Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese hayrlı iftarlarr öpüldünüzzzz
yarın görüşmek üzereeeeeee
![]()
nerruşumm![]()
![]()
![]()
napiiin yivru güvercinim![]()
![]()
![]()
senin işler düzelmicekmi :97:
gündüzleri hiç gelenez oldun artıkın :97:
Hugommmmmm canımm benimmmmm valla çok özlüyorum siziaslında asıl yapmam gereken işi yapsam yalnızca, bu kadar yoğun olmam sanırım ama aynı zamanda farklı işler de yapmam gerektiğinden yemeği bile zor yiyorum bazen bi oraya bi oraya koşturup duruyorum. Yakında düzene girecek diye umuyorum inşallah daha sık sizinle olucam o zaman
akşamları okuyorum geçmişi ama her zaman yazmaya fırsatım olmuyoo
![]()
fambııımmmmm beni çokk özlemişşşş bana serenatlar yapmışşşşşşşşş dizi dizi dizeler sıralamışşşşşşahhhh ahhhh çok özlyorum valla sizi akşamarı okuyorum ama işte gündüz ne okumaya ne yazmaya fırsatım olmuyo
inşallah yakında düzene giricemmmm o zamand aha çok sizinle olucammmm
![]()
iyiyim pepetişim sen napıyosun bakem hee![]()
hee çok özlüyo çok seviyo seni
kim giderse yokluğu belli oluyo özlüyo insan nede olsa uzun zamandır beraberiz insan özlüyo yaff
bütün face igezdimmmmm
mesajlarda çıkmıyorsunnnnnnn
seni görmem imkansız imkansiz imkansızzzzzzzzzzzzzzzz
rüyalarım olmasaaaa
yalvarırım mail yollaaaaa
5 dk kanı ayır daaaaaaaaaa
su serp yanan bağrıma
menülerimi yorumlaaaaaaaaa
çalışkan arı gibisinnnnnn
işte,evde,topicteeeeeeeeeeeeeeeeeee
seni görmem imkansızzzzzzzzzzzzz,imkansızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,imkansızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
rüyalarım olmazsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
canım benim günaydın.canım dikkat et bel ağrısı ben halen çekiyorum önceleri başlardı sabah uyandığımda geçerdi.ama artık geçmiyor mahvediyor.ağır kaldırma ilk 3 ay çok önemli çok hareketli işlerde yapmamalısın allah korusun birşey olmasın...şimdi iyi olmana sevindim...günaydın cicişlerr![]()
![]()
dün akşam çok belim ağrıdı![]()
dün pazara gitmiştim poşetler ağır geldi sanırım ev yakın diye önemsememiiştim
akşam çok ağrıdı belimkarayip korsanlarını izliyoduk ama ağrım çok olunca erkenden yattım
şimdi iyiyim ağrım yok