hiç kızım olucak gibi gelmedi bana kadın kız dese cok sasırırrdım.. ham,le oldugumu ögrendigmde bile oglum falan dedim bi kac defa istem dısı. halbuki kız bebekleri daha cok severim ama ne bilim. :44: bu kadar yaramazz oluncada erkek mi diee düsündüydük tabeeevett cnmmm zatenn herseyy onun elinde.. kanamadann sonraa kadere inancımm daha da arttıı. cünkü adamm yapılabilcek hiçbişi olmadıgını söledi gözümün içine baka baka. kese bozulursa düser, kalbi durursa alınırr, suyu azalırsa da tahmin edicegin sey olur,düsük yoluna girersede düser. bunu engelleyecekk hiçbir ilac ve tedavi yöntemi yok.progestan içtimm onun da kanıtlanmıss bi etkisi yok dedi. içini rahatlatcaksa iç dedi bana belki % 5 bişi farkeder dedi. o isterse yasar istemessem yasamaz. inanmak için bi neden daha
seenn bol boll su iç ve dinlenn gerisi allah a kalmıss.. ama 3 ayı da gecti artıkk risk biraz daha azaldı. bide calısıosun sen o daha zor. allah ım korusun ikinizi de
![]()
canım benim bende progestan kullandım başka antibiyotikler serumlarda kullandım ama sadace kanamayı kesmek içindi.dediğin gibi düşeceği varsa yada başka birşey olacaksa önüne geçmek imkansız.biz elimizden geleni genede yapalım.daha bu pazartesi araştırma hastanesinde ölçümler yapılırken doktor bak bebeğin eşi çok aşağıda çok dikkatli hareket etmelisin dei.yarında kendi doktoruma gideceğim bir bakalım son durum ney.yarın kesin cinsiyetinide öğrenirim herhalde.bir problem çıkmazsa bayram sonuna kadar doktora gitmeyeceğim.çünkü son 1 aydır her hafta doktordayım...