60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Nugim.. Bazen ilaçları yan etkileri geç çıkabiliyor ama seni çok sarsıyor bu ilaç.. dr. u bi arasan ya da gitsen..
belki bi çözümü olur...
canım iki ay olmak üzere hiçbir yan etkisi yoktu aslında ama dediğim gibi 4 gündür böyleyim .akşam hususi erken yattım sabah kalktığımda bişey yok pek ama buraya gelince uyku birden bastırıyo şimdi göz kapaklarımı zor kaldırıyorum yazıyı bile zor yazıyorum

canım iki ay olmak üzere hiçbir yan etkisi yoktu aslında ama dediğim gibi 4 gündür böyleyim .akşam hususi erken yattım sabah kalktığımda bişey yok pek ama buraya gelince uyku birden bastırıyo şimdi göz kapaklarımı zor kaldırıyorum yazıyı bile zor yazıyorum

Belki de ilaçtan değildir canım..
Sen bi dr. git bence.. Böyle nasıl yaşayacaksın ki...sürekli uyku hali çok zor...

Dünkü plates canıma okumuş valla.. vücudumdaki her nokta ayrı ayrı ağrıyor...
gece de uyuyamadım nedense...
Akşam
2 yk patlıcan kabak kızartma-fırında
2 yk taze fasulye
1 yk barbunya..
2 yk yoğurt
1 kase salata
2 yk patlıcan salatası...
1 dilim denge ekmek

ne çok yemişim ya...

sabah
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 çarliston biber
1 domatiz
1 bardak çay

gene su içemiyorum ben....
hemen içeyim bari..

napiyonuzz neeenn :52: :52:
nugii yivrum sen bi doktora git böyle olmaz hayatını etkilemeye başladı devamlı uyku devamlı uyku

Dünkü plates canıma okumuş valla.. vücudumdaki her nokta ayrı ayrı ağrıyor...
gece de uyuyamadım nedense...
Akşam
2 yk patlıcan kabak kızartma-fırında
2 yk taze fasulye
1 yk barbunya..
2 yk yoğurt
1 kase salata
2 yk patlıcan salatası...
1 dilim denge ekmek

ne çok yemişim ya...

sabah
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 çarliston biber
1 domatiz
1 bardak çay

gene su içemiyorum ben....
hemen içeyim bari..

toplamda 6 yk kaşığı sebze yemişsin gayet uygun!!afiyet olsun canımmmm:16:

herkes göbeğime takmış durumda,kilo verdikçe daha çok göze görünür olduu:47:
hareketde yapmadığım için mayışık bir göbeğe sahip oldumm,eferim bana:47:

günaydın canlarımmmmmmmmmmmm:16::16::16:

yoliiiiiiiiiiiii kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16:canım beni valla benim msnd de bi sorun oldu açılmadı bugün bakalım açılmazsa başka bi çzüm bulmam gerekicek bugün daha rahattım hevelenmiştim senle iki muhabbet ederiz kafamız dağılır diye ama msn yüzünden olmadı inşalah yarın açılır sen de sıkma canını kuzum yaa valla heryer ve herkes hemen hemen aynı insan elbette geriliyor takmamak kolay değil ama iki günlük dünyada en önemlisi sevdiklerimizin ve bizim sağlıklı mutlu huzurlu olmamız inşallah işte de herşey yoluna girer de huzurun da tam olur allah hepimize huzurlu bir iş ortamı nasip etsinn:16::16::16::16::16:

oyy neruşum canım benim özledim kız seniii. bu sabahta geldim yoksun umutla bekliyorum beybiiiiiiii.... :26::26::26:
işyerindeki sorunlara gelince. bitmez bitmiyorlarda. ama inan bana hiç işe gelesim yok canım tatil yapmak istiyor. eşim ertelemese şimdi denizin dadunu çıkarıcaktım ondan mı oldu ne hiç iş yapasım yok oysaki bugün ihracatım da var. neyse zorliim kendimii.
dileklerine katılmamak elde değil canım anca bunu diyorum.. amin.. :69:

ayy cok tesekür ederimm balım bende senii seviyorummm:69::69::69::69::69::38::38::38::38::38::38::38::38::38: herkess olgunsun dio bana ama benn cocukkende böyle diolardıı o zaman da bi degişikmişim demekk:44::44::44: ama bazen keskee benim de aklım bi karıss havada olabilse diorumm..:97::97::97: cok ugrasıyorum ama aklım havaya cıkmıyooo:27::27::27::27::27::27::27::97:

yok canım senin karakterin bu değişmez bide aslında aynı zamanda deli dolusun bu halinide seviyoruz.bide sanırım görmüş geçirmişliklerin var yaşına ragmen oda seni olgunlaştırmış buda daha çok sempatik kılıyor seni bana göre :69:

:16::16::16::16::16:evet ben de yaşına göre çok olgun olduğunu düşünüyorum:nazar::nazar::nazar:ayrıca çiko hikayelerine de bayılıyorum:1::1::1:bugün yine dürtme dönme maceralarınızı okudukça gül gül öldümmm allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inşallah sağlıkla büyüt tatlımmm:16::16::16::16::nazar::nazar::nazar:

ay bendeeeeee.. valal dizi film gibi arkası yarın gibi. çikosu da kendine benziyo bu kızın ya :60::60:

belkim akrobat olucaktır ya da dansçı olucak kafa üstü dnücek falan:52::52::52::52::52:

eveeeeeeeet neruş teyzesi gibi dansçı olcek :52::52::52:

hehe evett maceracıı cikom benimmm:27::27::27::27: cocuk normal degil benn napimm..:1::1::1: cumartesi kafa üstü duruoduu dün baktım hala kafa üstüü duruoo.. doktor kafası asagıda duruo dedii.. hee evet cumartesiden beri öle duruoo dedimm.. sonra nie böle duruoo bu cocuk bebek kafa üstü dururr mu hiç didimm.. rahat demekk ki dedii... o kadar ultrason resmi gördüm kafa üstü durann cocuk görmedimm.. beynine kann toplancakk:60::60:

ecrinoşun çikosu ve sonsuz maceraları. ömrünüzde böyle tatlı macera dolu geçsin tatlım :nazar::nazar::nazar::nazar:

yolanda canım bence daha olumlu düşün herşey yoluna girsin ondan sonra çocuk sahibi oluyum dersen hiç bişey tam istediğin gibi olup yoluna girmiyecek ve sen hep o içinden istediğin çocuğunu geç kucağına alacaksın oysa evlenince olmuş olsaydı şartlar ne olursa olsun kocaman bi delikanlın ya da prensesinn olucaktı yanında bazı şeyleri ertelememek gerekiyo eminimki arkadaşlarının yanında çocuklarını görünce keşkelerin oluyodur kızıma hamile kaldığımda 17-18 arasıydım oğlumda 23-24 oğlan kazara oldu ama o da keşke daha evvel olaymış şimdi ben 24
kızım 6 yaşında 35 yaşıma geldiğimde 17 yaşında kızım olucak yaş ilerledikce bakması katlanması daha zor oluyom

ben herşey mükemmel olsun öyle çocuk yapacam demedim ki ama bu durumda da yapamam. ayşeciğim benim içinde istediğim çocuk filan yok ayrıca. yani milletin bebegine bakım ahh ah diye iç geçirmiyorum benim için üzülme :69: yani tamam ne güzel erken anne olmuşsun ama senin şartlarınla benimkisi aynı değil.ben asla o kadar erken anne olmak istemezdim mesela sen ise onu tercih etmişsin. her kadın aynı değil. benim öyle prensim prenseslerim olsun arzusu hiç bir zaman olmadı. eşim çok istiyor o işte beni heveslendiren. nasipse olur. allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin :69:

ben bugün yediklerimi yazmayayım.yarından itibaren başlarım.bugün küçük bi kaçamak yaptımda :17:
sıcaklardan bunaldığım için dondurma yedim.

canım iki topu geçmediysen bence korkma hiç bi zararı yok :69:

herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

sabah tartıldım yine aynı kilodyaımm,demmeki ben o 1 kiloyu almışımmm,gitmek bilmedi çünkü,regliminde son gününü yaşıyorum çünkü bugün ama kilomda bir değişiklik yokkkk offff canım sıkıldı bak şimdi:59:

günaydın fambukum bence canını sıkma haftasonuna kadar bekle. reglin bitsin üç gün sonra tartıda ne görürsen odur. kg aldıysanda salla gtsin be her zaman mı tatile çıkıyorsun. harika bir tatil geçirmişsin anılarının tadını çıkar boşveer :66::66:

toplamda 6 yk kaşığı sebze yemişsin gayet uygun!!afiyet olsun canımmmm:16:

Hayır bi kerem öğle değil.. 5 yk sebze, 1 yk et yerine.. akşam aslında protein olması gerekiyordu, öğlen sebze yediğim için ama canım istemedi ben de sebzelere 1 yk et(barbunya) koydum.. :1::1::1::1:
Nasılım ama...

Hayır bi kerem öğle değil.. 5 yk sebze, 1 yk et yerine.. akşam aslında protein olması gerekiyordu, öğlen sebze yediğim için ama canım istemedi ben de sebzelere 1 yk et(barbunya) koydum.. :1::1::1::1:
Nasılım ama...

iyi bakılım öyle olsun..
bugün pek mülayimim herşeyi kabaullenir ayardayımm:69:

napiyonuzz neeenn :52: :52:
nugii yivrum sen bi doktora git böyle olmaz hayatını etkilemeye başladı devamlı uyku devamlı uyku

biraz daha bekliyeyim bence devam ederse öyle giderim.belkide kilo veremiyorumya ne zamandır ilaçtan olabilir yan etkisinde kilo artımı yada kilo azalması görülebilir diyo.belki kilo aldırıyo bu bana ama az ve sık yediğim ve spor yaptığım için dengeliyo olabilir kilomu.baş ağrısından sporda yapamadım kaç gündür.kayınvalidemede vardı 4 gündür bugün gidiyor .cumartesi günüde teyzemin kızı geliyor ailecek 3 çocuk eşi kendisi 4-5 gün kalıcaklar bende sonra bir hafta fethiyeye otele gidecekler dönüşte tekrar 3-4 yine bende kalıp annesiglin yanına geçecekler.konuyu nerden nereye atlattım bende :1:

biraz daha bekliyeyim bence devam ederse öyle giderim.belkide kilo veremiyorumya ne zamandır ilaçtan olabilir yan etkisinde kilo artımı yada kilo azalması görülebilir diyo.belki kilo aldırıyo bu bana ama az ve sık yediğim ve spor yaptığım için dengeliyo olabilir kilomu.baş ağrısından sporda yapamadım kaç gündür.kayınvalidemede vardı 4 gündür bugün gidiyor .cumartesi günüde teyzemin kızı geliyor ailecek 3 çocuk eşi kendisi 4-5 gün kalıcaklar bende sonra bir hafta fethiyeye otele gidecekler dönüşte tekrar 3-4 yine bende kalıp annesiglin yanına geçecekler.konuyu nerden nereye atlattım bende :1:

metabolizman devamlı uyku halşnde kilo verememen normal canım

Back
X