60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın cicişlerrrr hepimizeee sağlıklı,mutlu,huzurlu, başarılı; hamişlere rahat sakin stressiz; zayıflama sürecinde olan bizlere sağlıkla yağlardan kurtulduğumuz daha da hafiflediğimiz bir hafta diliyorummmm:16::16::16::16::16::16::16::16:

öpücüklerrrr sevgilerrrrrr:69::69::69::69::69::69:

Günaydın Neruş.. Hoşgeldin..

çok saol cnm benim.kışında olmuştu kulak iltihabı ama bukadar ateş olmamıştı şimdi çok yülseliyor.bide azıları çıkıyor onundamı etkisi mi var bilmiyorum.bu yaz gününde nerden hasta oluyor böle bilemedim.okadarda dikkatliyimdir.ondanmıdır bilemedim.cnm yaa inşallah reglidendir kolay vermiyoruz kiloları.okadar da hergün spor yapıyorum cnm çıkıyor valla bide ç.ocuklarla zor oluyor tabi spor yapmak.yediklerim az deil aslında kahvaltımmı az?genelde öğlenleri biraz az yiyorum ama iyi yiyorum aslında.az yiyince korumayamı geçiyor vücut napmalıyım cnm?
canım kahvaltıların güzel beğeniyorum.
ama öğlenleri çok çok az yiyorsun genelde sadece çorba ve 1 dlm ekmek yiyorsun.
yemedikçe vücut direniyor tabi,bu bana yemek vermeyecek iyisimi ben elimdekileri idareli kullanayım diyor.
Allah öyle güzel yaratmış ki bizleri.
enteresan gerçekten.
insan susuzluğa dayanamıyor,açlığa dayanıyor biliyorsun ki,depoluyor işte yakmaya özen gösteriyor.
biz sana börek,çörek ye,tatlı ye demiyoruz ki
yoğurdunu,sütünü ihmal etme,
bir menü et yediyese diğer öğün sebze ye,
çmanünde çorban yemeğin,salatan ve yoğurdun olsun.
ara öğünleri atlama diyoruz
biz böle verdik ve korumadaki arkadaşlarda geri alamdı kilosunu,
çünkü herşeyden yediler.
şimdi se az yer zayıflarsan korumada kilo alabilirsin,bir ömür böle beslenemezsin.

canım benim bak sana ne diyeceğim benim kızımda sürekli öksürüyordu 1 yıldır nerdeyse ilaçsız geçen günlerinin toplamı 5-10 gündür.ama elazığa annemlere gittimğimde annem kızımın öksürüğünü görünce hemen ne yaptı biliyormusun.ayva yaprağı çayı demledi.10-15 adat yaprağı yıkıyorsun yaş veya kurusu olabilir.yaş olursa hemen rengini veriyorda kurusu biraz 4-5 saat beklerse renkleniyor.işte bu çayı yaptı.kızıma üç gün günde 3 defa içirdim.kızımın öksürüğü kalmadı.ama bu sabah hafif öksürüyordu gene çünkü sabaha karşı altına kaçırmış fark etmedik soğuk aladı sanırsam akşam eve gider gitmez çayı demleyip azıcıkta şekerle tatlandırıp içireceğim öksürüğü azmadan hemen önüne geçmek lazım...

canım benim çok geçmiş olsun.

sağol canım..
kızımın öksürüğü alerjik olabilirmiş bilmiyorum,
azcık terlese koşsa hemen öksürüyor.
ama dediğini denicem sağol canımmm

cnm hayırlısı olsun allah ayıpsız versinde gerisi çokta önmeli deil.
amin canım benim inşallah...
yemedikçe vücut direniyor tabi,bu bana yemek vermeyecek iyisimi ben elimdekileri idareli kullanayım diyor.
enteresan gerçekten.
insan susuzluğa dayanamıyor,açlığa dayanıyor biliyorsun ki,depoluyor işte yakmaya özen gösteriyor.
çünkü herşeyden yediler.
şimdi se az yer zayıflarsan korumada kilo alabilirsin,bir ömür böle beslenemezsin.

sağol canım..

canım benim kızımda aynen öyleydi.artık ilaç şişeleri biri bitmeden diğerini alıyorduk ama allaha şükür 20 gündür gayet rahat kızım...

enteresan gerçekten.
çünkü herşeyden yediler.

sağol canım..

cnmcım genelde dediğin gibi besleniyorum sütüm aralarda hergün içiyorum zati.öğle yemesemde akşam mutlaka yoğurt yerim.ara öğünlerimide atlamam dışarda olmadıkça.ama işte bu aralar öğle yemeği cnm pek bişiy istemiyor.ama dikkat edicem bundan sonra canımcım

cnmcım genelde dediğin gibi besleniyorum sütüm aralarda hergün içiyorum zati.öğle yemesemde akşam mutlaka yoğurt yerim.ara öğünlerimide atlamam dışarda olmadıkça.ama işte bu aralar öğle yemeği cnm pek bişiy istemiyor.ama dikkat edicem bundan sonra canımcım

süt ürünler toplamda 2 su bardağı kadar tüketüyoruz canım
ekmek hakkımız 5 dlm.
sebze yemeği 6-8 yk
bakliyat
4 yk et yemeği 3 avuç içini dolduracak kadar olacak
bir öğün et yediysen diğer öğün sebze olacak.
balık yenecek
haftada 1 kere
3 kere kırmızı,3 kere beyaz et olacak.
3 porsiyon meyven olacak
kahvaltıda
yeşilliği ihmal etme.ben haftaiçi kahvaltımı çok sade yapıyorum mecburiyetten ama haftasonu kuvvetli yerim,herşey vardır,yumurta,nane,maydanoz,kayısı,ceviz vs.

menülerinde çorban ,yemeğin,salatan,yoğurdun olsun.
yiyemiyorum fazla geliyor dersen
ekmek hakkını sabah kullan
öğle akşam ekmek yeme.

hafasonu kardeşimin litvanyadan arkadaşı geldi,
çok güzel uzun boylu bir kız,kilosuda gayet iyi ,fit görünüyor.
türkler çok ekmek yiyo,biz sade kahvaltıda yeriz dedi.
ttatlılarınızda çok tatlı diyo.
hiç obez yokmuş oralarad gazyet sağlıklılarmış,
beslenemin anaahtarı bu galiba
hamurişi ve tatlıyı kesmek

ekmek hakkımız 5 dlm.
sebze yemeği 6-8 yk
bakliyat
balık yenecek
haftada 1 kere
3 porsiyon meyven olacak
kahvaltıda
yeşilliği ihmal etme.ben haftaiçi kahvaltımı çok sade yapıyorum mecburiyetten ama haftasonu kuvvetli yerim,herşey vardır,yumurta,nane,maydanoz,kayısı,ceviz vs.

öğle akşam ekmek yeme.

bu dedikleri zaten elimden geldiği kdar yapmaya çalışıyorum biliyosun sürekli yazıyorum ama herzaman dört dörtlük olmuyor çocuklar küçük durmuyo etmiyo zamanım kalmıyo r 2 tane olunca ikisi birden ağlıyor yani herzaman buna birebir uyamayabiliyorum.ama dediklerini elimden geldiği kader yapmaya çalışıyorum cnm.hamur işi yemiyorum zati.tatlıda pek yemiyorum.çkolatada nezamandır yemiyorum işte dondurma vs.yersem.hurma günde 4,5 tane yiyorum bazen çokmu sence?

Nugi bugün senin doğum günümüydü..
Yalnış mı hatırladım acaba...
Neyse ben kutlayayım gene..
Yalnış tarihse doğrusunda bi daha kutlarım...

Mutlu mutlu yılların olsun....
Herşey gönlünce olsun...
Seksülüğün baki olsun...
Doğum günün kutlu olsun...

yok canım bugün değil 21 de yinede iyi dileklerin için sağol cicim:16:

Yok kızlar bana ekmek falan yaramıyo işte :95: dün 2 dilim yedim alın bu sabah tartıda 68.5 çıktım yine :22: yemicem bi daha yaaa :84:
cnm 23 günde istediğin kadar ye onlar hemen tartıya yansımaz. sen 2 dilim yedin die onlarmı kilo yaptı sanıosun çok gülerim valla.
istediğini yap cnm ben artık kimseye bişi demiycem her kes istediğini yapsın.:69:
Canlarım hepinize günaydın
İnşalalh iyi bir hafta olur hepimiz için çalışan arkadaşlara kolay gelsin, ben öğretmen olduğum için 5 eylüle kadar tatildeyim.

Kızlar bu hafta sonu çok enteresan geçti. Biliyorsunuz tatildeyim ve yediklerime dikkat ettiğim için kilo vermeye devam ettim ancak

cumartesi pazar çooook iştahsızdım midemde bir sorun oldu galiba

Cumartesi sabah kahvaltıda cornflex
öğlen domates salatası
akşam döner yedim fakat döner eşimi de beni de çok fena yaptı çıkardık hepsini

Pazar klasik kahvaltı yaptım 2 dilim ekmek
1kk beyaz beynir
3 zaytin doates vs..

Öğlen domates peynir sandiviç

Akşam 1 armut, bir salkım üzüm

FAKAT BUNA RAĞMEN İKİ GÜNDÜR SÜREKLİ KİLO ALIYORUM MORALİM ÇOK BOZUK SEBEBİ NE OLABİLİR bu sabah 59.9 geldim, bu menü ile mümkün mü? Regl dönemim de değil......

Bu sabah

1 kase kornflex yedim sevgiler

Ne olur fikrinizi yazın sinirlerim bozuldu
cnm normalde çok az y,osun artık vücut korumaya geçmiş olabilr. menülerinde görüodum 3 yk yemek.
bak bakalım internetten yada burda diyetsyne giden arkadaşlara bi sor kimn listesinde 3 kaşık yemek var en az 4 kaşık en çok 8 kaşık.
az yenerek yada şok dşyetler yapılarak verilen kilolar k,ilo deil yağ deil kas ve su oluo.insanlar kilo verdklerini sanıo çünkü tartı da düşük görünüolar ama işte bi süre sonra o kilolar hızla geri gelio çünkü yağlar gitmedi kas ve su gtti. ben de eskiden az yiince verilir sanıodum diodum kendi kendime Allah allah hem bu kadar az yiorum hemde nie veremiorum die. meğe az yediğim için veremimuşum.hayatımda ilk defa buraya geldikten sonra normaldeyediğimden çok yedim ve ilk defa kilo verdim normalde 1 kilo bile vermiş insan deilim.ve insan hiç bi zman 2 günde kilo almaz.
ben memlkete gttiğimde 1 hafta nasıl yiorum bi görseniz hemde hep yağlı hamur işi vs. annem kayın validem nasıl zorlatıolar yiorum mecbur. o zman dönüşte benm obez olarak dönmüş olmam gerekir ama nedense hiç bi zman kilo ararak döndüğümü hatrlamıorum. görünen tartıdaki kilo deil ödem ve şişlik tir:34:

Rahatsızlığımdan dolayı dedi ama bilemiyorum tabii.. evet hepsini gösteriyor canım.. 700 gr ı yağ, birazı su, birazı da kas işte...
Ben de anlamadım Fambık nasıl yağ birikiyor bende.. kaçamağı abartıyorum demekki.
Bakalım 3 hafta kaçamaksız gitmeye çalışacağım ama bayram da mümkün değil tabi..
cnm hormonlardan işte ya. yağ da olsa su da olsa hormonlar herşeyi alt üst edio.üzme tatlı canını .ilaçlrla bi düzene girersin verirsin elbette.

Sağol canım, ben de biliyorum bir şekilde gidecek elbette, ama bu kadar yemeye düşeceğine ibre yükselince deliriyorum işte.
Bi de reglim yakın bir de pazartesi... gerildimmm :54:
hala bazı şeyler anlaşılmamış az yenince k,lo verilecek sanılıo.
ben artıkkkimseye bişi demiycem.kolay gelsin cnm:69:
ekmek hakkımız 5 dlm.
sebze yemeği 6-8 yk
bakliyat
balık yenecek
haftada 1 kere
3 porsiyon meyven olacak
kahvaltıda

öğle akşam ekmek yeme.

fambığım ben ekmeğin çok abartılmadığı sürece kilo aldıracağını düşünmüorum aksine bi sürü vitamn mineral var. bak bunu tecrübe ettim 8 dilim ekmek yediğim oluo ama kilom aynı. bence bizlere k,lo yapan yani bu kilolu hallere gelmemizi sağlayan şeyler kızartmalar yağlı hamur işleri şerbetli tatlılar bide maşşallah biz yedkmi abartıruz bunları. yani ben eskiden öyledydmim hem zararlı bişi yiorum hemde abartıorum madem canın çekti al bi parça çekil dimi. ama yok iice tıka basa dolrucam karnımı bence bize kilo yapab bu şeklde zararlı şeyleri fazlasyla yemek.

ben geldimmmm:3:herkese günaydın.
hafta sonum gezmeli geçti. iftara davetliydik 2 günde cuma ve cumartesi dün evdeydik.
bu hafta temzlik yapıcam hazır regliyken. perdeleri fln yıkıycam.camları silcem inş.
sabah kahvaltımı yaptım.
2.5 dilim kadar pide
2 kk peynir
1 köy biberi
1 salatalık
2 zeytn
1 tk pekmez
1.5 ceviz
1 yk yoort
1 kupa şekersiz açık çay.

bakalım öğlne ne yesem bilemedim.
akşamada ne yapıcam bimiorum. dün pizza almıştık azcık ondan var. çorba var bide biraz da yanına sebze yemeği yapsam diorum zeytn yağlı fln hafif şööle.

yecalem üzlüme hormonların düzelsin verrs,n elbet.
fambıım iyi sorun yok.
nugim bol misafirli.Allah kolaylık versin.
cimcimcik kızını görmüş yine :16::16::16::16:ayyy ne güzel düşünemiorum bebğimi ultrasonda göreceğim günü:16::16::16:Allah isteyen herkese nasip etsin cnm.
berilcim geçmi,ş olsun bebğine.
aklıma gelen geçmiş özeti. :16::16::16:

haa bide artık yeni gelnelere yardımcı olucam sölicem baktım söleiklerim dikkate alınıo sa yardımcı olmaya devam ama yok yapılmıosa kimseye ısrar etmiycem banane ya.:59:herkes bildiği gibi yapsın ozman.:69:

berilcim bana sadece uyarmak düşer.
kukime katılıyorum,birşeyleri bıkmadan usanmadan söylüyosun ama karşındaki yine bildiğini okuyorsa.seni dikkate almıyor demektir onun içinde açıklama yapmamızın bir mantığı yok.
send euuzn zamndır burdasın zaten neyin ne kadar yenmesi gerektiğini sende çok ii biliyorsun,sana söylememize gerek bile yok aslında ama emeklerin boşa gitmesin diye tüm çabamız.
umarım herkes kilolarından kurtulur ve birdaha geri almamak üzere sağlıklı beslenemyi yaşamına yerleştiri.
yoksa ömür boyu bir tas çorbayla yaşanmaz

fambığım ben ekmeğin çok abartılmadığı sürece kilo aldıracağını düşünmüorum aksine bi sürü vitamn mineral var. bak bunu tecrübe ettim 8 dilim ekmek yediğim oluo ama kilom aynı. bence bizlere k,lo yapan yani bu kilolu hallere gelmemizi sağlayan şeyler kızartmalar yağlı hamur işleri şerbetli tatlılar bide maşşallah biz yedkmi abartıruz bunları. yani ben eskiden öyledydmim hem zararlı bişi yiorum hemde abartıorum madem canın çekti al bi parça çekil dimi. ama yok iice tıka basa dolrucam karnımı bence bize kilo yapab bu şeklde zararlı şeyleri fazlasyla yemek.

canım dediğine katılıyorum.
bende çok abartılmadan ekmek yenemsi gerektiğini düşünüyorum.
bu biizm kültürümüzzz,alışkanlık işte onlar gibi olamayız tabi.
benim kastetiğim börek,çörek kurabiye ve yemeklerde yenen aşırı ekmek.
belki bunalrıda az miktarda yemek kilo aldırmaz ama onlar gibi fit olamıyoruz nedense,genetik midir yada bilemicem ama
kilomuz aynıda kalsa şu göbek gitmel bilmiyor.
onların sallanan bir tarafları yok gayet fitler

selam kızlar

evet ben de famirciğime ve kalanchoeme katılıyorum çok doğru diyorlar
tüm uzmanlar aynı şeyi diyor ve burda 1 yıldır tecrübe etmiş insanlar bunu diyor
söylemesi bizden uygulaması da bizden :) :)
makarna,pilav ağır kızartmalar,kola ve bol kuruyemiş hatta yemekten sonra çayla ya tatlı ya cips bisküvi vs
hep kültürümüzün getirdikleri ve sporsuz düzensiz yaşam maalesef bu böyle gitmez
hem daha güzel görünmek için hem sağlık sorunları yaşamamak için dur demeliyiz :42:

hepimize kolay gelsin sağlıkla kilolarımızı verelim inş :nazar:

Son düzenleme:
öğlen yemeğimi yedim de geldim.
fırında soslu tavuk but.ama hepsini yiyemedim kendimi çok zorladım ama tavuğun kokusu halen bana çok ağır geliyor..
2-3 kaşık zerdeli pirinç pilavı,
4 kaşık salata,
200 ml ayran...

canım dediğine katılıyorum.
bende çok abartılmadan ekmek yenemsi gerektiğini düşünüyorum.
bu biizm kültürümüzzz,alışkanlık işte onlar gibi olamayız tabi.
benim kastetiğim börek,çörek kurabiye ve yemeklerde yenen aşırı ekmek.
belki bunalrıda az miktarda yemek kilo aldırmaz ama onlar gibi fit olamıyoruz nedense,genetik midir yada bilemicem ama
kilomuz aynıda kalsa şu göbek gitmel bilmiyor.
onların sallanan bir tarafları yok gayet fitler

cnm evet birazda genetik işte. ruslar da öle ya ince ve uzunlar hepsi . bazı ırklar öle. bizim yapımızda var yani bizim sülale de zayıf insan yok kadının dan tut erkeğine 4-5 yaşındaki çocuklara kadar herkes da bir göbüş bir kilo var. mesela kuzenler arasında en zayıf benm düşün yani kilo vermeden öncede öle neredeyse en zayıf bendim .
hatta bi kere kuzenim küçükken fırında biriyle karşılaşmış sen .....larfdanmısın demiş.( bizim sülale konyada bilindikdir) o da evet nerden bildiniz demiş . kadında kalıbınızdan belli demiş:1::1:tööbe töööbe.:1:gülemrisn ağlarmısın.
napalım allah da bizi böle yaratmış sağlıyız şükür elimz ayağımız yerğinde ya incecik manken gibi olsaydıkda biz azamız eksik olsaydı dahamı iyiydi mazallah.
şükürler olsun bu günümüze . fazla kilolarımızda gi,diyor şükür sporlada desyeklioruz elimzden geldğince daha ne olsun.

berilcim bana sadece uyarmak düşer.
kukime katılıyorum,birşeyleri bıkmadan usanmadan söylüyosun ama karşındaki yine bildiğini okuyorsa.seni dikkate almıyor demektir onun içinde açıklama yapmamızın bir mantığı yok.
send euuzn zamndır burdasın zaten neyin ne kadar yenmesi gerektiğini sende çok ii biliyorsun,sana söylememize gerek bile yok aslında ama emeklerin boşa gitmesin diye tüm çabamız.
umarım herkes kilolarından kurtulur ve birdaha geri almamak üzere sağlıklı beslenemyi yaşamına yerleştiri.
yoksa ömür boyu bir tas çorbayla yaşanmaz

şekerim biliyorum yardımcı olmaya çalıştınızı zati sizin yardımlarınız sayesinde verdim ben de bu kiloları.tabi dinlerim sizi.siz benden daha tecrübeliisiniz şekerim.bak öğle yemeğinde şincik
5 kaşık taze fasülye
2 kaşık sebzeli bulgur pilavı
salata ok.
şincikte çocuğu zorla uyuttum uyurken pilatesimi bi koşu yapıp geliyim.sonra görüşüürz balımmm:16:

cnm evet birazda genetik işte. ruslar da öle ya ince ve uzunlar hepsi . bazı ırklar öle. bizim yapımızda var yani bizim sülale de zayıf insan yok kadının dan tut erkeğine 4-5 yaşındaki çocuklara kadar herkes da bir göbüş bir kilo var. mesela kuzenler arasında en zayıf benm düşün yani kilo vermeden öncede öle neredeyse en zayıf bendim .
hatta bi kere kuzenim küçükken fırında biriyle karşılaşmış sen .....larfdanmısın demiş.( bizim sülale konyada bilindikdir) o da evet nerden bildiniz demiş . kadında kalıbınızdan belli demiş:1::1:tööbe töööbe.:1:gülemrisn ağlarmısın.
napalım allah da bizi böle yaratmış sağlıyız şükür elimz ayağımız yerğinde ya incecik manken gibi olsaydıkda biz azamız eksik olsaydı dahamı iyiydi mazallah.
şükürler olsun bu günümüze . fazla kilolarımızda gi,diyor şükür sporlada desyeklioruz elimzden geldğince daha ne olsun.

:60::60::60:çok iyimiş yaaa:60::60:

neyse bakalım herşey bir tarafada
kızı görünce yine dil bilmiyor olmak moralimi bozzdu.
kız 1 aydır burdaymış,tömerde türkçe öğreniyomuş
pek çok türk arkadaşıda var.yurtta kalıyormuş burda.
bayağı kapmış türkçeyi
konuşması biraz eksik ama,bildiği kelimelerle güzel türkçe konuşuyor.
söyledikleirmizizn çoğunuda anlıyor.
kız 1 aydır bayağı ilertlemiş.
bende yine bunalıma girdim tabi.
öfff elamelm 1 ayda öğreniyo ben senelr oldu,başladığım yere geri dönüyorum sonra bıkıp bırakıyorum yine unutuyorum öğrendiklerimi,napcam ben yaaaa.
valla gözüm açık gidecek o derece yani:59:

Back
X