60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar,
herkesler iyidir inş. 8 gün önce karar vermiştim diyet yapmaya ilk 2 gün süperdi sonra arkadaşıma gittim.
3-4 boyunca deli etti beni. Yok az yedin illa bunu da al ben direndikçe ısrar ettiler, arkadaşım sussa annesi ısrar etti en son kızdım arkadaşıma nezaketten yapıyorsun ama bana kötülük yapıyorsun diye. :(( Sanırım sert çıkışmışım suratı asıldı biraz...

Aslında çevremizi de alıştırmamız gerekiyor sanırım beslenme şeklimize off bu da çok zor oluyor özellikle arkadaşında kalmaya gittiysen sabahlamalar,cipsler, kuruyemişler,dondurmalar pöfff... Yedim ama eskidn yediğim kadar değil. :(( Çok suçluluk hissettim yine de çok kızdım kendime. :(( 2 gündür yine çok dikkat ediyorum.

Yüzleştim kendimle kendine verdiğin sözü tutamıyosun seçil dedim. :(( Saygı duy kendine biraz doğru beslen filan dedim etrafımdakilere de söledim annem dışında o hala böyle iyi olduğumu savunuyor. :S

neyse ki bütün bunlara rağmen 600 gr gitmiş benden. :D YEŞİL ÇAY ve YOĞURT bunları tek geçiyorum artık ben yaa.. Akşamları da yeşil çay yerine bazen formula7 nin bitki çayını içiyorum, inik hissediyorum kendimi.
Bir de ip aldım kendime atlayacağım baya bi işe yarıyomuş..

Akşam yemekten yaklaşık 1,2 saat sonra patlak veren tatlı krizimi yok edemiyorum.
Ne meyve ne başka bişe bastıramıyo yaaaaaa off tek sorun bu. :43:

karnım çok ağrıyoo,ayaklarımda üşüyo.
kesin regl olucam.
offf iftara kadar olmsam bari.
bugünü tekrar kaza edicim yoğsammm:97:

Kızlar 14 Ağustos itibariyle 28 oldum... İyi ki doğdum ühü ühü 1 yaş daha büyüdüm. çocuğun telaşından inanın kendi doğum günümü unutmuşum yoksa size önceden haber verirdim :9:

doomgünün kutlu olsun nilmısracımmmm :126::126::126::126::126::126:

Kesinlikle haklısınız. Bunların hepsini biliyorum. Zaten çabuk verme gibi bir çabam olmadı hiçbir zaman. Tek sorun, o kadar çabalayıp karşılığını alamamam... Yavaş vermeye de razıydım ama 1 aydır tık yok, sporu arttırmama rağmen. Tek olumlu şey, nerdeyse 1 beden incelmişim spor sayesinde.

canımcım spor yapıyorsun bir beden inceldim diyorsun ama hala memnun değilsin. tartıya takılmışsın. belli ki yag yakıp kas yapıyorsun buda bedeninin incelmesinden anlaşılıyor. kas yag dokusundan agır gelir o yüzden tartıya yansımıyordur kg vermen ama bence kesssin kg veriyorsun :52:

yoli dolii :9:
paazartesiden itibaren menülerini yazacaktın
bekliyruk :61:

hugocumcum izmire gidince ipin ucu kaçtı baya bi. artı 2,1 kg dayım.. o yüzden güçlendirmeye geçemedim. bugün saf protein günümdeyim o yüzden menü paylaşmiim güzelim kötü örnek olmak istemem :27::27:
iç o zaman.
ama dengelem denen şeyi artık öğrendin.
bunu içince gün içinde yediklerine daha bir dikkat edeceksin.
bak kelle dedin canım işkembe istedi..
hamile olmasakda oruçlu adama yapılır mı kız bu..
akşam işkembeci avına çıksam iyi olcak
yada kokareç yimeye mi gitsek:27::27::27:

kokoooooooo
fambuk kanıma girdin :53::53::53::53::53::53:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

selam bayanlar...
aylar sonra sonunda tartıda 6 yı gördüm bu sabah:) çocuklar gibi şenim...kendimi sıkmadan yavaş yavaş veriyorum ama 60 lara inmeyi ne çok istiyormuşum meğer...
tebrik ederim milkçim. aramıza hoşgeldin. aylaaar aylar önce almışdokuzu geldiğimdeki halim geldi aklıma. aylardan şubatttı sanırım. ben hala altmışları görmekten kurtulamadım onca aydır. 15 günde 5 kg vericem diyen arkadaşa duyrulur. o kadar değil güzelim ne yazık ki. 15 günde mi aldın beş kg da onbeş günde verecen hıı ?:37::37:
aylar oldu çikolata yemedim.
geçen evimize gelen misafirim 1 kutu çikolata getirmiş,görünce midem kalktı.
biite dışında bende yiyemiyorum artık,ne mutlu bana.
aklımada gelmiyy zaten:8:
karnım ağriyy,regl mi oluyorum ne:44:

hee iyi ki çuku yemiyorsun
ama şerbetli tatlıları götürüyorsun her akşam :60::60: keşke çuku yesen
bu arada fambuk iftardan önce tartıldın mı hiç iniş var mı kgda? oruç tutanlarda epey bi fark oluyomuşş :69:

kızını da alıştırma cicmicim yaa,benim kız akşam belki 7-8 tane lokma ttalısı yedi,
bide yemeğin üzerine.
yeme diyoruz,yok duruduramıyo kendini:60:
eşime diyorum diyorum dinlemiyo,kendisininkilo sorunu olmadığı için işin cidddiyetini kavrayamıyo galiba.
ne güzel hurmaya,kepekli keke alıştırmıştım kızımı yine başladı ttalı yedirmeye.
eee hergün hergünde kek yapmam ki anacımm.

:60: :60: :60: :60: :60: :60:

kendine aldığı gofreti çikolatayı canının çekeceğini düşünmüyor yanii.
o da güzel.
eziyet ediyo kız resmen sana.
kendide yemesin azcık olama mı.
benim eşim gibi desene.
vallahi hamile olsam alma kilo alıyorum canımda çekiyor desem,yinede alır yinede alır.:97:

allahtan canım çekmiyo
meyve çekiyo bunu bildiğinden meyveyi bölüşüyoruz :60:
çikolata bitter yiyorumya normal sütlü çikolata veya gofret filan hiç çekmiyo canımm allahtan ama çekerse tadımlık yiyorum işkence olmuyo yanii

kızını da alıştırma cicmicim yaa,benim kız akşam belki 7-8 tane lokma ttalısı yedi,
bide yemeğin üzerine.
yeme diyoruz,yok duruduramıyo kendini:60:
eşime diyorum diyorum dinlemiyo,kendisininkilo sorunu olmadığı için işin cidddiyetini kavrayamıyo galiba.
ne güzel hurmaya,kepekli keke alıştırmıştım kızımı yine başladı ttalı yedirmeye.
eee hergün hergünde kek yapmam ki anacımm.
ahhhhhhhhhh canım benim, benim kız her gördüğünü ister fakat asla yemez halka tatlıyı istedi ama sadece dilini sürdü.çikolata vede şekeri çok seviyor.onları yiyiyor.ama onu bile bazen dişim ağrıyor anne şeker yememem lazım der kendisi yemez.birde evde normal bir topu var belinin altına birde karnının altına koyar yuvarlar.offffff pilates beni çok sıkı yaptı der...bir defa yanında pilates yapmıştım oda karnıma oturmuştu bana zehir etmişti ama kendisi hiç unutmamış zilli kızım...
ahngimizin eşi düşünceli acaba
seninki canın çekiyo diye çeşit çeşit tatlı getiriyo
benimkide canım çeker diye tatlı almıyo eve :60:
alsada hemen mutfağa saklıyo çikolatalarını gizlice yiyo veya banada bitter çikolata alıyo
geçen gün yolda arabada yeriz diye kendine çikolata gofret cola almış banada bitter çikolata almış yanınada yüzde yüz karaüzümsuyu almışş :60:
canım orasını bilemem benimki bebişine getiriyormuş.ama sonrada derki fazla yememeye çalış kilo aldım diye sonra piskolojinle uğraştırma der...o zaman alma dedim.olmaz ben bebğime alırım azar azar ye.bebişim hiçbirşeyde gözü kalmasın der...birde dün misafirlikteyken kebap tepsisi biraz bana uzaktı eşim hemen çiğ köftesini marolun arasına koydu ev sahibi sofradan kalkmasın diye o tabağa bana kebap koyup önüme koydu ye diye...bir baktımherkes bizi izliyor...nazar değdirmesinler diye popomu cimbikledim hemen.daha sonrada ooo bizim eşlerimiz kendileri yer bizim ne yediğimize ne yemediğimize dikkat bile etmezler dediler.bir yandan da üzüldüm.benim eşim iftarda dükkanda olması lazım.ama o koştur koştur gelir illa birlikte yiyelim diye hemen yer bir daha gider.aklımda kalırsın ben başka şey yerken sen ne yedin diye...çok ta düşünür ama işte bende kilo konusunda takıntılı olunca birde onuda bunaltınca artık kısıtlıyor bazen...

yolanda bajıım ben deduydum 15 gunde 5 kg verilir mi dedimdi :17:
vericiim demedim ki :43:
ben bennn hamilelikten once 36 bedeni daraltıp giyen bennn simdi neredeyse 68 kg geliorum :25:

kokoooooooo
fambuk kanıma girdin :53::53::53::53::53::53:

hee iyi ki çuku yemiyorsun
ama şerbetli tatlıları götürüyorsun her akşam :60::60: keşke çuku yesen
bu arada fambuk iftardan önce tartıldın mı hiç iniş var mı kgda? oruç tutanlarda epey bi fark oluyomuşş :69:

amanin o konuyu kapattıdık unut sende:50:

ama canım çekmiyy yolim buda bişeydir kız:9:
yawww hep eşimin yüzünden vallahi yawwwww.
kız bide işin garibi sevmiyorum şerbetli tatlı 40 yıl yemesem aklıma gelmez,
oruç olunca insan bi tuhaf oluyo valla,işin özü yemeği az yemek nefsini terbiye etmek ama biz nedense iftar oldumu saldırıyoruz,akşama kadar aç kalıyoruz diye.
henüz terbiye edemmeişim demekki tüüüüüü bana:47:

yolicim bende kabızlık başladı 2-3 günde bir çıkıyorum wcye,çok sıvı şeylerde yemiyorum,ee bol suda içemiyorum böle oluyorum işte.
yani su kaybından dolayı vücudun suyu iyice çekiliyodur zannımca,
ancak 2-3 gündür yedikleirmde hala midemde bekliyy..
bu nedenle hafta sonu 7-8 saatlik aç kalmışş saatlerde tatılıyorum,hafta içi tartıldıklarımı dikkate almıyorum.akşam 6da evde olduğum için.
ve haftasonu 59,5 geldim şükür:nazar:
sanırım farklı beslenemden dolayı vücudum şamşırdı ondan kilolar gidiyo.
yoksa maşşllaah yeemediğim akadr tatlı ve hamurişi yer oldum:26:

cimcimee sizin orda böyle kebaplar içli köfteler filan çok lezzetli oluyo :56: gerçekten zor yanii
lavaşlar filan taze taze süper
aslında az yağlı yapılsa filan tamamda kuyruk yağı iç yağ filan ekleniyo ve zaten o lezzeti verende mallesef kuyruk yağı oluyo :97:
baksana iftara gitmişin sofrada içli köfte çiğ köfte kebap var
ohooo hakikaten zoor allahtan bizde yokk yoksa halimiz nice olurduu :27:

amanin o konuyu kapattıdık unut sende:50:

ama canım çekmiyy yolim buda bişeydir kız:9:
yawww hep eşimin yüzünden vallahi yawwwww.
kız bide işin garibi sevmiyorum şerbetli tatlı 40 yıl yemesem aklıma gelmez,
oruç olunca insan bi tuhaf oluyo valla,işin özü yemeği az yemek nefsini terbiye etmek ama biz nedense iftar oldumu saldırıyoruz,akşama kadar aç kalıyoruz diye.
henüz terbiye edemmeişim demekki tüüüüüü bana:47:

yolicim bende kabızlık başladı 2-3 günde bir çıkıyorum wcye,çok sıvı şeylerde yemiyorum,ee bol suda içemiyorum böle oluyorum işte.
yani su kaybından dolayı vücudun suyu iyice çekiliyodur zannımca,
ancak 2-3 gündür yedikleirmde hala midemde bekliyy..
bu nedenle hafta sonu 7-8 saatlik aç kalmışş saatlerde tatılıyorum,hafta içi tartıldıklarımı dikkate almıyorum.akşam 6da evde olduğum için.
ve haftasonu 59,5 geldim şükür:nazar:
sanırım farklı beslenemden dolayı vücudum şamşırdı ondan kilolar gidiyo.
yoksa maşşllaah yeemediğim akadr tatlı ve hamurişi yer oldum:26:

hemen sebebini deyiverem sana
merak etme nefsin gayet iyii
bu durumun sebebi tüm gün aç kaldığından vücudun şeker seviyesi düşüyomuş akşam ondan öyle canın tatlı çekiyomuş diyetisyenler diyodu haberlerde duydum :86:

yaneee sende veya nefsinde problem yok famirtoom
herkeste yaşanan bir durummuşş oruç tutan herkeste yaşanan bir durummuş :86:

benim regl olamam daha varmışşş:53:eşim dedi:9:
o benden daha iyi takip ediyo valla:60:
eeee bu karnım niye ağriyy bpekii,ayaklarımda üşüyo.
üşüttüm mü ben yoğsammm:50:
vay benimmmmmmmmmm kel başımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:53:
kıızmla keloğlan izleye izleye böle olduk:9:

geçen günde birşey sordum,konuyu hatırlamıyorum şimdi.
bana "söylesem de inanmazsın" diyo:53:
hiç kullanamadığız kelimeleri kullanıyo.
çizgifilmlerden duyuyo muhtemelen,şaşırtıo bizi.

ahhhhhhhhhh canım benim, benim kız her gördüğünü ister fakat asla yemez halka tatlıyı istedi ama sadece dilini sürdü.çikolata vede şekeri çok seviyor.onları yiyiyor.ama onu bile bazen dişim ağrıyor anne şeker yememem lazım der kendisi yemez.birde evde normal bir topu var belinin altına birde karnının altına koyar yuvarlar.offffff pilates beni çok sıkı yaptı der...bir defa yanında pilates yapmıştım oda karnıma oturmuştu bana zehir etmişti ama kendisi hiç unutmamış zilli kızım...

canım orasını bilemem benimki bebişine getiriyormuş.ama sonrada derki fazla yememeye çalış kilo aldım diye sonra piskolojinle uğraştırma der...o zaman alma dedim.olmaz ben bebğime alırım azar azar ye.bebişim hiçbirşeyde gözü kalmasın der...birde dün misafirlikteyken kebap tepsisi biraz bana uzaktı eşim hemen çiğ köftesini marolun arasına koydu ev sahibi sofradan kalkmasın diye o tabağa bana kebap koyup önüme koydu ye diye...bir baktımherkes bizi izliyor...nazar değdirmesinler diye popomu cimbikledim hemen.daha sonrada ooo bizim eşlerimiz kendileri yer bizim ne yediğimize ne yemediğimize dikkat bile etmezler dediler.bir yandan da üzüldüm.benim eşim iftarda dükkanda olması lazım.ama o koştur koştur gelir illa birlikte yiyelim diye hemen yer bir daha gider.aklımda kalırsın ben başka şey yerken sen ne yedin diye...çok ta düşünür ama işte bende kilo konusunda takıntılı olunca birde onuda bunaltınca artık kısıtlıyor bazen...

:nazar::nazar: Maşallah nazar değmesin ama imrendim valla ..

hemen sebebini deyiverem sana
merak etme nefsin gayet iyii
bu durumun sebebi tüm gün aç kaldığından vücudun şeker seviyesi düşüyomuş akşam ondan öyle canın tatlı çekiyomuş diyetisyenler diyodu haberlerde duydum :86:

yaneee sende veya nefsinde problem yok famirtoom
herkeste yaşanan bir durummuşş oruç tutan herkeste yaşanan bir durummuş :86:

orası muhakkak emme,kendimi terbiye etmiş olaydım 2 hurma yer otururdum.
ama gözüm ttalılarad.
hele dün 3 çeşit ttatlı yedim:86:

senin eşin napiyy cicim,canı ttatlı çekmiyomu,alıp gelmiyo mu kız.
sen yapıyosundur ona gerçi dimi,gerek kalmıyodur

maşşlalhhhhh cimimed eşine deee 41 kereeee tü tü tü tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:nazar:
kız söleme nazar dğer kızzzzzz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X