60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlarr günaydınlar herkese;

Umarım hepiniz iyisinizdir, dün akşam ki balık keyfinden sonra bu sabah gene kornflex yedim öperim bugün tüm gün plajdayız akşam yediklerimi yazarım sevgiler........

Kızlarr günaydınlar herkese;

Umarım hepiniz iyisinizdir, dün akşam ki balık keyfinden sonra bu sabah gene kornflex yedim öperim bugün tüm gün plajdayız akşam yediklerimi yazarım sevgiler........

Ya canım ya bu cornflakes hani şu reklamlarını yapıyorlar 3 hafta diyeti bilmem ne diyorlar, ondan mı?
Yoksa bildiğimiz corn flakes mi?
Malum ben kahvaltı sevmiyorum belki ben de bundan mı yesem sabahları yav..

günayyydınnn kızlaaarrrrr..... dün gecee yemek övgüleriminn zirvesine cıktımm.. sarmamm, pürem, et yemegimm ,salatammla ve pilavımlaa (titizz görümcemm vala nasıl düsürüyon bu pialvı her seferinde tane tane düsüo dedi:12::12:) kocişin gögsünü kabarttım. sekksüüüü görümcemm bilemm bu nasıl püredir yahuu dierekten mn beni sok etti. sonrada banyoda 2 sepet camasırı nasıl biriktirdin dierek ve macunlugun altına porcöz dökerek rezill ettiiii (ben o kireci nasıl sökecegimi bilmedigimden cöpe atmayı planlıyordum yas olayı burda ortaya cıkıyo heralde):37::37::37::37::37: neyse:1: odunların efendisi kocama didim ki yemekten sonra cigdem al bakkal evin altı. oralı ollmadı ben indim aldım. insan bana da bi cayy koyardı ya didim oralı olmadı. herkes gitti kendine koyarken sana da cay yapimm mi askım dio:53::53::53: sonraa geldi öptü didi kii napcazz seninn bu becerinle bilmiyorum hergün sasırtıyosun benii:69::69: odunların efendisi az insanların yanındada belli et dedim.. güldü.. vesselamm kayınvalideminn 3 gün kaldıgı zengin görümcemi yere göge koyamaması dısında hersey güzeldi. anlat anlat bitiremedi yemeklere götürmüşş, sabah kahvaltısı uyandıgında hazır oluyomus, her gün gezmeye cıkarmıs vs vs.. insanın hayırlı evladı olması cok güzel bişeymiş dedi. kadın mutlu olmuss bu kadar ihtimamdan art niyet yok ne güzel gezmiş ilgi alaka görmüşş keske gitse her hafta amaa.. sabah kahvaltısı uyandıgında hazır olurr cünkü evde kadın var hazırlıyo işi o.. e hergün yemeklere gezmeklere götürürr cünkü para derdi yok.. bi havuza gitmeleri 200 lira onların. cok güzel bi denize götürmüşş. evet cocugu orda sörf yapıyo her dersi dünya para. ben nie alındım bu kadar onu da bilmiyorum da herkese haksızlık gibi geldi böyle konusmakk. aman ceneme vurdu zengin malı zügürt cenesi gibi oldu.. sustummm:26:

aksam:

1 sk pilav
1 sk mantarlı kadarlı et
1 sk püre
10 tane sarma
1 kepce mercimek corbası
1 kase de salata yedim.. gece de 1 tane cevizli baklava ve 1 twister (75 kalori imiş) yedimm

baya daa yemişimmmm heeeee:53::53:

ay ecrin ömürsün :9: tombul kelabaan olmuş odunların efendisi :60: evet bazı erkekler başkalarının yanında eşini övmezler yardımcı olmazlar. hımmm dimek zengin görümcen var misafir kabul ediyorsa bende gitcem onun yanına :27: :27: 200 tl lik havuzlar denizler sörfler iyiymiş hani.. ama kayınvalideler hep yapar bunu iş bilmez kızını över över durur geline :61: şimdi sen bide hamilesin ya daha da garibine gidiyor tabii. bide şeye çok güldüm demek macunluğun altı kireç tuttu diye atacaktın. :1: zamanla insan pratik herşeyi öğreniyor değerlendiriyor.

Ulen sizin hatırınıza bu yaştan sonra kahvaltıya başlicam :75: bi dilim ekmek de yiycem söz :67:
Ama tatlı yemem valla, ööle kuru meyve felan :19: hiç sevmem tatlıyı, eyykk....

ne güzel.. bende kahvaltıda yeşillik yemeyi hiç sevmezdim ama şimdi çok seviyorum diyet sağolsun.. bu arada tatlıyı hiç sevmiyorum diyenlere hayranım. ben diyetten sonra bıraktım tatlı alışkanlığını. darısı berry cime olsun..

başım geçtide soğuk soğuk terliyorum
şifayı kapmışım birazdan yine ıhlamur içicemm
benim hafif baş ağrımda hep oluyodu zaten hamile kaldığımdan beriii
senin yüzünü leke bastımı anım veya cilt renginde koyulsşma filan oldumu hiç

hugom dikkat etsene kendine.. hamilesin fazla bitki çayı içme. daha çok meyve ye . gecede her yeri açmadan yat terlemek üşümekten iyidir.. hamileyken hasta olmak kötüdür kendini toplayamazsın..

Kızlar merhaba.. geçmişi okudum azcuk cevap verdim bitti.. ay ne kadar sıkıcı haftasonu. annem dışarı çık gez diyo. avm ye git diyor. tek başıma tadı çıkmıyor birde hep para harcayasım geliyor. abuk subuk şeyler alıyorum. bide oruç tutmuyorum karnım acıkıyor susuyorum utanıyorum insanların içinde bişey yiyip içmeye.. yürüyüş yapsam bir türlü her yer küpeli köpek :9: küpeliler belediyenin zararsız köpekleri.. ama ben çok korkuyorum.. böyle işte kızlar...

afiyet olsun kukimmm.
ankarada aynen dediğin gibi geçengün bizde bamyayı 7ye aldık,ama halden almış eşim,yolu düşmüş oraya.
pazardakiler hem pahalı hemde kapkara ezik büzük.
bende bamyayı çoookkk severimmm,ucuz olsa temizlemesi hernekadar eziyet versede bol bol yapardım vallahi..
ama ankarayı seviyorum benn yawwww,mmeleketim kimin olduuu.10 yıldır burdayız.
en uzun kaldığım tek şehir
10 yılda kalsam sevmioum burayı sevmeyeceğimde tek dileiğim bir an önce memleketime gitmekkkk:59:

İlgililere,

Sabah 11'de şu minik domateslerden 2 adet,
bi tane de badem salatalık yedim.
12'ye doğru 3 yk kadar patatesli, etli bi yemek,
yarım kase de yayla çorbası içtim.

Arada bi tane siyah erik yedim.

Şimdi de ızgarada hamsi ve salata yaptım onu yiyeceğim.

Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.
hmen ilgileniorum. cnm kahvaltın çok az hatta yok 1 salatalık 2 domatesle kahvaltı olmaz sakın yapamıorum kahvaltı sevmiorum deme yapamazsan kiloda veremessin cnm ben sana bunu garanti ederim. veirsin ama belki. o da sağlıksız olur kas kaybın olur bir süre sonrada onlar fazlasıyla sana döner yağ olarak tabi.
o domates salatalığın yanına en az 1 dilim ekmek 1 kk epynir 2 zeytn biraz yeşllk hafta da 3 kere falanda yumruta ekledinmiydi süper olur.
öğlen ki sebze yemeğinde az.3 yk çok az hemdesebze yemekleri en az 5 en çok 8 kaşık yioruz etler 3-4 avuç içi büyüklüğünde köfte yada tavuk.
bnakliyatlar sanırım 4-5 kaşık yioduk.( epeydir yemeyince unuttum:44:)
bunlardan daha az yeme cnm. patates çok nişastalı seni çabuk acıktırabilr pek yememeye çalış yoksa bi zararı yok aslında kan şekeini ani yükseltio o kadar.salata hiç yok menünde. ve en önemlisi süt yoğurttan eser yok:53:cnm süt ürünlerininin yağ yakımını hızlandırdığını internette bi araşrr istersen özellkle yoğurdun göbek yağları yakımı üzerinde yapılmış bi sürü çalışma var.
akşamki hamsi güzel ama nasıl yaptın yağda kızartma olmaz ve miktarlarınıda yaz ekmek hiç yazmamışsın hiç yemedim deme sakın:53:

Ya canım ya bu cornflakes hani şu reklamlarını yapıyorlar 3 hafta diyeti bilmem ne diyorlar, ondan mı?
Yoksa bildiğimiz corn flakes mi?
Malum ben kahvaltı sevmiyorum belki ben de bundan mı yesem sabahları yav..
evet onlardan cnm ama her gün o tarzeylerle kahvaltı yapmak sağlıklı deil. onları çalışan arkadaşlar ancak çok işleri aceleleri vs. olduğu zman yiolar onun yerine mutlaka peynir domates ekmek zeytnn vs. tercih edilmeli cnm.sevmesende ilaç gibi düşün. yemezsen iyileşemezsin gibi o zman alışırsın:34:

Son düzenleme:
ben geldimmmm
kimse yok yine.
kocişim uyuo ben kahvaltımı yaptım bi bakayım dedim geçmişi okudum geldim dün iftarımız çok güzeldi.
1 kepçe çorba( ne çorbaısydı bilemedim hazır çorba gibi ama deil gibi tarhana gibiydi)
3 kaçık z.yağlı börülce
4 tane çok ince z.yağlı yaprak sarma
5-6 kaşık beğendi
üzerine 1 dilim mantar soslu tavuk
yanında cacık
1 dilim kadar pide
salata

baaayyaa yemişim yaww.:27::27::27:

sonra 2 bardak şekersiz çay
1 dilim yaş pasta

sonra -3-4 dilim kavun.

sonra sahile çay içmeye gttik. paljda çay içtik 1 er bardak daha geç geldik eve.

sabah da herzmanki gibi bi kahvaltı yaptım. akşama yine iftara gitcez iftardan sonrada beyazıta ramazan etknlklerini izlemeye gitcez inşallah. görüğşmek üzereee öpüldünüzzz:16::16::16::54::54::54:

herkese merhaba..birkac gundur spora gitmedim.bugun gittim.ve birkac gun daha gidemeyecem.

sabah-aksam;
1 kase mercimek corba

spor;
1.5 km yurudum..
15 dakika eliptik
agirlik ve egzersiz calistim..

gelince de yine mercimek corbaa:))) 1 seftali,simdi de yesil cay..

oldum,bittimmmm bugun...

Kızlar merhaba..... az önce yemekten kalktım.

1 kase yeşil mercimekli çorba
2 parça sulu tavuk
biraz salata
2 çorba kaşığı kadar bulgur pilavı
1 dilim pide küçüktü.

bugün dışarı çıktım kardeşimle. göksu parkının karşısına avm ye kadar yürüdük . orada 1 limonlu soda içtim. oğluşuma dayanamadım yine ciciler aldım , şekerleme aldım dayanamadım 2 - 3 tanecik bende yedim. sonra eve geldim. baya rahatladım iyi hissettim kendimi.

ben geldimmmm
kimse yok yine.
kocişim uyuo ben kahvaltımı yaptım bi bakayım dedim geçmişi okudum geldim dün iftarımız çok güzeldi.
1 kepçe çorba( ne çorbaısydı bilemedim hazır çorba gibi ama deil gibi tarhana gibiydi)
3 kaçık z.yağlı börülce
4 tane çok ince z.yağlı yaprak sarma
5-6 kaşık beğendi
üzerine 1 dilim mantar soslu tavuk
yanında cacık
1 dilim kadar pide
salata

baaayyaa yemişim yaww.:27::27::27:

sonra 2 bardak şekersiz çay
1 dilim yaş pasta

sonra -3-4 dilim kavun.

sonra sahile çay içmeye gttik. paljda çay içtik 1 er bardak daha geç geldik eve.

sabah da herzmanki gibi bi kahvaltı yaptım. akşama yine iftara gitcez iftardan sonrada beyazıta ramazan etknlklerini izlemeye gitcez inşallah. görüğşmek üzereee öpüldünüzzz:16::16::16::54::54::54:

canım afiyet olsun. ne güzel günün dolu dolu geçmiş..

hmen ilgileniorum. cnm kahvaltın çok az hatta yok 1 salatalık 2 domatesle kahvaltı olmaz sakın yapamıorum kahvaltı sevmiorum deme yapamazsan kiloda veremessin cnm ben sana bunu garanti ederim. veirsin ama belki. o da sağlıksız olur kas kaybın olur bir süre sonrada onlar fazlasıyla sana döner yağ olarak tabi.
o domates salatalığın yanına en az 1 dilim ekmek 1 kk epynir 2 zeytn biraz yeşllk hafta da 3 kere falanda yumruta ekledinmiydi süper olur.
öğlen ki sebze yemeğinde az.3 yk çok az hemdesebze yemekleri en az 5 en çok 8 kaşık yioruz etler 3-4 avuç içi büyüklüğünde köfte yada tavuk.
bnakliyatlar sanırım 4-5 kaşık yioduk.( epeydir yemeyince unuttum:44:)
bunlardan daha az yeme cnm. patates çok nişastalı seni çabuk acıktırabilr pek yememeye çalış yoksa bi zararı yok aslında kan şekeini ani yükseltio o kadar.salata hiç yok menünde. ve en önemlisi süt yoğurttan eser yok:53:cnm süt ürünlerininin yağ yakımını hızlandırdığını internette bi araşrr istersen özellkle yoğurdun göbek yağları yakımı üzerinde yapılmış bi sürü çalışma var.
akşamki hamsi güzel ama nasıl yaptın yağda kızartma olmaz ve miktarlarınıda yaz ekmek hiç yazmamışsın hiç yemedim deme sakın:53:

evet onlardan cnm ama her gün o tarzeylerle kahvaltı yapmak sağlıklı deil. onları çalışan arkadaşlar ancak çok işleri aceleleri vs. olduğu zman yiolar onun yerine mutlaka peynir domates ekmek zeytnn vs. tercih edilmeli cnm.sevmesende ilaç gibi düşün. yemezsen iyileşemezsin gibi o zman alışırsın:34:

Canım çok sağol, kahvaltı huyum hiç yok evet ama yarından sonra başlayacağım.
Etleri hiç bir türlü kızartma yemiyorum zaten, hepsi ızgara.
Salata her gün yiyorum mutlaka, çok da severim zaten.
Peynir ve yoğurt dün yemedim ama onlar da vazgeçilmezim, özellikle peynirsiz yapamam oldum olası.
Bu daha ilk haftam tam rayına oturtamadım, miktarlar da biraz az farkındayım ama inşallah yarından sonra daha düzenli gideceğim.

herkese merhaba..birkac gundur spora gitmedim.bugun gittim.ve birkac gun daha gidemeyecem.

sabah-aksam;
1 kase mercimek corba

spor;
1.5 km yurudum..
15 dakika eliptik
agirlik ve egzersiz calistim..

gelince de yine mercimek corbaa:))) 1 seftali,simdi de yesil cay..

oldum,bittimmmm bugun...

siz hiç 60-69 kilo civarı gözükmüyorsunuz bu resimden..birde hergün böyle az yiyip mi zayıf kalıyorsunuz.yoksa ben vazgeçtim zayıflamaktan hayatta bu kadar yemek yiyerek yaşayamam..bu arada azminizi tebrik ederim.

selammmm ben geldim ee tabi doğal olarak kimsecik yok neysem ben kendi kendime meimi yazem bakem.
sabah kahvaltım
1 dilim denge ekmeği
1 bardak şekersiz çay
2 dilim peynir
domates salatalık
ara
1 activa
3 yaş incir
bugün pazara gittim öğle yemeğimi geç yedim
öğle yemeğim
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık barbunya
sade limonlu soda
elmalı yeşil çay
akşam gene aynı
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık barbunya
bol roka
sade kahve ve limonlu soda
şekersiz 1 bardak çay
bukadar herkese iyi geceerrrr.

Mesajinizi okuyunca bir gulumsedim.fotodaki Ben degilim.yolculuga cikacagim icin eve birseyler almadim ve yapmadimm.ne varsa yedim:)Ben spor yapiyorum diyet yok gibi hergun normal yiyorum yemegimi AMA eskisine gore daha az..Siz benim arkadaslari gorseniz tum gun ekmek ve 1dilim kasar peyniriyle duruyorlar,alismislar..onlarla olunca cok yiyorum gibi geliyor:)

Son düzenleme:
66kgyum. 155 boyda. kilo vermek istiyorum...

Bugün yediklerim

sabah: bir dilim peynirli ekmek
öglen: iki kase mantar corbasi. Bir tost
aksam: sebzeli makarna. bir büyük tabak.

icecek: 0,5 lt. gazoz
Spor: 2 saat yürüyüs..

kizlar bana yardimci olmanizi bekliyorum...iki bucuk ayda neler yapabilirim.15 kilo verebilirmiyim acaba?
Neler yapayim. kafam karmakarisik.

olabilerr tabee seni dee sıraya alabilirizzzz.. sonraaaa asssslannımmmın gonlüü kime kayarsaa onu alırızz artıkınnn.. :12::12: sehzade III. nihat o kimi isterse alırızz devleti aliyeye gelin olarakkk:60::60::60::60::60: kızz olursada hugonunn oglanı alırızzz kıymatlimeee.. sanırsamm onunn oglu olcakkkkk:1::1::1::1::1::1:

:60: :60: :60: :60:

selamlarr :9:
dün ev temizledim daha doğrusu kadın tutmultum bende camların kağıtlarını filan söktümm
yooruldumm gece belim ağrıdı şimdi geçti
iyice uyudum dinlendiim

Back
X