60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şekerim biliyorum yardımcı olmaya çalıştınızı zati sizin yardımlarınız sayesinde verdim ben de bu kiloları.tabi dinlerim sizi.siz benden daha tecrübeliisiniz şekerim.bak öğle yemeğinde şincik
5 kaşık taze fasülye
2 kaşık sebzeli bulgur pilavı
salata ok.
şincikte çocuğu zorla uyuttum uyurken pilatesimi bi koşu yapıp geliyim.sonra görüşüürz balımmm:16:

güzel canım afiyet olsun
sebze yemeği 6-8 kaşık arası,1 kaşık daha atıver bakim ağzına:9:

:60::60::60:çok iyimiş yaaa:60::60:

neyse bakalım herşey bir tarafada
kızı görünce yine dil bilmiyor olmak moralimi bozzdu.
kız 1 aydır burdaymış,tömerde türkçe öğreniyomuş
pek çok türk arkadaşıda var.yurtta kalıyormuş burda.
bayağı kapmış türkçeyi
konuşması biraz eksik ama,bildiği kelimelerle güzel türkçe konuşuyor.
söyledikleirmizizn çoğunuda anlıyor.
kız 1 aydır bayağı ilertlemiş.
bende yine bunalıma girdim tabi.
öfff elamelm 1 ayda öğreniyo ben senelr oldu,başladığım yere geri dönüyorum sonra bıkıp bırakıyorum yine unutuyorum öğrendiklerimi,napcam ben yaaaa.
valla gözüm açık gidecek o derece yani:59:

sen şı okulu bitir ben sana online inglizce dersi vericem söz. öğrenirsin eminim.:34:senmi yapamauyacaksın yani.
bu arada benm bir arakadaşım burda tömerde yabancılara türkçe öğretmenliği yapıo çok samimi olduğum bir arakadaşım o da öle söledi 1 ay da öğrenenlerde var dedi dah uzun sürenlerde var dedi. cnm inglizce de de öle kurlar kurslar var sen elin boşa bi çıksın güzel bi kurs bulursun ve öğrenirsn hiç merak etme.:34:

cimcimecimmm afiyett olsun balımmmm.. kıyamamm yaaaa tuttma sakın bi daha oruc cnm benim kaza edersinn ayy takatsizz duruo desee otururr aglardım benn:43::43::43:

günaayyyyydınnnn kızlarrrr.. yemeklerinii yiyenlereee afiyett olsunn:56::56::56: bende menümüü yazayımmm dün aksamm:

9_10 kasık roka domates salata
1 porsiyon kuzu sis
1 dilim ekmek
1 büyük bardak ayran
az mercimk corbası

gece saat 3 tee kocişle beraber 1,5 kase peynirli domates corbası ve 1 dilim kızarmıs ekmek:26::26::26::26: utanıyorum ama iftardan gece 3 e kadar acıktım napim:77::77::77:

sabah kahvaltımm öglen yemegiyle birleserekten:

1 simit
2 kk peynir
1 salatalık
1 domates
2 kıl biber
6_7 zeytin (üzerlerine zeytin yagı ve limon)

agzımda yine aft cıktı. yine dilimin altında. :59::59: önceki gece rüyamda 44 yasında diyordu biri.. kim olduguna emin olamadım bendim heralde baskası yoktu cünkü. 44 yasında ölcek dedi yanlıs hatırlamıosam.. mantık olarak 44 e daha var emmee yinede cokk korktumm galiba ondan cıktı.. üstelik dogum yapmıstım pusette bebek yoktu. kayınvalidemle annem camda muhabbet kusları seviodu belki 10 tane muhabbet kusu vardı. bebegi soran yoktu:63::63::63: ben gergin uyandım kocişte babasını görmüş rüyasında kucagında erkek bebek onu seviyomuss cok neseliymiş. kocişi cagırmıss o gelmiyorum ben demiş.. beyaz bi arabayla bebegi de alıp gitmiş. daha da gerildim.. heralde ondan cıktı bi anda aft ım.:58::58:

Son düzenleme:
yok canım bugün değil 21 de yinede iyi dileklerin için sağol cicim:16:

21i pazara geliyormuş zaten.. Giremem o gün ben . şimdiden kutlamış oldum.. :60::60:

ben geldimmmm:3:herkese günaydın.
hafta sonum gezmeli geçti. iftara davetliydik 2 günde cuma ve cumartesi dün evdeydik.
bu hafta temzlik yapıcam hazır regliyken. perdeleri fln yıkıycam.camları silcem inş.
sabah kahvaltımı yaptım.
2.5 dilim kadar pide
2 kk peynir
1 köy biberi
1 salatalık
2 zeytn
1 tk pekmez
1.5 ceviz
1 yk yoort
1 kupa şekersiz açık çay.

bakalım öğlne ne yesem bilemedim.
akşamada ne yapıcam bimiorum. dün pizza almıştık azcık ondan var. çorba var bide biraz da yanına sebze yemeği yapsam diorum zeytn yağlı fln hafif şööle.

yecalem üzlüme hormonların düzelsin verrs,n elbet.
fambıım iyi sorun yok.
nugim bol misafirli.Allah kolaylık versin.
cimcimcik kızını görmüş yine :16::16::16::16:ayyy ne güzel düşünemiorum bebğimi ultrasonda göreceğim günü:16::16::16:Allah isteyen herkese nasip etsin cnm.
berilcim geçmi,ş olsun bebğine.
aklıma gelen geçmiş özeti. :16::16::16:

haa bide artık yeni gelnelere yardımcı olucam sölicem baktım söleiklerim dikkate alınıo sa yardımcı olmaya devam ama yok yapılmıosa kimseye ısrar etmiycem banane ya.:59:herkes bildiği gibi yapsın ozman.:69:

Afiyet olsun Kukuleta.. He valla hormonlarım bozulmuş gene.. Tam yaklaşıyorum istediğim kiloya hop gene alıyorum.. Neyse 3 haftaya tekrar başladığım yere dönerim inşallah...
Sana da kolay gelsin canım..

Bu arada spora gittim geldim.. Acayip yorgunum yaa. Buda hormonlar yüzünden sanırım.. Hemen yoruluyorum..
Şimdi öğle yemeğimi yiyeyim gecikmeden..

Kızlar geçenlerde eşimin içecek merakı yüzünden sevmediğim halde bir meyve suyu içtim :97: , inanılmaz ödem sökücü ve sindirim sorununa birebir olduğunu bizzat denemiş görmüş oldum :64:.

100 ml. 45 kcal. yazıyor.

Ekşi Elmalı İçeçecek - Dimes

Kullanın faydasını görün , duanızda beni de bulundurun bana yeter :61:

Selam kızlar nasılsınız
ben geldim.. izmirdenn.. pazartesi ve iş.. pfff .. herkese selamlar

sen şı okulu bitir ben sana online inglizce dersi vericem söz. öğrenirsin eminim.:34:senmi yapamauyacaksın yani.
bu arada benm bir arakadaşım burda tömerde yabancılara türkçe öğretmenliği yapıo çok samimi olduğum bir arakadaşım o da öle söledi 1 ay da öğrenenlerde var dedi dah uzun sürenlerde var dedi. cnm inglizce de de öle kurlar kurslar var sen elin boşa bi çıksın güzel bi kurs bulursun ve öğrenirsn hiç merak etme.:34:

inşallah kukim saol:16::16:
ufaktan başlıyorum yine,her nekadar bıkıp tekraar bırakacağımı bilsemde yinede başladım.

slm kızlar ben giremedim hiç kimsecikler girememiş bakım var dşodu forumda.

2 odayı temzledim şükür yarında kısmtese salonu yapıyım diorum.

öğleden sonra
1 incir ve 1 küçük kelek yedim( kavunun olmamışı hani turşuya konur ya minnak ondan işte)

sonra 1 orta boy haşlanmış mısır yedim

tıkadı beni baya sonra öğle yemeği olarak
2 kepçe kadar çorba
1 dilim pizza
1 büyük kupa ayran(2 bardak gelir zannımca)

sonra 1 kase dondurma

sonra1 armut

şimdik iftar zmanı herkese hayrlı iftarlar :16:

günaydınlarr :9:
bir ycl merak edip sormuş benii :43:
niyse
dün jinekoloğa gittim evhamlı olduğumdan :97:
içime kötü bi his geldii gittim önce doktor kalp atışlarını duyamadıı çokk korktum sonra alttan baktı ultrasonla o zaman gördük oynuyodu
ellerini kollarını hareket ettirmeye başladıı :86:
ilkkez hareket ettiğini gördüüm
herhangi bir sorun yokmuş 9+2 şimdi. 3 hafta sonra tarama testine gireceğiz

niyse
içime kötü bi his geldii gittim önce doktor kalp atışlarını duyamadıı çokk korktum sonra alttan baktı ultrasonla o zaman gördük oynuyodu

canım benim günaydın.seni sormadıysak merak etmediğimiz anlamına gelmez canım:20:ayrıca bebbişini görmüşsün çok sevindim:emir_bebek:inşallah sağlıkla kucağına almayıda rabbim nasip eder...bende bu sabah diz kapakla topuk aarasında kısıma arkadan kıramp girdi.10-15 dak sürdü eşim parmaklarımı çekti bayağı masaj yaptı.ancak geçti ahalen ağrı var ama..bende şuan bu yazıyı yazarken bebişimin net bir şekilde hareketlerini hissediyorum.dün akşamdan beri çok belirgin ayyyyyyy çok güzel bir duygu....:emir_bebek:

niyse

Muhteşem duygular değil mi Hugocuk, bak ilerleyen haftalarda o sana daha neler yapacak uykundan tekmelerle uyanacaksın:))) :,çok eğlenceli günler siz hamişleri bekliyor allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin inşallah

süt ürünler toplamda 2 su bardağı kadar tüketüyoruz canım
ekmek hakkımız 5 dlm.
sebze yemeği 6-8 yk
bakliyat
4 yk et yemeği 3 avuç içini dolduracak kadar olacak
bir öğün et yediysen diğer öğün sebze olacak.
balık yenecek
haftada 1 kere
3 kere kırmızı,3 kere beyaz et olacak.
3 porsiyon meyven olacak
kahvaltıda
yeşilliği ihmal etme.ben haftaiçi kahvaltımı çok sade yapıyorum mecburiyetten ama haftasonu kuvvetli yerim,herşey vardır,yumurta,nane,maydanoz,kayısı,ceviz vs.

menülerinde çorban ,yemeğin,salatan,yoğurdun olsun.
yiyemiyorum fazla geliyor dersen
ekmek hakkını sabah kullan
öğle akşam ekmek yeme.

hafasonu kardeşimin litvanyadan arkadaşı geldi,
çok güzel uzun boylu bir kız,kilosuda gayet iyi ,fit görünüyor.
türkler çok ekmek yiyo,biz sade kahvaltıda yeriz dedi.
ttatlılarınızda çok tatlı diyo.
hiç obez yokmuş oralarad gazyet sağlıklılarmış,
beslenemin anaahtarı bu galiba
hamurişi ve tatlıyı kesmek

Famirci cok güzel olmuş bu yazdıkların ben de tekrar gözden geçireceğim Kukim az yediğimi söylüyor şimdi bunları not defterime yazcağım

Back
X