canım benim o kremi almak istemiyorsan pahllı geldiyse attardan kakao yağı kremi var ben onun faydasını doğumdan sonra fark etmiştim al dene gayet güzel yumuşatıyor..buralarda 10 tl orda bilmem ama..ay canım benim göğsünü sıkma.iyi değil.birde normalde bu aylarda su şeklinde çıar son ayda da sarı iltihap gibidir.ve o süt bebk için en faydalı sütmüş..bebeğin bağışıklığını düzenliyormuş.1 hafta kadar bebk emerken sarıdır daha sonra normal renge beyaza döner.doktoruma ozaman sormuştum çok korkmuştum bu neden böyle dediğimde o anlatmıştı...ayrıca afiyet olsun..
ee masajj yaparsanızz bebekten sonraki emerken olusan yaraların olmasını en aza indirirsiniz dio.. hatta elimdeki kitapta esinizin alıskanlıgı varsa cok işinize yarayacak dio. :78::78::78::78::78::78: o bölgeyi güclendirmek için yani.yapmıyım o zaman..cünkü nette sey okudum gögüs pedi koyun ve gevsek camasır giyin dio. haklı olabiirsinn sonucta bebek tecrüben var senin. kakao yagını da duydumm o zaman 20 tl ye bi kakao bi bebe yagı alayım bi gün onu bi gün onu süreyimm:86::86::86::86: