60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlen yemeğimi yedim de geldim:

6 kaşık etli bamya yemeği,
2-3 kaşık bulgur pilavı
2 dilim kepek ekmek aslında yemeyecektim ama yemeğin suyuna azıcık bandım çok hoşuma gitti bir baktım yemişim.:26:
1 kase cacık,

öğlen yemeğimi yedim de geldim:

6 kaşık etli bamya yemeği,
2-3 kaşık bulgur pilavı
2 dilim kepek ekmek aslında yemeyecektim ama yemeğin suyuna azıcık bandım çok hoşuma gitti bir baktım yemişim.:26:
1 kase cacık,

Başlayınca geliyor o ekmeklerin devamı hep ..
Afiyet olsunnn ..

kızılcık gelmiş pazara sordum kilosu 3 lira dediler anneme söylediim bayrmdan sonra gidin dedim inşallah giderlerse çuvalla topluyorlar şişe şişe şurubunu yapıyoruzz

kızılcık gelmiş pazara sordum kilosu 3 lira dediler anneme söylediim bayrmdan sonra gidin dedim inşallah giderlerse çuvalla topluyorlar şişe şişe şurubunu yapıyoruzz

benim annemde aynen börtlen topluyor reçel yapıyor.kızılcık toplar kurutur kışın kaynatır çayını içeriz süper olur....

aslında oruçlular var diye menülerimi yazmak istemiyorum ama örnek olsun hamilelere diye yazıyorum canları çeksin sağlıklı şeyler diye yanee :1:
ara öğünde 1 bardak kefir 6 siyah üzüm çekirdekleriyle yenecek ve 6 beyaz üzüm toplam 1 porsiyon ediyiii :60:
1 kıpkırmızı elmaa 3 cevizz
akşama rokalı marullu yeşilsoğanlı pembe domatizli karışık bir hugo şefçik salatası olcek :1: yanında yoğurtlu sarımsaklı pancar olcekk ve kıymalı yeşilfasulye olcekk ve 2 dilimde beyaz ekmek
diyetisyenim eğer acıktırmıyosa beyaz ekmek yiyebülürsün dedüü
şimdilik beyaz ekmek yiyorum esmer ekmekten şimdilik tiksindim zoramaya gerek yokk
canım yeşilççayy istiyii ama zrarlımıdır önce araştırmam lazıım

benim annemde aynen börtlen topluyor reçel yapıyor.kızılcık toplar kurutur kışın kaynatır çayını içeriz süper olur....

sen şurubunu içsen kızılcığın başka meyve suyu içmezsiin
toplayınca annen direk böl koy buzdolabı poşetlerine koy buzluğaa kışın istediğinde çıkart kaynat doldur şişeye koy dolab bardak bardak içç
kızında bayılır mayhoşş çokk hoş tadı var dene bak

aslında oruçlular var diye menülerimi yazmak istemiyorum ama örnek olsun hamilelere diye yazıyorum canları çeksin sağlıklı şeyler diye yanee :1:
ara öğünde 1 bardak kefir 6 siyah üzüm çekirdekleriyle yenecek ve 6 beyaz üzüm toplam 1 porsiyon ediyiii :60:
1 kıpkırmızı elmaa 3 cevizz
akşama rokalı marullu yeşilsoğanlı pembe domatizli karışık bir hugo şefçik salatası olcek :1: yanında yoğurtlu sarımsaklı pancar olcekk ve kıymalı yeşilfasulye olcekk ve 2 dilimde beyaz ekmek
diyetisyenim eğer acıktırmıyosa beyaz ekmek yiyebülürsün dedüü
şimdilik beyaz ekmek yiyorum esmer ekmekten şimdilik tiksindim zoramaya gerek yokk
canım yeşilççayy istiyii ama zrarlımıdır önce araştırmam lazıım

Benim kadın doğum doktorum yeşil çay içme demişti...

sizee bişey diyeyimmi nugii bıraktı artık topiğii
sabah giriyoo yazıyo sadece o kadar
hayattan bezmişş bi hali var hiçç neşesii kalmadıı
ilaçlardanmıdır nediir böyle değildi nugiim :97:

ya da diyetten bıktı.
evet hiç girmiyo artık.
eskiden iyi kaynatırdık valla.
belki kış gelince işlerinde azalmalar olunca girer yine.
o zmana kim öle kim kala belli olmaz tabii:97:

Nugi iş başı yaptı mı ki..
ben evde zannediyorum onu o yüzden yok diye düşünüyorum...

Back
X