60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar nasılsınız herkese günaydın.
haftasonu gemlikteydim bi sürü sayfa birikmiş neler olup bitmiş bi bakim ben
bu arada nügünün doom günü sanırım iyi ki doodun sesküü çimpanzim :71::71::71:

fambık ve hugodan haberi olan varmı :26: fambık ingilizceye ağırlık vermiş olabilir ondan girmiyodur belki hugoda sabah gelmiş gitmiş şimdi ne ediyoki

Ben de merak ettim.. hugo sabah burdaymış ya belki ağırlık çökmüştür uyuyordur diye düşündüm. <haftasonu ev temizlemişler, yorulmuştur belki..
Ama ya fambık, fambık nerde...

loxicim esw cim güle güle yerleşin evlerinize.

tşk ederim canımm

nugicim doğum günün kutlu olsun nice nice senelere....:71:
loxicim eswcim yeni evinizde sağlıklı ,huzurlu güle güle oturun inşallahh.
kukicim çok geçmiş olsunn allah şifa versin umarım önmeli bişiy deildir.:71:

tşk ederim tatlımm

canım benim günaydın afiyet olsun..

canım benim doğum günün müş doğum günün kutlu olsun.........:48::71:

canım haklısın.seninki daha komikmiş ya kumandayla ses kısmak süper fikir.:60::60:

canım benim hoş geldin tekrar aramızda olmana sevindim..inşallah yerleşebilirsin.bende yaklaşık 1 yıldır ev arıyorum ama bir türlü bulamadım.inşallah bende bayram sonu bulabilirim...

hoşbulduk canım, walla ben de sizi özledim
artık yine buralarda olmaya çalışıcam
zaten eski formuma dönmem lazım, işyerindeki bayanlar hep incecik, ktendimi şişko hissediyorum onların yanında :(((

o zaman seninde doğum günün kutlu olsun canım.yok kız ne yaşlanması 19 a girdik çaktırma fit ve seksüyüz pardon yani topiğin sadece tek seksüsü bendim :1::60:

haklısın şeker :))))))
vee tşk ederiimm

selamlarr :9: :9:
sabah eşimi yolcu ettikten sonra kayfaltımı yaptımm yine yattım çok uykum geliyo napayımm :97:
sonra uyandıım faturaları yatırdım geldiim

canımcım doomgünün kutlu olsuuuunnn

cumartesi de benim doomgünmüdü

yaşlanıyoruz canım yaa :)))
canım benim seninde doğumgünün kutluolsun...:71::71::71:
günaydın cnm benimm.teşekkürler.ohh ne güzel hafta sonunu iyi değerlendirmişsin ciciler almışsın güle kullanın cnm.bizim burda alışveriş merkezi falan yohh ancaaydına gidersem ölee görüyoruz.:50:
teşekkür ederim canım benim...

Back
X