyorum.. inşalla:31:

yolicim iş eş durumunda haklısın ama para konusunda filan düşünme hiç. eksikler hiç bitmez isteklerde öyle. bebek nasibiyle gelir. yaşın ilerledikçe zor gelebilir sen eşin gelir gelmez hemen yap. hamileykende zayıflığın tadını çıkartırsın merak etme

kalançooomm nerruş bana didiki kalanço bana mesaj attı görmezlikten geldim :52: ben en çok seni seviyorum bu topikte :52: seni kimseyle aldataamam canım hugom didi :52: sen inanma ona :47: (acuk ortalık karıştırayım :1: )

yapmaz benm neruşummmmmmmm:70::70::70::70:onun minnak kalbine hepiciğimziizn sığabileceği kanaatinde yimmmm:70::70::70::70::16::16::16::16::16::16:

hımm anladım şimdi. ama artık çanakkalede kaydolurum burda kaydolmaya gerek yok
bize hamileyken aşı filan bişey vuracaklarmı :44:
vurcaklarmış canım bir güzel anlatıyor zaten aile hekimi ben çok memnun kaldım:32::32::32::32:

ben de park yatak almaya karar verdim hatta geçen gün netten bile baktım nasıl bişey alayım diye:52::52::52:

noliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:27::27::27::27: napıyosunuz bakiiimm fambıım çıkar birazdan benim mesaim 7de bitiyo biliyo musunuzzz:53::53::53:o yüzden eve gidince ancak dış alıp yeme hazırlayıp yiyip biraz çamaşır falan uğraşıp accuk dinlenebiliyorum çünkü sabah da 9.30 gibi geliyorum ve cumartesi de çalışıyorummmm :59::59:

neruşumm bekar kızısn yawwww çalışırsın ne olacak,her saat sana deneyim tecrübe olarak geri dönüyor öyle düşünnnn,evlenene kadar devam et iştee,sonra uzmanlığın artınca iş tekliflerinden uygun olanı seçiveririsin kendine:12::12:

benim kızımın isminide eim koydu ben başka istiyodum tuturdu bu olsun diye yada ikisini bir koyalım dedi bende iki ismi anlamsız bulurumm.yani ikisinden biri kullanılacaksa ne gerk var diye.(her ne kadar iki soyismi kullansamda:27:)
ama seviyorum ismini yakışıyor kızıma ağır bir hava katıyorrr,hanımm kız olsun inşallah büyüüyncede:16:

kızının adı eimmi :53: o ne demek :44:

benim ilk hafta kilo kaybım olmaması sebebiyle motivasyonum düştü belkide bunu bi bahane olarak gördüm bilmiyorum ama devam edemedim.
bu aralar yiyorum diyetim bozuldu.pek güdüleyende olmadı açıkçası..
birde ramazan geliyor falan iyice dengem bozuldu ya ramazanda diyet yapılır mı yapsam nasıl bişey yapacağımı bilmiyorum.yardımcı olacak arkadaşlar varsa
sevinirim..

tühh fambıkitomm yaww seni unuttummduuu bennnn:59:sana yetşmem için hemen hamile kalmam lazım ama yolciğimn saydığı mazeretlerin bi çoğu bizde de var ondan dolayı 2 sene kadar daha sabretmem gerekioooo sanırsammm:43::59:

o mazretlerin hepsi bendede vardı ama ben doğurmuştummm:61:
memurluğa geçmemeiştim,evimiz yoktu arabamız yoktuu.
ama şimdi çok şükür hepsine sahibizz.çocuk rızkıyla gelirmişş merak etmeyin sizler,bir gün Allah korusun istersinde olmayıverir,çocuk ertelenir mi yaww dünyanın en güzel duygusu annelik,bablalık bir an önce tadın derimm,gençken koşup oynayayınn sonra insnaın sabrı azalıyor.
bak benim ablam yıllarca erteledi sonra iki kere düşük yaptı bir türlü hamile kalamdıı,1-2 sene çabaladılar,stres vss..
hiçbirimiz çok zor şartlarda değiliz şükürrr,o size yük olmaz merak etmeyinnn.

:60::60::60::60::60: :63::63::63::63:hişşşte bileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:63::63:

yapmaz benm neruşummmmmmmm:70::70::70::70:onun minnak kalbine hepiciğimziizn sığabileceği kanaatinde yimmmm:70::70::70::70::16::16::16::16::16::16:
ahanda inanmamış zaten kuli kulimmmmmm kanaatindeyimyazna parmacıklarını yirimmmmm ayynen öyleee minnak kalbimde hepinize yer varr hepinize de bayıliiiiiiiiiimmmmmm:52::52::52::52:

neruşumm bekar kızısn yawwww çalışırsın ne olacak,her saat sana deneyim tecrübe olarak geri dönüyor öyle düşünnnn,evlenene kadar devam et iştee,sonra uzmanlığın artınca iş tekliflerinden uygun olanı seçiveririsin kendine:12::12:

tabii ki fambıım şikayetçi değilim zaten yani cumartesi çalışmasam süper olurdu:86::86::86: ama yine de çokşükürrr tabii ki allah sağlık sıhhat versin huzurlu bir çalışma ortamı hayırlı kazançlar versin inşallah çalışalım tabüü küüüü sonra da önümüzdeki maçlara bakarız artıkk:82::82::82::82:

Back
X