60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam için pancar pişirdim yoğurtlu sarımsaklı buz gibi yerüük yanında dünden kıymalı fasulyem varr bulgur pilavıda yaptım birde bol rokalı marullu domatesli karışık bir salata yaptımmı tamamdıır :56:
görüldüğü üzere bol çeşitli sağlıklı besleniyorumki bebeciğe yarasın diyee :1: :12:

4 kilo patlıcan kuruttum dolmalık
2 k,lo daha kurutayım diyorum dolmalıkk :27:
2 kiloda sivribiber kuruttum 3 kiloda dolmalık biber kurutuyoruum
2 kiloda yemeklik patlıcan kurutayım diyorumm :8:
annemede kızılcık söylediim toplayacaklar bayram sonraa
bezelye epeyce atmıştım buzluğa
yeşilfasulye barbunyada ucuzlasın onlardanda atıciimm :12:
bu yııl kışa hazırlık iyi olduu
geçen yıl 2 kilo patlıcan kurutmuştuum misafire yaptım dolmasını
misafir dediğimde kayınvalidem ve arkadaşıydı bizde kalmışlardı çok beyenmişler kuru patlıcan dolmaasını sofraya koydum 1 tane yemek nasip oldu bana :53: sabah ben uyurken dolaptan çıkartıp yemişler kahvaltı niyetinee :53:
geçen yılki patlıcanlarımdan doğru dürüst yemek nasip olmadı hiç
bu yılda kayınvalide kuruttuğumu duyunca hemen yarısını bana ver dedii :53:
ben hamile halimle onca patlıcanı pazardan taşıdım hazırladım yaptım gece belim koptu ağrıdan millet hazıra konmak istiyoo :97:
sen al patlıcanı burda oyarız yaparız dedimm
hiçççç veremem zati geçen yılkilerii hüplettiler bize kalmadıı bu yılkilere dokundurmam :97:

Bende de bir yürüyüş hevesi oluştu sorma :1: Gel gör ki gündüz çıkılmıyor. Akşam arada b,r annemle çıkıyorum ama ben hızlı yürürüm çok, annemse yavaş. Sonumuz nolucu bilmem :62: Bir çözüm bulmam gerek. Akşamları 1 saat yürümek istiyorum. Tutmayın beni uleeen :66:
sen anteplimisin:44:

4 kilo patlıcan kuruttum dolmalık
2 k,lo daha kurutayım diyorum dolmalıkk :27:
2 kiloda sivribiber kuruttum 3 kiloda dolmalık biber kurutuyoruum
2 kiloda yemeklik patlıcan kurutayım diyorumm :8:
annemede kızılcık söylediim toplayacaklar bayram sonraa
bezelye epeyce atmıştım buzluğa
yeşilfasulye barbunyada ucuzlasın onlardanda atıciimm :12:
bu yııl kışa hazırlık iyi olduu
geçen yıl 2 kilo patlıcan kurutmuştuum misafire yaptım dolmasını
misafir dediğimde kayınvalidem ve arkadaşıydı bizde kalmışlardı çok beyenmişler kuru patlıcan dolmaasını sofraya koydum 1 tane yemek nasip oldu bana :53: sabah ben uyurken dolaptan çıkartıp yemişler kahvaltı niyetinee :53:
geçen yılki patlıcanlarımdan doğru dürüst yemek nasip olmadı hiç
bu yılda kayınvalide kuruttuğumu duyunca hemen yarısını bana ver dedii :53:
ben hamile halimle onca patlıcanı pazardan taşıdım hazırladım yaptım gece belim koptu ağrıdan millet hazıra konmak istiyoo :97:
sen al patlıcanı burda oyarız yaparız dedimm
hiçççç veremem zati geçen yılkilerii hüplettiler bize kalmadıı bu yılkilere dokundurmam :97:

valla kuruyosa çok iyi hugocum bizim burda çok zor anca yaylalarda kurur nemli olunca burası içi küfleniyo biberlerin

nen sen kendini benlemi kıyaslıyon
nen ben işsizim işsiz :27:
işim yokk
devlete girsem daha ne isterim
senin işin var yetmemiş bide öğretmen olmak istiyosun birde ingilizce çıktı şimdii :97:

memur olmadan önce bende öle diyodum,bir atanayım başka birşey istemiyorum diye
sonra öğretmenlik sevdam başladı.
onun sonunsa geldik şükür,ama kendime meşguliyet bulmam lazımmm benimm canım sıkıliyyyy.
hem hep içimdeydi ing öğrenmek bir türlü şartları oturtamamıştım,ama bir yerinden başlayıp azimle devam etmek lazımm,
ziraaa yaş geçiyor,son yirmili yaşımmmı yaşıyorummmmm:59:
ayrıca ben yurtdışa çıkmak istiyorum,hatta orada yaşamak....
hayalde olsa güzel.
çevremde çok insan var öyle,bu nedenle etkileniyorda olabilirm bilmiyorum.
bitek ben kaldım kız yurtdışına çıkmayan ailede..
kızımın göbeğini bile viyanada saraya göndürttümm,ben gidemicem bari kızım gitsin deyüüü:9:
belkim first lady felan olurda anacığınıda aluır yanına kimbilir:60::60::60::60:

valla kuruyosa çok iyi hugocum bizim burda çok zor anca yaylalarda kurur nemli olunca burası içi küfleniyo biberlerin

hee sizin orasıı öyle
kurudu biberlerim patlıcanlarıım
benim kurutma yaptığımı duyunca babam annemin başına geçmişş illa sende kurut diyee :1:
şimdi aradıı annem patlıcan kurutacakmışş :1: banada yemeklik kurut dedim tamam dedii

memur olmadan önce bende öle diyodum,bir atanayım başka birşey istemiyorum diye
sonra öğretmenlik sevdam başladı.
onun sonunsa geldik şükür,ama kendime meşguliyet bulmam lazımmm benimm canım sıkıliyyyy.
hem hep içimdeydi ing öğrenmek bir türlü şartları oturtamamıştım,ama bir yerinden başlayıp azimle devam etmek lazımm,
ziraaa yaş geçiyor,son yirmili yaşımmmı yaşıyorummmmm:59:
ayrıca ben yurtdışa çıkmak istiyorum,hatta orada yaşamak....
hayalde olsa güzel.
çevremde çok insan var öyle,bu nedenle etkileniyorda olabilirm bilmiyorum.
bitek ben kaldım kız yurtdışına çıkmayan ailede..
kızımın göbeğini bile viyanada saraya göndürttümm,ben gidemicem bari kızım gitsin deyüüü:9:
belkim first lady felan olurda anacığınıda aluır yanına kimbilir:60::60::60::60:

bende yurtdışına gitmek orada yaşamak istiyorumm hemde çokk ama eşim istemiyoo :97:
isveç norveç karlı noel sabahlarında yaşamak istiyorum :84:
ama istemekten ilerisi olmiyii :97:
yaa ingilizce iyidee uzun zaman lazıım ana dil gibi öğrenmek uzun zaman ister sanırıım gramer zor değilde kelime ezberlemek unutmamak zor bence
sürekli konuşursa insan unutmazda pratik olmuyosa zorr
yarıda kalacaksa zamanına yazık daha işine yarayacak şeylerle uğraşabilirsin mesela göbişin için spor yapabilirsiin
dikiş nakışa gidebilirsiin
zatii okulun başlıcak yinee
bu arada okul demişken yeniden öss sınavına girebiilirim ikinci öğretiim okul öncesi öğretmenliği düşünüyorumm
ama kesin değill
ya kpssye hazırlanıp adam gibi çalışcam yada yeniden össs gircemm :44:
bu arada lisede okul birinciliğim var orta öğretim başarı puanım en yüksek notu veriyo okul
girsem kazanırımda işte devamı gelirmi bebekle başarabilirmiyim bilemiyoruum sen ne dersiin hacı :44:

bende yurtdışına gitmek orada yaşamak istiyorumm hemde çokk ama eşim istemiyoo :97:
isveç norveç karlı noel sabahlarında yaşamak istiyorum :84:
ama istemekten ilerisi olmiyii :97:
yaa ingilizce iyidee uzun zaman lazıım ana dil gibi öğrenmek uzun zaman ister sanırıım gramer zor değilde kelime ezberlemek unutmamak zor bence
sürekli konuşursa insan unutmazda pratik olmuyosa zorr
yarıda kalacaksa zamanına yazık daha işine yarayacak şeylerle uğraşabilirsin mesela göbişin için spor yapabilirsiin
dikiş nakışa gidebilirsiin
zatii okulun başlıcak yinee
bu arada okul demişken yeniden öss sınavına girebiilirim ikinci öğretiim okul öncesi öğretmenliği düşünüyorumm
ama kesin değill
ya kpssye hazırlanıp adam gibi çalışcam yada yeniden össs gircemm :44:
bu arada lisede okul birinciliğim var orta öğretim başarı puanım en yüksek notu veriyo okul
girsem kazanırımda işte devamı gelirmi bebekle başarabilirmiyim bilemiyoruum sen ne dersiin hacı :44:
okul birinciliği kontenjanını sen arkeolojiden yana mı kullandın,eferim sana ,kocaman bir teprik koyuyorum .
hugom zannımca senin ailenin durumu iyi,eee şimdide iyi durumdasın neden özel üniversitede okumayı tercih etmedin,ailenin tek çocuğusun bea.
amaaa çokkk çalışcam çabalıcam canımı çıkarcam dersen,
kpssye haızrlanırken össyide aradan çıkarırısn zaten
ben öyle yapmıştım,sadece extra edebiyat çalışmıştım öss için,
sözelci olunca kpss konuları ile aynı oluyor biliyorsun ki.

hügomm anadilim gibi konuşmama gerek yok,karşımdakinin günlük konuşma dilini anlayayım ve konuşayım yeter baan şimdilik.
kardeşim 4 yıldır ingilizce bölümde okuyor,12 ülkeye gitti ama o bile anadili gibi konuşamıyor daha..
eğer orada yaşarsam zaten zzamanla anadilim gibi olur.
1 lisan 1 insan demişler hügom yawww,bence bu konuyu hafife alma.
günde 30 dk yürüsün günlük spor ihtiyacını karşılarsın
dil öyle bişey miiii...
çalışıcam,çabalıcam,tek başıma başarabilir miyim bilmşiyorum ama en azından eskiisnden 1 adım daha ilerde olucam,
oda kardır ne edem

selamm kızlaaarrrr...

güne bir bardak süt ile basladım

sonrada 1 dilim ekmekle un corbası içtim sehriyeli ve bol limonlu.

dün aksam da:

2 sk barbunya
2 sk domatesli bulgur pilavı
1 kase un corbas
1 kase cacık
acuk da börülce salatası yedimm:56::56::56: cok yemişim yafff:30::30:

sonra bir avuc cigdem yedim cayla:77::77::77:
sonaa da kocişin ellerinden kücükk bi fincan nescafe içtimm:61:

sabah olana kadar uyuyamadım, hep korktum:30::30: aydınlık oluncada bi uyudum 12 ye kadar:63::63: allah tan ramazan kocişte 1 ay bosta.. korkumun yanındaa rahatsız da oldum ondan da uyuyamadım.. bacagımı büktüm olmadı saldım oldum yzüstü yattım olmadı sırt üstü olmadı (zaten sırt üstü bebege giden kan akısını yavaslatıyomuss önerilmiyormus) ya agrı ya sancı sıkıldım cok:19::19::19: sabah ta sol gögsümden 6_7 damla su geldi:63::63::63::63::63:

Ben de İngilizce öğrenmek istiyorum :( Çok iyi temelim var aslında ama unutmaya başladım. Kurs arıyorum, çok pahalılar. Halk eğitime mi gitsem ne yapsam

okul birinciliği kontenjanını sen arkeolojiden yana mı kullandın,eferim sana ,kocaman bir teprik koyuyorum .
hugom zannımca senin ailenin durumu iyi,eee şimdide iyi durumdasın neden özel üniversitede okumayı tercih etmedin,ailenin tek çocuğusun bea.
amaaa çokkk çalışcam çabalıcam canımı çıkarcam dersen,
kpssye haızrlanırken össyide aradan çıkarırısn zaten
ben öyle yapmıştım,sadece extra edebiyat çalışmıştım öss için,
sözelci olunca kpss konuları ile aynı oluyor biliyorsun ki.

hügomm anadilim gibi konuşmama gerek yok,karşımdakinin günlük konuşma dilini anlayayım ve konuşayım yeter baan şimdilik.
kardeşim 4 yıldır ingilizce bölümde okuyor,12 ülkeye gitti ama o bile anadili gibi konuşamıyor daha..
eğer orada yaşarsam zaten zzamanla anadilim gibi olur.
1 lisan 1 insan demişler hügom yawww,bence bu konuyu hafife alma.
günde 30 dk yürüsün günlük spor ihtiyacını karşılarsın
dil öyle bişey miiii...
çalışıcam,çabalıcam,tek başıma başarabilir miyim bilmşiyorum ama en azından eskiisnden 1 adım daha ilerde olucam,
oda kardır ne edem

ivit :86: arkeolojiden yana kullandım sözelciyim ailem çanakkaleden başka yerde okuma didi yollamayız didi
çanakkale puanları yüksektii buraya girdiik :97:
hemm o zaman arkeolog olasım vardıı :12:
özel ünide olmaz burda özel üniversite yok başka şehre gidemem ben evliyim nen eşim burda mecbur yine burdaki üniversiteye girecüük :97:
tek eksiğim ve engelim matematik onu halledersem gerisi çok iyi zatii kazanırıım
en güzeli kpssye çalışıp seneye hem kpssye hem össye girmekk :86:

Ben de İngilizce öğrenmek istiyorum :( Çok iyi temelim var aslında ama unutmaya başladım. Kurs arıyorum, çok pahalılar. Halk eğitime mi gitsem ne yapsam

senin bildiğin kadar ing bilsem hergün usanmam kalkar zil takıp oynarımmmmm:60::60:
sen intermediate üstü ing arıyorsun
bense başlangıçççç
lütfen yaramı deşmeyiniz:9:

Yurt param olmasa giderim bir şekilde ama üniversite hayatı pahalı zaten. İyi kurslar da en az 2-2.5 milyar :( Ne yapacağımı bilmiyorum. Halk eğitime gitsem işe yarar mı dediğim gibi temelim çok iyi, belki kendim çalışsam bile yapabilirim.

Back
X