herkese iyi haftasonları
öperim hepinizi![]()
sana da iyi hafta sonları canımcım biz de güneşimle öperiz seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese iyi haftasonları
öperim hepinizi![]()
ben geldiimmmm
pazara gttim geldim.sebze aldım vişne aldım komposto yapcam şeftali bitince.
börülce alcakdım adam 6 lira didialmadım bende çok pahalı yaw.
bamyada öleeeee 8-10 lirahalbuki çok severim almadımmmmm. off yaww çok pahalııı bu istanbul ahhh memleketimn gözünü seveyim burdaki hjerşey hem pahalı hem herşey hormonlu. bizim pazarlarda köylü teyzeler olur taze taze getirrler incecik kabuklu domatesler olu burdakiler naylon gibiii..
incecik dolma bibierler olur ince kabuk burdakiler plastik adeta. bir türlü pişmek bilmio.
patlıcanlar çekrdek dolu.
anneme annee bazı sebzeler ucuzlamış1.5 liraya kabak aldım nasıl iimi dedim.
annem 3 kilosunu 1 liraya almış kurutma yapayım dieben gitmek istiyorum burdannnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84:
neysee öğleden önceki aramda 1 muz yedim.
öğlen cnm kısır çekti kendime kızır yatpım az yağlı çok malzemeli 7 kaşık kısr yedim.
yanında 1 büyük bardak ayran içtim
2 dal marul yedim.
sonra 1 şişe maden suyu içtim.
şimdik evi süpürcem bi bide toz alcam haaa bide pazar dan aldıklarımı yerleştrcem .
eşim gelene kadar bir ikide gömlek ütülessem fena olmaz. bütün bunları 2 saatte yapmam lazım haaa bide duş alıp hazırlanmka lazım ifatara gtcemiz için.
ozman ben hemen kaçtımmmm.
herkese şimdiden hayrlı iftarlarrrr.hafta sonu giremezsem pazartesi görüşmek dileğiyle hoşcakalınnn![]()
Erkek mi :))) Annem ben talibim :)))) Pek yakışıklııDarısı başıma inş.
Allah analı babalı sağlıklı büyütsün canımmm. Cinsiyeti önemli değil önce sağlıklı olsun baalım. Ama erkekse talibim![]()
olabilerr tabee seni dee sıraya alabilirizzzz.. sonraaaa asssslannımmmın gonlüü kime kayarsaa onu alırızz artıkınnn..sehzade III. nihat o kimi isterse alırızz devleti aliyeye gelin olarakkk
kızz olursada hugonunn oglanı alırızzz kıymatlimeee.. sanırsamm onunn oglu olcakkkkk
![]()
En genç ve bekar benim :)) müstakbel annecimm :)))
tabee dil falan da biliosunn bunlarr hep artıı puano büyüyesiye kariyerinde de zirve yapmıss olursun bu da senii en kıymetli gelin yaparrr
ayy bu kadarr konuscemmm kız cıkcak bebükkk sonaa bunları hatırlarrr ne gülerimmmmmm ayyyyyy:86::86::86::86::86:
AAA ayıp ettin şekerim kız olursada benimkini veririm :))) oda dil biliyo :))) hem bak öğretmen adayı![]()
hizmetteee sınırr yok diosun yaniiianlastıkk kızz olursa da seninkini alcazz.. bak sonra kıvırmak yokk alırızz damadııı:86::86::86::86::86:
Tatil dönüşü tartıldığımda 61.5 tumki belirgin bir sıkılaşmam vardı bozdummu tatilde tabiki bozdumama almadan geldim üstelik elbiselerim rahatladı kızım son gece hastalanınca dengem gitti panik atak geçirdim sanki
dönüşte acayip bir tokluk sadece activia kahvaltım yedim ama şişmeye başladım
sonra açlık geldi ardından tatlı krizleri
haftasonu ise acayip bozdum tatlı dondurma
pazartesinden beri iyiyim ama kesin aldım spor yok kızıma bakmıyor kayınvalidem ben evdeyken kızım ona geçiyor o zaman tamam ...spor diyince yüzünü buruşturuyor
Eylülde düğün ben yine planladığım kiloyu verimicem metabolizmamdan nefret ediyorumaqralıktan beri 60 altını göremedim
![]()
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah canım
Pöfff bugün 3. günüm, bugün bir dilim diyet peynir bolca salatalık domates bi de sıfır yağla yapılmış bi tabak mantar, domates ve top köfte yedim. Haa bi bardak da ayran var bi de biraz limonlu tere ve roka. Ben de bu kiloları vermezsem ben davul olayım siz de tokmak olun çalın, hazır ramazandayız da, millete bi faydamız dokunur bareee.
ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
uzun çooooooooooookkkkkkkkkkk uzun zaman oldu kuzular ama gelemedim bi türlü
hepicinizi çok özlwdim yaf
canım benimmmmmkız olurmu öle şey aşkaolsun ne dil cahili olcan sen. sende öğrenirsin zehir gibi kafan var azimlisin. hem çocuk hem iş hemde 2. üniversite kim yapabilmiş bkalım hıııı
öğretmenliğe geçince bol bol vaktin olur öğrenirsin sende. dediğim gibi aynı şehirlerde oluruz belkim ben sana öğretirim vallah.
senin kız benmkiyle oynerkene( benmde olcek ya inşallah ozmana) bizde ders çalşırık senle
inanın bende sizi çok seviorum seni hugomu neruşumu yoliyi yecaleyi nili zümrelerimi herkesi seviim.
herkesin ayrı bi özelliği bi yeri var bu topicikte kimse gitmesin herkes burda kalsın kilolalar verildikten sonra bileee arkadaşlığımız devam etsin çocukalrımız arkidiş olsunn
kuziye söledim arada burayada takılcak
gördüüüümmm
neyse bu seferlik affittim
ayyy canım tam dicektim kiii üstündeki ttarife göre yapma çok şekerli oluo bi kere annemle yaptıkda çok tatlı olmuştu ben şekeri kendim ayarladım .dün akşam yaptım bende yarısını yapar yapmaz 2 kare hüplettim 2 tanede şimdi hüplettim.
bide içine ceviz koyarsan kararır güllaç. üstüne koycaksın yada illa arasına koymak istersen fındık olabilr diycektim ama yapmışsın heralde afiyet olsun
inanmıorum gözlerim yaşardıııı
kaçamak yapmış berillllllll
olay nasıl oldu beril hanım duygularınızı öğrenebilrmiyiz?
cnm böle deilde sabak öğle akşam ve ara öğünleri ve miktarları daha düzgün yaszan da bizde anlasak da değerlenidrsek daha güze lolur ozman verirsin işte kilocuklarını
hoşgeldinnn canım
nerelerdesin sen yaw çok merak ettik seni çok lafını ettik uğramıo artık die.![]()
herkeşlerrr uyuyiiii
gizlice geldim burayaaaa
iftara 45 dk kala regl oldun şükür
orucum gtti ama olsun bozmadım zaati eşimle beraber yielim die.
neyse yemeği yedik hafif karın ağrısı eşliğinde hemen ilacı aldım ama ne fayda çayı zor içtiö öyle bir şiddetli ağrıki sormayın .
karnımın altına kırlenti koyup halının üzerine yattım sonra 1 ağrı kesici daha aldım 1 saat geçmişti diğer ağrı kescinin üstünden dayanmadım.
resmen ağladım eşim de çok üzüldü canım benimmm napacağını bilemediiii16:
halıda yatma aşkım lütfen gel kanepeye uzan dio zavallım
bacaklarım uyştu resmen hareketsiz hem yattım hem ağladım sonra biraz hafifledi. şimdi çok çok az kaldı.uykum yok sabah geç kalktığım için birazdan yatıcam ama yarın iyi olursam inşallah biraz hafiften temzlik yapıcam perdeleri fln yıkıycam .pazar var bide yarın. bu arada süper serinledi istanbul ohhhh
yarın sabah ta varmış yağmur öğleden sonra açılcakmış yarın akşama yemeğe davetliyiz. şimdilk bu kadaaaaann yarın görüşmek üzereeee esen kalınnn![]()
Kızlarrrrr günaydın kilo bildirimi yapıyorum 59,1 yani 500gr.gitmiş çooooooo mutluyum
Bu hafta biliyorsunuz tatildeyiz ve benim amacım kilo vermek deil aynısını korumaktı ama sonuç muhteşem sevinçten bayılacam. Darısı zayıflamak isteyen tüm arkadaşlarıma
Öpüyorum tek tek hepinizi![]()
ben kaçamak yapıyorumda sen denk gelmemiş heraldeşöle oldu kaöamak anııı regli olucam o yüzden içimde tatlı canavarı vardı direndim direndim sonunda yenildim veee hüplettim gitti işte aynen böle olduu
ama sonunda dün akşam regli oldum veee kurtuldum canavardannn.ama karnım ağrıyorçokkk
![]()
Günaydın kadınlar kulübü sakinleri.. :)
Akşam yatmak bilmiyor, öğlene kadar başımı yastıktan kaldıramıyorum.. Okullar açılınca halimi hiç düşünemiyorum. :)
akşama doğru acıkıyor insan hem günün yorgunluğu hem de ,ben sağlık nedeniyle orucu tutamasam da, eşim için iftar sofrası hazırlamak durumundayım. Sıradan bir akşam değil ki özenmek istiyor insan. Ramazanda da davetler çok olur. Bir de günler çok uzun olunca yani iki kat sabır lazım bize. sabrediyoruz bakalım şimdilik.
dün bence çok başarılı bir gündü. :)
ara öğünlerde meyve yedim, öğlen bir tabak sebze yemeği, bir dilim kepekli ekmek, yarım kase yoğurt, akşam da 1 kase domates çorbası,4 köfte (fırında tabi), ayran ve salata.
Bugün kahvaltıda 1 yumurta, 1 kibrit kutusu peynir, 4 zeytin, salatalık ve yarım kase yoğurt, bir dilim ekmek ve şekersiz çay vardı.
Günaydın kızlar dün akşamdan sonraki aramda çok az muhallebili kadayıf yidim meyva yemedim reglimde yaklaşıyor
sabah
uyanınca karnım kazındı 3 çatal yine tatlıdan attım ağzımasonra haşlanmış yımırta ve tek galeta yedim
![]()
kızlar yazamıyorum bu ara hiç
gündüz hiç vaktim olmuyor.
akşamları da uykusuzluktan hemen sızıyorum
bu arda 62,5 kilo olmuşum 300 gram daha gitmiş.
toplamda 2 kilo vermiş oldum hamilelik başlangıç kilosuna göre![]()
nilmısracım vet arada bakıyom kimse varmı diye ama malesef kimse yokk.nasılsın napıyosun cnm benim?rezene iç cnm gaza çok çok iyi geliyor![]()
yok yok :))) ayıp ettin balımmKaç kilo aldın balım
![]()