bitkisel boyalar var hugocum zararı olmuyor hamilelerde kullanabiliyor
doğruya sen bilirsin süslüü senii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bitkisel boyalar var hugocum zararı olmuyor hamilelerde kullanabiliyor
saç boyatmak zararlı değilmi bebeğe :44:
öyle biliyorumm ben ama yanılıyoda olabiliriim :44:
güçlendirme ne oliii :44: bünyenimi güçlendiriyoo :44:
3 aydan sonra izin veriyolar cnm zaten boyalar bitkisel ya artık. kendi saglıgın için de bitkisel kullanmak en iisi zaten bence.. ama doktora sorucam tabe. ayrıca 8 saat yolu da sorucam. gidebilir miyim arabada diye. allah biliyo gidesim yok ama seksü görümcem gidiyo onla zaman gecebilir orda:97::97::97: dermatolojiden randevu aldım ayrıca yarın dermatologa gidiyorum catlaklarım için
yok bacım. kg verme sürecinden sonra verilen kg nun alınmaması için güçlendirme süreci. koruma da diyebilürük:86::86:
ya ben sana diyeyim doktorlar bu konuda ikiye ayrılmış durumda kimisi bitkisel boya olur diyo kimisi bitkiselde olsa içinde muhakkak katkı maddesi kimyasal var olmaz diyoo :97:
benimde diplerden epey çıktı ama yapmıcamm emin olamadım
şunun şurasında ne kaldı 7 ayy![]()
bilmiyorum geçen arkadaşlada konuştuk ben tedirgin yaklaşıyorum
belkim zararsızdır ama bazı doktorlarda zararlı diyoo kafam karıştı emin olamadım en güzeli boyatmamak bence
ya ben sana diyeyim doktorlar bu konuda ikiye ayrılmış durumda kimisi bitkisel boya olur diyo kimisi bitkiselde olsa içinde muhakkak katkı maddesi kimyasal var olmaz diyoo :97:
benimde diplerden epey çıktı ama yapmıcamm emin olamadım
şunun şurasında ne kaldı 7 ayy![]()
bilmiyorum geçen arkadaşlada konuştuk ben tedirgin yaklaşıyorum
belkim zararsızdır ama bazı doktorlarda zararlı diyoo kafam karıştı emin olamadım en güzeli boyatmamak bence
Benim dokorum da 4 aydan sonra izin vermişti boyaya ama 1 kere.. sonra da doğumdan 2 gün önce boyatmıştım..
eccriiin dimek eşin bu kadınlar yuva yıkar diyo haaa
kızmıyomusun
Benim dokorum da 4 aydan sonra izin vermişti boyaya ama 1 kere.. sonra da doğumdan 2 gün önce boyatmıştım..
yok balımm ben kagan kocatepeyi takip ederim bu konularda hep bana cok güven veriyo ama 3 aydan sonra diyo o da. ama mesela perma ve röfle 9 ay boyunca yasakk.. acıcısı ve ilacları nedeniyle.. benim fındık kabugu gibiydii benim de yarısı hafif kızıl yarısı da kestane komedi. senin normal boya mı röfle falan mı???
işteeee bunlarrr kocişinn begendigii ama ben zevksizz deyincedee cok güzel olmayabilr ama yuva yıkar dedigi hatuncuklarrrr
Eki Görüntüle 242387
Eki Görüntüle 242386
Eki Görüntüle 242385
bunlardaaa benimm bayıldıklarımmmmm... sacımıı kütt yaptıydımm yaaa bayramdaa rihanna nın resimde gördügünüzz modelini kestiriciiimmmm önlerrr uzunn olcek ama arkasıı bombe degil düzz olcek
Eki Görüntüle 242388
Eki Görüntüle 242389
Eki Görüntüle 242390
ne kadar sürüyo bu süreç peküü :44:
hiç kilo almıcakmıymışsınn
bittimi yani şimdi dukan diyetii :44:
bu süreçte bitince istediğinden istediğin kadar yiyebiliyomusun pekii![]()
şeker tatlı serbestmii![]()
ben açtırmıştım ama normal boya ile yaptırdıım yıpranma az olsun diyee
ama boyatmam artıık zira boya bitkisel bile olsa beni etkiliyo boyanırken kokusuu filan resmen tıkıyo benii
kesin ispatı yok sanırım bunun kimi boyat kimi kesinlikle yaasak diyoo
bizim doktırda izin vermiyo zatenn
hem bende zararlı olabileceğini düşünenlerdenim
evham yaparım hemen
aman bişey oldumu filan diyee zevkte alamam yeni saçımdan
en güzeli böyle benim için
evhamlıyımdır ben :97:
kadını bende begeniyosam kızabilirim belkii ama normalde kızmamm.. zatenn kociş de sen beni hiç kıskanmıyosun ki zaten diyo:44::44: aslında ben cok kıskancımdırr ama dısa vurmuyorum dimekk.. o da benimm hiç olmak istemiycegim tipleri begeniyo kıskanamıyorum yani.bende tv de birilerini begenirim arada ama beni tahrik etmedikce aa adama bak dememm
zaten ne zaman desem cosuyo
benim kızacagım tek sey samimi hareketler rahatsız edici süzmelerdir.. saolsun 1 yıl arkadaslıgımız 3 yıl beraberligimiz varr ne öncesi ne sonrası birini süzdügünü yada mesafesiz davrandıgını görmedim..
![]()