Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen önce bi ajanda al kendinee canımajandaya misafir alacağın günlerii yazarsınn
karışmaz böylece
![]()
kız bu ne böyle bugün bunu alıcaktım yarın bunu bugün bu aradı diğerini yarına erteledimm filann başım döndüü![]()
valla kocişş yüzündennnannesini pazartesiye komuss bana sormadann öteki kız da bana haber vermedi yani ben ona önceden bana haber ver dedim.. bugün cenazedee yarın misafir gelcek deince kocası e yarın biz size gelcez demişş:90::90::90::90::90: dallas oldukkk kızzzzz
onları da dörtt gözle bekliyorumm bebişleri var die ama bakalım artıkk..
1 yesil elma yedim..
6 tshirt
6 sort ütüledim. yoruldummmmm:2:
ben kayınvalideme kırgınım
bu hafta ev temizliğine geleceklerdi yardım edeceklerdii gelmedikleri gibi kendi evini temizletmişş
çok kırıldıım
daha birde üstün çıkıyoo kapris yapıyo tepem attı iyicee
üstelik evide temizdii elti temizleyip gitmiştii
neymiş bayram temizliği yaptırmışş
haftaya yaptırsa olmuyo sankii
.ok kırıldım dün çok ağladıım allah bildiği gibi yapsın dedimm
4 yıldır hep işine koşturdum yardım ettim bitmez tükenmez misafirlerini ağırladıkk iş yapamıyo diye bişey ellemez her işi biz yaparız
elinden gelse hergün iş yaptıracak çok titizmiş öyle diyo
elimizden geldiği kadar yardımda ettik
1 kere muhtaç olduk böyle yaptılar çok üzüldüm mübarek günde dün çok ağladım
yazıklar olsun dedimm
taşınırkende çağırmayacağım annen gelcek kalcak zaten
zor zamanımda yardım etmediler sonrasında gerek yok zatenn
bugün polar bebek battaniyesi aldım çok tatlıydı dayanamadım aldım
turuncu renkli ayıcıklı![]()
Canımcım Allah kolaylık versin çocuklarla.. tayininiz nereye çıktı Mardin falan mı ? biz Mardin nusaybin de bulunduk. tırnaklı ekmek yiyenler genelde kilo alır bende orada çok yemiştim adı biraz tuhaf ama tadı enfes![]()
![]()
loxii dostumm evine yerleşmişsin çok güzel
bayramdan sonraki haftada biz taşınıyoruzz
dün yine ev temizledikk
inşaat temizliği çok zor oluyoo
spatula ile harç kazıdık düün
taşınırken annem gelicek yerleşene kadarda kalıcakk
bizde taşınsaydık hayırlısıyla :97:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım benim hoş geldin.sahura klakmadan tutabiliyorsan helel olsun günler uzun malum..allah kolaylık versin...afiyet olsun ayrıca...günaydın kızlar.ben dünden beri tekrar oruca basladım.ama sahura kalkamıyorum yorgunluktan,12 de yatıp 3 de uyanamıyorum gözlerim bile açılmıyor,1 brd suyu zor içip geri yatıyorum,gayet sağlıksız bir oruc tutuyorum tani.
dün iftarda yediklerim:
1,5 kase cacık
4-5 kasık et sote
1/2 biber dolması
1 dlm elmek büyüklügünde açık ekmek
4-5 kasık meksika fasulyeli salata
2 saat sonra:
1 porsiyon az şekerli güllaç
herkese güzel bir gün diliyorum.hadi cabuk gelin de biraz muhabbet edelim benim ufaklıklar kalkmadan![]()
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın arkadaşlar......nasılsınız bakayım ben iyiyim...hafta sonu c.tesi kendim için alışverişe çıktım ama pek birşey bulamadım.sadece bir hamiş pantolonu aldım.çok sıcaktı fazla dolaşamadım bir iki yerde güzel elbiseler gördüm.nişan ve bayram için.bakalım eşimle bir ara çıkarız artık gidipte bulurmuyuz oda malum.tek çıkmıştım kızma babsı evde baktı.daha sonra eve gidip eşime iftar hazırladım.dünde tekrar çıktık AVM ye gittik ordanda birşey bulamadım.beden yoktu yada güzek değillerdi.kızma cicişler aldık geldik.2 elbise birde çoraba 100 tl verdik.çocuk kıyafetleri çok pahallı ya...1,5 saat felan dolaştık.kızımızı oyun bölüne götürdük oyuncaklara bindi.çok mutlu oldu 1 aydan fazladır götürmemiştik.birde avm de bütün çocuklerın elinde balon vardı.bir mağaza dağıtıyordu ama hangisiydi bilemedik.bizim kızda tutturdu.markete kısmına bile indik yoktu.alışverişi balon yüzünden bize zehir etti.eşim aldığımız eşyaları yanıma bıraktı sen burda bekle biz geliyoruz dedi.:111:aaaa birde ne göreyim karşıda yeni açılan bebk kıyafeti satılan mağazanın kapısındaki açılış balonlarını koparıyor eşim.3 tane birden birbirine bağlı benim kız o kadar mutluki anlatamam.çok güldüm yaeşim de ne yapayım çıkmıyor ağlıyor dedi.en sonunda dünüde öyle atlattık...
sabah kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta,
1 salatalık,
5 adet zeytin,
2 adet fırında patlıcan,
3 dilim tırnaklı ekmek,
günaydın cimcimecikkk,ne güzel bol alışverişli geçmiş haftasonu,burda alışveriş yapıp stres atayım diyeceğim bir tükan bile yok ya ,napcaz
kahvaltın gayet güzelmiş bu arada,afiyet olsun
herkeseee günaydıııınnn
erkenden ne işim var benim dimi?dr.a gidicem onun iç,n erken kalktım size bi günaydın diyim dedim.
beş ağrısı çekiodum kaç gündür hatta haftadır.geçer meçer dedim yok geçmio
artık napıyım göreve başlamadan gideyim dedim.
şimdik oraya gidicem hafta sonunu anlatıcam size gelince hep cimcimeye nazar değcek değil ya bu kez bana uğradı o nazar
loxii yeni evinniz memleketiniz hayrlı olsun.
cimcime cim güle güle giyin aldıklarınızı kıznla
görüşmk üzeree ben kaçtım hepinizii öpüorummmm![]()
canım benim seni okadar iyi anlıyorum ki.bende üniversiteyi ıspartanın sütçüler ilçesinde yapmıştım.okadar mahrum bir yerdiki.1 tane market birtane giyim mağazası ufacıktı,1-2 tanede lahmacun lokantası vardı lokanta demeye bin şahit gerekirdi..ptt,ziraat bankası,kaymakamlık vardı başka birşey yoktu 2 yıl ordaysım.merkeze 3 sat olunca alış verişe dahi gidemiyorduk.yollar berbattı gidilmiyordu.çok zor geçmişti..birde dedğin gibi ankara gibi biryerden sonra orası seni biraz zorlayacak.allah kolaylık versin.bütün gün evde rtık koşu bandını eskitirsin yapacak birşey yok.zamanla komşularda edinirsin rahat geçer canım benim inşallah.