60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnn seksüüü yoldaslarımmm.. :3::3::3::3: siimdi den bana bakimm.. yemekten sonra gelicek kocişin dogumgünü içünn misaafirlerr..

patatesli börek
mercimek köfte
tahinli kurabiye
peynirli pogaca
rus salatası
cerez:44::44: yeter mi bunlarr sırıtmayayım bidee.. ayyy ne becerüksüzzzzz dimesinlerr.. pratik önerileri olan varsa alabilerümm.. :97::97::97::97::97::97::97:

canım benim bende 3 -3,5 aya kadar öyleydim sürekli uyku hali vede yorgunluk vardı ama geçti daha sonra..seninde geçer az kadı sık dişini biraz daha..

bnenimm hala gecmediii kedi ggibi herr dösege atıyom kendimii bi söminemm eksikkk:9::9::9::9: doktorr normal uyumak istersen yat uyu didi yaa bende yüzsüzlükk diizboyu:60::60::60::60:

günaydınnnn seksüüü yoldaslarımmm.. :3::3::3::3: siimdi den bana bakimm.. yemekten sonra gelicek kocişin dogumgünü içünn misaafirlerr..

patatesli börek
mercimek köfte
tahinli kurabiye
peynirli pogaca
rus salatası
cerez:44::44: yeter mi bunlarr sırıtmayayım bidee.. ayyy ne becerüksüzzzzz dimesinlerr.. pratik önerileri olan varsa alabilerümm.. :97::97::97::97::97::97::97:
canım benim sonuçta doğum günü pasatasıda olacak neden sırıtsın gayet iyi bence...

canım benim sonuçta doğum günü pasatasıda olacak neden sırıtsın gayet iyi bence...

cimcik bende verdiğin siteden bişeyler beyendimm bu siteden alışveriş yapıyomusun sen
sorun çıkıyomu
birde kredi kartı kullanmıyorum ben kargoda teslim aldığımda ödeme yapaniliyomuyumm :44:
birdee fiyatı 100 demiş indirimli 50 diyoo
insirimli fiyatındanmı alıyoruzzz

iyi dimi yaff.. yemektenn yiyip gelcek olmasalarrr (ki benim dogum günümdede yemşlerdi ama sofrada igne kalmadıydı) cok cesit yapardım emmmeee iftar sonrası gerek yokk zaten 3 ü bizde yemek yicek:37::37: dün yanlıs saymısım 14 büyük 3 cocuk 1 de bebekkkk:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

cimcik bende verdiğin siteden bişeyler beyendimm bu siteden alışveriş yapıyomusun sen
sorun çıkıyomu
birde kredi kartı kullanmıyorum ben kargoda teslim aldığımda ödeme yapaniliyomuyumm :44:
birdee fiyatı 100 demiş indirimli 50 diyoo
insirimli fiyatındanmı alıyoruzzz

canım benim ilk defa alacağım.canım benim tabikide indirimli fiyatları geçerli..ama kapıda ödeme vede havale ödemede var.hangisini istersen ama kapıda ödemeye 7 tl kargo ücreti 100 tel ve üzeri alış verişe kargo bedav imiş.birde ben ardım o elbisenin kumaşı net görünmüyor bilgi de yok dedim.ince kot kumaşmış.ne dersin alayım mı şık şeyler var sitede.

Son düzenleme:
Evet güzeller, ben geldim :)
Ne yediklerimi yazayım hemencecik :

Kahvaltı:

1kk peynir, 1 dilim kepek ekmeği, şekersiz çay, domates, salatalık

ara: 1 yeşil çay, 4 tane üzüm, 1 salatalık

öğle: 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, yarım kase yoğurt, 2 köfte

ayrıca 50 dk spor :):62::62:

Kilo verdiğimi öğrendiğim günden beri tatlı krizlerim azaldı her ne hikmetse :) her gün 70 kalorilik dondurma yerdim, meyveli. Şimdi onu da yemiyorum. Bakalım böyle devam edecek mi :64:

Kahvaltı:

öğle: 3 yemek kaşığı bulgur pilavı, yarım kase yoğurt, 2 köfte

Kilo verdiğimi öğrendiğim günden beri tatlı krizlerim azaldı her ne hikmetse :) her gün 70 kalorilik dondurma yerdim, meyveli. Şimdi onu da yemiyorum. Bakalım böyle devam edecek mi :64:

öğlen yemeğimi yedim :
4-5 kaşık kadar tavuklu, bezelyeli ,patatesli sebze yemeği,
5 kaşık salata,
yarım kepçe sebze çorbası,
2 kaşık sütlaç,
1 minik sandiviç ekmek,

Kahvaltı:

öğle: 3 yemek kaşığı bulgur pilavı, yarım kase yoğurt, 2 köfte

canım benim tebrik ederim tatlı olayını cözdüğüne...ayrıca afiyet olsun.kilocuklarda bakıyorum pıtır pıtır gidiyor tebrikler...

benn cıkıyorumm pişirmeyee baslayayım ancak yetişirim. :59: bide evi bi süpürmek toz almak lazım illa.. zaten o beni öldürüyo. kociş erken gitmedigi içinn acamıyorum erken süpürgeyi. saati bir bucuk yaptım yine:97: aksam misafirlere yemegim ayrıca benim menüm:

ezogelin corba
mantarlı et sote
pirinc pilavı
peynirli ve mısırlı yesil salata..
rus salatası
yogurtlu havuc

bana kolay gelsin sizz de sanss dileyin:3::3::3::3:

canım benim tebrik ederim tatlı olayını cözdüğüne...ayrıca afiyet olsun.kilocuklarda bakıyorum pıtır pıtır gidiyor tebrikler...

Ahh cimcime ahh...
Ne güzel beraber kilocukları veriyorduk ya biz de...
sen hamile kaldın, benim de hormonlar bozuldu...
bu diyetle ilk başladığımda 1 hafta da 1 kilodan fazla vermiştim..
sabah tartıldım kilo almış görünüyorum gene..
Ayy moralim bozuldu ya...
İşin kötü yani motivasyonumu kaybediyorum...

canım benim ilk defa alacağım.canım benim tabikide indirimli fiyatları geçerli..ama kapıda ödeme vede havale ödemede var.hangisini istersen ama kapıda ödemeye 7 tl kargo ücreti 100 tel ve üzeri alış verişe kargo bedav imiş.birde ben ardım o elbisenin kumaşı net görünmüyor bilgi de yok dedim.ince kot kumaşmış.ne dersin alayım mı şık şeyler var sitede.

fiyatları iyi bence al canım
bende takımlara baktım ama stokta yok diyo alamıcamm
ama nette araştırcamm
başka sitelerii
güzel şeyler bulursam sanada deriim

Back
X