hımm anladıım :97:
Yeşil Çay: Hamilelikte Yeşil Çay Tüketimi
Hugocuk bak bu bilgiyi buldum. sen de araştır..
Ama gene de dr. sormadan bitkisel de olsa bişiler içmeyin yemeyin derim ben..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm anladıım :97:
sen şurubunu içsen kızılcığın başka meyve suyu içmezsiin
toplayınca annen direk böl koy buzdolabı poşetlerine koy buzluğaa kışın istediğinde çıkart kaynat doldur şişeye koy dolab bardak bardak içç
kızında bayılır mayhoşş çokk hoş tadı var dene bak
Yeşil Çay: Hamilelikte Yeşil Çay Tüketimi
Hugocuk bak bu bilgiyi buldum. sen de araştır..
Ama gene de dr. sormadan bitkisel de olsa bişiler içmeyin yemeyin derim ben..
selamm kızlarrr.. biri bana asermekle kendi canın cekmek arasındaki farkı anlatsınn noolurrrryoksa kötüye gidiyorum ben
sabah hastahaneyi aradım 26 sında kontrolüm vardı cünkü. bana dedi kii en erken 12 eylül
a aa didim ben doktorun hastasıyım falan neyse kapattık yarım saat sonra doktora bagladılar. salak hemsiresi cıktı. biz kapıdan cıkarken randevularınızı almanızı söylüyoruz dedi. bana kimse öyle bişi söylemedi her seferinde 3_5 gün önceden alabiliyodum dedim.. ama öyle degil işte bizz sölüoruzz sonra sizz nasıl alcam bilmemm ne deince işte böle böle oluyo diye cins cins konusmaya basladı.. bende sesimii yükselttim bana nezahat hanım öyle birsey söylemedi söylese alırdımm ve 12 eylül de bana cok uzak dedim. 24 üne randevuyu verdi.. amaa o kadarrr sinirlendimmmm anlatamam.. 24 ünde elimde kalabilir
![]()
4 adet küçük kaysı yedim...şimdi.saat 4 gibide 1 adet elma...
selamm kızlarrr.. biri bana asermekle kendi canın cekmek arasındaki farkı anlatsınn noolurrrryoksa kötüye gidiyorum ben
sabah hastahaneyi aradım 26 sında kontrolüm vardı cünkü. bana dedi kii en erken 12 eylül
a aa didim ben doktorun hastasıyım falan neyse kapattık yarım saat sonra doktora bagladılar. salak hemsiresi cıktı. biz kapıdan cıkarken randevularınızı almanızı söylüyoruz dedi. bana kimse öyle bişi söylemedi her seferinde 3_5 gün önceden alabiliyodum dedim.. ama öyle degil işte bizz sölüoruzz sonra sizz nasıl alcam bilmemm ne deince işte böle böle oluyo diye cins cins konusmaya basladı.. bende sesimii yükselttim bana nezahat hanım öyle birsey söylemedi söylese alırdımm ve 12 eylül de bana cok uzak dedim. 24 üne randevuyu verdi.. amaa o kadarrr sinirlendimmmm anlatamam.. 24 ünde elimde kalabilir
![]()
canım aşermek canın çektikten sonra aklından çıkmıyorsa o aşermektir işte.....ya bazen öyle sinir bozucu oluyorlar...sen moralini bozma gidince bu kadar zamandır neden söylememişlerde şimdi akılları başlarına gelmiş diye kızabilirsin.ben valla randevuda alsam randevu almasamda gidince hiç beklemiyorum.içerdeki hasata çıkar çıkmaz beni alıyorlar.azıcık torpilimde var...hem doktor ile eşimin arası çok iyi arkadaş sayılırlar...hastaneyle eşimin eski lokantası yanyana sürekli ordan yedikleri için samimiyetleri fazla.eeeee kızımdada ona gittim.bu defada onu tercih ettik.eve çağırsak eve geliyor...çok memnunum .yanındki çalışanlarda aynı şekilde bizimle ayrıca alakalı....diğer hastalar belki kızıyorlardır ama.her yerde böyle olmuş artık.haklarını helal ediyorlardır inşallah...selamm kızlarrr.. biri bana asermekle kendi canın cekmek arasındaki farkı anlatsınn noolurrrryoksa kötüye gidiyorum ben
![]()
aşermek hamile kadınların naz yapmak adına uydurdukları koccaaaa bir yalandır.
akşama kadar yemek düşünen bir insan gibi dolanırsan elbet canın uyduruk uyduruk şeyler çekebilir.
bunun için hamile olmana gerke yok.
misal canım hafatalardır gülalç çekiyor,çünkü ramazanda herkes güllaç yapar,aklımda fikrimde bu varsa canım çeker tabi.
bi yaz ortasında kış meyvesi,kış ortasında yaz meyvesi deyip tuturanlarda yok değil.
allah kocalarına sabır versin
famir nerdesin yaff hayalet gibi bi görünüyosun bi kayboluyosun :97: nirelere takılıyon kızz
:44::44::44::44::44::44: ama bu durumm benim kelleyle olan baglantımı cözmiyyyyycok fenayımm famirim pekk kötüyümm aklım fikrim kelle paca da.. yinede midem bulanıo tanesizz suyunu içiyorumm amaa istiyorumm kellee istiyorum
uff
![]()
canım aşermek canın çektikten sonra aklından çıkmıyorsa o aşermektir işte.....ya bazen öyle sinir bozucu oluyorlar...sen moralini bozma gidince bu kadar zamandır neden söylememişlerde şimdi akılları başlarına gelmiş diye kızabilirsin.ben valla randevuda alsam randevu almasamda gidince hiç beklemiyorum.içerdeki hasata çıkar çıkmaz beni alıyorlar.azıcık torpilimde var...hem doktor ile eşimin arası çok iyi arkadaş sayılırlar...hastaneyle eşimin eski lokantası yanyana sürekli ordan yedikleri için samimiyetleri fazla.eeeee kızımdada ona gittim.bu defada onu tercih ettik.eve çağırsak eve geliyor...çok memnunum .yanındki çalışanlarda aynı şekilde bizimle ayrıca alakalı....diğer hastalar belki kızıyorlardır ama.her yerde böyle olmuş artık.haklarını helal ediyorlardır inşallah...
:44::44::44::44::44::44: ama bu durumm benim kelleyle olan baglantımı cözmiyyyyycok fenayımm famirim pekk kötüyümm aklım fikrim kelle paca da.. yinede midem bulanıo tanesizz suyunu içiyorumm amaa istiyorumm kellee istiyorum
uff
![]()
afiyet olsun canım yanında böyle 3-5 badem ceviz fındıkta olsun bunlarda lazım dedi diyetisyeniim