60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimcik size bir sorum olacak
kıslar trendyol markofoni
limango filan netten araştırdım
çoğu insan buralardan alışveriş yapmışlar ve ürünlerin sahte olduğunu filan söylüyorlar
çok şikayet okudum kafam karıştı bende buralardan alışveriş düşünüyodum ama bu şikayetleri okuyunca aklım karıştı :44:
buralardan alışveriş yapıp memnun olan varmı veya sorun yaşayan arkideş varmı

3 siteden de alışveriş yaptım ve yapıyorum da.Neler almadım ki;
-ayakkabı
-elbise
-yeğenime tulum,oyuncak,biberon
-mayo
-fincan
-çanta
-iç çamaşırı
ilk aklıma gelenler bunlar.Bu kadarla sınırlı değil tabi daha çok.Şu ana kadar aldığım ürünlerde orjinallik sıkıntısı yaşamadım.Defo da olmadı şu ana kadar.Üstelik beden sorunu olunca hiç sorunsuz iade alıyorlar ya da değişimini isterseniz değiştiriyorlar.
İnternetten alışverişi yıllardır yapıyorum.Destekliyorum.Güveniyorum.Tavsiye ederim :)

-ayakkabı
-elbise
-mayo
-fincan
-çanta
-iç çamaşırı
ilk aklıma gelenler bunlar.Bu kadarla sınırlı değil tabi daha çok.Şu ana kadar aldığım ürünlerde orjinallik sıkıntısı yaşamadım.Defo da olmadı şu ana kadar.Üstelik beden sorunu olunca hiç sorunsuz iade alıyorlar ya da değişimini isterseniz değiştiriyorlar.
İnternetten alışverişi yıllardır yapıyorum.Destekliyorum.Güveniyorum.Tavsiye ederim :)

dediğim sitelerdenmi alışveriş yaptın canım.

Light Etimek Tatlısı (5 kişilik)

Malzemeler
10 adet tuzsuz Eti Form Kızarmış Kepekli Ekmek Dilimi
2 bardak (400 ml) yağsız süt
1 çorba kaşığı esmer şeker yada splenda kullanabilirsiniz.
2 tatlı kaşığı buğday nişastası
1 tatlı kaşığı tam buğday unu
200 gr çilek
Yapılışı:
Süt, şeker, nişasta ve unu yavaş yavaş karıştırıp muhallebi yapın. 5 Eti Form Kızarmış Kepekli Ekmek Dilimine sürüp diğer beşini üstüne kapayın. Kalanını da üstüne sürün, soğutup çileklerle süsleyin.

anaaam beniiim :52: :52:
kızz nirden bilem öğrencez işte

kıızm trt çocuktaki
keloğlanı çok seviyo onunda paso tekrarı oluyo tabi haftasonu izliyo ya,ordan öğremişşş.birşeyden kaçacak olursa
"ahhhhhhhhhhhhh anacımmmmmmmmmmmmmm" diyoo.
dünde babasına"atalarımız ne demiş akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş"diyo.
geçen haftada teyzesine sinirlenip "namert" dedi:60:

sen anam benim deyince aklıma geliverdi birden

ay çok güldüm yaaa bebişi olacaklara Allah şimdiden yardım etsin.. :60: :60: :60:

he he bebiş ağlayınca tuvalete de gidemeyeceksiniz :60: :60:

anakucagıynann birliktee lavobonunn üstünee koycamm onuu.. :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

.

:9:
banyo yaparkende anakucağına bebişlerii koyacaklar,banyo kapısının önüne bebeklerini koyupp banyo kapısıda duşakabinleride açık bir şekilde hem bebklerine bakacaklar hem duş alacaklar:9:
yemek yaparkende aynı manzara:60:

benn onu düsündümmm.. bebekk küveti almıcamm babanne legeni alcammm.. annem cocugu yıkamaya gelir nasılsa bende gircem içineee beraberr yıkancazzz.. dökk kızz dökk accık da bana su dökk dicemm..:27::27::27::27: yemekk yaparkende ana kucagını masaya koyarımm tuvalet örnegindeki gibii.. dogustan gurme olurr cocum:27::27::27::27:

kız hamile değilim diyorrrr,nirden çıkarıyon bunları yahuu..
dün kardeşin olunca senin odanda yatıcak dedik,olmaz diyoooo benim kızz,su koyuvermeye başladı şimdiden:97:

benn hugoyaa hamilesin dedimm güdülerimlenn tuttu.. simdidee hugocumm hissedio hamişş güdülerinlenn hamile diosa hamiledirr o sen hamileden ii mi bilcen :60::60::60: seninn kızz öldürcekk benii ısırıvecemm burnunuu.. ona de kii e sen odana almassan zaten kücükk o benimle yatarr.. bakk nasıl odasına istiyoo sırff senle yatmasın diee:27::27::27::27::27: bide cok iyi niyetle söylerr annee o benim odamda yatsınn ben ablayım yazık ona dimi falan diyeeee:60::60::60::60::60:

anakucagıynann birliktee lavobonunn üstünee koycamm onuu.. :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

benn onu düsündümmm.. bebekk küveti almıcamm babanne legeni alcammm.. annem cocugu yıkamaya gelir nasılsa bende gircem içineee beraberr yıkancazzz.. dökk kızz dökk accık da bana su dökk dicemm..:27::27::27::27: yemekk yaparkende ana kucagını masaya koyarımm tuvalet örnegindeki gibii.. dogustan gurme olurr cocum:27::27::27::27:

benn hugoyaa hamilesin dedimm güdülerimlenn tuttu.. simdidee hugocumm hissedio hamişş güdülerinlenn hamile diosa hamiledirr o sen hamileden ii mi bilcen :60::60::60: seninn kızz öldürcekk benii ısırıvecemm burnunuu.. ona de kii e sen odana almassan zaten kücükk o benimle yatarr.. bakk nasıl odasına istiyoo sırff senle yatmasın diee:27::27::27::27::27: bide cok iyi niyetle söylerr annee o benim odamda yatsınn ben ablayım yazık ona dimi falan diyeeee:60::60::60::60::60:

doğmamaış kardeşini düşman bellemesin diye bişey diemdik daha,bu arada illa da kız kardeş isito,erkeğe tahammülü yok.birde erkek kardeş sevgisi kazandırmaya çalışıyoruzz.bizim hazırlıklar bitene kadar 1 yıl geçer işte sonrada yaparım inş 1 denecik daha,sonrada 3.yü istemeyeyim barii

evinn hakimiyetini ele gecirmekk üzre olann ütümü yaptım sonundaa:12::12::12: cok sıkıldım ve terledimmm:19::19: koccaman bir dilim kavunla ödüllendiriyorum kendimi su anda:37: camasır da yıkamamm lazım ama yine ütü cıkcak diye korkudan yıkayamıyorumm.:17::17: ama mecbur yıkıcamm kocişinn camasırı bitmişş.. :97: evi süpürüp silmemm lazımm yarın temizlikle ugrasmıyımm yemek yapim sadece. ama canım istemiyooo. kaslarım da uzamıss bıyıklarımla kocişe rakibimm:27::27: baska işlerimde var:17::17: allahım ne olcak benim bu halimmmm.. yatmakk istiyorummmmmm sadece:49::49::49::49::49::49:

-ayakkabı
-elbise
-mayo
-fincan
-çanta
-iç çamaşırı

memnun olanlar dışında olmayanlar da var tabii
benimde aklımı kurcalayan bişey
piyasadan daha ucuza geliyor gidip yorulmuyorsun uğraşmıyorsun vs
henüz almadım ama şu sıralar bir sürü siteye üye oldum
nevresim,çatal,tabak ne varsa hepsinin fiyatlarını karşılaştırıyorum
tabii bide aklımda eminönü var görerek dokunarak almanın tadı başka galiba
ha bide çalıştığımız için evde kimse olmuyor kargoyu nasıl alıyorsunuz bi fikrin var mı canım?

Son düzenleme:
doğmamaış kardeşini düşman bellemesin diye bişey diemdik daha,bu arada illa da kız kardeş isito,erkeğe tahammülü yok.birde erkek kardeş sevgisi kazandırmaya çalışıyoruzz.bizim hazırlıklar bitene kadar 1 yıl geçer işte sonrada yaparım inş 1 denecik daha,sonrada 3.yü istemeyeyim barii

alla allaaa bizim arkadasın minigii de erkekk istiyoduu.. baska kızzla sevgisini paylasmak istemioduuu.. telefonda bakk kardesin arıyo diolrdıı erkek gibi konusuodu.. bebekk kızz dogduu maaleseff vee hala memnunn degill :60::60::60::60::60::60::60:

kız ecrin sakın ha lavabonun üzerine koyayım deme çocuğu valalha çok pisss kızarımm heee.
kız çocukalrın günü gününe uymaz,düşüveriri vallaha.
bigün kızımı görmeye eşimin arkadaşları gelecekti.
kanepenin üzerine çarşafı serdim üzerinede kızımı koydum sonra eşimle balkona çıktık misaafir bekliyorum.
yarım saat oldu gelmediler,sonra içeri bir baktım kız napıyo diye.
bir de ne göreyim benim kız dönmüş dönmüş çarşafa dolanmış ,tam düştü düşecek,havasız kalmış iyice.
o zmana akdar dönmeyi bilmiyodu ogün dönmeyi keşfedeceği tutumuş işte.

yine birgün çay içiyorum büyük kupada kızımda emeklioyr o zmanlar ,mutfaa 2 dklığına gittim ,çayımıda kanepenin üzerine koymuştum yine kzım kanepeye tutunup kalkmazdı cesaret eddmezdi.
bir çığlık duydum hemen koştum baktım göğsüne dökmüş bütün çayı
hemen bayoya soktum soğuk su falan acile gittik sonra 2-3 saat acilde bakledik.
çok şükür yanığı falan yok ama

ha bide çalıştığımız için evde kimse olmuyor kargoyu nasıl alıyorsunuz bi fikrin var mı canım?

Ben de çalıştığım için genelde kargocu kapıdan geri dönüyor :) İhbar kağıdı bırakıyorlar kapıya "Geldik,bulamadık"diye.Ben de gidip alıyorum kargocudan.Zaten artık alıştılar bana.Kapıda görür görmez "Hocam gene neler aldın?" diye soruyorlar :)
Fiyatlar değişken olabiliyor.Bazen piyasadan ucuza bazen aynı bazen de daha pahalıya olabiliyor.Ne istediğinize bağlı.Mesela Eşime parfüm arıyordum tüm sitelerden daha uyguna aldım :)
Akşama kadar dolaşmaya gerek kalmıyor.Ama bazen de gelir gelmez bitiyor bazı ürünler.Mesela Trendyol'dan Converse alabilmek için 4 kampanya bekledim.Sonunda yakaladım bitmeden.Sabah 7de bitiyordu çünkü :)

Ben de çalıştığım için genelde kargocu kapıdan geri dönüyor :) İhbar kağıdı bırakıyorlar kapıya "Geldik,bulamadık"diye.Ben de gidip alıyorum kargocudan.Zaten artık alıştılar bana.Kapıda görür görmez "Hocam gene neler aldın?" diye soruyorlar :)
Fiyatlar değişken olabiliyor.Bazen piyasadan ucuza bazen aynı bazen de daha pahalıya olabiliyor.Ne istediğinize bağlı.Mesela Eşime parfüm arıyordum tüm sitelerden daha uyguna aldım :)
Akşama kadar dolaşmaya gerek kalmıyor.Ama bazen de gelir gelmez bitiyor bazı ürünler.Mesela Trendyol'dan Converse alabilmek için 4 kampanya bekledim.Sonunda yakaladım bitmeden.Sabah 7de bitiyordu çünkü :)

yurtiçi kargoyla mı çalışıyorlar?
hocam benimde aklımda bu var önce iyice araştıracağım
ne istiyorum hangisi kaç para sonra bekleyeceğim kampanyaları
bu arada ben kaçırdım sizim branş ingilizce miydi?lise miydi sanki?:26:

Back
X