- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
kadını bende begeniyosam kızabilirim belkii ama normalde kızmamm.. zatenn kociş de sen beni hiç kıskanmıyosun ki zaten diyo:44::44: aslında ben cok kıskancımdırr ama dısa vurmuyorum dimekk.. o da benimm hiç olmak istemiycegim tipleri begeniyo kıskanamıyorum yani.bende tv de birilerini begenirim arada ama beni tahrik etmedikce aa adama bak dememm
zaten ne zaman desem cosuyo
benim kızacagım tek sey samimi hareketler rahatsız edici süzmelerdir.. saolsun 1 yıl arkadaslıgımız 3 yıl beraberligimiz varr ne öncesi ne sonrası birini süzdügünü yada mesafesiz davrandıgını görmedim..
![]()
Benimkinde de bi kıskandırma derdi var seninki gibi. ben onu hiç kıskanmıyormuşum da bilmem ne. bazen sırf kıskandırmak için hikayeler uyduruyo. tepkime bakıyo. gülüyo. geçen izmirde iken yolda yürüyoruz bana bi pastane gösterdi. dedi ki sana bişi itiraf edicem. şu pastane var ya. seni aldatmadım ama orda bi kadınla buluştum . uçaktan tanıştık telefonlaştık. benim dizlerimin bağı çözüldü elim ayagım buz gibi oldu ama bozuntuya vermedim ee sonra filan dedim. sonra baktım bu anladı yüzümün şeklinden kahkahayı bastı. bitane geçirdim bögrüne. böyle şaka mı olur diye. napim kıskandırmak hoşuma gidiyo diyo. mannnak yaa böle şaka mı olur

bide onun begendiği artislerde hep çirkin oluyo. kıskanmıyorum.. ama benim begendiğim ilik gibi hatunları da o begenmiyo. geçinip gidiyoruz

benim yanımda yada değil hiç bi şekilde bi kadına şehvetle bakmaz bakmadı da. hani çok şuh giyinmiş bi kadın olsa bende bakıyorum oda bakar. ama dikkat çekiyo diye işte. yoksa beni daha çok kıskanıyo. izmirde kısa etek giyebilirsin diyordu ama oraya gidince fikri değişti. hani dedim yazlık yerlerde kısa etek giyebiliyordum ? yook en kısa dizin hemen üstünden bitenlere izin var daha kısası yassah gardaşım

gerçi bende giymem o kadar kısa yazlık yerler hariç .. ama işte yasak ya çekici mi geliyor ne