60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım o çayın içinde sinemaki var. sinemaki bağırsağı tembelleştirir.

yapmaz annesi yapmaz.. ama kimsenin çocuğunu kınama o zaman başına gelir..

cimcimem okudum içimden bişey kaydı gitti.. duşa girerken destur geri dur de .. sık sık felak - nas oku. ayetel kürsi oku. dikkat et kendine.
canım benimteşekkür edrim...okurum..

canım benim hoş geldin...nerelerdeydin...afiyet olsun.bende en kısa sürede bu inciri deneyeceğim...

sağol canımm..
cimicim geçmiş olsun sana da...
offff olmayacak şeyler seni buluyor hakketen kaç günüdrü.
dikkat et canım kendine..
çok yoruluyorsun,sancında var elin kolun tutmuyor mu bi anlık için acaba..
yani ben çok yorulduğumda öyle olurum,özellikle mutfakta duurken elimden bardak düşer,biyerlere çarparım falann...

sosyete pazarını beğenmedin dimekk..
mutlaka işe yaramayan 1-2 liralık max. 5 liralık uyduruk şeyler oluyorr.
ancak bir çok şeyi bir arada bulabildiğin için(züccaciye,perde,kıyafet,çanta,aksesuar,temizlik araçgereç vs.) Ankaralı bayanlar tarafından çok tercih edilir.özelliklede çalışan bayanlar atrafından..
çünkü okadar çeşidin bulunduğu bir yer çok yokkk fellik fellik dolaşacak zmanında yok.
mağaza fiyatıyla aynı bile olsaa,hatta bazen daha pahalı vazgeçilmez yerlerimden biri.
bir de birkaç kere gitmek lazım..
kimin ne ürünü sattığını anlmak ve kalitesini test etmek için.
mesela rus kadınların getirdiği kıyafetler çok kaliteli,evet pahalı ama yıllarca git birşey olmuyor.
ünide iken almış olduğum 2 blüzüm hala giyilebilecek duurmda..

anladım canım.. sıcak bir yandan kalabalık bir yandan açıkçası bunaldım. ben pek sevmem kalabalığı itiş kakış . bir plaj çantası - plaj elbisesi bakayım dedim. sakarya da da aynı çantalar vardı aynı fiyata satıyorlardı elbiseler desen öyle , mesela kocabeyoğlu pasajında çocuk kıyafetleri aynı fiyata satılıyor.. rus bayanların getirdiği kıyafetleri görmedim canım..

slm kızlar bayadır yoğunluktan giremedim foruma katılamadım sizlere, kiloyu verdim hala korumadayım şimdi ekim ayında tekrar bir diyet programım olacak hedef 60 olacak, birde göbiş tam düzleşse...

merhaba canım. ben seni tanımıyorum ama öncesinde arkadaşlar seni tanıyordur mutlaka. tebrik ederim kilolarını vermişsin İnşallah istediğin hedefine ulaşırsın.

canım benim akşam yemeğin gayet güzelde sahur gerçekten az olmuş....evet düştüm.okuyorum ilk fırsattada nazar nuskası yaptıracağım...
öğlen 12: 40 ta kafayı koydum uyudum.1: 30 olmuştu.allahtan kimse gelmemişti.hocalarda namaza gitmişlerdi.bende tam uyandım kendime çeki düzen veriyordumki geldiler.o uyku çok iyi geldi.gözlerim biraz açıldı...
evet cnm uykusuzluktan yiyemedim .malesef:5:sen böle fırsatları değerlendir cnm ne güzek bak dinlenmişsin ohhh kendim uyumuş kadar sevndimm:16::16:
sağol canım benim.. ne güzel demek hatıraların canlandı :16:

canım sana da hayırlı cumalar.. ben kilomu korumadayım. belki oruç tutsaydım sanırım bende kilo vermiş olurdum :44: bu arada afiyet olsun canım.. sahurda yumurta yemeyi denedin mi hiç ? bence çok tok tutar. bide uzmanlar sahurda çay içmeyin su kaybettirir diyorlar.
cnm yiorum yumurtaama herzmanda yenmioki. ben hayatımda ilk defa ramazanda kilo veriorum valla.:53:cnm ben çay içmeden yapamam aksine çay içmesem susarımç kuru kuru yiyemem çaysız hele kahvaltı tülerini hiç yiyemem. adet bizde küçüklükten beri annem hep yapardı çay.

afiyet olsunn kukimm...
sen üzülüyon gittikçe ericem diye,ama yeme düzeninin değişikliğinden kilo veriyorsun bence.
hem o kadarcıktan bişey olmazz,göbüşün eriyodur belkimmm salla kızzzz:74::74::74::74::74::92::92::92::92::92:

kukim incir tatlını yaptım harika oldu,incirlerim pek güzel değildi ama ona rağmen pek lezzetli oldular.
kışın yaptığımız yoğurtlu portakallı tarçınlı milli tatlımızın özleminden sonra bu iyi geldi valla.
reglde olmam nedeniylen galiba,akşam 4 dene hüplettim.amanin ne olacak diidm ya nihayetinde incirle ceviz değil mi...
wcyede çıktım bu sayede...
kızımda yedi bir tane çok sevdi o da...
eşim yemedi galiba,haberim yok eşimden:))
sonra sabah 2 dene daha hüpletiim,akşam 2 dene daha hüpletcemm.
çok pis dadandım anlayacağın:)))

saol bebişimm. keşke göbek gitse ama sanki aynı duuro gibi:44:
beğenmene sevndim cnm gerçekten şekersiz olması çok büyük avantaj :66:bende çok severim sık sık yaparım.
misafire bile yapılabilr çok güzel valla.
dadandığın ,incir olsun cnm yaww. sanki şerbetli tatlımı nolcek. afiyet olsun hem ramaanda olur öleee:1:

sağol canımm..
cimicim geçmiş olsun sana da...
offff olmayacak şeyler seni buluyor hakketen kaç günüdrü.
dikkat et canım kendine..
çok yoruluyorsun,sancında var elin kolun tutmuyor mu bi anlık için acaba..
yani ben çok yorulduğumda öyle olurum,özellikle mutfakta duurken elimden bardak düşer,biyerlere çarparım falann...

canım benim evet öyle işlerim çok yoğun değil ama işte bu halde bu sıcakta gelip gitemek.birde bizimkiler hep doktor kaprisleri hiiiiççç çekilmiyor.beyin yoruyor..yani sitres yoruyor beni..ama bu hafta iş felan yapmayacağım.
sürekli aniden benim tansiyon çok düşüyor.doktor.düşmesi problem değil.ama yükselirse zararlı dedi.ama benimkide bebeğe zararı yoksada bana oluyor işte..allahın izniyle atlatacağım.

selamlar herkese :)
ben üniversite öğrencisiyim. okul döneminde verdğim kiloları tatilde düşük bir tempom olduğu için ve annemin yemeklerine karşı koyamadığımdan geri aldım:58:.. şu an 63 kiloyum . 58 kiloya düşersem çok mutlu olcam ..
ramazanda kilo alanlardanım.. neler tavsiye edersiniz

evet cnm uykusuzluktan yiyemedim .malesef:5:sen böle fırsatları değerlendir cnm ne güzek bak dinlenmişsin ohhh kendim uyumuş kadar sevndimm:16::16:

cnm yiorum yumurtaama herzmanda yenmioki. ben hayatımda ilk defa ramazanda kilo veriorum valla.:53:cnm ben çay içmeden yapamam aksine çay içmesem susarımç kuru kuru yiyemem çaysız hele kahvaltı tülerini hiç yiyemem. adet bizde küçüklükten beri annem hep yapardı çay.

saol bebişimm. keşke göbek gitse ama sanki aynı duuro gibi:44:
beğenmene sevndim cnm gerçekten şekersiz olması çok büyük avantaj :66:bende çok severim sık sık yaparım.
misafire bile yapılabilr çok güzel valla.
dadandığın ,incir olsun cnm yaww. sanki şerbetli tatlımı nolcek. afiyet olsun hem ramaanda olur öleee:1:

kukicim bende hayatımda ilk defa ramazanda kilo verdimm...
AllahALlah öncesinde neler yiyodukda kilo alıyoduk acaba vallaha şaşıyorummmm...

bende eşimde çok sever çayı yemeği hazırlarız hemen çaydanlığı koyarız ocağa,demlik bitmeden de kalkmayız başından:)
kahvaltıda dediğin gibi çaysız geçmez boğazımdann..

evet bende öle didim..
bu bitsin biha yapcam bennn....
sizi bıktırana kadar,yeme artık yiteeeeeeerrr dedirtene kadar yicem:))))

sağlıklı tariflerini bekliyoruzz cicimmmm

ben hiç öle nazar olur filan die düşünmem:69:
yani nazara inanırım ama nazar olur dureşimn elinitutmayım yada sarılmayım fln demem.:44:aklıma bile gelmedi daha doğrusu.
vıcık vıcık deiliz ama hep dışarda yürüken vs. el ele tututuşurz birileri olsun olmasın öle alıştık çünkü.
bende çok gelirim nazara hele çocukken neler çektim o nazardan dediğin gibi gözlerimmi şişp sulanmadı her tarafımda kaşıntılşarmı olmadı neler çektim.
bol bol dua edin. nazar ayetleri var onları okuyun Allah korusun hepimizi kocalarımız:nazar::nazar:

yaw bizde sadece tanıdıkların yanına elele tutuşmayız sevgi gösterilerinde bulunmayız dedim zaten. :69:ortam müsaitse samimi bile oluruz bayağı yani. :52:bizim mahalle biraz varoşumsu olduğu için elele tutuşmuyoruz birde tanıdık- hısım akraba ve arkadaş ortamlarında uygun olmayan kişilerin yanında arkadaş gibiyiz.:51: yoksa ben elimi uzatmasam bile eşim uzanır elimi tutar. hatta ben bunalırım bazen sıcakta elimiz terliyo ama o ısrarla tutar elimi. toplamda 3 yılı geçti beraberliğimiz ve iki yılı geçti evliliğimiz ama çok şükür ilk günki gibiyiz hatta daha da iyi oluyor her günkinden. :nazar::nazar: ama dediğim gibi "nisbet " olaiblecek durumlarda eşimin resmi davranma huyu var bende bayılıyorum bu huyuna .. gerçekten mutlu olmak ve el ele dolaşmak şakalaşmak aşkı doyasıya yaşamaktır ama bulamayanlar size bakıpta sadece gıpta etmekle kalmazlar ne yazık ki..evet canım bol bol dua etmek ve mümkün mertebe nazara gelebileceğimiz durumlardan kaçınmak lazım

sen daha neler göreceksin canım benim.alahım insan herşeyden soğuyor.ama büyüdükçe çok şeker oluyorlar .inşallah rabbim hepimize annelerini yormayan bebişler versin.çünkü ben kızımdan çok çektim.bende yarın çarşıya inip bir hamiş pantolonu alacağım...çünkü artıkın göbişim biryerlere sığmıyor...

tatlımm ben kayınpederim vefat ettigi hafta görümcem sen sıkıldın die beni cıkarmıstı dolastırmaya.. mango da beli aynı hamile pantolonu gibi incecik pantolonlar buldum. hem kaprisi hem uzunu vardı.. tanesi 20 tl idi. bi uzun bi kısa aldım cok da rahat ettimm.. hemen göbegim falan gitmesse önümüzdeki yıl bahar yaz aylarında bile giyerim yani.. sende bak belki hala vardır mangoda. bennn cocuumm arabada metrodaa cıyak cıyak bagırırrsa cok utanırım yaff gerilirim de üstüne. en sevmedigim sey birilerinii rahatsız etmek.. allahımm uslu bi cocuk versin bana da insallah.. bugün de hastahanede vardı 4_5 aylık. allahım o ne aglamakk ses kalmadıı mecburen 10 sn ye susstu sonra tekrarr:53::53:

günaydın canlarrrrrr

cimcimeciğim canım benim geçmiş olsunnn... :71::71::71:
ecrinn kız seni neler bekliyor bende merak ediyorum. bazı bebişler dünya uslusu oluyo yatırıyorsun beşige uyuyo bazıları da gece gündüz aglıyo kıyameti kopartıyo ama inan bu piyango gibi nasıl çıkcek bilmiyosun.:27::27: benim aynı anadan dogma iki kız yegenim de bu iki uçta. ben çocuk doormaktan neden tırsıyorum sanıyorsun kızım:49::49::49:
cimicim de anlatmış işte. bana şöle dillenmiş filan iki üç yaşında gelse şu cocuk ne güzel olurdu tuvalet egitimini filanda almış olsun:60::60::60::60:
sanki kedi bakıyoruz hee aşılı, tuvalet egitimi almışlardan.:52: benim yoliye bi arkadaş düşünüyorum da bi siyam yavrusu son zamanlarda delirdi tüylü kalemliğimle oynaşıyo zavallıcık:31::31:

off şu topigin sessiz hali beni çok üzüyor. ama biliyorum ki kışın hepiniz dönceniz yuvaya :16::16:

valla bende merak ediyorum bana nasl bi bebek düscek:44::44: benn cok uslumusumm sesim cıkmıomuss ama evde sürekli kayboluyomusum :60::60::60: kardesimde cok usluyduu.. hattta dayımınn oglu ve kızı var bebekkenn anormal usluydularr.. sonradann azdılarr:27::27::27:

canım o çayın içinde sinemaki var. sinemaki bağırsağı tembelleştirir.

yapmaz annesi yapmaz.. ama kimsenin çocuğunu kınama o zaman başına gelir..

ben dün gece gördüm kii sennin dogumgününü kacırmısımmm balımmmm:57::57::57::57::57: gecikmeliii kutlayayımmm bendee

heepppii de börtdeyyyyy tu yuuuuu:24::24::32::32:

heepppii de börtdeyyyyy tu yuuuuu:24::24::24::62::62::62::62::8::8::8::8::8::8::8::8: alllaahhhh allaaaahhhhh oturmaya mıı geldikkkkkk kısslaaarrrrrr:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::111::111::111::111::111::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::122::122::122::122::123::69::69::69:

sana bidee simsim dansıı yapardımm emmeee mesafelerr engelll:1::1::1::1:

evettt kızcelerrrrr... bugünnn dermatologa gittim sonundaa. cok faydası oldu diyemicemm.. catlaklarımı inceledi inceledii ve inceledi:1::1: 4 ayda kilo almadımm ama catlıyorum bakın kızardım dedimm.. o da hamilelikte salgılanann adrenalin ve adını hatırlayamadıgımm bi hormonun catlamaya sebep oldugu kilo almasanda yatkınlıgın varsaa cat die catlayacagını söledi:37::37: bol su iç ve ayda 1 kg dan fazla alma didi. lierac krem yazdı. bunu catlagın tersine dogruu hergünn masajj yapıceksinn o bölge elastikiyet kazanıcak ve catlamıycak didi.. krem 70 tl cik:53: her ayy bi tane kullansam (ki 1 ay yetmez o tüp) 5 ayda 350 tl dimek. :30::30: parama kıyamadım ve kendime 1 gün düsünme süresi verdim:90: olusan catlaklar için de lazer tedavisi önerdi. :63:

sabah kahvaltım:

1 peynirli domatesli kumru
1 haslanmıs yumurta
6_7 zeytin
bir büyük fincan acık cay
yarım yesil biber

gecen gün yazmıstım gecicek sandım ama gecmedi. gögsümden su cıkıo. normalmişş ama kendimi cok kötü hissettim ve hissediyorum:78::78::77::77:

kukicim bende hayatımda ilk defa ramazanda kilo verdimm...
AllahALlah öncesinde neler yiyodukda kilo alıyoduk acaba vallaha şaşıyorummmm...

bende eşimde çok sever çayı yemeği hazırlarız hemen çaydanlığı koyarız ocağa,demlik bitmeden de kalkmayız başından:)
kahvaltıda dediğin gibi çaysız geçmez boğazımdann..

evet bende öle didim..
bu bitsin biha yapcam bennn....
sizi bıktırana kadar,yeme artık yiteeeeeeerrr dedirtene kadar yicem:))))

sağlıklı tariflerini bekliyoruzz cicimmmm
ahh aynen cnm bulaşıkları makineye yerleştrmeye başlamadan çayı koyarım.hatta bazen öle çaysıorumki daha iftara oturmadan koyuorum çayı
:1::1::1:
çok sağlıklı valla cnm yap sen sık sık bölelikle diğer zararlı tatlılardan uzak kalırız :34:
ben kalırmıyım bilmem de :69:
sağlıklı tariflere devam cnm. bakalım hafta sonu misaflerim var ne yapsam die düşünüorum. aslında benm bir klasik misafir menüm var onu yazayım size.

mercimek çorba
patates veya peynirli börek
pirinç pilavı
mantarlı sebzeli tavuk sote
havuçlu patatesli bezelye yemeği
salata yooort
içecek
tatlı

ama bu benm kış ın yaptığım bi menü şimdi mercimek olurmu bilmem. tatlı olarakda güllaç yapucam artık.börek de değişik bi börek öğrendim kuziiden onu yapcam kol böreği gibi şekli içi onun tavukluydu ama ben tavuk yapmam artık ana yemekte tavuk var patates yada peynir koyarım diorum nasıl sizce.
bide bezelye yemeği yerine kabak havuç pataesi ben tavada az yağ ve su ile soteliorum biraz sarımsak ile çok güzel oluo.
hani şu lüküs restaurantların yaptığı gibi oluo ölemi yapsam hafifide olur:44:
ne dersinz?

yaw bizde sadece tanıdıkların yanına elele tutuşmayız sevgi gösterilerinde bulunmayız dedim zaten. :69:ortam müsaitse samimi bile oluruz bayağı yani. :52:bizim mahalle biraz varoşumsu olduğu için elele tutuşmuyoruz birde tanıdık- hısım akraba ve arkadaş ortamlarında uygun olmayan kişilerin yanında arkadaş gibiyiz.:51: yoksa ben elimi uzatmasam bile eşim uzanır elimi tutar. hatta ben bunalırım bazen sıcakta elimiz terliyo ama o ısrarla tutar elimi. toplamda 3 yılı geçti beraberliğimiz ve iki yılı geçti evliliğimiz ama çok şükür ilk günki gibiyiz hatta daha da iyi oluyor her günkinden. :nazar::nazar: ama dediğim gibi "nisbet " olaiblecek durumlarda eşimin resmi davranma huyu var bende bayılıyorum bu huyuna .. gerçekten mutlu olmak ve el ele dolaşmak şakalaşmak aşkı doyasıya yaşamaktır ama bulamayanlar size bakıpta sadece gıpta etmekle kalmazlar ne yazık ki..evet canım bol bol dua etmek ve mümkün mertebe nazara gelebileceğimiz durumlardan kaçınmak lazım
evet cnm hasetle bakanlar konusunda haklısın özellkle evlenmek isteyen ama evlenememiş yada bunun gibi kişilerinde yanında dikkatli olma gerenkkkk:34:

tatlımm ben kayınpederim vefat ettigi hafta görümcem sen sıkıldın die beni cıkarmıstı dolastırmaya.. mango da beli aynı hamile pantolonu gibi incecik pantolonlar buldum. hem kaprisi hem uzunu vardı.. tanesi 20 tl idi. bi uzun bi kısa aldım cok da rahat ettimm.. hemen göbegim falan gitmesse önümüzdeki yıl bahar yaz aylarında bile giyerim yani.. sende bak belki hala vardır mangoda. bennn cocuumm arabada metrodaa cıyak cıyak bagırırrsa cok utanırım yaff gerilirim de üstüne. en sevmedigim sey birilerinii rahatsız etmek.. allahımm uslu bi cocuk versin bana da insallah.. bugün de hastahanede vardı 4_5 aylık. allahım o ne aglamakk ses kalmadıı mecburen 10 sn ye susstu sonra tekrarr:53::53:

valla bende merak ediyorum bana nasl bi bebek düscek:44::44: benn cok uslumusumm sesim cıkmıomuss ama evde sürekli kayboluyomusum :60::60::60: kardesimde cok usluyduu.. hattta dayımınn oglu ve kızı var bebekkenn anormal usluydularr.. sonradann azdılarr:27::27::27:

ben dün gece gördüm kii sennin dogumgününü kacırmısımmm balımmmm:57::57::57::57::57: gecikmeliii kutlayayımmm bendee

heepppii de börtdeyyyyy tu yuuuuu:24::24::24::62::62::62::62::8::8::8::8::8::8::8::8: alllaahhhh allaaaahhhhh oturmaya mıı geldikkkkkk kısslaaarrrrrr:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::111::111::111::111::111::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::122::122::122::122::123::69::69::69:

sana bidee simsim dansıı yapardımm emmeee mesafelerr engelll:1::1::1::1:

canım benim burda mango varmı bilmiyorum ama yarın bir bakacağım artık.canım benim bebeğin çocuğun ağlarken neden utanacaksınki.şimdi böyle hissediyorsun.inanki.o ağladığı zaman derdi nedir neden ağlıyor.yeterki o sussun rahat etsin derdinde oluyorsun kimseyi gözün görmüyor.birde çocuk sonuçta yapacak birşey yokki..sen mi dövüyorsunda ağlıyor...çocuklar olur olmaz şeylere ağlarlar...bizimki bazen hayal kurar.ben ona bir hikaye anlatırım.hikayeyi o kadar benimsemişki.anne ballı kurabiye istiyorum der anneciğim yokki derim hıçkıra hıçklıra ağlar hani yapmıştın sen bitirdin der.hikayedeki anne yapıyor çünkü...düşün yani,onların her an ne istedikleri ne hissettikleri bilinmez.bak bebişini kucağına alınca göreceksin.hiç kimseyi gözün görmeyecek.

evettt kızcelerrrrr... bugünnn dermatologa gittim sonundaa. cok faydası oldu diyemicemm.. catlaklarımı inceledi inceledii ve inceledi:1::1: 4 ayda kilo almadımm ama catlıyorum bakın kızardım dedimm.. o da hamilelikte salgılanann adrenalin ve adını hatırlayamadıgımm bi hormonun catlamaya sebep oldugu kilo almasanda yatkınlıgın varsaa cat die catlayacagını söledi:37::37: bol su iç ve ayda 1 kg dan fazla alma didi. lierac krem yazdı. bunu catlagın tersine dogruu hergünn masajj yapıceksinn o bölge elastikiyet kazanıcak ve catlamıycak didi.. krem 70 tl cik:53: her ayy bi tane kullansam (ki 1 ay yetmez o tüp) 5 ayda 350 tl dimek. :30::30: parama kıyamadım ve kendime 1 gün düsünme süresi verdim:90: olusan catlaklar için de lazer tedavisi önerdi. :63:

sabah kahvaltım:

1 haslanmıs yumurta
6_7 zeytin
yarım yesil biber

gecen gün yazmıstım gecicek sandım ama gecmedi. gögsümden su cıkıo. normalmişş ama kendimi cok kötü hissettim ve hissediyorum:78::78::77::77:
oysaki 10 liraya bebe yağı alaydıın hiç bunlarr başına gelmezdii :60:

ahh aynen cnm bulaşıkları makineye yerleştrmeye başlamadan çayı koyarım.hatta bazen öle çaysıorumki daha iftara oturmadan koyuorum çayı
:1::1::1:
çok sağlıklı valla cnm yap sen sık sık bölelikle diğer zararlı tatlılardan uzak kalırız :34:
ben kalırmıyım bilmem de :69:
sağlıklı tariflere devam cnm. bakalım hafta sonu misaflerim var ne yapsam die düşünüorum. aslında benm bir klasik misafir menüm var onu yazayım size.

mercimek çorba
patates veya peynirli börek
pirinç pilavı
mantarlı sebzeli tavuk sote
havuçlu patatesli bezelye yemeği
salata yooort
içecek
tatlı

ama bu benm kış ın yaptığım bi menü şimdi mercimek olurmu bilmem. tatlı olarakda güllaç yapucam artık.börek de değişik bi börek öğrendim kuziiden onu yapcam kol böreği gibi şekli içi onun tavukluydu ama ben tavuk yapmam artık ana yemekte tavuk var patates yada peynir koyarım diorum nasıl sizce.
bide bezelye yemeği yerine kabak havuç pataesi ben tavada az yağ ve su ile soteliorum biraz sarımsak ile çok güzel oluo.
hani şu lüküs restaurantların yaptığı gibi oluo ölemi yapsam hafifide olur:44:
ne dersinz?

evet cnm hasetle bakanlar konusunda haklısın özellkle evlenmek isteyen ama evlenememiş yada bunun gibi kişilerinde yanında dikkatli olma gerenkkkk:34:

bence gayet güzel süper bir menü.bende akşam börek yapmayı pilanlıyorum iftara olmasada eşime sahur için olur herhalde.giderken yufka alabilirdek iftara yaparım.bol peynir vede maydanozlu..

canım benim burda mango varmı bilmiyorum ama yarın bir bakacağım artık.canım benim bebeğin çocuğun ağlarken neden utanacaksınki.şimdi böyle hissediyorsun.inanki.o ağladığı zaman derdi nedir neden ağlıyor.yeterki o sussun rahat etsin derdinde oluyorsun kimseyi gözün görmüyor.birde çocuk sonuçta yapacak birşey yokki..sen mi dövüyorsunda ağlıyor...çocuklar olur olmaz şeylere ağlarlar...bizimki bazen hayal kurar.ben ona bir hikaye anlatırım.hikayeyi o kadar benimsemişki.anne ballı kurabiye istiyorum der anneciğim yokki derim hıçkıra hıçklıra ağlar hani yapmıştın sen bitirdin der.hikayedeki anne yapıyor çünkü...düşün yani,onların her an ne istedikleri ne hissettikleri bilinmez.bak bebişini kucağına alınca göreceksin.hiç kimseyi gözün görmeyecek.

insallah öle olurr ne bilimm.. hikayeleree inanann cocuklara bayılırımm.. görümcem ogluna hikaye anlatıyorr.ona hatasını göstermekk için de hikaye anlatıyor. meselaa iştee kücük cann ablasınınnn yeni boya kalemlerini kırıp atıncaa ablası da annesi de cok üzülmüşş ama canı cok sevdiklerinden ona hiç kızmamıslar diomuss. o da anne belkide kırmak istememiştirr, can da cok üzülmüştürr gibi cevaplar veriyomus. anne can bi daha yapmaz dyomuss:60::60::60::60: 4 yasında daha cok sevimli oluyolar:1::1: ayyy aklıma geldii. ablası denizde nurgül yesilcayı görmüş.. delirmişş kosmuss fotograff cektirmiş. yanlarında calısan kızı da bi fotograf cekmişler yesilcay la. aksam evde ufaklıkk ablasınınn heyecanınıı ve resimleri görmüşş hiç sess cıkarmamıs.. burda ben niye yokum demiş sadece. aradan 1 gün gecmiş. babaları gelmiş görümcem demiş ki gel sana kızının fotografını göstereyim nurgl yesilcay la fotograf cektirdii.. bizimm kücükk cöpte anne o cöpte demiş. ne cöpü falann telefona bi bakmıslarr ablasınınn fotografları yok sadece calısan kızla nurgül yesilcayın fotografı varr.. ablaa krizz gecirmiş tabi aglamaktan (o da 9 yasında).. annesi gel bakayım buraya deyince anne benn cöpe atmadım onları ben atmadım bilmiyorum demişş kacmıs gitmişş..:60::60::60::60::60::60::60: kücük adam tam bi komedi yaaa

sabah kahvaltım:

1 haslanmıs yumurta
6_7 zeytin
yarım yesil biber

canım benim o kremi almak istemiyorsan pahllı geldiyse attardan kakao yağı kremi var ben onun faydasını doğumdan sonra fark etmiştim al dene gayet güzel yumuşatıyor..buralarda 10 tl orda bilmem ama..ay canım benim göğsünü sıkma.iyi değil.birde normalde bu aylarda su şeklinde çıar son ayda da sarı iltihap gibidir.ve o süt bebk için en faydalı sütmüş..bebeğin bağışıklığını düzenliyormuş.1 hafta kadar bebk emerken sarıdır daha sonra normal renge beyaza döner.doktoruma ozaman sormuştum çok korkmuştum bu neden böyle dediğimde o anlatmıştı...ayrıca afiyet olsun..

çarşamba akşamı sahura kalktıktan sonra hemen yatamadım,dolayısıyla sabahta servise yetişmemi sağlayacak vakitte uyanamadım.
eşim götürdü iş yerine,kızımda uyuyodu akşam geç yatmıştı 12.30gibi uynamaz diye akldırmadık.
eşim hemen gidip gelri diye.
ama malefef kızım uyanmışşş.
etrafa bakmışş kimse yokk ,ağlamışş..
sonra tuvaleti gelmişş,muhtemeklen uyku mahmurluğu ile tuvalete eytişeşemiş altına kaçırmışş..
hiç altına kaçırma huyu yoktur halbuki...
sonra altındaki kıyafetini çıkarmış odasına atmışş.
dış kapıyı açmış ve üst komşuya gitmişş..
üst komşumda çalışıyo aslında ama ogün geç gidecekmiş işe,kadının anneside varmışş.
annesi açmış kapıyı kızımı öle kilotlu atletli görünce noldu demiş..
kızımda"ben çok yalınzıımmmm" demiş.....:85:
annenele baban nerde dmiş..
"yoklar demiş...
neyse içeri almışş...

eşim olayın üstünen 2-3 dk geçmeden gelmiş..
açmış kapıyı..
yerleş ıslakk..
çiş kokusu....
sesleniyo evin içinde kız yokk.....

aklına bintürlü şey gelmişş tabii..
kapıda bakmış kızımın terliği yok yukarı çıkmışş hemende almış kızımıı...

offff canım çokk sıkkındı bugünn.
sırf kendi rahatım için,uyanamadığım için kzımı ne hallere soktum diye,,moralim çok bozuldu..
eşimin yerinde ben olsamm oracıkta aklımı kaçrıdım heralde...
aklıma bintürlü şey gelirdi...

offf ne biçimm anneyim ben yaaaaa....
veee kimsesiz olmak ne kötüüü....

oysaki 10 liraya bebe yağı alaydıın hiç bunlarr başına gelmezdii :60:

yaa zaten gögüs cevresine falan badem yagı sürüyorum. vücuduma da niveanın nemlendiricisini sürüp sürüpp duruoum.. öle yapayım bari yaaa bebe yagı alayım bide.. engeller mi catlamayı acaba. bebek için kontrole gittigimde kalanchoe ninn söledigi kapsülleri sorcam.. 70 tl cok.

Back
X