Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağ üstte profilim yazan yere gir orda çizelge yazıyor,kaleme tıkla,açılan kutucuğa yapıştır
ya ben ne güzel 62 kiloydum ingiltereye gittim buradaki gibi annemin yemeklerini yiyemedim önüme ne konursa aç kalmamak için yemek zorundaydım 24 hafta boyunca yemek konusunda işkence çektim sonra oldumm 70 geleli 2,5 hafta oldu 3 kilomu werdim mükemmel şekilde ama şimdi oruç girdi araya sanırım 1 ay vermek yerine almamaya özen göstericem. sonra 1 ayda 5 kilo rahat verebiliyorum ben zaten pilatese yazılıcam oruç bitince...
hedefim 56 olmak bunu çabuk ama sağlıklı 1 şekilde en az 2 ay içerisinde başarmak istiyorum. çünkü bu kiloları hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç sevmiyorum sevmiyorum
1.70 boya 56 belki biraz normalin altında kilo olacak ama artık gerçekten kilolu yerine 4 kilo fazladan kilo vermiş olayım daha iyisi bea. oohhhhhh beaaa düşüncesi bile uçuruyor beni![]()
Kafam karışık oruç tutuyorum nasıl zay[ı]flıycaksam[/ı]
Teşekkür ederim canım..
Afiyet olsun ve de geçmiş olsun canım...
Teşekkür ederim canım..
teşekkürler arzucum ayrıca çok geçmiş olsun![]()
kayınvaliden ayrılmaz artık sizden. hele bebei olunca onun bahanesiyle hergün gelir saana![]()
inşallah eşin gel anne sen yanlızsın bizde beraber yaşayalım demez yoksa işin zor![]()
ecrinim sen hamile kalmadan önce kayınvalideni pek bir severdin yoksa bana mı öyle geldi bilmiyorumda bu hamilelik sende kayınvalideye karşı gıcık yapmış sanırsamgerçi anlattığına göre siz nereye giderseniz o da geliyor :44: biraz eksik kalsın yaa gezmeci kaynana
denemediğim hiçbişey kalmadı artık spormuş diyetmiş kavitasyonmuş zayıflama hapıymış bantıymış oymuş buymuş ,oruç tutuyorum herkes ramazanda zayıflar ben dün tartıldım 1.5 kilo almışım öyle çok yemek yiyenbiride değilim yediğim şeyleri görseniz inanamazsınız diyetiayene gittim akupunktur a gittim troid bezlerime fln test yapıldı hormonlarıma fln ama herşey normal çıktı bıktım artık çok usandım hiç bir kıyafetimi giyemiyorum sdce 1 tane pantolonum kaldı o da şuan da üstümdeki bunu bile görünce sinirleniyorum iğreniyorum herseyden. saolun cevaplarınız için
Sağolun arkadaşlar
Hap attım yattım uyuklamışım kalkınca iyiydim biraz azcık peynirle ekmek yedim.yemeğimi yapıverdim o pişiyor şimdi.bugün spor yapıyım mı yapmayim mı kararsız kaldım :44:
cnm çok geçmiş olsun bence dinlen bugün yapma spor daha kötü olmayasın Allah korusun
herkeşler nrde yaww?:44:madem kimse yok bende gideyimde işlerimi yapayım bariii![]()