60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet ben bilirim sürekli uyukluyordum iş yerinde masa üstünde evede gidince 8 de kafayı koyuyordum artık gözlerim açılmıyordu.şimdi ise uykularım kaçıyor uyuyamıyorum... başın nasıl oldu canım geçtimi.şimdide benim başım çok fena ağrıyor....

başım geçtide soğuk soğuk terliyorum
şifayı kapmışım birazdan yine ıhlamur içicemm
benim hafif baş ağrımda hep oluyodu zaten hamile kaldığımdan beriii
senin yüzünü leke bastımı anım veya cilt renginde koyulsşma filan oldumu hiç

cnmm öncee eti hiçbişi koymadann teflon tencereye koydum.. suyunu saldı bi cekti. öncekinde kuzu kullanmıstım bunda dana kullandım dana daha güzel oldu.. suyunu cektikten sonra yag ekledimm jülyen kesilmiş 3 tane manisa biberi ekledimm kısık ateste 5 dk öle pişirdim. biberlerr ben öldümm deyincikk yine jülyen kesilmiş mantarı ekledimmm( 1 kg ete yarım kg mantar koydum sen mantarı daha cok da koyabilirsin)
mantarlarda teslim bayragını cekince 5 dk da 3 tane kabuguyla beraber kücük küp dogranmıs domatesi ekledim.. tuz ve karabiberde ekledim.. 10 dk kapagı kapalı pişti.. sonra borcama aldım. yemege oturmadan bi 20 dk önce fırını 200 derecede actım et bi 10 dk fırında kaldı. 1 su bardagı kadar rende kasarı üstüne serptim sonra 5 dk da eridiii veee serviseee hazıııırrrrrrr:56::56::56::56::56::56:
canım benim evet süper olmuştur kesin.eşimde bende mantarı çok severiz.deneyeceğim...hep tavuklu yapardım.etliyide denerim artıkın...et kaç kilo kullandın şeker..kaç kişilik çıktı bu...

başım geçtide soğuk soğuk terliyorum
şifayı kapmışım birazdan yine ıhlamur içicemm
benim hafif baş ağrımda hep oluyodu zaten hamile kaldığımdan beriii
senin yüzünü leke bastımı anım veya cilt renginde koyulsşma filan oldumu hiç

hayır canım olmadı...dışarı çıkarken güneş kremi kullanıyorum.ama kızımda iki yanağımada siyah allık sürmüş gibi olmuştu çok fena görünüyordu.onuda sabah akşam şurekli üzüm çekirdeği yağı kremi kullandım geçti...:12::103:

ben geldimmmm sporumu yaptım.start it up ve ardından karın videosunu yaptım.ardından öğle yemeğimi yedim gerçin öğle yemeği sayılmazda.kukim bana kızıcak gene ama napim reglide böle cnm pek bişiy istemiy.
birazcık kalın 1 dilim karpuz
2 dilim peynir
1,5 denge ekmeği
şincik bergamotlu yeşil çayımı içyorum ardından limonlu sodamı içicem:68:

ben geldimmmm sporumu yaptım.start it up ve ardından karın videosunu yaptım.ardından öğle yemeğimi yedim gerçin öğle yemeği sayılmazda.kukim bana kızıcak gene ama napim reglide böle cnm pek bişiy istemiy.
2 dilim peynir
1,5 denge ekmeği

2 dilim peynir
1,5 denge ekmeği

Ulen sizin hatırınıza bu yaştan sonra kahvaltıya başlicam :75: bi dilim ekmek de yiycem söz :67:
Ama tatlı yemem valla, ööle kuru meyve felan :19: hiç sevmem tatlıyı, eyykk....

canım benim zaten tatlı yememen en güzeli...ama kahvaltı en güzel öğündür atlanmaması gereken en önemli öğün biz 3 ana 3 ara öğün yiyiyoruz.kuru meyve sevmiyorsan yeme ama taze meyve atlama...

2 dilim peynir
1,5 denge ekmeği
evet kesin kızar canım çünkü ana öğünden ziyade ara öğün gibi olmuş...:47::22:

benim bu hatlarda bi sorun var yahu bi yazdığım kaç kere çıkmışşşş insanın gözüne gözüne sokar gibiii ahanda ben bunu yazdım der gibi hayy allahım yaaa:1::1:

canım benim evet süper olmuştur kesin.eşimde bende mantarı çok severiz.deneyeceğim...hep tavuklu yapardım.etliyide denerim artıkın...et kaç kilo kullandın şeker..kaç kişilik çıktı bu...

ben 1 kg et kullandım yagsızz.. 8 kişiydik 1 kişilik arttı cnm. önceki aksam da 8 kişiydik yine 1 kase artmıstı cnm.. demek 9 kişilikk gibi ouyo

cimcimeeeee bak sana cikoyu göstereyimmm zaten bomboss topicc kimselerrr yok:59::59::59: daha önce koyduydum eme sen yoktunn . sinerayy yok ben onu bugünn öpüpp yumrutlucaktımm.. korktu kactı heral:69::69::69: neysee seninn bebikk daha büyükk ultrasonn resmi daha güzeldirr koy da bakammm

$Fotoğraf0627.webp

nahaa buda cikomm 2 hafta önceki hali:16::16::16::16:

günayyydınnn kızlaaarrrrr..... dün gecee yemek övgüleriminn zirvesine cıktımm.. sarmamm, pürem, et yemegimm ,salatammla ve pilavımlaa (titizz görümcemm vala nasıl düsürüyon bu pialvı her seferinde tane tane düsüo dedi:12::12:) kocişin gögsünü kabarttım. sekksüüüü görümcemm bilemm bu nasıl püredir yahuu dierekten mn beni sok etti. sonrada banyoda 2 sepet camasırı nasıl biriktirdin dierek ve macunlugun altına porcöz dökerek rezill ettiiii (ben o kireci nasıl sökecegimi bilmedigimden cöpe atmayı planlıyordum yas olayı burda ortaya cıkıyo heralde):37::37::37::37::37: neyse:1: odunların efendisi kocama didim ki yemekten sonra cigdem al bakkal evin altı. oralı ollmadı ben indim aldım. insan bana da bi cayy koyardı ya didim oralı olmadı. herkes gitti kendine koyarken sana da cay yapimm mi askım dio:53::53::53: sonraa geldi öptü didi kii napcazz seninn bu becerinle bilmiyorum hergün sasırtıyosun benii:69::69: odunların efendisi az insanların yanındada belli et dedim.. güldü.. vesselamm kayınvalideminn 3 gün kaldıgı zengin görümcemi yere göge koyamaması dısında hersey güzeldi. anlat anlat bitiremedi yemeklere götürmüşş, sabah kahvaltısı uyandıgında hazır oluyomus, her gün gezmeye cıkarmıs vs vs.. insanın hayırlı evladı olması cok güzel bişeymiş dedi. kadın mutlu olmuss bu kadar ihtimamdan art niyet yok ne güzel gezmiş ilgi alaka görmüşş keske gitse her hafta amaa.. sabah kahvaltısı uyandıgında hazır olurr cünkü evde kadın var hazırlıyo işi o.. e hergün yemeklere gezmeklere götürürr cünkü para derdi yok.. bi havuza gitmeleri 200 lira onların. cok güzel bi denize götürmüşş. evet cocugu orda sörf yapıyo her dersi dünya para. ben nie alındım bu kadar onu da bilmiyorum da herkese haksızlık gibi geldi böyle konusmakk. aman ceneme vurdu zengin malı zügürt cenesi gibi oldu.. sustummm:26:
aksam:
1 sk pilav
1 sk mantarlı kadarlı et
1 sk püre
10 tane sarma
1 kepce mercimek corbası
1 kase de salata yedim.. gece de 1 tane cevizli baklava ve 1 twister (75 kalori imiş) yedimm
baya daa yemişimmmm heeeee:53::53:
kız ecrin bayılıyorum senin şu anlatışlarına yaaaa,çok ttalıısnnnnnn:16::16::16::16:
sen yaşına göre gayetttt marifetlisin vallaha,
ama ev hanımlığının altınn kuralı budur ecrinim elinde olanı sonuna kadar kullanacaksın,en kötü ıvır zıvırlarını koyacaksın ama asla atmayacaksın
bir nevi derya baykal olacaksın cicim.
zamanla alışırsın bu duurma
ben kutularımı bile kaplayıp,süsleyip içine to,oyuncak,küçük kitapcıklar vs dolduruyorum:9:
anneler hep kızlarını öeverler bu arada özelliklede gelinlerine.
benim kayınvalidemde kızının aldığı bardağı,mutfağının başköşesine koymuşş her gördüğünde anlator duur.
ne bardakmış ama.
bennim aldıklarımsa hiç yoktur piyasada lafıda edilmez zaten.
yinede iyi kadındır severim kaynanmı ama işte huy kolay kolay değişmiyor,onuda öyle kabul edicizzzz:97:

ohh ne güzell tatlı sevmeyen birisi çıktı nihayet

a aaaaa bendee sevmiyorumm hugocummm dondurma hariççç:1::1::1::1: ama bakk magnumdann falan tiksindim yanii meyveli yiyorumm sadece düsük kalorili:27::27: coccuumaa erkekk didilerr amaa benimki ayse misalii ekşi tuzluu yiyorum yanii.. tuzla koruk yedim gecen haftaa bakk cnmm cekti yineee:86::86::86::86::86::86:

cimcimeeeee bak sana cikoyu göstereyimmm zaten bomboss topicc kimselerrr yok:59::59::59: daha önce koyduydum eme sen yoktunn . sinerayy yok ben onu bugünn öpüpp yumrutlucaktımm.. korktu kactı heral:69::69::69: neysee seninn bebikk daha büyükk ultrasonn resmi daha güzeldirr koy da bakammm

Eki Görüntüle 239754

nahaa buda cikomm 2 hafta önceki hali:16::16::16::16:

:60: :60: deli kız

kız ecrin bayılıyorum senin şu anlatışlarına yaaaa,çok ttalıısnnnnnn:16::16::16::16:
sen yaşına göre gayetttt marifetlisin vallaha,
ama ev hanımlığının altınn kuralı budur ecrinim elinde olanı sonuna kadar kullanacaksın,en kötü ıvır zıvırlarını koyacaksın ama asla atmayacaksın
bir nevi derya baykal olacaksın cicim.
zamanla alışırsın bu duurma
ben kutularımı bile kaplayıp,süsleyip içine to,oyuncak,küçük kitapcıklar vs dolduruyorum:9:
anneler hep kızlarını öeverler bu arada özelliklede gelinlerine.
benim kayınvalidemde kızının aldığı bardağı,mutfağının başköşesine koymuşş her gördüğünde anlator duur.
ne bardakmış ama.
bennim aldıklarımsa hiç yoktur piyasada lafıda edilmez zaten.
yinede iyi kadındır severim kaynanmı ama işte huy kolay kolay değişmiyor,onuda öyle kabul edicizzzz:97:

küsmüyüz :63: sabah beri bişey yazmadın bana

Back
X