60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:44::44::44::44:ama ama eşimn hiç kızkardeşi yokki:59:bi erkek kardeşi var.:5:ozman başka anlamlar mı çıkarki burdannn:59:ama kayın pederime çekmiş demekki o da çok iyi anlar kıyafetten fln şu bununla uyar bu olmaz fln der demkki babsına çekmiş dimi. iyi düşünmek lazım:34:

bikerem bu topiciğin en genç annesi ben olcam inş..:21::21::21::21::21::21:
25 yaşındayım şimdik. 2 sene içinde olursam en geç 3. 28 olcam inşşşş....:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

canım eşin babasını örnek almış sanırım. benim eşim ise küçük yaşta babasını yitirmiş. daha 1 yaşındaymış babası ölmüş :43: neyse fönü saç taraması filan sanıyor ama ben takmıyorum. çok beklenmedik şeyleri de farkedebiliyo zira..
canımcım sen bayaa küçükmüşsün yaa.. 25 mi ! anovvv.
bu arada topikin en genç annesi ecrinoşş olcek. daa yirmi yaşında hamile kaldı.:69:

noliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:27::27::27::27: napıyosunuz bakiiimm fambıım çıkar birazdan benim mesaim 7de bitiyo biliyo musunuzzz:53::53::53:o yüzden eve gidince ancak dış alıp yeme hazırlayıp yiyip biraz çamaşır falan uğraşıp accuk dinlenebiliyorum çünkü sabah da 9.30 gibi geliyorum ve cumartesi de çalışıyorummmm :59::59:

anov neruşum hani paydos zamanı 18.00 di. ileri mi attılar. cumartesi de çalışıyorsun. off işin çok zor be canım. olsun mutlu olda sen orda. ödemeleri düzenli olsun sigortan tam yatsın huzurun olsunda bence o da yeter:69:

oto için tipinde olanlardan alıcam canım
park yatak dediğin oyun park yataklarımı oluyo görmüştüm netten. onun içinde yatabiliyormuymuş aynı zamanda
sağlammıymış

evet canım oyun parkı denilenden. çok kullanışlı oluyor arkadaşlarımdan gördüm. içine yatak alıyorsun koyuyorsun galiba..

canım eşin babasını örnek almış sanırım. benim eşim ise küçük yaşta babasını yitirmiş. daha 1 yaşındaymış babası ölmüş :43: neyse fönü saç taraması filan sanıyor ama ben takmıyorum. çok beklenmedik şeyleri de farkedebiliyo zira..
bu arada topikin en genç annesi ecrinoşş olcek. daa yirmi yaşında hamile kaldı.:69:

çok üüzldümm,ne zordur kimbilirrrr:59:

evettttttttttttttttt ecrinnn olucak inşallahhh genç fit anne olucak inşalahhh:21:

kızının adı eimmi :53: o ne demek :44:
:60::60::60::60::60:

benim ilk hafta kilo kaybım olmaması sebebiyle motivasyonum düştü belkide bunu bi bahane olarak gördüm bilmiyorum ama devam edemedim.
bu aralar yiyorum diyetim bozuldu.pek güdüleyende olmadı açıkçası..
birde ramazan geliyor falan iyice dengem bozuldu ya ramazanda diyet yapılır mı yapsam nasıl bişey yapacağımı bilmiyorum.yardımcı olacak arkadaşlar varsa
sevinirim..
cnm nie moral bozuosun hemen. ramazanda yağlı ağır tatlı kzıarmış şeyleri yemesen sebzene etine sütütüne dikkat ederek herşeyeden denegli yesen bile kilo verrisn öle yapmayı düşünüoruz hepimzde :34:

o mazretlerin hepsi bendede vardı ama ben doğurmuştummm:61:
memurluğa geçmemeiştim,evimiz yoktu arabamız yoktuu.
ama şimdi çok şükür hepsine sahibizz.çocuk rızkıyla gelirmişş merak etmeyin sizler,bir gün Allah korusun istersinde olmayıverir,çocuk ertelenir mi yaww dünyanın en güzel duygusu annelik,bablalık bir an önce tadın derimm,gençken koşup oynayayınn sonra insnaın sabrı azalıyor.
bak benim ablam yıllarca erteledi sonra iki kere düşük yaptı bir türlü hamile kalamdıı,1-2 sene çabaladılar,stres vss..
hiçbirimiz çok zor şartlarda değiliz şükürrr,o size yük olmaz merak etmeyinnn.
valla benm kayınvalidemler flnda çok istio kayın pederim fln ama şu an olmaz yaw ben ayrı şeeeeherde ben ayrı şeherde kim birleşelim inşalllah eşimle ilk işimz olur sanırsam:69::69::69::17::17::17:

anov neruşum hani paydos zamanı 18.00 di. ileri mi attılar. cumartesi de çalışıyorsun. off işin çok zor be canım. olsun mutlu olda sen orda. ödemeleri düzenli olsun sigortan tam yatsın huzurun olsunda bence o da yeter:69:
ahh cnmm. 1 yaşındaykenmniii.
bilmio ozman şimdi babasını ancak fotoğrafları vardır çok zor:(
evet cicim ben dedimya hızlıyım die 3. sınıfta nişanlandım 1 sene nişanlı kaldım. okul btti kpss den 2 hafta sonra evlendim 1 yıl oldu işte öğrencilikten önce ev hanımlığına şimdide öğretmenliğe terfi ettimm:):)

hakkataen yaaa ecrini unuttuk tamamennn. tamam ben pes ettim en genç anne olmaktan:1:

Son düzenleme:
bende yavaştan haızrlanatımm tooveteeee falan gideyimmmm..
bazen iyi akşamlar dmeden apar topar çıkmam gerekiyorrr kusura bakmayınn gariiii,tekim ya burda her an ne işin çıkacağı belli olmuyorr malumm ne olursa ben yapıyorum:31:
akşama taze fasülye yicem yoğğurtaaa:56:öğle ekemk yemedim yaaa pek açıktım heeeee.
amninnnnnnnnnnnnnnn ramaznada netcez bizzzzzzzz:61:durup durup aklıma geliyoooo:9:

hadin iyi akşamlar herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeee:80:

ben bebeklerii çoook severim öyle böyle değil bayılırım
famir kızının resimlerini koymuştu avatarına topacıkk tam ısırmalıktı o zaman iyice arttı bebik isteğim :52: kısmet şimdiyeymiş allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin yeterki

famir kızının resimlerini koymuştu avatarına topacıkk tam ısırmalıktı o zaman iyice arttı bebik isteğim :52: kısmet şimdiyeymiş allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin yeterki

aynen yaa yolada sokakta markette nerde bi bbek görsem sarılıp öpüp koklayasım gelio tuttamıorum kendimi dün kuzeninmn kızını nasıl öptüm kokladım anlatamam bacaklarını fln nasıl ıskıştrdım ben sıkıştrdıkça o da gülüo eşşekkk:16::16::16::16:( benm sevme tarım bi raz değişkde eşşek derken sevmli anlamında:1:)

1 şeftali 6 fındık yedim.
az sooona yürüyüşe gtcem eşim yorgun geldiği için akşamları çıkamıoruz.ben gidicem ikindleri hava sernler biraz daha eşim gelene kadar yapar gelirim inş.

aynen yaa yolada sokakta markette nerde bi bbek görsem sarılıp öpüp koklayasım gelio tuttamıorum kendimi dün kuzeninmn kızını nasıl öptüm kokladım anlatamam bacaklarını fln nasıl ıskıştrdım ben sıkıştrdıkça o da gülüo eşşekkk:16::16::16::16:( benm sevme tarım bi raz değişkde eşşek derken sevmli anlamında:1:)

sen sıkıştırdıkça mıncıkladıkça hoşuna gidiyodur ondan seviniyodur sıpa :52:

azcık daha koyayımda şu yoliyle kukininde niyetini bozayım bariiiiiiiii:27::27::27:

gelinlik fotoları koyupp,neruşu yoldan çıkaralım sonrada:27::27:

azcık daha koyayımda şu yoliyle kukininde niyetini bozayım bariiiiiiiii:27::27::27:

benii çokk etkiledin :27: spor sağlıklı yaşam derken bianda isteklerim değişiverdi :27: neye uğradığımı bende anlamadığım gibi huyum suyumda değişiverdi :27:
böyle değildim ben hatta daha kışın erken diyodum istemiyodum :44:
nasıki senin bebekin resimlerini koydun hep gözüm takıldıı :27: istemeye başladım hemde çoook :27:
feleğimi şaşırttın hayatta bişey biri daha çok etkilemişti çok istemiştim alamamıştım içimde ukte kalmıştı
bu sefer kalmadı
kızının resmine o kadar çok bakmıştımki şuan gözümün önünde o derece etkilenmişim

amin hugomm inşallahhhh:16::16:

sen sıkıştırdıkça mıncıkladıkça hoşuna gidiyodur ondan seviniyodur sıpa :52:
aynen. ağzına vurdukça gülüo ya kapkara zeytn gözlü çok şeker işi nasılda güzel kokuoo ohh misss miisss:16::16::16:

:60::60::60::60::60::60:iyi fikirr:60::60:

yarın erkenden araştırma hastanesine gidicem kalp atışlarını dinlemek bebikimi görmek için :9:
merak etmeyin benii

benim ilk hafta kilo kaybım olmaması sebebiyle motivasyonum düştü belkide bunu bi bahane olarak gördüm bilmiyorum ama devam edemedim.
bu aralar yiyorum diyetim bozuldu.pek güdüleyende olmadı açıkçası..
birde ramazan geliyor falan iyice dengem bozuldu ya ramazanda diyet yapılır mı yapsam nasıl bişey yapacağımı bilmiyorum.yardımcı olacak arkadaşlar varsa
sevinirim..

canım keşke bozmasaydın diyeti. en azından 2 - 3 haftaya kadar bünye diyet yapmaya alışırdı. ramazanı daha rahat geçirirdin.
kızının adı eimmi :53: o ne demek :44:

ben mi yanlış okudum sen mi ? kızımın adını eşim koydu diye yazmış galiba famir. hamilelik insanı her yönden şaşırtıyor. bak yanlış okumuş olabilirsin..

hemn konuya balıklamam dalıyor ve sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnn beşik almayın diyorummmm,
bencede park yatak en iyisi,
ben şimdi o beşiği nereye koyacağımı şaşırıyorum katladım koydum evin bodrum katına,bi dünya para saymıştık bi de:63:

evet bende oğlanın beşiğini galiba 50 tl ye satmıştım. sadece 6 - 7 ay kullanmıştık. birde sürekli taşınınca insan fazla eşyaya tahammül edemiyor.

ben 33 yaşındayım canım. 6 nisan 1978. işte benim de 34 te dogurmam için hemen hamile kalmam lazım ama şuanda yapamam. eşim izmirde .. işyerimle evim birbrine uzak. firmamızın istanbula taşınma ihtimalı var o ihtimal netleşince düşünüyorum. böyle gebzeden istanbula bebek işi çok zor olur. eşimde bi geleydi. borçlarda daha bitmeid. hala kiradayız .bide arabamız olsun istiyorum bebekle otobüs filan çok zor olur. anlican anca hazırlıyorum kendimi bu fikre. şimdiye kadar hep soguktum :31::31: bide zayıfliim accık tadını çkariim zayıflıın sonra burdaki kızlar gibi bilinçli anne adayı olmak istiyorum. bi tek gobeem çıksın popişim büyümesin istiyorum.. inşalla:31:

yolandam tabii senin kararın böyle ama birde şöyle düşün ; çocuğun 20 yaşındayken kaç yaşında olacaksın ? ya da evlendiğinde.... fazla geç kalmasan derim ben :34:

bende o zaman park yatak alıcam diyorum eşim arıza çıkartmazsa tabee
çocuk istemem deyip durdu şimdide benden hevesli çıktı herşeyi o alacak :97:
bebeğin adınıda ben koycem diye tutturdu şimdi :97:

evet erkekler isim koymakta çok meşurdur. benim oğlanında adını eşim koydu.

en genç anne nirden sen oluyormuşsun bakimmmm,kıdem denen bişey var heraldingg:9:
bende 25 yaşımda anne oldumm,4 yıllık kıdemim varrrr ,hizmetim var yaniiii:27:

ayy evet temilzmeside pek rahat olurrr,çocuk odasında yatmak istemiyomu hopp taşı kendi odana ,yada akşam siz oturuken salona taşı orda uyusun süper bişey yawwwww.
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh eskiden gireydim bu topiğeeee ben de almazdımmmm.
bak bide açtığımız konuları beğenmiyonuzzzz:63::63:

evet benim de 3 yıllık kıdemim var.. 83 doğumluyum. 24 - 25 arası anne oldum :27: :27: park yatak harika. çok da şık duruyor. bu arada hugocuğa park yatağı ilk ben tavsiye ettim.. yani park yatak işi benden çıktı :9: :9:

yolicim iş eş durumunda haklısın ama para konusunda filan düşünme hiç. eksikler hiç bitmez isteklerde öyle. bebek nasibiyle gelir. yaşın ilerledikçe zor gelebilir sen eşin gelir gelmez hemen yap. hamileykende zayıflığın tadını çıkartırsın merak etme

o mazretlerin hepsi bendede vardı ama ben doğurmuştummm:61:
memurluğa geçmemeiştim,evimiz yoktu arabamız yoktuu.
ama şimdi çok şükür hepsine sahibizz.çocuk rızkıyla gelirmişş merak etmeyin sizler,bir gün Allah korusun istersinde olmayıverir,çocuk ertelenir mi yaww dünyanın en güzel duygusu annelik,bablalık bir an önce tadın derimm,gençken koşup oynayayınn sonra insnaın sabrı azalıyor.
bak benim ablam yıllarca erteledi sonra iki kere düşük yaptı bir türlü hamile kalamdıı,1-2 sene çabaladılar,stres vss..
hiçbirimiz çok zor şartlarda değiliz şükürrr,o size yük olmaz merak etmeyinnn.

kızlar kusura bakmayın ama bebek nasibi ile gelir olayına pek inanmıyorum. öyle olsa sekiz dokuz çocuk sahibi aileler zengin olurdu. somali de bir sürü aç çocuk var. ben kendimi maddi manevi hazırlamadan çocuk sahibi olmak istemiyorum. ama sonra istersinde olmaz fikrine gelince. o yüce allahın bileceği iş. o zaman vermek isterse o zaman olur zaten. ben istemişim çok istemişim yada şimdi istemiyorum sonra istiyorumlarla ilgisi yok. ben hiç bi zaman çocuk düşkünü biri olmadım ki. yeni yeni alışmaya çalışıyorum bu fikre. iyice hazır olmadan - maddi manevi - çocuk yapmam. bu iş bu kadar basit değil bence üzerinde düşünmeden pat diye yapılacak birşey değil bana göre. çocuğun olunca hiçbişi eskisi gibi olmucak. ömür boyu onu düşünceksin. o yüzden ha dyeince yapamam üzgünüm bu benim fikrim. sonuçlarına da kendimi hazırladım:69:

Back
X